Premijer liga BiH - aktuelno

ledesma
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ledesma » 18 mar 2024, 20:48

Ko vas yebe, sad cemo malo drugacije, pic.ckice. citirat cete me ubrzo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 mar 2024, 20:49

Mamba21 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:46
Ovaj sastanak se treba održavati isključivo pred sami početak sezone, a ne kad vidiš da ti je sezona propala.
Jedno logicno pitanje
Ako imas nesto u planu mijenjat. Kako ces to uspijet za tekucu sezonu ako se oocnes okupljst i sastancit psr dana pred pocetak iste.
Valjda se koji mjesec krije krene okupljatz razmjenjivat ideje prijedloge..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 18 mar 2024, 20:51

Vico sitnije, Vico sitnije
Oduzmi im bodove najbitnije
Vico sitnije, Vico sitnije
Zatvori im stadion najhitnije...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 mar 2024, 20:53

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:47
invincible1921 je napisao/la:
18 mar 2024, 19:59
Ispasce da sad branim mirvica ili sarajevo...ali jednostavno srce me boli kad vidim sta se radi s drzavom kao prvo pa onda sa svim ostalim sto ima njen predznak...

Ok nije niko doso i apasolutno se slazem sa svim razlozima koje ce neko navest zasto se ne treba odavazat...

Medjutim ipak kad se vec nece ic, borba protiv neprijatelja prije svega ove drzave pa onda i svega u njoj po meni nije za ismijavanja...mozete samo mislit kako nas gledaju i istocni i zapadni...eto de jos da se posvadjamo ovdje na mrtvo ime i mozemo u rahatluku gledat kako se sve raspada

Ko god stoji na nasoj strani pa makar jedan promil koristi imali od njega ja cu ga licno podrzat... :bih:

Jer ovo nije birba ni veleza, ni sararajeva, ni zelje, ni celika ni petog ni desetog ..ovo je borba svih nas

O tome jel treba mirvic sazivat, azmir, hasic ovaj onaj i nacin na koji cemo borbu vodit..o tome nek se rapsravi i odluci..ali svaki korak naprijed je dobrdosao
Nece niko sazvat nista,ovo sto je Sarajevo uradilo bi i drugi uradili al nemaju damu to je razlika. Ovako je svima dobro,Sarajevo je svoja ledja postavilo i reklo ono sto svi misle,svima super borice se neko drugi a njih niko nece dirat. Vazno je da je procvjetalo sa Vicom sve,da repku deru nekakvi Luksemburzi,da je na celu saveza covjek koji pise statuse da ovo nije njihova drzava i da ga nasi balvani podrzavaju zarad novca. Nadam se da Mirvic nece biti glup i bilo kakve sastanke pravit vise, cak sta vise samo kontru tjerat. Napravio vam je Vico ligu gdje u pregledu nece situacije sve da prikazu kad Borac igra,gdje je zabranjeno u 21 vijeku treneru,igracima komentarisati sudjenje,savez,prvi put od kad se igra liga da ni jedan trener,igrac,klub nije nista nikad rekao.
Jel moguce da i među njima ima onih vide malo dalje, i razumiju materiju.

Ovi ostali glupani sto likuju, isto kao da Sarajevo ispada, pa Sarajevo je i bez kupa imalo.odlicne sanse za Evropu i sad ih ima, mogli smo sutiti i mutit, ukljucit se u igru za ispadanje i ko ce u evropu diktirat tempo, saget se gicku i savezu, al evo im qrac, ovo je nasa drzava i uvijek ce biti. Nek idu preko Drine pa nek orgijaju.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 mar 2024, 20:54

Al pravdanja... treba na kraju sezone, treba na pocetku, treba kroz institucije :rol:

Pa vi se borite na taj nacin, pozovite vi, organizujte, Sarajevo ce se odazvati.
Problem je sto ne smijete.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2024, 20:55

feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 20:19
emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:11
Čekaj malo jel stvarno Sarajevo očekuje da ih Velež podrži nakon što su se ispalili iz 4R?Nakon što su nam se rugali na ZVANIČNOJ klupskoj stranici kako nije ruka već KUK????Dajte jedan primjer kad je to FK Sarajevo nekome pomogao?Šutili ste kad su nas krali,i smijali se na to,šutilii ste kad su MDK izbacili zbog stadiona a Sarajevo i Igman igrali PL na tom istom stadionu,šutili ste kad je TC stala u prvoj minuti na Koševu,sad kada je red došao na vas plačete!Tražili ste gledajte!

slika

slika

Lazi me lazi vjerovat cu svee
Vidiš li datum? Drugostepena komisija je bila dan ranije i izbacila MDK a ostao Radnik,znači od toliko vremena između prvostepene i drugostepena komisije vi dan poslije nudite stadion Svaka čast majstore
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mlado ... /210531131
I da zašto niste napustili teren protiv TC?Protiv Borca u Banja Luci?Naravno nije vam odgovaralo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 mar 2024, 20:56

OŠTRO SAOPĆENJE

BH Fanaticosi odbili 5.000 KM koje je za humanitarni meč uplatio NS BiH: Niste dobrodošli

BH Fanaticosi, navijačka grupa koja godinama prati sve reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine i podržava ih, oglasili su se večeras saopćenjem za javnost uoči humanitarne utakmice u Zenici.

Povod je bio potez Nogometnog saveza BiH, koji je odlučio da kupi veliki broj karata za ovaj meč i tako podrži akciju BH Fanaticosa koju su pokrenuli u saradnji s Udruženjem Pomozi.ba.
HUMANITARNA UTAKMICA
Počela prodaja ulaznica za meč u Zenici, Spahić kao kapiten predvodi legende protiv BH Fanaticosa
Prebacili su iz NS BiH na račun Pomozi.ba 5.000 KM, a BH Fanaticosi kažu da taj novac ne prihvataju jer su, kako tvrde, tako čelnici krovne kuće bh. nogometa samo pokušali zaraditi poene u javnosti.

"Kompletna javnost upućena je da Pomozi.ba i BHF organizuju humanitarnu utakmicu 21. marta. Ciljevi su plemeniti, skupljaju se sredstva za liječenje bh. građana. S obzirom da smo jedan od organizatora, dali smo sebi za pravo da biramo goste koje ćemo pozvati po određenim kriterijima koji su nama poznati. Pored tih kriterija, postoje i određena pravila za organizacije ili firme koje izraze želju da uplate iznos. Naprimjer, vaš logo neće po svaku cijenu biti na utakmici, neki pojedinac neće biti pozvan bez obzira na broj golova.

Računi Udruženja Pomozi.ba otvoreni su tokom cijele godine i svima dostupni za uplate. Nogometni savez Bosne i Hercegovine pokušao je zaraditi poene u javnosti kupovinom karti za ovu utakmicu. Nakon prve odbijenice na NAŠU INICIJATIVU (momci iz Pomozi.ba poštuju nas kao suorganizatora ove utakmice, njihove norme van ovoga su isključivo njihove), Komitet za hitnost donosi odluku da prebaci novac u iznosu od 5.000,00 KM na račun Pomozi.ba. Jeftini trikovi i manipulacije uz odsustvo stvarne želje za pomoći. Ime BHF neće u istu ravan s vašim politikama, to vam je valjda jasno nakon prethodnog saopštenja. Ipak, zamalo vješti kuhari, odlučili su da lošim receptima, odnosno udarcima ispod pojasa, probaju da se "uguraju" u jednu ovakvu manifestaciju. Nisu dobrodošli.
Povodom toga, mi odbijamo njihovu namjenu za ovaj meč, a momci iz Pomozi.ba sredstva će prebaciti u bilo koji drugi fond nevezan za ovu utakmicu.

P.S. Iznose koje ste ponudili u dva navrata će skupiti jedna kutija na poluvremenu utakmice", piše u saopćenju BH Fanaticosa.

Podsjećamo, humanitarni meč BH Fanaticosa i legendi bh. nogometa igra se u četvrtak, na dan utakmice baraža BiH i Ukrajine, od 18 sati u zeničkoj areni.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 18 mar 2024, 20:57

Beli98 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:45
TuzlaCityfighter je napisao/la:
18 mar 2024, 20:25
slika
🙋
Ugasio sam utakmicu nakon ovog "ofsajda". Mislis da je meni bilo drago sto me sudije prave budalom, pa cak i ako je to islo u korist mog kluba?
Onda moras da razumijes odredjene odluke klubova. Svi gledaju kako da spašavaju zivu glavu. Nema potrebe da se dizu tenzije izmedju klubova, treba se na vrijeme organizovati, odabrati trenutak pogodan za sve klubove koji zele da ucestvuju u toj prici. Na zalost mi smo vise osteceni protiv "Bosnjackih" klubova nego protiv ostalih, ali ja nikad nebih uzeo za pravo da idem u kontru njima i njihovim interesima. Isto tako ne mora da znaci da se navijaci slazu sa odlukama svojih klubova.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 18 mar 2024, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 18 mar 2024, 20:59

Kaze Schmidt da ce se javiti, ali prioritet su izborni zakon i ustavni sud

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 mar 2024, 20:59

emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:55
Vidiš li datum? Drugostepena komisija je bila dan ranije i izbacila MDK a ostao Radnik,znači od toliko vremena između prvostepene i drugostepena komisije vi dan poslije nudite stadion Svaka čast majstore
I da zašto niste napustili teren protiv TC?Protiv Borca u Banja Luci?Naravno nije vam odgovaralo.
Ovako su i za KORONA sezonu donijeli odluku da zele igrati i neke svoje prijedloge dali tek nakon sto su saznali da od nastavka nece biti nista. :plac:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 mar 2024, 21:00

emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:55
feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 20:19
emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:11
Čekaj malo jel stvarno Sarajevo očekuje da ih Velež podrži nakon što su se ispalili iz 4R?Nakon što su nam se rugali na ZVANIČNOJ klupskoj stranici kako nije ruka već KUK????Dajte jedan primjer kad je to FK Sarajevo nekome pomogao?Šutili ste kad su nas krali,i smijali se na to,šutilii ste kad su MDK izbacili zbog stadiona a Sarajevo i Igman igrali PL na tom istom stadionu,šutili ste kad je TC stala u prvoj minuti na Koševu,sad kada je red došao na vas plačete!Tražili ste gledajte!

slika

slika

Lazi me lazi vjerovat cu svee
Možda zato što je savezu uredno priloženo BP kao stadion na kojem će Mladost igrati i računalo se na to da će biti prihvaćeno. Neka nije ni tako, neka smo čekali da se sve završi pa se ponudili opet su se pokazala muda i udarila kontra savezu. Šta su ostali uradili po pitanju Mladosti?

Ps. Zašto izbježe moj post gdje sam ti naveo još situacija?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 18 mar 2024, 21:04

18 mar 2024, 20:57
Beli98 je napisao/la:
slika
🙋
Ugasio sam utakmicu nakon ovog "ofsajda". Mislis da je meni bilo drago sto me sudije prave budalom, pa cak i ako je to islo u korist mog kluba?
Onda moras da razumijes odredjene odluke klubova. Svi gledaju kako da spašavaju zivu glavu. Nema potrebe da se dizu tenzije izmedju klubova, treba se na vrijeme organizovati, odabrati trenutak pogodan za sve klubove koji zele da ucestvuju u toj prici. Na zalost mi smo vise osteceni protiv "Bosnjackih" klubova nego protiv ostalih, ali ja nikad nebih uzeo za pravo da idem u kontru njima i njihovim interesima. Isto tako ne mora da znaci da se navijaci slazi sa odlukama svojih klubova.
Razumijem ja sve to, zato i nisam pisao nista negativno vezano za bilo koji klub koji je odbio poziv Sarajeva. Nekome je los tajming, nekome ovo, nekome ono, sve okej. Meni je drago da je moj klub pokrenuo inicijativu. Kad se svima sve stvari poklope, onda neka sazivaju. Ja se nadam da ce moj klub prihvatiti poziv, ma ko ga inicirao.

Ovo sam napisao cisto da ne mislite da se bas svako raduje kad se neko krade. Ja sam uzasno alergican na nepravdu, u bilo kom obliku. Isto kao taj ofsajd sto si postavio. Znaci ja ne bih trebao vjerovati svojim ocima nego tamo nekom liku koji stoji pored aut linije i mase zastavicom kako vjetar puhne? - Ne hvala !
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 mar 2024, 21:07

1921ferroviere je napisao/la:
18 mar 2024, 16:12
Virtu4l je napisao/la:
18 mar 2024, 16:09
Raduje me što su klubovi shvatili ovu farsu i režiju FK Sarajevo.

Ima nade za naš fudbal. :bih:
Upravo to :bih:
Ako mirvic moze mazati njima oci ne znaci da moze i nama ;)
Spavas na pdfu FKS. Kakve su to bolesti i kompleksi.

Ps raspali se akobogda, amin.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 18 mar 2024, 21:08

Iskreno, malo mi je i zao pitara. Uvalis tolike pare i Vico te izjebe ni evrope neda. Jeste da smo i mi krivi sa 3 komada. Ali sad od 11 klubova samo oni na sastanku i doce Dzidic. Mogu i u liftu napraviti sastanak nema ih puno. :guz: :urnebes:
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 mar 2024, 21:09

Beli98 je napisao/la:
18 mar 2024, 21:04
18 mar 2024, 20:57
Beli98 je napisao/la:

Onda moras da razumijes odredjene odluke klubova. Svi gledaju kako da spašavaju zivu glavu. Nema potrebe da se dizu tenzije izmedju klubova, treba se na vrijeme organizovati, odabrati trenutak pogodan za sve klubove koji zele da ucestvuju u toj prici. Na zalost mi smo vise osteceni protiv "Bosnjackih" klubova nego protiv ostalih, ali ja nikad nebih uzeo za pravo da idem u kontru njima i njihovim interesima. Isto tako ne mora da znaci da se navijaci slazi sa odlukama svojih klubova.
Razumijem ja sve to, zato i nisam pisao nista negativno vezano za bilo koji klub koji je odbio poziv Sarajeva. Nekome je los tajming, nekome ovo, nekome ono, sve okej. Meni je drago da je moj klub pokrenuo inicijativu. Kad se svima sve stvari poklope, onda neka sazivaju. Ja se nadam da ce moj klub prihvatiti poziv, ma ko ga inicirao.

Ovo sam napisao cisto da ne mislite da se bas svako raduje kad se neko krade. Ja sam uzasno alergican na nepravdu, u bilo kom obliku. Isto kao taj ofsajd sto si postavio. Znaci ja ne bih trebao vjerovati svojim ocima nego tamo nekom liku koji stoji pored aut linije i mase zastavicom kako vjetar puhne? - Ne hvala !
Valjda budemo pametni pa se nikad ne javimo na bilo ciji poziv,nek se bore sami dovoljno ih ima i dovoljno su mocni :rol: Izdace saopstenje i polazati hrabrost cim ih prvi put neko protiv Sarajeva pokrade

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 mar 2024, 21:09

Ali fakat, odavno nije veca euforija vladala na ovoj temi... :urnebes: :urnebes:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 21:12

slika
🙋
Ovo da su Sarajevu uradili Ibro bi s bazukom uletio na teren a Mirvić bi ugasio plamen vječne vatre.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 mar 2024, 21:12

Borba ne prestaje, ali šta je sad naredni korak? Pokazao se bojkot i nezadovoljstvo suđenjem, eto na taj neki populistički način, Mirvić pružio ruku svakoj ekipi, pokušao "sazvati" sastanak - šta sad dalje?

Hoćemo li mi uopće igrati ovu ligu, kako to idemo sami protiv svih, svaku drugu utakmicu sjesti na teren ili izaći... Ili šta? Ima navijača koji će tek shvatiti nemarnost ove odluke, ukoliko se zatvore tribine, ili ako odjednom i mi vidimo naš klub u zoni borbe za opstanak. Promijenit će se narativ brzo. Čini mi se i da je Mirvić eto sedam dana kasnije, malo shvatio šta to (ni)je dobio prekidom utakmice.

Važnije pitanje od toga svega, po meni je stručni štab. Budući da nema Evrope, treba jasno odlučiti da li ostajemo na Rožmanu. Ukoliko da, imat će jasne i duge pripreme, i očekujem da se konačno prestane izvlačiti i počne voditi i biti lider ove ekipe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Herson

Post Postao/la Herson » 18 mar 2024, 21:16

E slobodno me osudite, ali nikad prije nisam išao na derbi na Grbavicu, da li bi imao problema da odem sa drugaricom na neku od "njhovih" tribina ili ipak stream?

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 mar 2024, 21:19

Ovo isto ko kod inicijative 4R par klubova reklo pričat cemo tek po zavrsetku sezone. I normalno niko novi nije pristupio. Zato lijepo odmah recite NECEMO ZBOG SVOJIH INTERESA. A ne oljepsavati nesto mi bi to ovako, ne bi tako.

Ali nejse jos ce pojedini klubovi za par mjeseci sami moliti, da se pokrene nesto u vezi sudija kad ih Vicko gurne u provaliju :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Giuseppe1, Pablo11, tuitamo i 24 gosta.