Treba pokupiti sve sto valja uligi, ali bez zaHebancije...od tih 2-3 posuditi Travniku npr. Klauzula da ne igraju protiv nas, kao sto Englezi rade, i cao amoree...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo to, ne znam koji mu ku*ac treba da ide negdje iz Sarajeva, ko da nije dovoljno zaradio do sad, dijete kluba, vratio se, treba se fino oprostiti i da ga pamtimo po dobrom, ne znam što mu treba da mu je*u neki mater jer je otišao 'za parama' kad nije trebao.duskajurisic je napisao/la:Idi Džemale oprosti se, uvezo si par tekmi, odi sa lijepim osjećajem da te raja gotivi, bogami ako ostaneš još godinu ostat ćeš upamćen ko šupak, doođi nekad orposti se u prijateljskoj primi nagradu, ovacije, zahvalnost. Nit smo mi za tebe sad nit si ti sad za nas. Bogami.
E jes našao kad će odmarati. On sad treba najviše da radi.belosevic28 je napisao/la:Izgleda da je sve dogovoreno s Bekicem... Ibrak je na odmoru do ponedjeljka ili utorka, poslije toga je ocekivati jos igraca...
Ma znam Hilmaga, ali eto vec je obavio par pregovora. Od ovih pominjanjih ovdje, kazu da je zavrsio Bekica i napadaca o kojem smo mi raspravljalihilmo je napisao/la:E jes našao kad će odmarati. On sad treba najviše da radi.belosevic28 je napisao/la:Izgleda da je sve dogovoreno s Bekicem... Ibrak je na odmoru do ponedjeljka ili utorka, poslije toga je ocekivati jos igraca...
Vidim danas se potegla priča što će nam ovaj što će nam onaj. Pazite, proteklih dana smo pričali o mnogim igračima ali ni jedan članak na portalima (avaz sport je pisani primjerak foruma, tako da je to isto) nisam vidio da se ti igrači vezuju s nama, znači to su sve želje nas forumaša, tako da ne trebamo sad za sad nikog kriviti. Neko od igrača koje smo mi pominjali možda nisu uopće u kombinacija da nas pojačaju.
btw. @beli jesi vidio kako se burazeri paze
DrustveniParazit je napisao/la:Upravo to, ne znam koji mu ku*ac treba da ide negdje iz Sarajeva, ko da nije dovoljno zaradio do sad, dijete kluba, vratio se, treba se fino oprostiti i da ga pamtimo po dobrom, ne znam što mu treba da mu je*u neki mater jer je otišao 'za parama' kad nije trebao.duskajurisic je napisao/la:Idi Džemale oprosti se, uvezo si par tekmi, odi sa lijepim osjećajem da te raja gotivi, bogami ako ostaneš još godinu ostat ćeš upamćen ko šupak, doođi nekad orposti se u prijateljskoj primi nagradu, ovacije, zahvalnost. Nit smo mi za tebe sad nit si ti sad za nas. Bogami.
Cekam da prodate CimijauNbx je napisao/la:Beli ba, jesil nam zbario cvajtasa
Nema puno filozofije što se tiče pozicije fk Sarajeva na tržištu, dovest ćeš najbolje od ponuđenog to jest, najbolje od slobodnih igrača koji su ti dostupni, postoji transfer politika kluba, postoje pozicije koje ti očigledno škripe tipa bekovi, štoper , krilo, zadnji vezni. Novi trener će biti imenovan sad, ili neće, nismo mi Barcelona pa da imamo želje i pozdrave, zna se otprilike ko bi to mogao doći ko ne bi. Kad trener dođe nije isključeno i da na njegovu preporuku dođu, 2,3 igrača. Imaš sportskog direktora, imaš transfer politiku i klub će na tržištu reagovati u vezi s' tim. Trener kad dođe može imati neke svoje želje i zamisli, da ojača klub. A mislim da se novi trener prvo mora upoznati sa onim čim raspolaže pa onda na polusezoni po njegovom nahođenju dovoditi igrače, jer on nema uvid u trenutne kapacitete. Dženan zna i vjerovatno je u razgovoru sa upravom ukazao gdje škripi a i mi laici to vidimo. Imenovanje šefa će biti uskoro, malo je problem što idu euro utakmice u mjesec, idu pripreme, lijepo bi bilo u narednoj sedmici da se kompletira stručni štab a do prozivke i početka priprema i igrački kadar, odnosno odlasci i dolasci i na vrijeme krene u novu sezonu.zagorski je napisao/la:Jedna mi stvar nije jasna,ako je Dzeno bivsi kako se prica uveliko,a novi trener jos nije imenovan,po cijim zeljama i trazenjima ce se dovoditi igraci???
Prilikom imenovanja Džene za nasljednika Mehe Kodre rečeno je da je to samo privremeno rješenje. Ako smo ozbiljan klub a vjerujem da jesmo, mi smo od tad trebali tražiti trenera koji će nas voditi u narednoj sezoni.zagorski je napisao/la:Jedna mi stvar nije jasna,ako je Dzeno bivsi kako se prica uveliko,a novi trener jos nije imenovan,po cijim zeljama i trazenjima ce se dovoditi igraci???
Nadati se je da cemo do evropskih utakmica dovesti bar igrace za koje smo zainteresirani iz domace lige.hilmo je napisao/la:Prilikom imenovanja Džene za nasljednika Mehe Kodre rečeno je da je to samo privremeno rješenje. Ako smo ozbiljan klub a vjerujem da jesmo, mi smo od tad trebali tražiti trenera koji će nas voditi u narednoj sezoni.zagorski je napisao/la:Jedna mi stvar nije jasna,ako je Dzeno bivsi kako se prica uveliko,a novi trener jos nije imenovan,po cijim zeljama i trazenjima ce se dovoditi igraci???
Ako su naši odlučili da Dženu drže po strani dok ne dobije sve potrebne licenece, onda i novog trenera imaju u rukavu samo čekaju da to ozvaniče. A on već ima spreman plan šta i kako, pa samim tim i spisak
igrača koji su mu potrebni. Na početku prelaznog roka je veoma teško dovesti pravog igrača jer svi oni imalo bolji traže angažman vani, tako da nas najbolje vijesti oko pojačanja očekuju nakon evropskih utakmica.
@beli Dres!
Dezinformacija, vjeruj mi. Ali pred nama jepravnik1981 je napisao/la:Kako sam cuo Okic u Genku...ako vec ne znate
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Ahrefs [Bot], ajdohordas, amypitar, bordobijeli, HordasDolacMalta, Konzerva, Lecler, MSOZ101, Napapijri, Pitaristok, Rodman, Sinfoc1986, VolimoSarajevo i 77 gostiju.