Stara škola
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Stara škola

Fernando Miera.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Alen Bokšić.

Ivica Mornar.

Dado Pršo.
Miodrag Belodedic

Libero i stoper. Proslavio se u Zvezdi, poslije igrao u Spaniji.
Dragisa Binic

Meni omiljeni Zvezdas u neomiljenom klubu
. Sjecam se da sam jedini 'navijao' za Marsej u kompletnom drustvu
. Dragisa je bio brz i prodoran lijevokrilni fudbaler. Izgleda da se kao fudbalski radnik nije bas proslavio,.. Kao ni Nenad Bjekovic, Igor Stimac i ostali,..
Nestor Sensini

Stari dobri Sensini
. Iako nije bio neka zvjezda svog vremena, moze biti profesor fudbala za veliku vecinu danasnjih reprezentativaca Argentine.
Artur Numan

Dugogodisnji reprezentativac Holandije i fudbaler PSV Ajndhovena. Mislim da je cijelu karijeru proveo u Holandiji. Tipicni holandski defanzivac,.. Vise ih krasi tehnika nego atletske sposobnosti i zustrina u odbrani.
Mustafa Hadzi

Mnogo dobar igrac za prilike sjeverne Afrike. Meni je bio posebno drag igrac
. Sjecam se da jedno vrijeme igr'o za Vilu.
Libero i stoper. Proslavio se u Zvezdi, poslije igrao u Spaniji.
Dragisa Binic

Meni omiljeni Zvezdas u neomiljenom klubu

Nestor Sensini

Stari dobri Sensini

Artur Numan

Dugogodisnji reprezentativac Holandije i fudbaler PSV Ajndhovena. Mislim da je cijelu karijeru proveo u Holandiji. Tipicni holandski defanzivac,.. Vise ih krasi tehnika nego atletske sposobnosti i zustrina u odbrani.
Mustafa Hadzi

Mnogo dobar igrac za prilike sjeverne Afrike. Meni je bio posebno drag igrac

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nermin Vazda, Nouken, Amir Japaur, Omer Joldic, Dzemo Smjecanin, Hadis Zubanovic, Almedin Hota, to su neke od zvijezda nase lige sa kraja 90-ih 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Megamon
- Kontakt:
joj kako im ga je garo zabiberio na Grbavici a oni jos poveli i nadali se necemuPuma je napisao/la:Nermin Vazda, Nouken, Amir Japaur, Omer Joldic, Dzemo Smjecanin, Hadis Zubanovic, Almedin Hota, to su neke od zvijezda nase lige sa kraja 90-ih

A evo jednog od najvecih kloceva

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ovdje svoje mjesto mora imati i on, iako ga ja nisam volio, bio mi je previše drzak i bahat...Gascoigne (baš mu paše prezime)
Više mi je ličio na mesara nego na nogometaša...

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- neutralan__
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:

Kralj

Meni jedan od dražih Engleskih reprezentativaca. Jako dobar pregled igre, šut,pasove i centaršuteve je im'o.dubrava je napisao/la:Ovdje svoje mjesto mora imati i on, iako ga ja nisam volio, bio mi je previše drzak i bahat...Gascoigne (baš mu paše prezime)Više mi je ličio na mesara nego na nogometaša...
Al' nisam samo zbog toga doš'o ovde.

Zarate

Armin Eck
-
- Kontakt:
Vazda je bio jedan od najvecih balvana koje sam gledao.Megamon je napisao/la:joj kako im ga je garo zabiberio na Grbavici a oni jos poveli i nadali se necemuPuma je napisao/la:Nermin Vazda, Nouken, Amir Japaur, Omer Joldic, Dzemo Smjecanin, Hadis Zubanovic, Almedin Hota, to su neke od zvijezda nase lige sa kraja 90-ih![]()
A evo jednog od najvecih kloceva

Zato je pomalo i zbunjujuce to sto je imao lepu i respektabilnu karijeru.
Ocigledno da ponekad treba imati i srece...

Flavio Conceicao

Gerard (Barcelonin)

Claudio Lopez.

Calem Meriem

Robbie Savage

Guardiola

Angelos Basinas

John Aloisi

Miroslaw Szymkowiak

Umit Karan

Michal Zewlakow

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- eliminator
- Kontakt:
Hakan Sukur

Ivan Campo

Litmanen
Ronald de Boer
Poyet
Le Saux
Tko može prepoznati ovu dvojicu ljepotana?!
Jedan je starijeg kova, drugi nešto mlađi.

Nego, neka mi netko pomogne jer se ne mogu sjetiti, kako se zove onaj portugalski branič, igrao u devedestim i na početku tisućljeća, osebujan po frizuri i bradi, a u polufinalu EP 2000 protiv Francuza skrivio penal??!

Nego, neka mi netko pomogne jer se ne mogu sjetiti, kako se zove onaj portugalski branič, igrao u devedestim i na početku tisućljeća, osebujan po frizuri i bradi, a u polufinalu EP 2000 protiv Francuza skrivio penal??!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- eliminator
- Kontakt:
E to, taj, Abel Xaviereliminator je napisao/la:taj drugi je song, a taj portugalc je abel xavier

A prvi je Dirk Kuyt, ne?dubrava je napisao/la:E to, taj, Abel Xaviereliminator je napisao/la:taj drugi je song, a taj portugalc je abel xavier.. Nikako ga se nisam mogao sjetiti kako se zove. Hvala
Mrsko mi sad stavljati fotku, al, svi znamo kako izgleda

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby