Ma ulaze.obiteljskicovjek je napisao/la:Sta je sa Bosnom zna li se rez.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Aerodromsko
- Kontakt:
1:2 ali bio je prekid utakmice jer su domaci navijaci pogodili sudiju u glavuobiteljskicovjek je napisao/la:Sta je sa Bosnom zna li se rez.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zahvaljujem raji ovo su dobre vijesti 
Upravo tako.Burberry46 je napisao/la:Almir Bekic se moze koristiti na lijev beku I tako biti konkurencija Puzigaci sto nije lose. Ja sam uvijek za to da kad neki igrac dodje da mu teren bude mjerilo a ne odmah da ga se pljuje.
Ovim potezom nadam se odlasku Protica
Igra lijevo krilo,po potrebi može igrati lijevog beka.Krste se gura, na tu lijevu stranu,ali on nije krilo.Od viska ljudi, glava ne boli.
- Aerodromsko
- Kontakt:
1:3 , Bosna je usla u 2. liguobiteljskicovjek je napisao/la:Zahvaljujem raji ovo su dobre vijesti
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Aerodromsko je napisao/la:1:3 , Bosna je usla u 2. liguobiteljskicovjek je napisao/la:Zahvaljujem raji ovo su dobre vijesti![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vesovic se spominje da dodje na posudbu...meni je zelja da Husejinovic dodje u Sarajevo umjesto Stojceva
trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
Eto to vam je ta info da mi se ne sikirate puno i ako mogu to srediti onda je to POŠTENO prije svega a on neka se uhvati knjige i uci da sto prije dobije sve licence
ganjamo ovog vešovića hoce li biti sta nece li ...
Hebibovic isto tako kao i bekić
Eto to vam je ta info da mi se ne sikirate puno i ako mogu to srediti onda je to POŠTENO prije svega a on neka se uhvati knjige i uci da sto prije dobije sve licence
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
i nemojte se prosipati sa tim da mu je menadzer onaj .... menadzer bekica je isti kao i saidu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
E Ramo, aferimPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
Dzeno je najbolja opcija a i zasluzio jePantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
- dr.van nostrand
- Kontakt:
kako klub misli prebrodit razdoblje na klupi sa trenerom koji nezadovoljava u potpunosti uslove profi licence, kako i dokle, dok se ne pojavi bas rjesenje ili dok ide Dzenu ili ... ne zamjeri, ne provociram nit sta pokusavam ali et kad znas vise od nasPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
bordobijeli
- Kontakt:
ako Dzeno ostane kao sto ovdje rekose onda ce vjerovatno Ibrakovic s njim na klupu dok Dzeno ne zavrsi licencudr.van nostrand je napisao/la:kako klub misli prebrodit razdoblje na klupi sa trenerom koji nezadovoljava u potpunosti uslove profi licence, kako i dokle, dok se ne pojavi bas rjesenje ili dok ide Dzenu ili ... ne zamjeri, ne provociram nit sta pokusavam ali et kad znas vise od nasPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Drago mi je ako ce Dzeno ostati, ja sam ga prizivao i kad je Kodro nizao lose rezultate, ko da sam znao 
Ne svidja mi se nikako ovo s Bekicem ali eto... Kao sto kazete, vidjet cemo na terenu
Ne svidja mi se nikako ovo s Bekicem ali eto... Kao sto kazete, vidjet cemo na terenu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Gdje je Mortem, Head - Banovici ili ....

+1Bosniacum Lilium je napisao/la:Drago mi je ako ce Dzeno ostati, ja sam ga prizivao i kad je Kodro nizao lose rezultate, ko da sam znao
Ja sam protiv njegovog dolaska jer ima puno boljih rijesenja, ja se iskreno nadam da ce se on pokazati kao dobro pojacanje, sezone koje su iza njega to ne govore ali eto neka nas sve demantuje
Ti si opet šampion !
super je to majke mi ,mada sam ja jučer ovo napisaoobiteljskicovjek je napisao/la:E Ramo, aferimPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
Hebibovic isto tako kao i bekić![]()
![]()
Mosa RajvoSa
simon je napisao/la:Marko Vešović bi bio strasno pojacanje
Aerodromsko je napisao/la:1:3 , Bosna je usla u 2. ligu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.