Jel' se i njihov Miki šetka po terenu i igra samo ako mu je qrcu čejf, povremeno ovako izbojkotuje nekog trenera koji bi tražio od njega da se profesionalno ponaša i tako...Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
njihov Stojcev
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
uNbx je napisao/la:Sve je to suplja, ne bil nas Poljaci jos vise podcijenili, i jos se vise opustili.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam za vas al meni se ne svidja stav koji ima Ibrakovic prema ovom Lechu. Ona jucerasnja izjava je stvarno malo previše, kao da se već predao i već osigurao izgovor za ispadanje.
Pa de sportski direktore pojačajte nas, dovedite najbolje igrače iz države kad već ne možete dovoditi 'strance', i nema potrebe da se očajava.
Nadam se da je to samo neki pokušaj obmane protivnika, al ajde iskreno, koliko vas zna šta su rekli ovi iz Lecha o nama?
Ma Ibraković ide iz krajnosti u krajnost.
Do nedavno smo bili jaci od Dinama i Partizana,pa cak i od regije,sad place.
Što se tice prelaznok roka,meni ništa nije jasno.
Šta je u pitanju, nije mi jasno .
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jun 2015, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
kuknjava kuknjava kuknjavaSheyi je napisao/la:Ronaldinho je sada free agent.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Čitam na par foruma komentare vezano za dešavanja u klubu(pojačanja, leh, ibrakovica uscuplica akademija itd...)
FK Sarajevo je ušlo u jednu novu eru. Stvari su se bukvalno pomjerile sa mrtve tačke. I nažalost predstoji nam određeni period dok se neke krupnije stvari ne krenu dešavati. Ja sam sretan da je FKS došao u situaciju da je na putu ka nečem takvom)
Akademija nije ni završena, gradi se, a imaš gomilu ljudi koji očekuju rezultate i igrače la masije..
Kad god se priča o Ušćupliću spominje se Borussia i uzvrat...a jedina istina je da to nismo mogli proći ni sa Wengerom... Mislim da niti jedan trener nikad nije ostvario slican skor Dženinom u prvenstvu i kupu..moja velika želja je da se uloži u njegovu licencu i dalji razvoj kao trenera...
Ibraković...o njemu imam 50-50 mišljenje...jaako puno kikseva imao...ni on ne zna gdje je pojedine iskopao...ali valjda se malo i pogubio...dok je skonto valjda da kao sd za prvo načelo pregovora ne mora koristiti "nećemo ti ostati dužni dedemi".. Ovaj prijelazni rok mu je finalni ispit...dobro je počeo Hebib i Bekić...Sve ovisi po mom sudu kao navijača o Delaču i tom stoperu...a ako dovede kapitalca uz to...zacementirao se...
I btw jako mi je drago da taj simon nije došao...na zalasku lik zato i traži ogromne pare...istu tu lovu i veću ako ih imamo bi radije dao igraču tipa Jajalo..mlađem i poletnijem željnom da napravi nešto...lik u Palermu standardni...
Još vremena ima...
A od 16/17ide liga 12...bit će u cijeloj ligi standardi veći...bit će zehru lakše dovoditi igrače...jer će se ulaganja povečati u sve klubove stadione pl tako i u 1 lige...
FK Sarajevo je ušlo u jednu novu eru. Stvari su se bukvalno pomjerile sa mrtve tačke. I nažalost predstoji nam određeni period dok se neke krupnije stvari ne krenu dešavati. Ja sam sretan da je FKS došao u situaciju da je na putu ka nečem takvom)
Akademija nije ni završena, gradi se, a imaš gomilu ljudi koji očekuju rezultate i igrače la masije..
Kad god se priča o Ušćupliću spominje se Borussia i uzvrat...a jedina istina je da to nismo mogli proći ni sa Wengerom... Mislim da niti jedan trener nikad nije ostvario slican skor Dženinom u prvenstvu i kupu..moja velika želja je da se uloži u njegovu licencu i dalji razvoj kao trenera...
Ibraković...o njemu imam 50-50 mišljenje...jaako puno kikseva imao...ni on ne zna gdje je pojedine iskopao...ali valjda se malo i pogubio...dok je skonto valjda da kao sd za prvo načelo pregovora ne mora koristiti "nećemo ti ostati dužni dedemi".. Ovaj prijelazni rok mu je finalni ispit...dobro je počeo Hebib i Bekić...Sve ovisi po mom sudu kao navijača o Delaču i tom stoperu...a ako dovede kapitalca uz to...zacementirao se...
I btw jako mi je drago da taj simon nije došao...na zalasku lik zato i traži ogromne pare...istu tu lovu i veću ako ih imamo bi radije dao igraču tipa Jajalo..mlađem i poletnijem željnom da napravi nešto...lik u Palermu standardni...
Još vremena ima...
A od 16/17ide liga 12...bit će u cijeloj ligi standardi veći...bit će zehru lakše dovoditi igrače...jer će se ulaganja povečati u sve klubove stadione pl tako i u 1 lige...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravu si Amy,jako je lose odradjen ako ostane na ovome ali nece
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: FK Sarajevo
Da postoji limit, u novcu, predstavlja se ovdje da smo multimilioneri a ustvari samo redovno izvršavamo svoje obaveze i na vrijeme.
Budžet za dovođenje igrača 0, pa zato dovodimo ono što možemo, a sve ono što valja je vezano ugovorom ili traži angažman vani.
Budžet za dovođenje igrača 0, pa zato dovodimo ono što možemo, a sve ono što valja je vezano ugovorom ili traži angažman vani.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne shvata mnogo ljudi ovohilmo je napisao/la:Da postoji limit, u novcu, predstavlja se ovdje da smo multimilioneri a ustvari samo redovno izvršavamo svoje obaveze i na vrijeme.
Ja nesto mislim da cemo puno bolje i bez grca igrati slijedecu sezonu, titula je ucinila svoje, nadam se da ne grijesim...amypitar je napisao/la: Ma Ibraković ide iz krajnosti u krajnost.![]()
Što se tice prelaznok roka,meni ništa nije jasno.Ja sam mislio da posle osvajanja titule, i svih ovih pozitivnih desavanja uvezi sponzora i ostalog,da nismo postali magnet cak ni igracima premijer lige.Ovaj prelaznni rok je po meni veoma lose odrađen, dosao Hebibovic,Bekić otisao Bilbija, i to daj boze da ne ode konkurentu.Umjesto da iskoristimo ovu pozitivu sa titulom,sponzorima mi tapkamo u mjestu,tuj smo negdje sa prvom cetvorkom ako NE i bara-bara.Pa cak po meni Zrinjski ima i bolji igracki kadar, i titula nam je u zraku.
Pa ljudi su nas rasturili na Kosevu,a jos se dodatno pojacavaju.Tu se blizi,jos uvijek sa malim zaostatkom Sloboda ,Listica.Otud Ibrakovicev pesimizam,jer je svjestan mogucnosti ove ekipe.Kao da postoji neka barijera,neki limit..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Isto mislimo. stvarno ne znam sta je problem, pare? igraci ne zele u sarajevo? nesposobnost odredjenih ljudi? Ja to ne znam i ne bi ulazio u to al ako ne mozes dovest bilo kojeg igraca iz lige u 'najstabilniji,najperspektivniji' klub u drzavi onda nesto nije uredu.amypitar je napisao/la:uNbx je napisao/la:Sve je to suplja, ne bil nas Poljaci jos vise podcijenili, i jos se vise opustili.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam za vas al meni se ne svidja stav koji ima Ibrakovic prema ovom Lechu. Ona jucerasnja izjava je stvarno malo previše, kao da se već predao i već osigurao izgovor za ispadanje.
Pa de sportski direktore pojačajte nas, dovedite najbolje igrače iz države kad već ne možete dovoditi 'strance', i nema potrebe da se očajava.
Nadam se da je to samo neki pokušaj obmane protivnika, al ajde iskreno, koliko vas zna šta su rekli ovi iz Lecha o nama?
Ma Ibraković ide iz krajnosti u krajnost.![]()
Što se tice prelaznok roka,meni ništa nije jasno.Ja sam mislio da posle osvajanja titule, i svih ovih pozitivnih desavanja uvezi sponzora i ostalog,da nismo postali magnet cak ni igracima premijer lige.Ovaj prelaznni rok je po meni veoma lose odrađen, dosao Hebibovic,Bekić otisao Bilbija, i to daj boze da ne ode konkurentu.Umjesto da iskoristimo ovu pozitivu sa titulom,sponzorima mi tapkamo u mjestu,tuj smo negdje sa prvom cetvorkom ako NE i bara-bara.Pa cak po meni Zrinjski ima i bolji igracki kadar, i titula nam je u zraku.
Pa ljudi su nas rasturili na Kosevu,a jos se dodatno pojacavaju.Tu se blizi,jos uvijek sa malim zaostatkom Sloboda ,Listica.Otud Ibrakovicev pesimizam,jer je svjestan mogucnosti ove ekipe.Kao da postoji neka barijera,neki limit..
I onaj mali makedonac Velkovski.. za 100 000 otisao u Vardar. pa hajde nek mi neko kaze da mi to nismo mogli dat bar 150 000 za njega!?
Zeznuto Boga mi, upravo sto amy rece, konkurenti se pojacavaju a mi stagniramo, a trebali bi da se pojacamo jer su nas, realno, vile ponijele do titule prosle sezone. Ne moraju se dovodit Vukcevici i neke mega giga zvijezde, al najbolje iz drzave moramo pokupit!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Nerminovic
- Kontakt:
HahahahahahahahahahaSabinho je napisao/la:Sta hoce nerminovicKaunas je napisao/la:Koji pacenik je ovaj Erik.![]()
Doduse, sta ocekivati od kona (cast izuzecima)
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
bordobijeli
- Kontakt:
sta zelit reci da trebamo mjenjati upravu 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:sta zelit reci da trebamo mjenjati upravu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da ne bi niko mijenjao upravu ali da su mogli i trebali vise za ovaj prelazni rok to jeste iako jos nista nije gotovo,polako ima vremenabordobijeli je napisao/la:sta zelit reci da trebamo mjenjati upravu
Gledajmo to ovako, u cijeloj sezoni smo nadigrani u dvije utakmice i u pola trece, tako da ja ne vidim neku preveliku potrebu za pojacavanjem. Ostali losi rezultati nisu plod nekvaliteta nego bezobraznosti pojedinaca i tvrdoglavosti trenera. Desni bek falio - dosao, rezerva lijevom beku falila - dosla, stoper ce vjerovatno doci. Ako ode Delac mislim da ce i Ostri biti na nivou. Ovo ostalo sto imamo je veoma dobro.FrancescoTotti je napisao/la:
Zeznuto Boga mi, upravo sto amy rece, konkurenti se pojacavaju a mi stagniramo, a trebali bi da se pojacamo jer su nas, realno, vile ponijele do titule prosle sezone. Ne moraju se dovodit Vukcevici i neke mega giga zvijezde, al najbolje iz drzave moramo pokupit!
Za neki veci rezultat u Evropi ce trebati mnogo, mnogo vise, ali se uvijek mozemo osloniti na srecu, ona je sastavni dio fudbala.
Para sigurno nemamo za bacanje.
Ne treba ju nam pojacanja,mege,gige.Ali brate da dovedeš ovo što valja igraca iz ove kokuzne lige.Trazim samo da uzmu titulu,da se u Evropi ne obrukas,i da šecer ne fasujem našom igrom,pa zar je to mnogo.
Ne treba ju nam pojacanja,mege,gige.Ali brate da dovedeš ovo što valja igraca iz ove kokuzne lige.Trazim samo da uzmu titulu,da se u Evropi ne obrukas,i da šecer ne fasujem našom igrom,pa zar je to mnogo.
Koga bi to ti doveo iz ove naše lige?amypitar je napisao/la:Para sigurno nemamo za bacanje.
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jedino je Subic ostao da valja,ovo ostalo se mora naci vani
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa vidim prica je nismo se pojacali ,ne mozemo nistsa u evropi losi smo i za nasu ligu itd itd . zasto nebi gledali na pozitivan nacin samo je Bilbija otisao (Delac) dosli hebibovic- bekic do sad je uvijek odlazilo 8 dolazilo 10 novih mislim da je ovo velika stvar sto smo zadrzali šampionki tim . ja i ne vidim nekog stopera u nasoj ligi da bi bio bas pojacanje za nas .FrancescoTotti je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:sta zelit reci da trebamo mjenjati upravu
miden je napisao/la:Koga bi to ti doveo iz ove naše lige?amypitar je napisao/la:Para sigurno nemamo za bacanje.
Pa vidi, poenta nije samo u dovodjenju igraca.
Sarajevo sa svom ovom pozitivom(koja je vec gore napisana-Tan,TA,titule,euforija), treba da djeluje mocno,da ulijeva neko strahopostovanje kod ostalih nasih klubova.Mi trenutno to ne da nemamo,vec ovom situacijom samo posticemo konkurente, da se pojacavaju i dajemo do znanja, da nam itekako mogu parirati.
Ostali svi klubovi su bili u nok daunu,lezali na zemlji, i umjesto jednim udarcem da ih dokrajcimo, mi ih hladnim oblogama vracamo u igru.
Kao sto to rade veliki trzni centri.Snize cijenu proizvoda, pozatvaraju ove male radnje,i tu je kraj price.Taj veliki trzni centar mora biti Sarajevo.Jednostavno pokupujes sve sto ovde valja,das doznanja malim odmah na startu ko je gazda,i ubijes ih i pojam.I tu je poenta price.
Ja to u Sarajevu trenutno ne vdim,vec se bojim da se ovi mali,vrlo brzo dizu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jun 2015, 13:24, ukupno mijenjano 5 puta.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 19 gostiju.