Limonene je napisao/la:Normalno da smo tanki to ne kazem ja nego rezultati nasi u evropi. Eto Honved dobio ove crnogorce 9:0 imas li nesto da to reci? haj uporedi nas i s njim ?
Sad je druga stvar sto si ti i jos par ovdje postali isto ko pitarcici prije pocetka sezone su sampioni svemira kad pocne liga uvuku se u rupice jer nisu realni. Tako isto i vi razvalit cemo Plzen, sta ce oni, mi klasa i kad primimo pet komada nece biti ni tebe a ni ostali, nego ce te praviti druge akaunte da pljujete jer ste na ovim vjeciti veliki navijaci.
Realno stanje naseg kluba je da imamo prelosu ekipu za EVROPU i sve ispod pet komada je uspjeh, a ti sampioni svemira izmisljaj stvari.
Ne da mi se ulazit u diskusije sa ljudima koji ne vide ni trunku dobra u ekipi koja je NAJTROFEJNIJA U DRZAVI... Zvrkovi i ovi ostali padobranci bi guzice dali za ove rezultate koje mi imamo zadnjih par godina... zbog takvih je Amar i zavrsio svoj prvi mandat jer je, toboze, izgubio od Heartsa 2:0... ta ce Hearts... tako ce se nazalost opet desiti, kad vidi covjek koliku podrsku ima ili bolje reci nema otici ce, sta ce drugo, pa ce opet bit 5 godina mraka sa raznoraznim pijacarima i laicima... onda vas nezadovoljnih nece biti, praticete Bayerna...
Od nas niko ne kaze da cemo mi IZBACITI Plzen, ja ne znam sto nam stavljas rijecu u usta, vc da se NADAMO i da se NE PREDAJEMO dok zadnje... znas ona pjesma "sve do kraja Zeljo, nema predaje"... eh to ti je to... dakle, po ko zna koji put, svi smo svjesni da smo blizi ispadanju, al opet...
vagaju ovdje pojedini prijateljske ko da je to neki pokazatelj... K'lautern uze Maribora 7:0 i sta onda?
nasi crkli na pripremama, lomio ih Brko, imaju trening plus tekmu na dan i ovdje ocekuju dobre rezultate na pripremnim... al ne mozes ti to objasnit..
raspadamo se, nema pojacanja, nema para, rastalilo se, sad ce Englezi i Spanci pocet sa pripremama, pa cemo navijat za "nase klubove"... sta ce Zeljo, ne moze Metalista uzet...

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..