Premijer liga BiH - aktuelno

TETRAPAK
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TETRAPAK » 18 mar 2024, 20:30

emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:11
Čekaj malo jel stvarno Sarajevo očekuje da ih Velež podrži nakon što su se ispalili iz 4R?Nakon što su nam se rugali na ZVANIČNOJ klupskoj stranici kako nije ruka već KUK????Dajte jedan primjer kad je to FK Sarajevo nekome pomogao?Šutili ste kad su nas krali,i smijali se na to,šutilii ste kad su MDK izbacili zbog stadiona a Sarajevo i Igman igrali PL na tom istom stadionu,šutili ste kad je TC stala u prvoj minuti na Koševu,sad kada je red došao na vas plačete!Tražili ste gledajte!
Popusili Evropu 99 zbog cirkusa oko vaseg stadiona.
Najduze od ostalih bili u 4R, u biti nismo ni izasli nego nam se promijenila citava uprava i svakako je propalo.
Javno se zauzeli za Mladost i ponudili stadion.
Dodavali se na centru i aplauz ovi dobili kad su klecali, ne kontam sta je tacno trebalo da mi radimo tu.
Odazvali se na svaku incijativnu koja se organizovala, bili za svaku promjenu.

Kakvi god da smo pokazali smo vise zelje za promjenama nego svi vi ostali kad se skupite zajedno.
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 18 mar 2024, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 18 mar 2024, 20:34

Amcho1 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:27
feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 20:19
emil02in je napisao/la:
Čekaj malo jel stvarno Sarajevo očekuje da ih Velež podrži nakon što su se ispalili iz 4R?Nakon što su nam se rugali na ZVANIČNOJ klupskoj stranici kako nije ruka već KUK????Dajte jedan primjer kad je to FK Sarajevo nekome pomogao?Šutili ste kad su nas krali,i smijali se na to,šutilii ste kad su MDK izbacili zbog stadiona a Sarajevo i Igman igrali PL na tom istom stadionu,šutili ste kad je TC stala u prvoj minuti na Koševu,sad kada je red došao na vas plačete!Tražili ste gledajte!

slika

slika

Lazi me lazi vjerovat cu svee
Strpat će oni Sarajevu sve što jeste i nije moj Druže, samo da opravdaju sebe što su pali na ovom ispitu. Sva ova priča su pokušaji da se opravdaju. Pozdrav
Zbilja druze racunas da je ovo ispit na kojem smo mi svi pali ili vi sami. Sto niste napustili teren u BL kad vam nije sudio penal. Nadali se prolazu, kad ste vidjelu da je vrag odneo šalu, onda se ekipa povlaci sa terena. Nema potrebe da se ubjedjujemo, nismo djeca. Vi imate stav da ste to uradili za dobrobit BIH fudbala, ostali imaju stav da ste ovo uradili iz ocaja jer je otisla sezona u propast. Mislim da bih se trebali medjusobno uvazavati i postovati tudja mišljenja i odluke. Drugi timovinimaju svoje razloge zasto ne idu u ovu pricu, vi imate svoje i tjerajte svoj pravac, nema potrebe da se vrijedjamo i kunemo . Udješ na temu FK Sarajeva i pitas se ko je to nama nudio spas BiH fudbala !
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 18 mar 2024, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 mar 2024, 20:34

Sad ce i Velez zrtvovat Europu. Momcine su to.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 18 mar 2024, 20:34

Na temi bosanskog Reala došli su do faze da je ceo svet protiv njih :tokralju: :njanjanja:

Herson

Post Postao/la Herson » 18 mar 2024, 20:35

I tako svaka šuša u ovoj državi preko leđa FKS dospije u medijski prostor.
Ne piše se o kriminalu, besparici, krizama i mukama njihovih bijednih klubova, ali kad odbiju ponudu Sarajeva za sastanak, u roku od 5 minuta dospiju na naslovnice svih medija u državi.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 18 mar 2024, 20:36

Zutti je napisao/la:
18 mar 2024, 20:26
emil02in je napisao/la:
Ispravke krivih navoda.

Mladosti smo javno ponudili Koševo da koriste i JEDINI smo stali na njihovu stranu.
“Nakon što je jučer Drugostepena komisija za licenciranje uskratila licencu za nastup u Premijer ligi u sezoni 2021/22 za FK Mladost Doboj Kakanj, FK Sarajevo izražava nezadovoljstvo načinom donošenja takve odluke, te pruža potpunu podršku klubu iz Doboja kod Kaknja.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine još uvijek nije zvanično naveo razlog donošenja takve odluke, a na osnovu informacija dostupnih u momentu, kao glavni razlog spominje se stadion na kojem se trebaju igrati susreti.

Iako FK Mladost Doboj Kakanj ima postignut dogovor sa Gradom Zenicom u vezi korištenja stadiona Bilino polje, FK Sarajevo na raspolaganje stavlja i Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase za utakmice ekipe Mladosti.

Pored toga, FK Sarajevo još jednom moli Nogometni savez Bosne i Hercegovine da se obezbijede isti uslovi za sve klubove, te da zaštita integriteta takmičenja bude primarni cilj svih nas”
Idemo dalje. Tuzla. Kako ih nismo ispoštovali? Jesmo li davali golove dok su sjedili na terenu? Šta smo trebali? Sjesti zajedno s njima? Koja je razlika između sjedenja na terenu i dodavanja na centru dok nisu počeli igrati?

Što se tiče da nismo nikad nikom pomogli, prvi smo '99. odbili zbog vas igrati play off za prvaka iako nismo znali šta nas čeka. Ostali bez Evrope zbog VAS.

Što se 4r tiče - ko je prvi stao uz vas i ko je zadnji istupio iako je klub bio pred bankrotom zbog odlaska Nama i raspada kompletne uprave? Opet mi.

Nemojte se praviti ludi, zna se ko se uvijek borio za pošten fudbal u ovoj državi. Uvijek je to radio najveći klub u ovoj državi - FK SARAJEVO.
Slazi sta ali da ne bude ofirno :rol: :rol: :rol: :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 mar 2024, 20:37

19vendetta87 je napisao/la:
18 mar 2024, 19:55
Vanja8 je napisao/la:
18 mar 2024, 19:07
Vidi nasih kona sto su sretne... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Malo li vam za srecu treba... :rol: :rol:
Pozdrav. Da li jos planirate prekid baraž utakmice protiv Ukrajine?
A sto mene pitas ?

Posaljes dopis na klub ili UNFKS , sa istim pitanjem i dobices odgovor :D

Jurica95
Kontakt:

Post Postao/la Jurica95 » 18 mar 2024, 20:37

Ko nas bre zavadi :rol: :urnebes: :rol: :urnebes:

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 mar 2024, 20:40

Kamaga11 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:36
Zutti je napisao/la:
18 mar 2024, 20:26
emil02in je napisao/la:
Ispravke krivih navoda.

Mladosti smo javno ponudili Koševo da koriste i JEDINI smo stali na njihovu stranu.
“Nakon što je jučer Drugostepena komisija za licenciranje uskratila licencu za nastup u Premijer ligi u sezoni 2021/22 za FK Mladost Doboj Kakanj, FK Sarajevo izražava nezadovoljstvo načinom donošenja takve odluke, te pruža potpunu podršku klubu iz Doboja kod Kaknja.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine još uvijek nije zvanično naveo razlog donošenja takve odluke, a na osnovu informacija dostupnih u momentu, kao glavni razlog spominje se stadion na kojem se trebaju igrati susreti.

Iako FK Mladost Doboj Kakanj ima postignut dogovor sa Gradom Zenicom u vezi korištenja stadiona Bilino polje, FK Sarajevo na raspolaganje stavlja i Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase za utakmice ekipe Mladosti.

Pored toga, FK Sarajevo još jednom moli Nogometni savez Bosne i Hercegovine da se obezbijede isti uslovi za sve klubove, te da zaštita integriteta takmičenja bude primarni cilj svih nas”
Idemo dalje. Tuzla. Kako ih nismo ispoštovali? Jesmo li davali golove dok su sjedili na terenu? Šta smo trebali? Sjesti zajedno s njima? Koja je razlika između sjedenja na terenu i dodavanja na centru dok nisu počeli igrati?

Što se tiče da nismo nikad nikom pomogli, prvi smo '99. odbili zbog vas igrati play off za prvaka iako nismo znali šta nas čeka. Ostali bez Evrope zbog VAS.

Što se 4r tiče - ko je prvi stao uz vas i ko je zadnji istupio iako je klub bio pred bankrotom zbog odlaska Nama i raspada kompletne uprave? Opet mi.

Nemojte se praviti ludi, zna se ko se uvijek borio za pošten fudbal u ovoj državi. Uvijek je to radio najveći klub u ovoj državi - FK SARAJEVO.
Slazi sta ali da ne bude ofirno :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa dobro, demantuj me dokazima :D
Čekam sad da izvučeš punca, "ukradenu titulu Selimovića i ekipe" i ostale vaše nebuloze :rol:
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 18 mar 2024, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 18 mar 2024, 20:40

TuzlaCityfighter je napisao/la:
18 mar 2024, 20:34
Amcho1 je napisao/la:
feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 20:19

slika

slika

Lazi me lazi vjerovat cu svee
Strpat će oni Sarajevu sve što jeste i nije moj Druže, samo da opravdaju sebe što su pali na ovom ispitu. Sva ova priča su pokušaji da se opravdaju. Pozdrav
Zbilja druze racunas da je ovo ispit na kojem smo mi svi pali ili vi sami. Sto niste napustili teren u BL kad vam nije sudio penal. Nadali se prolazu, kad ste vidili da je vrag odneo šalu, onda se ekipa povlaci sa terena. Nema potrebe da se ubjedjujemo, nismo djeca. Vi imate stav da ste to uradili za dobrobit BIH fudbala, ostali imaju stav da ste ovo uradili iz ocaja jer je otisla sezona u propast. Mislim da bih se trebali medjusobno uvazavati i postovati tudja mišljenja i odluke. Drugi timovinimaju svoje razloge zasto ne idu u ovu pricu, vi imate svoje i tjerajte svoj pravac, nema potrebe da se vrijedjamo i kunemo . Udješ na temu FK Sarajeva i pitas se ko je to nama nudio spas BiH fudbala !
Ja tebi fino kažem nije problem ne odazvati se sastanku, problem je naslađivanje i slavljenje propadanja ideje da se rušitelji napadnu. Nemojte nam trpati stvari i vaditi orahe iz džepova koji nam ne pripadaju, to je podlo i ogromne se laži iznose, a svi znamo ko su profesori laži, nemojte biti kao oni. Tačno je da su se dešavale pojedine sudijske lakrdije u utakmicama sa FKS, ali isto tako je tačno da su se dešavale na svim mogućim utakmicama i kod svih klubova, jednostavno hobotnica baci poneku bombu baš iz ovog razloga da se pravi raskol između B linije klubova i da se mogu krpiti poslije. Pozdrav
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 mar 2024, 20:41

mostar_mo je napisao/la:
18 mar 2024, 20:13
Druze mani se suplje, sve je prolazno , a interesi su vjecni.
Hladno ste nas izbacivali iz lige i bolio vas je k..c za to.
Pusti tu patetiku..necete nam zaboraviti kao da ste nas necim zaduzili.
Mi vas izbacivali iz lige?

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 mar 2024, 20:42

Jeli moguce da su uvjerili ovoliko ovaca i prebacili fokus sa stvarnog problema posto je najskuplja ekipa u citavoj ligi pred velikim fijaskom i nece izboriti evropu :tokralju:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 18 mar 2024, 20:43

Amcho1 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:40
18 mar 2024, 20:34
Amcho1 je napisao/la:

Zbilja druze racunas da je ovo ispit na kojem smo mi svi pali ili vi sami. Sto niste napustili teren u BL kad vam nije sudio penal. Nadali se prolazu, kad ste vidili da je vrag odneo šalu, onda se ekipa povlaci sa terena. Nema potrebe da se ubjedjujemo, nismo djeca. Vi imate stav da ste to uradili za dobrobit BIH fudbala, ostali imaju stav da ste ovo uradili iz ocaja jer je otisla sezona u propast. Mislim da bih se trebali medjusobno uvazavati i postovati tudja mišljenja i odluke. Drugi timovinimaju svoje razloge zasto ne idu u ovu pricu, vi imate svoje i tjerajte svoj pravac, nema potrebe da se vrijedjamo i kunemo . Udješ na temu FK Sarajeva i pitas se ko je to nama nudio spas BiH fudbala !
Ja tebi fino kažem nije problem ne odazvati se sastanku, problem je naslađivanje i slavljenje propadanja ideje da se rušitelji napadnu. Nemojte nam trpati stvari i vaditi orahe iz džepova koji nam ne pripadaju, to je podlo i ogromne se laži iznose, a svi znamo ko su profesori laži, nemojte biti kao oni. Tačno je da su se dešavale pojedine sudijske lakrdije u utakmicama sa FKS, ali isto tako je tačno da su se dešavale na svim mogućim utakmicama i kod svih klubova, jednostavno hobotnica baci poneku bombu baš iz ovog razloga da se pravi raskol između B linije klubova i da se mogu krpiti poslije. Pozdrav
👍
Elvir Baljic

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 mar 2024, 20:44

mostar_mo je napisao/la:
18 mar 2024, 20:13
TurkishAirlines je napisao/la:
18 mar 2024, 20:07
Mrznja prema Sarajevu je jaca i od ljubavi i postovanja prema svoj domovini :tokralju:

Stalo se na stranu mrzitelja drzave, to vam se nece zaboraviti. Pogotovo ovim iz vrapcica.
Komsije su svakako uvijek gajile ljubav prema srpskom rodu :kafa:
Druze mani se suplje, sve je prolazno , a interesi su vjecni.
Hladno ste nas izbacivali iz lige i bolio vas je k..c za to.
Pusti tu patetiku..necete nam zaboraviti kao da ste nas necim zaduzili.
Nema veze ko je stao uz jedan, tad mostarski, klub poslije rata.

ABd, opet cemo vas izbaciti :kafa:
Jer i vi ste, kao i borac, projekat odredjene stranke koja je na vlasti. Doduse, vi ste preyebali i Borac. Vi pushite kitu svakoj onoj stranci koja je na vlasti.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 18 mar 2024, 20:45

18 mar 2024, 20:25
slika
🙋
Ugasio sam utakmicu nakon ovog "ofsajda". Mislis da je meni bilo drago sto me sudije prave budalom, pa cak i ako je to islo u korist mog kluba?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 18 mar 2024, 20:46

Ovaj sastanak se treba održavati isključivo pred sami početak sezone, a ne kad vidiš da ti je sezona propala.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 mar 2024, 20:47

invincible1921 je napisao/la:
18 mar 2024, 19:59
Ispasce da sad branim mirvica ili sarajevo...ali jednostavno srce me boli kad vidim sta se radi s drzavom kao prvo pa onda sa svim ostalim sto ima njen predznak...

Ok nije niko doso i apasolutno se slazem sa svim razlozima koje ce neko navest zasto se ne treba odavazat...

Medjutim ipak kad se vec nece ic, borba protiv neprijatelja prije svega ove drzave pa onda i svega u njoj po meni nije za ismijavanja...mozete samo mislit kako nas gledaju i istocni i zapadni...eto de jos da se posvadjamo ovdje na mrtvo ime i mozemo u rahatluku gledat kako se sve raspada

Ko god stoji na nasoj strani pa makar jedan promil koristi imali od njega ja cu ga licno podrzat... :bih:

Jer ovo nije birba ni veleza, ni sararajeva, ni zelje, ni celika ni petog ni desetog ..ovo je borba svih nas

O tome jel treba mirvic sazivat, azmir, hasic ovaj onaj i nacin na koji cemo borbu vodit..o tome nek se rapsravi i odluci..ali svaki korak naprijed je dobrdosao
Nece niko sazvat nista,ovo sto je Sarajevo uradilo bi i drugi uradili al nemaju damu to je razlika. Ovako je svima dobro,Sarajevo je svoja ledja postavilo i reklo ono sto svi misle,svima super borice se neko drugi a njih niko nece dirat. Vazno je da je procvjetalo sa Vicom sve,da repku deru nekakvi Luksemburzi,da je na celu saveza covjek koji pise statuse da ovo nije njihova drzava i da ga nasi balvani podrzavaju zarad novca. Nadam se da Mirvic nece biti glup i bilo kakve sastanke pravit vise, cak sta vise samo kontru tjerat. Napravio vam je Vico ligu gdje u pregledu nece situacije sve da prikazu kad Borac igra,gdje je zabranjeno u 21 vijeku treneru,igracima komentarisati sudjenje,savez,prvi put od kad se igra liga da ni jedan trener,igrac,klub nije nista nikad rekao.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 18 mar 2024, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 18 mar 2024, 20:48

Šta se pravdate podanicima ? Hoće-neće kakve veze ima. Kakvu podršku očekuješ od fenjeraša, to je ko da zoveš Brotnjo ili Sim Bau u koaliciju.
Svako se drži za svoju slamku spasa, al ipak će na kraju neko od njih morati ispasti ma koju stranu odabrali.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 mar 2024, 20:48

Eto, doći će kraj sezone pa da vidim ko će od klubova organizovati sastanak i pozvati ostale klubove?
Hajde, da vidimo. Ili će se šutiti, pa poslije kuku lele?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 mar 2024, 20:48

SAMI PROTIV SVIH :silent:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 6 gostiju.