FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
42
23%
Grupnu fazu
56
30%

Ukupno glasova: 185

Zutti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zutti » 02 dec 2023, 11:34

tabba77 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:20
Zutti je napisao/la:
02 dec 2023, 10:54
tabba77 je napisao/la:
02 dec 2023, 10:21
Joj ovih dežurnih pljuvača svega i svačega, ko tetkice kakve se upalile. Samo tjeraj, niko i ništa ne valja. Idite igrajte master lige i osvajajte sve bez primljenog gola, o porazu da ne pričam.Padaju na priču onog šiptara o puno uloženih para a vrhunac treće mjesto. Sa ovakvim seratorima i pljuvačima dobro smo i treći. Šta zamjeriti igračima? Je li te to neko ne smije nadtrčati, ne smije te proći, zatvoriti da bukvalno ne postojiš na terenu? Gleda li ko od vas neke druge utakmice, gdje isti ti favoriti (kao i naše Sarajevo) izgube isto kao što smo mi sinoć? Vi ko da nikad lopte u životu šutnuli niste (osim na rekreaciji).
Ne znam samo o kakvoj tituli pojedini sanjaju i stvaraju iluziju da je možemo ove godine osvojiti. Da smo dobili 32 utakmice, u onoj 33 bi nas zaklali da izgubimo jer ove godine Borac mora osvojiti titulu, shvatite to već jednom. Zadovoljite se da budemo u TOP 3 i eventualno osvojimo kup.
Ma ne bi bio problem da se to desi ponekad, al protiv Igmana se provučeš i uzmeš 3 boda nekom frljokom u 90. min, pa te Sloga u Doboju razmontira da šanse ne stvoriš, pa odeš u Posušje gdje nisi centra prešao 90 minuta nego pobijediš lijepim Mirzinim golom iz slobodnjaka i na kraju odeš u Mostar Veležu gdje opet padneš bez ispaljenog metka. U zadnja 4 gostovanja imaš 1 stvorenu šansu. U zadnja 4 gostovanja tebe nadigraju i ostave te bez šuta 3 ekipe koje su po svim mogućim parametrima ispod tebe. Zar to nije za kritiku? Nemoj priče da sve pobijedimo uzeli bi nam titulu na gol razliku. Nek uzmu ako ne mogu drugačije, al daj nemoj da na gostovanja idemo rekreativno sa stavom "ako šta uđe dobro i jest, a valjda ga ne primimo". Pa ne igramo kantonalnu ligu. Mrtve kone koje nemaju bod osvojen na gostovanju ne igraju na gostovanjima ništa lošije nego mi.
Sve to stoji, slažem se i ja da ovo što igramo u gostima nije dovoljno dobro, ali morate shvatiti da se svaka ekipa više naloži protiv nas nego protiv bilo koje druge ekipe. Rožmanova greška je što u gostima igramo previše defanzivno, zato nas svi pojedu i igrom i trkom. Da je sinoć izašao ofanzivno, vjerujem da bi mi pobjedili i druga bi se priča sad pričala.
A to da mrtve kone ne igraju ništa lošije od nas, nemaju nikakvog smisla jer ljudi imaju 0 (NULA) bodova u gostima. :mrgreen:
Nalože se, al to ne mijenja činjenicu da izađemo na teren bez muda. Izađi, pofajtaj se s njima pa ili pukovnik ili pokojnik samo daj da nešto uradimo.

Ma ove 4 utakmice realno gledano njihov nivo gostujućih utakmica. Sloga nas razbila isto kao i njih, u Konjicu smo doduše ispalili jedan metak (šansu jednu imali) i nekako frljokom pobijedili, u Posušju bez šanse kao što su i oni bili, al eto opet zalutali naš metak uleti u gol i sinoć opet naša partija velika nula. Pa eto realno, na zadnja 4 gostovanja realno zaslužio si 1-2 boda (Igman i Posušje trebali završit neriješeno), a nije to puno više u odnosu na njihova zadnja 4 gostovanja.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 02 dec 2023, 11:41

tabba77 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:32

:rol: :rol:
Ko vodi ovu stranicu?
Varesanovic 28b
Simon 30
Klafuric 3.5 mjeseca
poznato od sinoc?

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 02 dec 2023, 11:42

BordoBBoja je napisao/la:
02 dec 2023, 10:18
Tek se sad sva sranja koja ste napisali jucer stigla procitati
Uvijek realni pitari, i uvijek podrska do prvog poraza, a onda pljuvacina i psovanje
Pogani smo
Pa ti sam ismijavas najtrofejnijeg trenera FKS...

PS
Jel' vrijeme da se prizna da smo u napadu 1000 puta bolji sa Zilkićem, Renanom, i Avramom? Ovaj napad veze s vezom nema. Pa čak i Mario dosta znači i ne znam zašto se totalno otpisao.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 02 dec 2023, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 02 dec 2023, 11:45

Surreal je napisao/la:
02 dec 2023, 11:26
Ma realno malo smo mi podcijenili Velež, ljudi su rasturili Zrinjski.
Jesu da,kad su igraci na okupu 4-5 godina, trener radi u miru i najboljim uslovima u drzavi punih 5 godina,lahko je tako...cu rec mi smo ekipa u izgradnji :D

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 dec 2023, 11:45

BegovicRamiz je napisao/la:
napoleon72 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:12
Nije Renan nego Kyeremeh, i nema sta iz tvog ugla bit tacno ili ne, na snimku se vidjelo da je cist ofsajd barem pola metra.
ja lika
nije skonto jel Keremeh ili Renan al je vidio da je cista situacija :rol:
Ma on dovikivao instrukcije Rozmanu s tribine. Treba covjeku spojit onaj telefon na istoku da komunicira sa klupom, kao Ferguson na Old Traffordu kad je pod suspenzijom. :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 02 dec 2023, 11:47

Zutti je napisao/la:
02 dec 2023, 11:34
tabba77 je napisao/la:
Zutti je napisao/la:
02 dec 2023, 10:54

Ma ne bi bio problem da se to desi ponekad, al protiv Igmana se provučeš i uzmeš 3 boda nekom frljokom u 90. min, pa te Sloga u Doboju razmontira da šanse ne stvoriš, pa odeš u Posušje gdje nisi centra prešao 90 minuta nego pobijediš lijepim Mirzinim golom iz slobodnjaka i na kraju odeš u Mostar Veležu gdje opet padneš bez ispaljenog metka. U zadnja 4 gostovanja imaš 1 stvorenu šansu. U zadnja 4 gostovanja tebe nadigraju i ostave te bez šuta 3 ekipe koje su po svim mogućim parametrima ispod tebe. Zar to nije za kritiku? Nemoj priče da sve pobijedimo uzeli bi nam titulu na gol razliku. Nek uzmu ako ne mogu drugačije, al daj nemoj da na gostovanja idemo rekreativno sa stavom "ako šta uđe dobro i jest, a valjda ga ne primimo". Pa ne igramo kantonalnu ligu. Mrtve kone koje nemaju bod osvojen na gostovanju ne igraju na gostovanjima ništa lošije nego mi.
Sve to stoji, slažem se i ja da ovo što igramo u gostima nije dovoljno dobro, ali morate shvatiti da se svaka ekipa više naloži protiv nas nego protiv bilo koje druge ekipe. Rožmanova greška je što u gostima igramo previše defanzivno, zato nas svi pojedu i igrom i trkom. Da je sinoć izašao ofanzivno, vjerujem da bi mi pobjedili i druga bi se priča sad pričala.
A to da mrtve kone ne igraju ništa lošije od nas, nemaju nikakvog smisla jer ljudi imaju 0 (NULA) bodova u gostima. :mrgreen:
Nalože se, al to ne mijenja činjenicu da izađemo na teren bez muda. Izađi, pofajtaj se s njima pa ili pukovnik ili pokojnik samo daj da nešto uradimo.

Ma ove 4 utakmice realno gledano njihov nivo gostujućih utakmica. Sloga nas razbila isto kao i njih, u Konjicu smo doduše ispalili jedan metak (šansu jednu imali) i nekako frljokom pobijedili, u Posušju bez šanse kao što su i oni bili, al eto opet zalutali naš metak uleti u gol i sinoć opet naša partija velika nula. Pa eto realno, na zadnja 4 gostovanja realno zaslužio si 1-2 boda (Igman i Posušje trebali završit neriješeno), a nije to puno više u odnosu na njihova zadnja 4 gostovanja.
Pa samo oni gledaju to šta su zaslužili, nećemo valjda gledati fudbal istim očima kao i oni? Likovi koji se slažu da smo ih na derbiju dobili 3-0 iz 3 polušanse i koji kažu da se nije morao poništiti gol Haračiću jer je bio offside a nije ga morao svirati.
Mi smo od 12, donijeli 6 bodova, u ove 4 utakmice, nebitno je kako. Da je malo, jeste, da smo mogli više, nismo. Sloga domaćinska ekipa, bez poraza na svom terenu, Velež ekipa sa najmanje primljenih golova na svom terenu. Posušje sasvim solidna ekipa sa dobrim trenerom, Igman sa trenerom koji motiviše svoje igrače kad igraju protiv Sarajeva, kao da smo Real Madrid, a pored toga imaju i fine pojedince takođe.

Nismo mi toliko loši koliko to pojedini žele predstaviti, kao što ni ostatak lige nije loš. Sve je to u "pet deka" i nijanse odlučuju.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 dec 2023, 11:48

slika

Vrijeme je za povratak jednog forumaša :mrgreen:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 02 dec 2023, 11:48

Joj ono bi sad tjeralo Rozmana i ekipu svu sa njim :rol: :rol:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 02 dec 2023, 11:50

Surreal je napisao/la:
02 dec 2023, 11:48
slika

Vrijeme je za povratak jednog forumaša :mrgreen:
Ma neka Simona još koju godinu ali sa Husrefom niko nikad!

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 02 dec 2023, 11:51

Ma da se ovi ubaceni botovi puno ne brinu.
Dobice glavobolju.
Nisam ja za tjeranje Rozmana.
Neka ga do maja,sada svakako prvi ne mozemo biti.
Ali da povlaci nerazumne poteze,to stoji i nema
Opravdanja.
Zavalio je Mirvica&comp.za par miliona,niko mu nije
Nista rekao.
Vidjecemo sta ce biti u maju.
Hoce li uspjeti izboriti 3 mjesto?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 dec 2023, 11:52

Ja fakat uživam u podyebavanju Manijaka i Željovaca na forumu, ali nekako me stid, pa vidi nas samih svega mi :rol: Mi da doguramo do Lige Prvaka, ovdje bi se našli ljudi da psuju mrtve u fazonu, kakvi bolidi ne mogu ni grupu proći. Mi smo sami sebi najveći dušmani, svaka čast Hordama, očigledno mnogo zreliji i pametniji od psovača sa Istoka.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 dec 2023, 11:53

Hahaha Ziljkića vratiti u prvih 11 :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 02 dec 2023, 11:54

tabba77 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:47
Zutti je napisao/la:
02 dec 2023, 11:34
tabba77 je napisao/la:

Pa samo oni gledaju to šta su zaslužili, nećemo valjda gledati fudbal istim očima kao i oni? Likovi koji se slažu da smo ih na derbiju dobili 3-0 iz 3 polušanse i koji kažu da se nije morao poništiti gol Haračiću jer je bio offside a nije ga morao svirati.
Mi smo od 12, donijeli 6 bodova, u ove 4 utakmice, nebitno je kako. Da je malo, jeste, da smo mogli više, nismo. Sloga domaćinska ekipa, bez poraza na svom terenu, Velež ekipa sa najmanje primljenih golova na svom terenu. Posušje sasvim solidna ekipa sa dobrim trenerom, Igman sa trenerom koji motiviše svoje igrače kad igraju protiv Sarajeva, kao da smo Real Madrid, a pored toga imaju i fine pojedince takođe.

Nismo mi toliko loši koliko to pojedini žele predstaviti, kao što ni ostatak lige nije loš. Sve je to u "pet deka" i nijanse odlučuju.
Ma okej na kraju sezone to ko je šta zaslužio je nevažno. Nisi tu zaslužio, al zaslužili smo u BL i listici. Na kraju se sve poravna. Poenta moje priče je da smo loši na gostovanjima od Igmana pa do danas. Držim se one da je bolje igrati konstantno dobro i izgubiti par vezanih nego igrati konstantno loše i pobijediti par zaredom. Jednostavno je, kad si ti odličan može samo sreća ili sudija prelomiti na stranu protivnika, a to kad tad mora stat i krenut voda na tvoj mlin. Kad se provlačis samo je to u kontra smjeru, kad tad će stat to sve, a onda si nayebao.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 02 dec 2023, 11:57

02 dec 2023, 11:45
BegovicRamiz je napisao/la:
02 dec 2023, 11:12
Nije Renan nego Kyeremeh, i nema sta iz tvog ugla bit tacno ili ne, na snimku se vidjelo da je cist ofsajd barem pola metra.
ja lika
nije skonto jel Keremeh ili Renan al je vidio da je cista situacija :rol:
Ma on dovikivao instrukcije Rozmanu s tribine. Treba covjeku spojit onaj telefon na istoku da komunicira sa klupom, kao Ferguson na Old Traffordu kad je pod suspenzijom. :rol: :rol:
Hebiga,može mi se!
Ja idem na skoro sve tekme,kad sam u Domovini.
Kiša,zima,vjetar,gledat moje Sarajevo nema cijene.
Vas par navijača Arene sve znate i vidite.
Ipak,Arena je to.Strucne analize iz vise uglova👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 02 dec 2023, 12:01

Sanchez87hz je napisao/la:
02 dec 2023, 10:01
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
02 dec 2023, 03:04
pitara je napisao/la:
01 dec 2023, 23:47

Kako isti tim?
Doveo je 4 igraca po svom izboru, Hasica, Ðurickovica, Andjusica i Julardziju.
To brate nije ni pola tima. Znaci vise-manje je tim kojeg je zalizana narkomancina unistila.

Nevezano za za tvoj komentar, ne mogu da vjerujem da je ovoliko ljudi jedva cekalo DRUGI Rozmanov kiks i satro tjeraju, nema promjene u igri i slicno. Nevjerovatno mi je totalno. Cast pojedincima koji iznose realne kritike. Niste normalni vi pljuvaci, ne znam sta hocete vise.
Pa sta sad treba zamjeniti 15 igraca da ugodimo Rozmanu pa da tek onda sudimo,sta je Klafuric dobio u Velezu pa vidi kako sad igraju a kako su igrali prije njegovog dolaska,jos NAJKORISNIJEG IGRACA Veleza sto rekose forumski strucnjaci poslao nama,po tebi znaci treba 2 godine dati Rozmanu i 20 novih igraca,ako si bolji trener od nekoga onda ces i sa istim igracima napraviti bolje rezultate.
Da tvoji argumenti dolaze zaista iz dobre namjere, znao bi isto tako da taj isti Velez isto igra sa oscilacijama pod novim trenerom. Po meni treba dati Rozmanu neki realan vremenski period. A ne samo cekati kiks i javljat se da tjeram nekog. No ne cudi me, ti, zip i jos mnogi su pali u depru kad im ‘Usref nije bio izabran za trenera. Sjecam se jos uvijek tvoje kuknjave sto nije on izabran. Tako da od tebe i mnogih ovdje sto iskoče kad kiksamo me nista ne iznenadjuje.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2023, 12:09

Pitarsam je napisao/la:
02 dec 2023, 11:51
Ma da se ovi ubaceni botovi puno ne brinu.
Dobice glavobolju.
Nisam ja za tjeranje Rozmana.
Neka ga do maja,sada svakako prvi ne mozemo biti.
Ali da povlaci nerazumne poteze,to stoji i nema
Opravdanja.
Zavalio je Mirvica&comp.za par miliona,niko mu nije
Nista rekao.
Vidjecemo sta ce biti u maju.
Hoce li uspjeti izboriti 3 mjesto?!
Kako je Rožman zavalio Mirvića za par miliona?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 02 dec 2023, 12:10

Bar da se uputio udarac u drugom poluvremenu, pa bi nivo nezadovoljstva bio mnogo manji.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 dec 2023, 12:16

Sinoć smo morali imati klasičnog dmf. Ljudi su nas pojeli na sredini. Ne može se uvijek igrati samo sa ofanzivnim veznim igračima. Trener Veleža nam je pročitao igru a mi nismo imali plan B. Takođe ih je sudija pogurao što je dozvolio grubu igru.
ISTINA ZA VEDRANA!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 dec 2023, 12:17

Kako se spinuje za Rozmana jbt. Od cijelog rostera covjek je doveo 4 svoja igraca. Julardzija je jos mlad i sumnjam da je preplacen, Djurickovic anonimus, Hasic na posudbi (ne znam kako su se oko plate dogovorili, sumnjam da FKS placa sve), i Andjusic koji je dosao da bude rezerva. Ostalo su igraci koji su dovodjeni proslom strucnom stabu. A sudeci prema igracima koji su dosli i o kojim se prica, covjek sprema roster za narednu sezonu. Pa i City je sa Guardiolom navaljao mladih igraca i bio treci u prvoj sezoni, kasnije to sve doslo do izrazaja i samljeli su ligu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 02 dec 2023, 12:17

TurkishAirlines je napisao/la:
02 dec 2023, 12:10
Bar da se uputio udarac u drugom poluvremenu, pa bi nivo nezadovoljstva bio mnogo manji.
A bar da se lazno ne predstavlja pa bi nivo pljuvanja bio manji. Keru plavi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, bvsic, galia95, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, perodeformero, plisek, UltraNorth, zagorski, ŠTA_JE i 120 gostiju.