Odoh u ponedjeljak po ove
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kawhi je napisao/la:
Ma ja sam ove konto sebi uzet, al mi visok ris pa mi bila prava muka u njima hoda. Morao bih uzimati 2-3 broja veće što ne bi ni na šta ličilo. U Officeu je super izbor, al nakon ovih meni bilo glupo druge gledati.
Sad razmišljam da uzmem broj veće pa se valjda razgaze.FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Ja ih kupio prije mjesec dana, doduse one tamnosmedje. Par dana mi bila muka dok se koza nije razgazila, sad su fenomenalne.
Gledao sam i ove sto je krokodil postavio iznad al nisu mi one za zime, vise su za jeseni..
Racunj sto posto na to da ce se koza prilagoit. Mene negdje iznad pete bilo zuljalo, i dvije noci sam natrpao carape tu da bi se brze razgazile i uspjelo je, sad je merak hodat u njima.Kawhi je napisao/la:Sad razmišljam da uzmem broj veće pa se valjda razgaze.FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Ja ih kupio prije mjesec dana, doduse one tamnosmedje. Par dana mi bila muka dok se koza nije razgazila, sad su fenomenalne.
Gledao sam i ove sto je krokodil postavio iznad al nisu mi one za zime, vise su za jeseni..

Zagor je napisao/la:Želim vam skrenuti pažnju na jednu facebook stranicu za prodaju odjece i obuće. "Prodaja Bobar" se zove. Moj dobar drug imao je velike probleme s njima. Tačnije, naručio je jednu jaknu koja mu je vrlo brzo i došla, platio je dosta skupo (preko 90 km), i naravno, prvi problem, nisu mu poslali tačno istu jaknu koju je naručio. Vrlo sličnu, ali ne istu... Druga stvar, zeznuli su ga za broj, poslali mu broj manji, tako da ga je popušio u oba slučaja. Pokušao ih kontaktirati, međutim, nisu mu htjeli vratiti, pa čak mislim da su ga blokirali sa stranice. Nije samo njemu to desilo. Dosao je u kontakt sa još jednim momkom, kome se isto to desilo sa pomenutom stranicom... A ima sigurno još slučajeva.
Samo rekoh da vas upozorim, naiđoh na ovu temu, reko ne bi bilo zgoreg vas upozoriti da izbjegavate ovu i slične stranice... evo link stranice..
https://www.facebook.com/Prodaja-BOBAR- ... 5/?fref=ts
Ni ja to nikad naću shvatiti.alan_kardec je napisao/la:Sličan slučaj se desio bratu moje drugarice, ne znam jel u pitanju ista stranica.
Ali ja nikad neću shvatiti ljude koji fuš robu naručuju preko fb. To mislim da ima samo kod nas i niđe više.
Jasno mi je da se nema para, ali ako već nisi u mogućnosti da kupiš neki kvalitetniji proizvod, jel problem otići na pijacu? Na licu mjesta provjeriti sve, izabrati, isprobati, naći odg veličinu, pa i cjenkati se, što da ne.
Ovako te za tvoj sopstveni novac, za nos vuku debili koji prodaju šklj robu.
Idi u bilo koju ozbiljniju prodavnicu obuce i pitaj kako odrzavati kanadjanke, sigurno imaju nesto da prodaju. Ja kupio nekakv set za kanadjanke u officeu od timberlanda- sprej za impregnaciju, gumica i cetka i sprej za ciscenje.Evolution87 je napisao/la:Kako vi odrzavate ove kanadjanje? ove moje poprimile 50 nijansi zute
Kakva su kod vas pravila što se carinjenja tiče? Ovdje bi ta jakna izašla 150 KM najmanje, DHL, špedicija itd., blago se onim u EUVirtu4l je napisao/la:Ni ja to nikad naću shvatiti.alan_kardec je napisao/la:Sličan slučaj se desio bratu moje drugarice, ne znam jel u pitanju ista stranica.
Ali ja nikad neću shvatiti ljude koji fuš robu naručuju preko fb. To mislim da ima samo kod nas i niđe više.
Jasno mi je da se nema para, ali ako već nisi u mogućnosti da kupiš neki kvalitetniji proizvod, jel problem otići na pijacu? Na licu mjesta provjeriti sve, izabrati, isprobati, naći odg veličinu, pa i cjenkati se, što da ne.
Ovako te za tvoj sopstveni novac, za nos vuku debili koji prodaju šklj robu.
Online robu naručujem samo na sportsdirect.com, znam da su sve originali, kad su rasprodaje cijene su bezobrazno niske, bukvalno smiješne, a imaju svi poznati brendovi. Nema problema sa veličinama, jer su standardne veličine obzirom da su originali.
Nedavno sam za 31 € kupio Pierre Cardin jaknu koja je prije godinu dana koštala 190€. Opremu Chelsea kupujem redovno pred kraj sezone kad je 60% off, itd, itd...
Nisi uspio uzeti pravi model.bambus je napisao/la:Tako sam ja narucio air max preko neta,mrtvi old skul beograd 90 ih hahaha 100 km lafo..3 broja vece dosle,raspale se u roku 45 minuta a znak sam citavih 45 minuta pokusava zalijepiti hahahahahaha fuj![]()
to nikad necu zaboravit..inace neki prodavac iz Zvornika,ustvari iz Bijeljine je rekao al posiljka je dosla iz Zvornika...
![]()
![]()