Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta si ti ovdje konkretno najavio?H8Z7 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 16:018. novembra sam još ovo pisaoH8Z7 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 12:25Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.
Mislim da bi kod nas pokidao, realno još ima vremena za napredak, probao bih ga na zimu dovesti.
#SamoKažem
P.S ode Ališah u USA
Apsolutno ništa, to je šala između mene i @Surrealanofearhz je napisao/la: ↑22 dec 2023, 16:13Sta si ti ovdje konkretno najavio?H8Z7 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 16:018. novembra sam još ovo pisaoH8Z7 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 12:25Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.
Mislim da bi kod nas pokidao, realno još ima vremena za napredak, probao bih ga na zimu dovesti.
#SamoKažem
P.S ode Ališah u USA![]()
Ma ja mislim da je Sergej Milinković Savić, posudba sa pravom otkupa
Savic koji je igrao za Zrinjski prije nego je otisao u Belgiju, ako se ne varam.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Google Adsense [Bot], tuitamo, Vutra i 13 gostiju.