Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hahaahhaha Dzene. Pa broji na americkom 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Hahaahhaha Dzene. Pa broji na americkom
1946
Raja koliko bi vas sa foruma moglo u Poznan ?

Volim to razmisljanje.“Mislim da smo izvukli dobrog protivnika i da nije moglo bolje, bar po mom mišljenju. Oni jesu kvalitetna ekipa, Poljaci igraju čvrst nogomet, što nama možda i ne odgovara toliko. Ipak, bez obzira koga smo izvukli, po meni moramo proći dalje. Igramo na domaćem terenu prvu utakmicu i trebamo sve položiti u tu utakmicu. Moramo se dobro spremiti i pružiti svoj maksimum. Imamo dobru ekipu, pokazali smo karakter i pred kraj prvenstva i to trebamo ponoviti i u Ligi prvaka. Svaki trening se trudim maksimalno da se spremim što bolje.”, rekao je Leon Benko.
1946
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Jel sletio Stepanov? Danas dolazi na pregovore
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 25 jun 2015, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Head je napisao/la:Volim to razmisljanje.“Mislim da smo izvukli dobrog protivnika i da nije moglo bolje, bar po mom mišljenju. Oni jesu kvalitetna ekipa, Poljaci igraju čvrst nogomet, što nama možda i ne odgovara toliko. Ipak, bez obzira koga smo izvukli, po meni moramo proći dalje. Igramo na domaćem terenu prvu utakmicu i trebamo sve položiti u tu utakmicu. Moramo se dobro spremiti i pružiti svoj maksimum. Imamo dobru ekipu, pokazali smo karakter i pred kraj prvenstva i to trebamo ponoviti i u Ligi prvaka. Svaki trening se trudim maksimalno da se spremim što bolje.”, rekao je Leon Benko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sad nekad.. aBd Ibrak ce da to odradiBurberry46 je napisao/la:Jel sletio Stepanov? Danas dolazi na pregovore
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Poludio je Meša, od lech-a pravi leša 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajmo Milane,svidjet ce ti se ovdje 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta sinoc neki brat napisa, Milane potpisi, poj'ebaces pola sehera i cijelo istocno sarajevo 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Novi igrači su se uklopili na kvalitetan način, kao da su tu već dvije-tri godine, a i ekipa ih je prihvatila na dobar način. Po ovome što smo vidjeli do sada, mislim da će biti igrači koji će unaprijediti igru Sarajeva. Stav kluba je da nam je potreban još jedan igrač, ali igrač koji će ako dođe igrati odmah, igrač koji će biti prevaga na stoperskoj poziciji", rekao je Uščuplić i dodao:
"Koliko znam, Bekić može da igra tri pozicije, lijevo krilo, beka, ali i desno krilo i to je njegov kvalitet, a igrat će tamo gdje se bude najviše pokazao. Što se tiče Kobiljara, veliki je potencijal i prijatno me iznenadio, pogotovo s obzirom na to da je 1996. godište. U narednom periodu možemo očekivati da će dobivati određenu minutažu", kaže Uščuplić.
Pasus 1
Odgovor je Stepanov
Pasus 2
Riki
"Koliko znam, Bekić može da igra tri pozicije, lijevo krilo, beka, ali i desno krilo i to je njegov kvalitet, a igrat će tamo gdje se bude najviše pokazao. Što se tiče Kobiljara, veliki je potencijal i prijatno me iznenadio, pogotovo s obzirom na to da je 1996. godište. U narednom periodu možemo očekivati da će dobivati određenu minutažu", kaže Uščuplić.
Pasus 1
Odgovor je Stepanov
Pasus 2
Riki
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Joj Dženo je kriminalan i dalje sa ovim izjavama
Najnovije pozicije u svijetu fudbala: "Ono što se kaže lijevo krilo" i "Desno krilo jeli" 
1946
BitiSrcemVezan je napisao/la:Joj Dženo je kriminalan i dalje sa ovim izjavamaNajnovije pozicije u svijetu fudbala: "Ono što se kaže lijevo krilo" i "Desno krilo jeli"
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hahahha joj Dzeme
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Riki je ovaj dan cekao, sad mu je pola tereta palo
Dzeno 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja mislim da Riki kad dobije 6 sekundi da ga iz prve postavr niko nece istjerati
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Dinamova skola je uvije na cijeni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bejker, bvsic, Cwirek, Dadox, DirkNowitzki, Djulboni, Google Adsense [Bot], Hamagara, inzomni, James1987, kraljlavova, Lecler, MokraKifla, n0dix, Napapijri, NeSamSafetee, PingoFTW, Proximic, SHZ82, trunks1946, tuitamo, vedinjo98 i 217 gostiju.