Svim sluzbenim licima,delegatima, uposlenicima saveza je strogo zabranieno bilo kakvo javno i medijsko istupanje. Imas ti pored Azmira i predstavnika iz Sarajeva, mozda njega trebas pitati kako vas brani i zastupa. Ja znam da ste vi nas ostetili, ne sjecam se da smo mi vas ostetili, iako je Azmir u savezu. Šest godina uzastopnog igranja uPL BiH mi nismo nikom nanijeli nepravde i sudijskih lakrdija .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:58Zasto je Sisoje u savezu,da stiti interese svih nas i zasto suti? Jel treba Sarajevo da ga brani a njemu kao clanu je to duznost? Vazno da je bio glasan svaku tekmu protiv Sarajeva to mu je i donijelo mjesto i savezuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:52Mogao je FK Sarajevo potpisati ovaj tekst, da ne potpisuje Nedim Hadzic.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:45https://stav.ba/vijest/vrijeme-je-da-ih ... VzTNjvIQ7A
Sto Husic ne protestuje? On samo protestuje kad treba Sarajevo blatiti,kad treba sta vise mrka kaoa Sisoje
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Ma sta se raspravljate, tako nam je kako je. Nismo bolje ni zasluzili. Moliti Boga da ne bude velika kazna a ocito ce biti cim su odluku prolongirali poslije Ukrajine jer se boje nekog revolta i incidenata na utakmici. A ovu Tuzlu smo trebali izbaciti iz lige jos u Banovicima predzadnje kolo kad smo uzeli titulu. Igmana takodjer prosle godine. Strumfovi nas svakako mrze vise nego banjalucani i ostali i njima je sve sjajno samo da ako nas dobiju u deebiju. Velezovci su vec vidjeli da se ne moze izaci na kraj sa Dodikom i Vicom. Sloga i Zvijezda se sklanjaju kad igraju protiv Borca a da nas podrze. Zrinjski ima svoje u savezu. Ostali se boje ili im je nesto obecano. Nadam se da cemo nauciti nesto iz ovoga i ne dopustiti u buducnosti da nemamo glas u savezu
Nista ja nisam nadrobio, sve sto sam napisao su Činjenice.
Ti sa takvim odgovorom pokusavas to da umanjis i pojednostavis iako je jasno iz napisanog da je sarajevo se ukljucilo U SVAKU INICIJATIVU SVAKOG KLUBA ili i samo pokrenulo da se naprave uslovi JEDNAKI za sve.
E sad, ovo da smo imali jednako sudjenje za sve toliko je gnusna laz, toliko bolesno da stvarno ne bih odgovarao. Ja cu samo reci da nam pogode igraca u Sirokom i nastavi se utakmica, razzbili mu glavu, dzakmicu u mostaru razbili glavu, nista, u banjaluci (istina davno) uletio navijac na teren i udario igraca registrovano 3-0 za borac, kod nas 3 navijaca krenula prema tribini lesinara registrvovano 3-o borac, igrac kooji nije smio igrati protiv ns iz slobode, utakmica se PONAVLJA umjejsto 3-o za nas.
Sudnjenje je tako dobro bilo za nas i u korist protivnika da smo prosuli 12-13 bodova prednosti, od kojih bar pola je bilo sudijskim odlukama. Samo se sjetim odlucujuce tekme sa tuzla city u tuzli kada oremusu daje crveni iako nije bio ni faul a ne crveni.
O zadnje dvije sezone da i ne govorim, osteceni gdje smo stigli... od mostara do banjaluke pa do zvijezde o9 ...
Nakon lakrdije protiv borca, opet na kosevu bar jedan penal (ako ne i dva) nisu svirana (i neka nisu).
Pa ispostovali smo Tuzlu. DOK su oni klecali nasi igraci su stajali nisu igrali.brig je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:49
Kljucno je pitanje gdje ste bili, zasto niste podrzali npr TC kad su klečali, sto ste sutili itd itd kad je suđenje islo vama u korist i kad su drugi pljackani?? Vec sam navodio primjer Gigovica i ŠB na Koševu kad se nije moglo doc do 30-40m od gola i ubacit u 16m faul svirao neprestano. Tada ste mu pljeskali i hvalili ga, cerekali se ovdje i govorili sta je problem sa suđenjem bilo (čast par izuzetaka koji su odmah priznali).
Dok vam je koristilo suđenje a vjeruj zakinuti su mnogi protiv vas i pogurani stw i ove i prosle sezone onda ste sutili i sta bi sad svi trebali skakat uz Sarajevo kad najebe. Mos mislit.
Eo Široki je oštećen i zadnju utakmicu u Posusju, gol iz ofsajda, udaranja bez lopte, laktanje. Izmisljanje faulova i zadrzavanje igre. Sivac se samo smijucka. Koga boli **** za to? Nikoga
Tuzla tada nist apokretala nije niti je imala neki cilj sem protesta. Da su organizovali nesto, mi bi ih podrzali.
Ti se uhvatio jedne utakmice na kosevu gdje je bilo lose sudjenje, najgoreg sudije u ligi. To je JEDNA utakmica, covjece pa u Sirokom ne tako davno smo dobili dva gola iz ofsida i nikad necu zaboraviti zuti karton golmanu za faull van 16 u izglednoj prilici sto je u fudbalu pokazni primjer crvenog kartona. O prekidima utakmica dole i divljanju navijaca da ne pricam i svaki put se morala utakmica nastaviti iako je bilo krvavih glava kod nasih igraca. Gdje smo mi to pogurani ove sezone ako moze? Ja znam da smo samo sad u ovih par kola direktno osteceni dva puta protiv Borca, protiv zvijezde, sad protiv Orasja. Nije to alibi za rezultate nikakakv, mi smo svjesni da smo losi, ali ne mozes kad je neko los onda jos vise ga gurati u kanal radi i nteresa licnih. PA SAMO u banjaluci u prvoj utakmici kupa lik igra rukometa dva puta... jednom kod šuta brani rukom loptu koja ide u gol, drugi ut ispred sudije onaj jurilj hladno rukom siječe loptu i nista....
I upravo ovo zadnje sto si pisao, koga boli? Pa to i jeste problem... zato je sarajevo, ponavljam , bilo uz i organizovalo svaku inicijativu za udruzenje premjerligasa... ali politicke kujice kao vi, zrinjski, borac koji zivite od toga da vas u intervalima savez miluje nikad necete prihvatiti to jer vam ne odgovara da svi imaju iste uslove. Da je drugacije, ne bi se protivili tome. dA TE PODSJETIM CIJELA EVROPA IMA UDRUZENJA PREMJERLIGASA I NEOVISNI SU u odlukama od saveza, jer stite INTERESE svih klubova a ne pojedinih kako se to sad radi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Na ovaj način ne može.I jasno su i napisali naši iz kluba na koji način može a ko ima zrno pameti u glavi to će skontati šta znači.Izbori u savezu su ove godine,ubaci svoje ljude i počisti savez iznutra.Jedini način za bolje a udruženje premijerligaša nikad neće zaživjeti jer se nikad svi klubovi neće složiti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:05Ma sta se raspravljate, tako nam je kako je. Nismo bolje ni zasluzili. Moliti Boga da ne bude velika kazna a ocito ce biti cim su odluku prolongirali poslije Ukrajine jer se boje nekog revolta i incidenata na utakmici. A ovu Tuzlu smo trebali izbaciti iz lige jos u Banovicima predzadnje kolo kad smo uzeli titulu. Igmana takodjer prosle godine. Strumfovi nas svakako mrze vise nego banjalucani i ostali i njima je sve sjajno samo da ako nas dobiju u deebiju. Velezovci su vec vidjeli da se ne moze izaci na kraj sa Dodikom i Vicom. Sloga i Zvijezda se sklanjaju kad igraju protiv Borca a da nas podrze. Zrinjski ima svoje u savezu. Ostali se boje ili im je nesto obecano. Nadam se da cemo nauciti nesto iz ovoga i ne dopustiti u buducnosti da nemamo glas u savezu
Ne mogu 2/4 ili 6 klubova činiti udruženje premijerligaša a liga ima 12 klubova.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
ima raje, izgleda najveći problem u životu im Vico i savez
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Pantelija niko nije sporio ili rekao da niste osteceni, kao i ostali klubovi protiv bojca. Moras da pogledas realno, sagledas tabelu, bodovno stanje. Kome treba dizanje tenzija i pljuvanje u vjetar u ovom dijelu sezone. Tri kluba koja ste pozvali bore se za opstanak, za ocuvanje premijerligaskog statusa. Velez se bori za izlazak u evropu, dobro znas da svako u trenutnoj situaciji gleda sebe i sto bolje da prodje.Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:06Nista ja nisam nadrobio, sve sto sam napisao su Činjenice.
Ti sa takvim odgovorom pokusavas to da umanjis i pojednostavis iako je jasno iz napisanog da je sarajevo se ukljucilo U SVAKU INICIJATIVU SVAKOG KLUBA ili i samo pokrenulo da se naprave uslovi JEDNAKI za sve.
E sad, ovo da smo imali jednako sudjenje za sve toliko je gnusna laz, toliko bolesno da stvarno ne bih odgovarao. Ja cu samo reci da nam pogode igraca u Sirokom i nastavi se utakmica, razzbili mu glavu, dzakmicu u mostaru razbili glavu, nista, u banjaluci (istina davno) uletio navijac na teren i udario igraca registrovano 3-0 za borac, kod nas 3 navijaca krenula prema tribini lesinara registrvovano 3-o borac, igrac kooji nije smio igrati protiv ns iz slobode, utakmica se PONAVLJA umjejsto 3-o za nas.
Sudnjenje je tako dobro bilo za nas i u korist protivnika da smo prosuli 12-13 bodova prednosti, od kojih bar pola je bilo sudijskim odlukama. Samo se sjetim odlucujuce tekme sa tuzla city u tuzli kada oremusu daje crveni iako nije bio ni faul a ne crveni.
O zadnje dvije sezone da i ne govorim, osteceni gdje smo stigli... od mostara do banjaluke pa do zvijezde o9 ...
Nakon lakrdije protiv borca, opet na kosevu bar jedan penal (ako ne i dva) nisu svirana (i neka nisu).
Pa ispostovali smo Tuzlu. DOK su oni klecali nasi igraci su stajali nisu igrali.brig je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:49
Kljucno je pitanje gdje ste bili, zasto niste podrzali npr TC kad su klečali, sto ste sutili itd itd kad je suđenje islo vama u korist i kad su drugi pljackani?? Vec sam navodio primjer Gigovica i ŠB na Koševu kad se nije moglo doc do 30-40m od gola i ubacit u 16m faul svirao neprestano. Tada ste mu pljeskali i hvalili ga, cerekali se ovdje i govorili sta je problem sa suđenjem bilo (čast par izuzetaka koji su odmah priznali).
Dok vam je koristilo suđenje a vjeruj zakinuti su mnogi protiv vas i pogurani stw i ove i prosle sezone onda ste sutili i sta bi sad svi trebali skakat uz Sarajevo kad najebe. Mos mislit.
Eo Široki je oštećen i zadnju utakmicu u Posusju, gol iz ofsajda, udaranja bez lopte, laktanje. Izmisljanje faulova i zadrzavanje igre. Sivac se samo smijucka. Koga boli **** za to? Nikoga
Tuzla tada nist apokretala nije niti je imala neki cilj sem protesta. Da su organizovali nesto, mi bi ih podrzali.
Ti se uhvatio jedne utakmice na kosevu gdje je bilo lose sudjenje, najgoreg sudije u ligi. To je JEDNA utakmica, covjece pa u Sirokom ne tako davno smo dobili dva gola iz ofsida i nikad necu zaboraviti zuti karton golmanu za faull van 16 u izglednoj prilici sto je u fudbalu pokazni primjer crvenog kartona. O prekidima utakmica dole i divljanju navijaca da ne pricam i svaki put se morala utakmica nastaviti iako je bilo krvavih glava kod nasih igraca. Gdje smo mi to pogurani ove sezone ako moze? Ja znam da smo samo sad u ovih par kola direktno osteceni dva puta protiv Borca, protiv zvijezde, sad protiv Orasja. Nije to alibi za rezultate nikakakv, mi smo svjesni da smo losi, ali ne mozes kad je neko los onda jos vise ga gurati u kanal radi i nteresa licnih. PA SAMO u banjaluci u prvoj utakmici kupa lik igra rukometa dva puta... jednom kod šuta brani rukom loptu koja ide u gol, drugi ut ispred sudije onaj jurilj hladno rukom siječe loptu i nista....
I upravo ovo zadnje sto si pisao, koga boli? Pa to i jeste problem... zato je sarajevo, ponavljam , bilo uz i organizovalo svaku inicijativu za udruzenje premjerligasa... ali politicke kujice kao vi, zrinjski, borac koji zivite od toga da vas u intervalima savez miluje nikad necete prihvatiti to jer vam ne odgovara da svi imaju iste uslove. Da je drugacije, ne bi se protivili tome. dA TE PODSJETIM CIJELA EVROPA IMA UDRUZENJA PREMJERLIGASA I NEOVISNI SU u odlukama od saveza, jer stite INTERESE svih klubova a ne pojedinih kako se to sad radi.
Elvir Baljic
Prvo treba imati obraza i kao navijac dodikovog snsd kluba se javljati na ovu temu jer da nema sudija prvi dio sezone bi bili 5. otprilike.Suvorov je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:43Sta cemo sa ovim ispod?Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:35Samo u dva zadnja meča sa borcem na nama je izdrkan racku na bolestan nacin... Da jedan klub napravi 30+ faulova po tekmi i da drugi klub zabija iz 4 metra ofsajda...
U ovom dijelu prvenstva mi jesmo igrali lose, ali to ne znaci da nas se treba klati, od penala nedosudjenih, do golova iz ofsajda, sviranih nepostojecih ofsajda. U kupu u Banjaluci prvi meč dva penala ko kuca nisu svirana nam... Da se ne vracam ranije kada smo prosuli 11 bodova sta nam se radilo i sviralo.
Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie)
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Smijesan faul iz kojeg ste zabili gol protiv Posusja
Cist gol ponisten Sirokom (ofsajd)
Neregularni penali protiv Slobode
Ofsajd protiv Borca u kupu u situaciji kada je dosudjen penal
Nedosuđen penal Borcu u BL u prvom dijelu sezone.
Nedosudjen penal Borcu u prvoj utakmici kupa, igranje rukom Julardzije

Kakav penal protiv veleza i crveni karton?

ovo ostalo necu komentarisati sta pises jer je cirkus posebno za ovaj ofsajd prije penala gdje igrac sarajeva nije dirao uopste loptuu, al valjić to zna koji tvrdi da nas dasicem nije bio faul,kaze igrac sarajeva inicirao faul a lik uklizao na hasica

omjer faulova protiv borca u obje utakmice sarajevo 30+- borac 10-
a kada izadjete u evropu svaki put imate vise faulova cak i protiv konobara. Dakle, nije lakrdija samo veliki faul, penal ili ofside, to se moze desiti da pogrijesis, problem je kada sudija ne dozvoljava protivniku da udje u duel, da udje u skok, da odigras bilo sta vec isjecka i unisti utakmicu, kao sto redovno vaama radi. Pa vas zrinjski podere ko čarapu u sred banjaluke 0-3 ili 0-4 i odnos faula 35-7 u korist borca

Pa bolan vi na djeci iskaljujete svoj seljakluk, gdje djeci koja odu iz borca ili nece da dodju u borac, ne date da igraju za reprezentaciju ito saljete trenerima poruke bez imalo stida i srama da ne salju pozive od dzevahirića pa do ove sad ekipe sto je otisla iz bborca.... i ti imas obraza pisati nesto, bolesnici bolesni na djeci se iskaljujete, ekipa sarajeva u17 koja zavrsi sa 24 boda ispred borca, ima manje reprezentativaca od borca... Zeljo koji vas ranije godinu isto derao ko musa jarcca ima jednog a vi 5 reprezentativaca.... i ti dodjes i imas obraza da pises nesto iako si sam svjestan da normalna i moralna osoba nikada ne bi mogla to uraditi, jer bi je bilo stid. Ali vama nije strano da ono sto je ocigledno, sto cijeli svijet vidi da je gadno i bolesno, velicate, podrzavate i lazete sami sebe da je ok.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Na koji dan zeljkan odbij FKS i podrza velikana iz platonove
Ima ga da je kao miš

Ima ga da je kao miš
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
E vidis ovdje lezi problem u Bosni.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:13Pantelija niko nije sporio ili rekao da niste osteceni, kao i ostali klubovi protiv bojca. Moras da pogledas realno, sagledas tabelu, bodovno stanje. Kome treba dizanje tenzija i pljuvanje u vjetar u ovom dijelu sezone. Tri kluba koja ste pozvali bore se za opstanak, za ocuvanje premijerligaskog statusa. Velez se bori za izlazak u evropu, dobro znas da svako u trenutnoj situaciji gleda sebe i sto bolje da prodje.
Pazi, Sarajevo je stalo iza Veleža i ostalo bez evrope, kada je velez ostao bez stadiona.
Pa je Sarajevo pokrenulo 4r i nije gledalo koje je na tabeli (jedno vrijeme prvi, jedno vrijeme treci, drugi)
Pa je Sarajevo kada su svi otpisali se iz 4 i kada je vrsena represija nad velezom OPET jedino ostalo uz velez (izjava njihovog direktora koji je dobio kaznu saveza)
na kraju, kada je mladost kukala i borila se, JEDINO sarajevo je stalo uz mladost DK, i nismo gledali tabelu.
Stvar je upravo ta, da su klubovi doveli sebe u situaciju da ne smiju reci slova protiv saveza i borca, jer onda znaju da im slijedi klanje. E tu smo sebe doveli a upravo covjek iz TC sjedi u Savezu. To je bas jadna situacija.
Ja samo ponavljam, svaki klub koji ne zeli da se osnuje udruzenje premjerligasa, koje je osnov u svakoj drzavi u evropi, jer upravo ta udruzenja cuvaju regularnost takmicenja jer su sastavljena OD svih klubova dok je savez sastavljen od politike, taj klub ima razlog zasto to ne zeli a on je upravo taj jer su politicke kujice i kujice saveza i jer im odgovara ovakav fudbal.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:43Ma vi niste kmeeePantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:35
Fk Sarajevo nije ovo uradilo iz kako ti kazes interesa, ovo je bukvalno spas fudbala, jer ne znam koliko si upucen, nasa liga nije ni na malo lijepom glasu. Ovo sto se radi od dolaska Vice je postalo predmet sprdnje, s tim sto ste vi, zrinjski, usli u kolo i zaigrali igru.
![]()

A napisan je bilo sa prepucavanja gdje ste vi kacili slike radovana kao naseg psihologa, gdje je npr jedanvas forumas hvalio sudije koje su kasnije vas klale pa im hebao od do... tako da ti je ovo sto si nasaao dokaz koliko si NEINTELIGENTAN
Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:15Kakav penal protiv veleza i crveni karton?Suvorov je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:43Sta cemo sa ovim ispod?Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:35Samo u dva zadnja meča sa borcem na nama je izdrkan racku na bolestan nacin... Da jedan klub napravi 30+ faulova po tekmi i da drugi klub zabija iz 4 metra ofsajda...
U ovom dijelu prvenstva mi jesmo igrali lose, ali to ne znaci da nas se treba klati, od penala nedosudjenih, do golova iz ofsajda, sviranih nepostojecih ofsajda. U kupu u Banjaluci prvi meč dva penala ko kuca nisu svirana nam... Da se ne vracam ranije kada smo prosuli 11 bodova sta nam se radilo i sviralo.
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Nedosudjen penal Borcu u prvoj utakmici kupa, igranje rukom JulardzijeHips dont lie je bilo protiv zrinjskog,

Vi ste ocigledno pukli zadnjih mjeseci
Zadnja izmjena: User14, dana/u 19 mar 2024, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- TurkishAirlines
Suvorov je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:43Sta cemo sa ovim ispod?Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:35Samo u dva zadnja meča sa borcem na nama je izdrkan racku na bolestan nacin... Da jedan klub napravi 30+ faulova po tekmi i da drugi klub zabija iz 4 metra ofsajda...
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Nedosudjen penal Borcu u prvoj utakmici kupa, igranje rukom Julardzije

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pomijesao si @Pantelija, protiv Veleza je bilo hips don't lie. Ali laze ko kaze da se nije nasmijao

-
- Kontakt:
Kao prvo da ne smijemo i da cutimo, nebi klecali, ukazivali i javno svaku gresku protiv nas objavljivali. Druga stvar niko nece da gleda stvarni problem realno, ne bitan je Husic i Husici u savezu kad imas dvije druge strane koje su trenutno vecina i vedre savezom. Hvatate se sudjenja,pa ko delegira sudije,Pilav Vam se šeta Sarajevom sto ga ne našutate, on vam je u sudijskoj organizaciji. Kako misliš osnovati u trenutnoj situaciji udruzenje premijerligasa, ako jedan klub nije za to, evo imas odma bojac koji to nece htjeti, sta mozes uraditi. Vecina forumaša ili ne zna kako funkcionise savez ili se pravi budala. To sto racunate da neko ustane pa ide u kontru savezu, prica protiv, bio bi pometen isto kao i Musija i Hasic. Prema tome, nema potrebe izigravati nekog super heroja.Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:20E vidis ovdje lezi problem u Bosni.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:13Pantelija niko nije sporio ili rekao da niste osteceni, kao i ostali klubovi protiv bojca. Moras da pogledas realno, sagledas tabelu, bodovno stanje. Kome treba dizanje tenzija i pljuvanje u vjetar u ovom dijelu sezone. Tri kluba koja ste pozvali bore se za opstanak, za ocuvanje premijerligaskog statusa. Velez se bori za izlazak u evropu, dobro znas da svako u trenutnoj situaciji gleda sebe i sto bolje da prodje.
Pazi, Sarajevo je stalo iza Veleža i ostalo bez evrope, kada je velez ostao bez stadiona.
Pa je Sarajevo pokrenulo 4r i nije gledalo koje je na tabeli (jedno vrijeme prvi, jedno vrijeme treci, drugi)
Pa je Sarajevo kada su svi otpisali se iz 4 i kada je vrsena represija nad velezom OPET jedino ostalo uz velez (izjava njihovog direktora koji je dobio kaznu saveza)
na kraju, kada je mladost kukala i borila se, JEDINO sarajevo je stalo uz mladost DK, i nismo gledali tabelu.
Stvar je upravo ta, da su klubovi doveli sebe u situaciju da ne smiju reci slova protiv saveza i borca, jer onda znaju da im slijedi klanje. E tu smo sebe doveli a upravo covjek iz TC sjedi u Savezu. To je bas jadna situacija.
Ja samo ponavljam, svaki klub koji ne zeli da se osnuje udruzenje premjerligasa, koje je osnov u svakoj drzavi u evropi, jer upravo ta udruzenja cuvaju regularnost takmicenja jer su sastavljena OD svih klubova dok je savez sastavljen od politike, taj klub ima razlog zasto to ne zeli a on je upravo taj jer su politicke kujice i kujice saveza i jer im odgovara ovakav fudbal.
Elvir Baljic
greska moja
mislio sam na penal protiv zrinjskog na ksoevu
da, lopta ga je pogodila u kuk to je i igrac rekao kasnije u kampu kad sam ga vidio a nema razloga da laze... ako laze nemu na dusu ali nema sanse da se na snimku vidi da li je ruka ili nije
to nije situacija 100% cista da kazes, vidi, ovo je bas penalčina. I slazem se da je ovo bilo bespotrebno od strane kluba jer situacija nije cista i jasna, pa da mozes da nesto kazes. Ali je ovo jedna odluka, npr vec sljedeci mec imao si sudiju koji nas je zaklao dole... pa boze moj, zato i jeste cilj da se napravi udruzenje premjerligasa pa kada sudija lose sudi da se skine sa liste... a ne da cazinski konobar ćelave glave i niskog morala ide na instrukcije kod svog gazde durića kojem gazda vico objasni kome kako mora sudiiti.
Znam ja kako finkcionise savez, da nema bosnjackih kojica koje jje vico poklopio, isti ne bi mogao nista. Medju kujice se ubraja i azmir (znam zasto).
Dakle, mislis da je normalno da nekoga tučeš po gradu? Meni to nije
Ja prvo, a to sam pisao, odgovornost vidim u mom klubu u kojem sjede vecinom idioti koji ne znaju da zastite svoju investiciju u koju ulazu OGROMAN novac za nase uslove.
Dakle, prvo, kroz kanton(e) trebas pogurati svoje ljude u savez. Pa onda opstruirati dok god ne pocne se raditi NORMALNO.
Ja da se pitam, da sam na mjestu mirvica, posto ima za nase uslove neogranicen limit novca, kupovao bi utakmice i sudije skoro pa javno... Sve dok svaki klub ne bi pristao na udruzenje. Jer nigdj ena svijetu savez nema ingerencije osim kod nas. I zato i jeste nasa liga najneregularnija u evropi, zato svi ozbiljni skauti, menageri, zaobilaze nas u sirokom luku ili vade djecu odozdo cim im se prilika ukaze.
I upravo to sto kazes za borac ja objasnjavam, da svaki klub koji ne zeli udruzenje premjerligasa, je dokaz da ima direktnu korist od saveza i da ne zeli normalan fudbal da se igra. Samo pogledaj odluku saveza o ukidanju brojsa stranaca sa 5 na 3 kada je Sarajevo vec zavrsilo prelazni rok. Dalje od te odluke ne treba.
Ja prvo, a to sam pisao, odgovornost vidim u mom klubu u kojem sjede vecinom idioti koji ne znaju da zastite svoju investiciju u koju ulazu OGROMAN novac za nase uslove.
Dakle, prvo, kroz kanton(e) trebas pogurati svoje ljude u savez. Pa onda opstruirati dok god ne pocne se raditi NORMALNO.
Ja da se pitam, da sam na mjestu mirvica, posto ima za nase uslove neogranicen limit novca, kupovao bi utakmice i sudije skoro pa javno... Sve dok svaki klub ne bi pristao na udruzenje. Jer nigdj ena svijetu savez nema ingerencije osim kod nas. I zato i jeste nasa liga najneregularnija u evropi, zato svi ozbiljni skauti, menageri, zaobilaze nas u sirokom luku ili vade djecu odozdo cim im se prilika ukaze.
I upravo to sto kazes za borac ja objasnjavam, da svaki klub koji ne zeli udruzenje premjerligasa, je dokaz da ima direktnu korist od saveza i da ne zeli normalan fudbal da se igra. Samo pogledaj odluku saveza o ukidanju brojsa stranaca sa 5 na 3 kada je Sarajevo vec zavrsilo prelazni rok. Dalje od te odluke ne treba.
Prvo ne znam sto prekide spominjes, znas i da je u vas bilo "veselo" dosta puta. Nema tu cvijeca i finoce. Svugdje ima likova. Vidjeli smo zadnju kad ste topovske na igrače ŠB bacali.Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:06Nista ja nisam nadrobio, sve sto sam napisao su Činjenice.
Drugo, kakva bola razbijena glava??? Nemoj muljat. Pogodila ga pivska čaša ona lagana i to maltene prazna. I na snimci se vidi nije u glavu uopce. Nego se odglumilo. I isto ste izasli posle 2:0 u 88' itd. Što niste izlazili kad ste dobili one 2-3 ili koliko vec?? Bola pusti tu pricu.
Spominjes neka suđenja, imao je i ŠB suđenja ta na Koševu di je Rahmanović udarao i hvatao za vrat ne smije ga se iskljucit itd. Nema se tu sta koga pravdat.
A ako je itko vodio bitke sa savezom to je Široki. Pogledaj prije 6-7 godina koliko su suci bili kaznjeni radi direktnih krađa ŠB. Video se pravio pa čak i na Pecari protiv Travnika kad je Mirza Tičić briljirao. Kup protiv Želje, Zrinjski 3:4 kad su okrenuli itd itd Al nema koristi. Sta god kazes samo te kazne i kola idu dalje.
Pisalo se i proslih sezona nakon BL, pisalo se sad posle Zrinjskog u Posusju.. nema koristi
ŠB je vjer i među najostecenijim klubovima u ligi. Prosle su nam direkt Europu uzeli guranjem Želje a nas pokralo
-
- Kontakt:
Ja znam da ti znas kako funkcionise, sta se radi i kako to ide u savezu, zato ti i repliciram. Vidis ja bih radije nagazio Pilava zbog njegovog ucesca i doprinosa u sudiskoj organizaciji, jer ga sad ne mozes smijeniti, ali mozes makar istuci.Veca mi je pravda i normalnije, nego kupovao utakmice. Gore si nekad spomenuo sezonu u koroni, tad smo mi na bod od evrope bili, fulali penal za pobjedu protiv Veleza sa kojim bi bili ispred bojca. Dobro znas da nebi se prekinula sezona da nije bojac bio na mjestu koje vodi u evropu. Savez je jedna pijaca , gdje se trguje, u ovom slucaju Sarajevo je kupac, jer nemaju svoju tezgu i ne prodaje robu. Dobro znas i da ste nekad dobro stojali na toj pijaci, imali na dobrom mjestu tezgu i ubirali dobru zaradu. Prema tome, trenutna situacija je takva, ne znam zasto je tebi to cudno (jer znas da je bilo i obrnuto)Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:36Znam ja kako finkcionise savez, da nema bosnjackih kojica koje jje vico poklopio, isti ne bi mogao nista. Medju kujice se ubraja i azmir (znam zasto).
Elvir Baljic
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jes jesPantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:24KONTRASVIH je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:43Ma vi niste kmeeePantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:35
Fk Sarajevo nije ovo uradilo iz kako ti kazes interesa, ovo je bukvalno spas fudbala, jer ne znam koliko si upucen, nasa liga nije ni na malo lijepom glasu. Ovo sto se radi od dolaska Vice je postalo predmet sprdnje, s tim sto ste vi, zrinjski, usli u kolo i zaigrali igru.
![]()
![]()
cestitam koliko si glup. Ovo napisano je bilo prepucavanje, zajebancija i nista drugo. Odluka o prekidu prvenstva je bila iskljucivo da Borac ode u evropu tada. Nikakve to veze nije imalo sa Sarajevom koje je svakako bilo prvo (nismo bili 3. pa dobili titulu) i vjerovatno da se nastavilo prvenstvo bi i osvojili jer smo bili ponavljam, PRVI.
A napisan je bilo sa prepucavanja gdje ste vi kacili slike radovana kao naseg psihologa, gdje je npr jedanvas forumas hvalio sudije koje su kasnije vas klale pa im hebao od do... tako da ti je ovo sto si nasaao dokaz koliko si NEINTELIGENTAN
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Nema takvih borbi,prozoves savez kao Sarajevo i organizujes sastanak,ako okrenu svi ledja onda tvoja prica pije vode. Nema nista od toga da se boris na taj nacin koji navodis jer to je za njih odlicno. Znamo mi da ce sudija kad neko igra sa nama nekad napraviti lakrdiju i poniziti protivnika ali to nije do nas vec do Vice i ostalih mesetara da bi poklopili neku narednu kradju i imali opravdanje. Spominjao sam ja i SB i sve ostale koji su polradeni mnogo prije ovoga,cim je sezona pocela sve sam vec bio napisao.brig je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:43Prvo ne znam sto prekide spominjes, znas i da je u vas bilo "veselo" dosta puta. Nema tu cvijeca i finoce. Svugdje ima likova. Vidjeli smo zadnju kad ste topovske na igrače ŠB bacali.Pantelija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:06Nista ja nisam nadrobio, sve sto sam napisao su Činjenice.
Drugo, kakva bola razbijena glava??? Nemoj muljat. Pogodila ga pivska čaša ona lagana i to maltene prazna. I na snimci se vidi nije u glavu uopce. Nego se odglumilo. I isto ste izasli posle 2:0 u 88' itd. Što niste izlazili kad ste dobili one 2-3 ili koliko vec?? Bola pusti tu pricu.
Spominjes neka suđenja, imao je i ŠB suđenja ta na Koševu di je Rahmanović udarao i hvatao za vrat ne smije ga se iskljucit itd. Nema se tu sta koga pravdat.
A ako je itko vodio bitke sa savezom to je Široki. Pogledaj prije 6-7 godina koliko su suci bili kaznjeni radi direktnih krađa ŠB. Video se pravio pa čak i na Pecari protiv Travnika kad je Mirza Tičić briljirao. Kup protiv Želje, Zrinjski 3:4 kad su okrenuli itd itd Al nema koristi. Sta god kazes samo te kazne i kola idu dalje.
Pisalo se i proslih sezona nakon BL, pisalo se sad posle Zrinjskog u Posusju.. nema koristi
ŠB je vjer i među najostecenijim klubovima u ligi. Prosle su nam direkt Europu uzeli guranjem Želje a nas pokralo
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, rishovski, svemalim1, Vanja8, VolimoSarajevo, zeljovolimte i 38 gostiju.