Nalože se, al to ne mijenja činjenicu da izađemo na teren bez muda. Izađi, pofajtaj se s njima pa ili pukovnik ili pokojnik samo daj da nešto uradimo.tabba77 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 11:20Sve to stoji, slažem se i ja da ovo što igramo u gostima nije dovoljno dobro, ali morate shvatiti da se svaka ekipa više naloži protiv nas nego protiv bilo koje druge ekipe. Rožmanova greška je što u gostima igramo previše defanzivno, zato nas svi pojedu i igrom i trkom. Da je sinoć izašao ofanzivno, vjerujem da bi mi pobjedili i druga bi se priča sad pričala.Zutti je napisao/la: ↑02 dec 2023, 10:54Ma ne bi bio problem da se to desi ponekad, al protiv Igmana se provučeš i uzmeš 3 boda nekom frljokom u 90. min, pa te Sloga u Doboju razmontira da šanse ne stvoriš, pa odeš u Posušje gdje nisi centra prešao 90 minuta nego pobijediš lijepim Mirzinim golom iz slobodnjaka i na kraju odeš u Mostar Veležu gdje opet padneš bez ispaljenog metka. U zadnja 4 gostovanja imaš 1 stvorenu šansu. U zadnja 4 gostovanja tebe nadigraju i ostave te bez šuta 3 ekipe koje su po svim mogućim parametrima ispod tebe. Zar to nije za kritiku? Nemoj priče da sve pobijedimo uzeli bi nam titulu na gol razliku. Nek uzmu ako ne mogu drugačije, al daj nemoj da na gostovanja idemo rekreativno sa stavom "ako šta uđe dobro i jest, a valjda ga ne primimo". Pa ne igramo kantonalnu ligu. Mrtve kone koje nemaju bod osvojen na gostovanju ne igraju na gostovanjima ništa lošije nego mi.tabba77 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 10:21Joj ovih dežurnih pljuvača svega i svačega, ko tetkice kakve se upalile. Samo tjeraj, niko i ništa ne valja. Idite igrajte master lige i osvajajte sve bez primljenog gola, o porazu da ne pričam.Padaju na priču onog šiptara o puno uloženih para a vrhunac treće mjesto. Sa ovakvim seratorima i pljuvačima dobro smo i treći. Šta zamjeriti igračima? Je li te to neko ne smije nadtrčati, ne smije te proći, zatvoriti da bukvalno ne postojiš na terenu? Gleda li ko od vas neke druge utakmice, gdje isti ti favoriti (kao i naše Sarajevo) izgube isto kao što smo mi sinoć? Vi ko da nikad lopte u životu šutnuli niste (osim na rekreaciji).
Ne znam samo o kakvoj tituli pojedini sanjaju i stvaraju iluziju da je možemo ove godine osvojiti. Da smo dobili 32 utakmice, u onoj 33 bi nas zaklali da izgubimo jer ove godine Borac mora osvojiti titulu, shvatite to već jednom. Zadovoljite se da budemo u TOP 3 i eventualno osvojimo kup.
A to da mrtve kone ne igraju ništa lošije od nas, nemaju nikakvog smisla jer ljudi imaju 0 (NULA) bodova u gostima.![]()
Ma ove 4 utakmice realno gledano njihov nivo gostujućih utakmica. Sloga nas razbila isto kao i njih, u Konjicu smo doduše ispalili jedan metak (šansu jednu imali) i nekako frljokom pobijedili, u Posušju bez šanse kao što su i oni bili, al eto opet zalutali naš metak uleti u gol i sinoć opet naša partija velika nula. Pa eto realno, na zadnja 4 gostovanja realno zaslužio si 1-2 boda (Igman i Posušje trebali završit neriješeno), a nije to puno više u odnosu na njihova zadnja 4 gostovanja.