Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 03 mar 2024, 16:40

ReX2 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:32
feniksptica je napisao/la:
03 mar 2024, 16:28
Ako kako i gostujućim igracima zabrane ulaz imaju sanse za pobjedu
U svakoj drzavi nakon ovakvih nereda se zabranjuje gostujucim navijacama dolazak. Svjestan si, barem se nadam, da je sigurnost prioritet broj jedan. Mislis da ne bi mozda pojedine budale iz redova Manijaka krenule da se revansiraju "nevinim" navijacima Sarajeva. I onda jos veci belaj, problemi, ozljede ili ne daj boze nesto gore.

Da Bog sacuva. :facepalm:
Nisam upoznat sa slicnim praksama u drugim drzavama, naprotiv. Bude nereda i u uredjenjoj Zapadnoj Europi al opet navijači udju jer je to svima u interesu. Ovdje da se Zeljo založio da budu navijaci bili bi.

I drugo nemoj spinovati da bi Manijaci odgovorili na ovo jer je ovo bio odgovor na sva sranja napacenih maloumnih jednozubih huligana koji sebe nazivaju Manijacima koja su radili u zadnje vrijeme
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 03 mar 2024, 16:44

19vendetta87 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:19
ReX2 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:16

Mirna setnja.
Opaa nisu samo građevinci, ima i bajkera u grupi :rol:
Svega je bilo osim manijaka po grbavici...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 mar 2024, 16:44

Loša utakmica danas, ne preostaje nam ništa nego još jače navijati za Željezničar večeras.

Doduše, navijali bi svakako :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 mar 2024, 16:44

Ovo ce sve biti gore i gore ako normalni navijaci budu podrzavali i hvalili svoje a ismijavali druge. Svi trebaju osuditi i jedne i druge. Zadnjih par mjeseci je postalo kriticno. Pogotovo sto se to desava i kad nisu utakmice. Haj kad je utakmica ali ovo je postalo svakodnevnica.
Ove palice i nozeve moraju svi osuditi bez obzira ciji su. Ono kamenjanje autobusa na autoputu isto je moglo zavrsiti kobno za veliki broj ljudi.
Ne znam ljudi ovo nije dobro. Izadjem s posla u cetvrtak da kupim kartu, danas sve odlozim zbog derbija i vrati se kuci zbog "huligana".
Svi mi u drustvu, porodici, cak i kuci imamo one koji ne navijaju za isti klub. Pa zar ima smisla ici na brata, rodjaka, komsiju sa palicom ili nozem. Sta vam je svima
Ovi citavo naselje isarali sa strah od manijaka i slicno. Ni nasi nisu bolji. A na kraju ce ispastati skroz neki obicni navijac

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 mar 2024, 16:46

Kakvi mitomani ajhaha
Pa kod mene u njemackoj prosle sedmice, tuca bila 300 ljudi u podne, privedeno 150 ljudi
Svega bilo, da bi na kraju navecer utakmica se igrala bez ikakvih problema.

Pa manija i du belaj na skenderiji napravili prije par godina na dan derbija pa ne sjecam se da su dobili zabranu

Samo mitomanisite hebali vas srbi

Ps. A upravo su manijaci ti koji su napravili ovajav odnos, zahvaljujuci narkomaniji iz svojih redova koja im drzi tribinu, s nozevima o ostalim stvatima (pistolji nerjetko)
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 03 mar 2024, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 03 mar 2024, 16:46

03 mar 2024, 16:40
ReX2 je napisao/la:
Ako kako i gostujućim igracima zabrane ulaz imaju sanse za pobjedu
U svakoj drzavi nakon ovakvih nereda se zabranjuje gostujucim navijacama dolazak. Svjestan si, barem se nadam, da je sigurnost prioritet broj jedan. Mislis da ne bi mozda pojedine budale iz redova Manijaka krenule da se revansiraju "nevinim" navijacima Sarajeva. I onda jos veci belaj, problemi, ozljede ili ne daj boze nesto gore.

Nisam upoznat sa slicnim praksama u drugim drzavama, naprotiv. Bude nereda i u uredjenjoj Zapadnoj Europi al opet navijači udju jer je to svima u interesu. Ovdje da se Zeljo založio da budu navijaci bili bi.

I drugo nemoj spinovati da bi Manijaci odgovorili na ovo jer je ovo bio odgovor na sva sranja napacenih maloumnih jednozubih huligana koji sebe nazivaju Manijacima koja su radili u zadnje vrijeme
Ne spinujem ja nista, vec ti pricam kako stvari stoje iz sigurnosnost aspekta a ne navijackog. A to je da ovakvi, kako su ga nazvali iz FK Sarajevo "incidenti" imaju potencijal da izrastu u mnogo ozbiljnije stvari. Druga je stvar sto sigurnost ocigledno nista ne znaci u ovoj drzavi.

Zeljo, zeljo, zeljo, mup, KS, Benjamina Karica, Komsic, bla bla. A to sto 100ak baja hoda s palicima kroz naselje spremni za borbu nista, jer to su "nasi". Gori sam ja sto pokusavam voditi normalan dialog. Kad tad mora doci kraj ovom ludilu.
Zadnja izmjena: ReX2, dana/u 03 mar 2024, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 mar 2024, 16:47

Pa kad su piçkurine i jedni i drugi.

Sad daj idiotima livadu da se pobiju 50 ma 50 ne bi naso 2 dobrovoljca ukupno.

Nego sve ovako ****
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 mar 2024, 16:48

https://www.klix.ba/sport/nogomet/pojav ... /240303074

Ne znam šta kome nije jasno. Opravdana odluka MUP-a.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 mar 2024, 16:48

Tatamata1946 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:44
Ovo ce sve biti gore i gore ako normalni navijaci budu podrzavali i hvalili svoje a ismijavali druge. Svi trebaju osuditi i jedne i druge. Zadnjih par mjeseci je postalo kriticno. Pogotovo sto se to desava i kad nisu utakmice. Haj kad je utakmica ali ovo je postalo svakodnevnica.
Ove palice i nozeve moraju svi osuditi bez obzira ciji su. Ono kamenjanje autobusa na autoputu isto je moglo zavrsiti kobno za veliki broj ljudi.
Ne znam ljudi ovo nije dobro. Izadjem s posla u cetvrtak da kupim kartu, danas sve odlozim zbog derbija i vrati se kuci zbog "huligana".
Svi mi u drustvu, porodici, cak i kuci imamo one koji ne navijaju za isti klub. Pa zar ima smisla ici na brata, rodjaka, komsiju sa palicom ili nozem. Sta vam je svima
Ovi citavo naselje isarali sa strah od manijaka i slicno. Ni nasi nisu bolji. A na kraju ce ispastati skroz neki obicni navijac
Strumfovi prave heroje od manijaka kad palicama upadaju na Kosevo. Tad je strah od manijaka a ovo danas je za svaku osudu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 mar 2024, 16:50

ReX2 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:46
03 mar 2024, 16:40
ReX2 je napisao/la:

Ne spinujem ja nista, vec ti pricam kako stvari stoje iz sigurnosnost aspekta a ne navijackog. A to je da ovakvi, kako su ga nazvali iz FK Sarajevo "incidenti" imaju potencijal da izrastu u mnogo ozbiljnije stvari. Druga je stvar sto sigurnost ocigledno nista ne znaci u ovoj drzavi.

Zeljo, zeljo, zeljo, mup, KS, Benjamina Karica, Komsic, bla bla. A to sto 100ak baja hoda s palicima kroz naselje spremni za borbu nista, jer to su "nasi". Gori sam ja sto pokusavam voditi normalan dialog. Kad tad mora doci kraj ovom ludilu.
Ja ti kazem da su ovakve stvari kad su utakmice ovakve tezine u pitanju uobičajene i sirom Europe. Pa se nikad nije odgodilo.
Pa osudili su manje vise svi njih, za razliku od bas koji sutite na sranja Manijaka.

Nije problem rec da su debili i da ih uhapsi k ako ima indicija još 100 uhapsi. Al gdje su onda onih 1300 il mislis da je svih 1500 ljudi bilo spremno na belaj
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 03 mar 2024, 16:50

Vanja8 je napisao/la:
Ali fakat, odavno losiji Velez nisam gledao...Ne shvatam sta se desilo sa njima, zaista su lijepo igrali, rastrcani, opasni...
Ovo od pocetka polusezone, nista ni sa cim...
Dobro, vecina ovih klubova iz gornjeg dijela nije u nekoj formi, ali me je Velez zaista iznenadio...
Redovna primanja kao i u nasih,boli ih neka stvar za klub i navijace.Sarajevo vec to godinama prozivljava,tesko se otarasit takvog balkanskog mentaliteta.
Uzmi za primjer nas okrenes Alkmaar i Aston Villa dvije utakmice perfektne prvenstvo egal onda sjehbes Rendulica i dovedes nekog teletabisa radi privatnih interesa pojedinaca,tesko je pratit nas nelogican nogomet ali smo osudjeni na to.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 mar 2024, 16:50

Nepalci traze posao po Grbavici, kakve horde I bakraci
Zadnja izmjena: diplomatija, dana/u 03 mar 2024, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 03 mar 2024, 16:51

03 mar 2024, 16:47
Pa kad su piçkurine i jedni i drugi.

Sad daj idiotima livadu da se pobiju 50 ma 50 ne bi naso 2 dobrovoljca ukupno.

Nego sve ovako ****
:clap: to je to

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 03 mar 2024, 16:52

Ne znam šta likuju Manijaci kad znaju (valjda) da će ista mjera biti i na slj derbiju na Koševu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 03 mar 2024, 16:54

Vakat je da se krene!
Da vidimo ko će me zaustaviti,a karte nemam😎

slika
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 03 mar 2024, 16:55

Arvid je napisao/la:
03 mar 2024, 16:48

De ne seri ba, jeli ti ta gloova ikad povirila van BiH?

Svugdje u svijetu bi se murija pohvalila dobro odrađenim poslom i nastavila normalno s utakmicom, samo kod nas odmah neke zabrane radi 40 ljudi.

E jesmo qrac i ko društvo i ko država.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 mar 2024, 16:57

ik0ik0 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:55
Arvid je napisao/la:

Svugdje u svijetu bi se murija pohvalila dobro odrađenim poslom i nastavila normalno s utakmicom, samo kod nas odmah neke zabrane radi 40 ljudi.

:clap: :thumbup:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 mar 2024, 16:57

Antipolitika3 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:34
Rigoletto je napisao/la:
03 mar 2024, 15:54
@Antipolitika Sreća pa su nam pratitelji katastrofalni. Sa jako mršavim remijem ni podebljavamo bodovnu prednost :kafa:
Nisam zadovoljan,ne zanimaju me drugi kolega.
Kao sto onaj banjalucanin mi jucer rece,trebamo se zapitat kako smo u samo dva mjeseca spali na to da mrtvog Zelju i kladionicara Jagodica ne mozemo pobjedit i ne samo to vec smo i dobro prosli.
Pored svojih problema komsije me ne zanimaju trenutno. :mrgreen:
To ti kazem bola, mi necemo sigurno izdobrit sa Željkom, moramo navijat kontra konkurenata
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 mar 2024, 16:58

Arvid je napisao/la:

Joj baustelaca, kako su glupo ovdje ispali i kako ih par policajaca sjeba :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 03 mar 2024, 16:58

ik0ik0 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:55
Arvid je napisao/la:

Ma šale malo, jasno je da je ovo u biti samo pokazatelj nesposobnosti papaka umašćenih burekom. A tu gloovu nažalost možeš ukućanima prodavati samo. :thumbup:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Orjuna i 7 gostiju.