FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 12 jul 2013, 11:10

S obzirom na trenutni igrački kadar i kvalitet nogometa u BiH realna cijena ulaznice je 2 KM.Toliko otprilike košta jedna kafa u elitnim kafićima u Sarajevu.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 12 jul 2013, 11:11

Dvije velike molbe za navijače,pristalice našeg kluba:Probajte imati više dostojanstva kad je u pitanju naš klub.Dugo pratim ovaj forum ali ovakvo "skidanje gaća" unaprijed još nisam vidjeo.Niko ne spori ko je favorit ali predavanje i jadikovanje u ovolikoj mjeri je bezobrazluk i kukavičluk nevidjenih razmjera.I druga molba ako nije previše se odnosi na načelnika opštine Novo Sarajevo,trenutnog premijera i ostalu političku........Nemojte ih citirati,spominjati, jer im služite samo zarad lične koristi .Davno sam rekao da mu klima dozvoljava odavno bi mi na stadionu gledali zasađene čokote loze i komplekse marketa :mrgreen:
Zadnja izmjena: reks, dana/u 12 jul 2013, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 12 jul 2013, 11:12

Ocigledno da se zeli poskupljenjem karata postici da se kupi sto vise godisnjih ili polugodisnjih karata i da se na pocetku sezone skupi vise novca koji je ocigledno mnogo potrebniji sad nego za mjesec-dva-tri kad pocne prvenstvo, ocigledno je da su njihove procejene da nece izgubiti puno ovim poskupljenjem, a realno 1KM vise u dvije sedmice ili 2KM za sjever i nije toliko puno, iako kad se pogleda izgleda puno...
Mes Que Un Club

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 12 jul 2013, 11:15

2KM
i toliko je karta za sjever Marakane.
3KM istok i 4 zapad
Mi finansijski nismo nista bolji od njih mada je premalo 2KM.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 12 jul 2013, 11:19

stvarno bezobrazluk veliki sa poskupljenjem karti. rasprodali su sve zivo, nisu u stanju dovesti dva igraca i jos karte digle da gledam stanica i adilovica kako ne znaju sastaviti dva pasa.
bravo osime, bravo gredicu, bravo upravo ako je imam uopce, sad ce vam na tekmama biti 500 ljudi a sampioni.
trebali bi se oni malo zapitati rade li ista za nas navijace osim sta znaju dizati cijene, opet treba palit baklje nema njima druge.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 jul 2013, 11:20

zaboljisportuBiH je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Evo citam na drugom portalu Koldzo, Zeljkovic i ostali vjerovatno opet bacali suplju Osimu i ostalima oko stadiona.
Koji je portal?
klix

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 jul 2013, 11:22

exbabilon je napisao/la:Clanske karte odlican potez, poskupljenje karata totalno nelogican, ne mogu naci nijedno opravdanje za taj postupak u ovom trenutku.

slazem se sa tobom po 1000 put

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 12 jul 2013, 11:29

Limonene je napisao/la:stvarno bezobrazluk veliki sa poskupljenjem karti. rasprodali su sve zivo, nisu u stanju dovesti dva igraca i jos karte digle da gledam stanica i adilovica kako ne znaju sastaviti dva pasa.
bravo osime, bravo gredicu, bravo upravo ako je imam uopce, sad ce vam na tekmama biti 500 ljudi a sampioni.
trebali bi se oni malo zapitati rade li ista za nas navijace osim sta znaju dizati cijene, opet treba palit baklje nema njima druge.
Poklonili su ti titule i radost zadnjih par godina.

Ti izgleda zaboravio kako je bilo prije dolaska Amara :?: :?: :?:
SWRA

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 12 jul 2013, 11:32

petisesti98 je napisao/la:
Limonene je napisao/la:stvarno bezobrazluk veliki sa poskupljenjem karti. rasprodali su sve zivo, nisu u stanju dovesti dva igraca i jos karte digle da gledam stanica i adilovica kako ne znaju sastaviti dva pasa.
Poklonili su ti titule i radost zadnjih par godina.

Ti izgleda zaboravio kako je bilo prije dolaska Amara :?: :?: :?:
pusti mi se tih zalopoljki osvojio titulu. nisi pogledao utakmicu na grbavici da si izasao zadovoljan ima 3 godine. sve nesto jedva nategni, zategni u gostima zna se sta se uradi. nije doveo sammira, luku tonija za 6km. nego mi doveo istrosene polu igrace i jos da uzima na meni opet i 4 godinu. nece moci ovaj put, davao sam im pare prethodne 4 godine a izlazio bolestan s stadiona. fuj gada mi se.sve go lopov.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 jul 2013, 11:34

Pa ne znam sta sada jadikujete iskreno? Evo covjek iznad fino obrazlozi zasto su te karte skuplje, "cisto da se pokusa navuci sto vise navijaca na godisnje ulaznice jer im je lova u ovom trenutku vise nego potrebna". Iskreno, svakako i da im nije ovo glavni cilj, opet je ideja za 10. Postani clan, i imas sve iste pogodnosti kao sto si imao i prije, cak i bolje... Ali ociglnedno da neki ne zele da ulaze u sistem (radi nekih svojih hirova), a imaju mogucnosti za to. Razlike u cijena skoro i nema, naravno, ako postanes clan dobijas vise od svega. Prema tome, 20 KM za clanstvo i 50 KM za godisnju, i na konju si...

Tako, ostavite se tih supljih prica, da sada pocnete skupljati lovu, skupili bi do pocetka sezone za godisnju, 100%. Vidite da je ipak problem u nama. Ima hiljadu nacina da se pomogne klubu, koliko, toliko, ali povecanje za 1KM (karte za jug), cije pare idu samo u dobit kluba, je vise nego smijesno posto haramo ligom i jedini nesto radimo po tom pitanju, a opet nekima ne odgovora.

EDIT: Samo da dodam sljedece. Kada se vec ovako radi, kao na modernim stadionima u evropi, neka se fino naprave sektori na tribinama, za clanove, koje ce biti u sistemu i one navijace koji nisu clanovi. Pa fino, kada se zapali baklje, neka specijalni ulete i neka pometu pametnjakovice.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 12 jul 2013, 11:45, ukupno mijenjano 3 puta.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 12 jul 2013, 11:40

Poskupljenje ulaznica je idiotski potez!
Evo gola Sadikovića u Bihaću
[youtube][/youtube]
NAPRIJED NARODE!

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 12 jul 2013, 11:43

Odlicnu stvar su uradili s godisnjim i članskim,jos da fakat i obezbjede poseban ulaz (brzi) za "nas" s godisnjom,cisto radi derbi navijaca(nek se oni guraju).Svi bi kvalitet ali nedo Bog da oni moraju dati marku vise,bolje i draze im je sjediti po kladionicama i blejiti u monitore hocel bingo pogoditi i sve to za cuvene 2 KM,ekipica je mlada ali nimalo naivna(za nase lige),ovo govorim na osnovu sinocne tekme onih jadnika,i ko je (i ako je) pogledao upitnik koji treba popuniti za clansku tu se vidi da se pravi fina baza podataka,a zadnje pitanje:od koje godine dolazis na utakmice ce neke stvari razjazniti,ne moze se tu puno ni slagati :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 jul 2013, 11:46

lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicu ;) a pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
Željeznicar za život cijeli !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 jul 2013, 11:48

likusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicu ;) a pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
da si od kraja prosle sezone svaki dan ustedila samo markicu do pocetka sezone bi sigurno imala 70 KM
FKŽ !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 jul 2013, 11:49

likusa je napisao/la:lako je pricati kad imas lovu,odakle mi 70 km ..prvo meni pa ostaloj raji.. nit imam prihoda ni nista,jedino da ne idem na fax jedan mjesec il da ne jedem nista da odem na utakmicu ;) a pogledaj strukturu navijaca vecinom su to nezaposleni studenti,ucenici
Ne kontam te, ako si do sada davala za voljeni klub 50 KM godisnje (bez prevoza i ostali zajebancija) posto si iz Visokog, pa valjda mozes evo danas poceti odvajati po marku i do pocetka sezone ces skupiti 20 KM za clansku. Bezbolno prode, e sada je pitanje samo volje ljude? Da li ce prilagoditi svoj guz radi necega drugog? Ko voli, hoce, ko imaginarno voli, sigurno ce jadikovati danima ovdje.

Vidi nesto, sranje je tesko u drzvati, znam, ne osporav te, ali iskreno po 1 KM da odvojis do pocetka sezone, mozes realno skupiti za clansku i eto te opet na proslogodisnjoj potrosnji za FK Zeljeznicar.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 12 jul 2013, 11:50, ukupno mijenjano 2 puta.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2013, 11:49

slika

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 12 jul 2013, 11:50

ma lopovi sta drugo reci. ako se uclanis platis 50 plus 10KM minumun izade te 60KM, ako se ne uclanis dodete te 80KM jug. cisti lopovluk, nema druge rijeci za ovakav potez i ljudi su ogorceni.
sad ako su pokusali da zarade ovako pare, nece im uspjeti jer nece raja kupiti. a raja ce ici samo na jace utakmice, a vitez, slavija, podgrmec to ce im biti 50 ljudi. aplauz za upravu.bravo i za osima.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jul 2013, 11:52

Da mi je skupiti sve ove koji su ''nezaposleni studenti, ucenici'' i da mi je izbrojati broj njihovih dnevnih kava (sigurno nije ispod 3) i gluposti u odnosu npr. na mene koji cijeli dan provede na poslu, i da oduzmu od toga samo jednu jedinu kavu dnevno ili da ne bacaju pola moje place mjesecno na cigarete i slicno, imali bi taj iznos u dosta kratkom razdoblju.
Sve se moze kad se hoce.
...Život za Široki...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 jul 2013, 11:52

Limonene je napisao/la:
ma lopovi sta drugo reci. ako se uclanis platis 50 plus 10KM minumun izade te 60KM, ako se ne uclanis dodete te 80KM jug. cisti lopovluk, nema druge rijeci za ovakav potez i ljudi su ogorceni.
sad ako su pokusali da zarade ovako pare, nece im uspjeti jer nece raja kupiti. a raja ce ici samo na jace utakmice, a vitez, slavija, podgrmec to ce im biti 50 ljudi. aplauz za upravu.bravo i za osima.
Je li to frka sto ces biti u sistemu pa vise "neces" moci psovati i vrijedati igrace ili kojim slucajem baklje paliti?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 11:53

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Da mi je skupiti sve ove koji su ''nezaposleni studenti, ucenici'' i da mi je izbrojati broj njihovih dnevnih kava (sigurno nije ispod 3) i gluposti u odnosu npr. na mene koji cijeli dan provede na poslu, i da oduzmu od toga samo jednu jedinu kavu dnevno ili da ne bacaju pola moje place mjesecno na cigarete i slicno, imali bi taj iznos u dosta kratkom razdoblju.
Sve se moze kad se hoce.

Taman sam pošao da to napišem.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.