Premijer liga BiH - aktuelno

Bazinga12345
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Bazinga12345 » 30 mar 2024, 18:05

Moja greška, izvinjavam se, nisam vidio rezultat na kraju.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 18:06

Antipolitika3 je napisao/la:
30 mar 2024, 18:05
NoDi80 je napisao/la:
30 mar 2024, 18:00
Sto ne volis Slogu vidim nesto duze vremena ih ne gotivis
Mene pitas?
Jeste tebe
sretan Uskrs unaprijed
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 mar 2024, 18:06

Ovo je bilo krajem 2022 nakon pobjede protiv Crne Gore

Tacno godinu prije ovog grljenja i trcanja u zagrljaj spasioca BH fudbala Vici Zeljkovicu Velez je brutalno pokraden i izmasakriran kaznama od saveza. Pola godine prije ovog grljenja u lozi Bilinog u Banjaluci su rukom ispred Andjusica izbacivali lopte u sesnestercu. Hinje sarajevske kome vi pricate o postenju vec sutra cete pocet zavrsavat sudije da pokradete Igman iduce kolo :rol:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 18:08

nekoIzMostara je napisao/la:
30 mar 2024, 18:02
OsmaDolazi je napisao/la:
30 mar 2024, 17:41
Rodjeni81 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:32
Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.
Druze, zali Boze takvih ljudi koji dignu sidro kada je najteze. Ne mora se klati. Ovo kolo ti je klasican primjer kako se moze suditi kako treba kada mora tako biti. Dodje jedan dopis iz UEFA-e i sudjenje bude cakum-pakum. Eh tako je trebao uraditi i vas covjek u ono vrijeme. Ali, iskreni budimo, nije provociranje. Velez nema snagu koju ima Sarajevo da pokrene to sve.

Jos nesto, Ismir nije bio tu kada je 4R i stvoren a i raspadnut ako me sjecanje dobro sluzi. I da, ne prebacujte Sarajevu da je izaso samo tako. Zeljo se prodao, Azmiru obecan savez a Sarajevo i Velez ostali. Stim da je kod nas tada haoticna situacija u klubu bila, nije se znalo ko i gdje goni i vodi. Bezveze svaljujete na nas nesto sto nije tacno.

Sta smo trebali uraditi kada su sjeli iz Tuzle, sta je Sarajevo tu trebalo. Pa solidarisali smo se svakako, Zeljo bi im u onoj situaciji dao 2 gola dok oni sjede. Smijesno.
Pa sta ste vi nama zamjerili onda sto nismo usli, rekli smo vam nije pravi trenutak i to je sve. Na pauzi izmedu 2 prvenstva msm da niko ne bi bio protiv, al jok u trenutku kada vama ide lose, a nama dobro. Mi smo jednom zrtvovani, zaklali nas ko nikad nikoga, i niko nije stao na nasu stranu DJELIMA; pusti rijeci. Stani na stranu i bori se za druge djelima da vam se vjeruje, pusti rijeci, od toga nema nista.
A odakle vama ideje da vam je klub kao klub nesto zamjerio? Pa klubovi su nakon izlaska protiv Borca u svakodnevnom kontaktu. Eto imas upucenije pa pitaj. Pusti ove forumske nejebičare koji kuhaju ili se šprdaju i vasi i nasi.

Ozb te pitam, odakle ti ideja da vam je nesto zamjereno, vama, Vasi Miskin Crnom, Tuzli, Igmanu? Fakat ne razumijem i ne shvatam.

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 30 mar 2024, 18:09

AvantiBL je napisao/la:
Potpuno zaslužena pobjeda Zrinjskog, čestitam.
Igra Borca danas, baš smrdi i jako čudna.
Realno druže, i u Mostaru je Zrinjski barem bod zaslužio. Toni nas je unervozio i loše smo ušli u utakmicu, ali vas je kasnije golman izvadio.
Danas puno bolji Zrinjski, uz činjenicu da je Malekinušić trebao crveni dobiti. Sad će Sivac na hlađenje. :D

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 30 mar 2024, 18:09

NoDi80 je napisao/la:
30 mar 2024, 18:06
NoDi80 je napisao/la:
Sto ne volis Slogu vidim nesto duze vremena ih ne gotivis
Mene pitas?
Jeste sretan Uskrs unaprijed
Hvala drug. :salut:
Mesarska ekipa,ona starinska premijerligaska.
Odron,dno dna,zadnja utakmica predsjednik Sloge upad u svlacionicu i hvata Cuzu za vrat hoce da se bije,odvodi ga policija a on sirovina se dere Booorraac je sampion :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 mar 2024, 18:10

killafrommanilla je napisao/la:
30 mar 2024, 18:02
Hasic se pita za 80% stvari :rol:

Stvarno nisi dobar, ako misliš pisati takve informacije i očekivati da ti neko vjeruje za ostalo. Makar se toga suzdrži da nama objašnjavaš ko se za šta pita u našm klubu. Nastavi s izmišljenim pričama o pritisku Sarajeva, jačini Mirvića i ostalom.
Sudrzite se vi jer vi bolje znate stanje u nasem klubu,plate i koliko Mirvic trosi od nas. Ja sam za to da samo institucije saveza su mjerodavne ostalo nista.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 mar 2024, 18:10

AlemC85 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:48
30 mar 2024, 17:31
Gdje su oni moji Banjalučani? Tik - tak, tik - tak.
Velezovci i ostali, nemojte se ljutiti. Nece vas niko ni pitati, niti vas je pitao. Trebali ste biti povaljeni na Grbavici ko bekani da niste odabrali stranu. Vec ste u borbi protiv saveza koji je pao, samo im nije javljeno. I ljudi iz Zelje ce vrlo brzo okrenuti stranu, inace ce im pomocni otici bez ispaljenog metka. Ako odaberu kako treba ako nista dobit ce jug za pomocni stadion koji je dat u amanet. Ko zna zna o cemu pricam.
Mirvic i Kevelj su prolazni a Sarajevo i Velez ce ostati nakon njih. Ja cu otvoreno reci ovo: Vico je sve probosanske klubove nasankao pa sad imamo sto imamo. Ali pomalo se njemu to vraca kao bumerang.

Odnose izmedju Sarajeva i Veleza se ne mogu tek tako narusiti kako neki ovdje misle, jer je upravo Vico, nakon sto je uspio ukloniti Hasica, pokusao da to uradi.

Sakacenje Veleza i Sarajeva preko sudjenja je bila osveta Vice na neki nacin, jer je htio da sprijeci bilo kakav otpor.

Sad je Vici jasno da ima drugog Hasica u vidu Mirvica, kojeg nece moci skloniti, i zato ce morati zrtvovati Borac, kako bi sebe spasio.
Ja to i govorim sve vrijeme ali pojedini nisu dovoljno inteligentni da shvate neke moje rijeci. Nema sta nije rađeno da se odnosi izmedju dva kluba i njihovih navijaca naruse. Puff, bolje ne spominjati. Ali, nije ni Mirvic a ni Hasic toliko ludi i glupi. Pa i sada Hasic se pita za 80% stvari u klubu kod vas. Sto je dobro naravno.

Borac ce pasti, vrlo brzo. Jer pare koje su trebali dobiti za sledecu sezonu su vec preusmjerene negdje drugdje. Javna tajna. Kako pada jedna struja u RS, tako pada i Borac.

Znamo se i privatno kako sam cuo, znas da se o ovome pricalo i prije nego je Sarajevo izaslo protiv Borca. Znas da su vas e nekim tekmama gurali kao i nas, samo da bi se medjusobno klali.

Ostatak sezone ce biti najregularniji u historiji nase lige. Ispast ce ko je zasluzio i u Evropu ce ko je zasluzio (i Borac bi zasluzio i bez sudijskog navlacenja, ali ne Ligu Prvaka). Mozda to nece biti moje Sarajevo u Evropi, ali i ako ne bude znam da ce biti jer je zbog nas, a ne zbog nekih drugih.
Bravo. Citavo vrijeme se islo na rusenje odnosa dva kluba. Ali nisu uspjeli, jer je duboko prijateljstvo. Meni je jasno da je Mirvic ljut na Kevelja, jer se Kevelj prepao da ne zavrsi kao Hasic ranije, ali kako sad stvari stoje, neko je od Vasih dobro natrljao nos Vici, pa sad odjednom normalno sudjenje.

Vjerujem da je ovo istina sto govoris za Hasica da se i dalje pita u Velezu, sto je jako dobra vijest, jer je nedavno na sudu dobio Savez i morat ce mu se nadoknadit steta.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 18:11

CampobelloDiMazara je napisao/la:

Tacno godinu prije ovog grljenja i trcanja u zagrljaj spasioca BH fudbala Vici Zeljkovicu Velez je brutalno pokraden i izmasakriran kaznama od saveza. Pola godine prije ovog grljenja u lozi Bilinog u Banjaluci su rukom ispred Andjusica izbacivali lopte u sesnestercu. Hinje sarajevske kome vi pricate o postenju vec sutra cete pocet zavrsavat sudije da pokradete Igman iduce kolo :rol:
Ima vas 2,3 na forumu bolesnih drama. Vi ne mrzite Sarajevo, vi mrzite kompletan svijet oko sebe. Nevjerovatno, kakve gluposti pricate.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 mar 2024, 18:12

Pantelija je napisao/la:
I sta ti tu nije jasno?
znas li koliko je proslo od odlaska kasuma do dolaska mirvcaa?
zNas li ko je radio u klubu? Ko je bio direktor?
Ja sam u to vrijeme bio u klubu, radio, nije se znalo ko je ko i sta je sta, ljudi ugovore nisu 3 mjeseca potpisali jer nije imao ko... tako da ne pises gluposti... zaboravilo se kad smo evropu halalili da stanemo uz vas...
Zaboravljamo i kako ste uzimali igrače kako god ste htjeli poslije rata, ne gledajući šta je Veležu ostalo i u kakvoj je situaciji, i jedni i drugi, tako da vraćati se u taj period je besmisleno.

Ugllavnom je svima jasno da je ovaj vaš potez spašavanje isključivo svoje guzice i kao takav je naišao na odbijenice svih klubova. Dok je 4R ipak zaživio zbog ovakvog razmišljanja:
“To je bio razlog zašto sam ja sa grupom ljudi pokrenuo inicijativu. Htjeli smo se boriti za promjenu uslova koji važe u PL. Da ne kukamo kad smo mi oštećeni, a smijemo se kad je neko drugi oštećen. To nije dobar put generalno. Mi moramo uspostaviti sistem jednakih prava i odgovornosti za sve klubove. Sve dok neko može raditi šta hoće, sve dok Gigović sudi svaku drugu utakmicu Borca i sve dok to radi na način koji rade u našoj ligi nema sreće. Nekad će se riješiti, ali šteta koja je napravljena bit će nenadoknadiva.”
PS. Znam koliko je prošlo. Tri dana.
Prije tri dana je Damir Kasum odlučio da napusti mjesto predsjednika FK Sarajevo, a njegova ostavka je danas usvojena, te je za novog predsjednika kluba izglasan Mirvić, koji će zajedno s Vincentom Tanom u budućnosti ulagati u klub.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 30 mar 2024, 18:12

Neka nemlatite nepita se Hasic vise nista u klubu ni ti je sponzor kluba,a i sa Keveljom nije bas u najboljim odnosima!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 18:12

Cestike na tituli nije nodi paksu bez obzira sto nam mnogi zele gasenje
Nodi je covjek s obrazom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 mar 2024, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 30 mar 2024, 18:13

Rodjeni81 je napisao/la:
Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.
Druze, zali Boze takvih ljudi koji dignu sidro kada je najteze. Ne mora se klati. Ovo kolo ti je klasican primjer kako se moze suditi kako treba kada mora tako biti. Dodje jedan dopis iz UEFA-e i sudjenje bude cakum-pakum. Eh tako je trebao uraditi i vas covjek u ono vrijeme. Ali, iskreni budimo, nije provociranje. Velez nema snagu koju ima Sarajevo da pokrene to sve.

Jos nesto, Ismir nije bio tu kada je 4R i stvoren a i raspadnut ako me sjecanje dobro sluzi. I da, ne prebacujte Sarajevu da je izaso samo tako. Zeljo se prodao, Azmiru obecan savez a Sarajevo i Velez ostali. Stim da je kod nas tada haoticna situacija u klubu bila, nije se znalo ko i gdje goni i vodi. Bezveze svaljujete na nas nesto sto nije tacno.

Sta smo trebali uraditi kada su sjeli iz Tuzle, sta je Sarajevo tu trebalo. Pa solidarisali smo se svakako, Zeljo bi im u onoj situaciji dao 2 gola dok oni sjede. Smijesno.
Boga mi vi pisete kao da svi imamo amneziju i da smo sve zaboravili. Pa covjece onaj vas Kasum je bas bio zagrijan za inicijativu. I nakon sto je on otisao a dosao Mirvic Sarajevo je prestalo biti dio inicijative jer Mirvic nije uopste bio za tu borbu sa savezom. Od kad je on doso Sarajevo nije pisnulo na savez i Vicu. I sta da o Mirvicu nakon toga pricamo?
Najveci retard zna da je ono kad ste izasli sa terena bila odlicna fora da se Mirvicu, Rozmanu i Ibricicu produzi zivot, znamo svi da bi letio bar neko od njih da ne prekinuste utakmicu. Mozete se praviti ludi da nije tako, ali to je ziva istina.

I brukate se pa u jednom postu pisete kako je sudjenje sad odlicno zbog vas, pa u drugom na svaku gresku sudije pisete neka eto vam sad, zaklati ce vas protiv Borca iducu. Daj se bar uskladiti sta da pisete, ovako vam se ljudi smiju.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 30 mar 2024, 18:14

Sto nisi bio na Grbavici jucer?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 mar 2024, 18:14

30 mar 2024, 18:09
NoDi80 je napisao/la:

Mene pitas?
Jeste sretan Uskrs unaprijed
Hvala drug. :salut:
Mesarska ekipa,ona starinska premijerligaska.
Odron,dno dna,zadnja utakmica predsjednik Sloge upad u svlacionicu i hvata Cuzu za vrat hoce da se bije,odvodi ga policija a on sirovina se dere Booorraac je sampion :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Eto Vam sad sanse za revans u kupu, da ih nabijete nogom nazad u Doboj ali sa punom mrezom golova. Budite njezni prema njima, ramazan je, mjesec oprosta. :thumbup:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 30 mar 2024, 18:14

Zrinjamo i Tuta dva prava momka u susjedstvu. Sretan vam uskrs sutra :bih:
slika :mrgreen:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 18:15

30 mar 2024, 18:14
Zrinjamo i Tuta dva prava momka u susjedstvu. Sretan vam uskrs sutra :bih:
slika :mrgreen:

slika
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 mar 2024, 18:16

Opet kazemo samo institucije saveza nista vise,idemo sad Igman da pokrademo kao oni nas.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 18:18

slika
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 18:19

Rodjeni81 je napisao/la:
30 mar 2024, 18:13
Rodjeni81 je napisao/la:

Boga mi vi pisete kao da svi imamo amneziju i da smo sve zaboravili. Pa covjece onaj vas Kasum je bas bio zagrijan za inicijativu. I nakon sto je on otisao a dosao Mirvic Sarajevo je prestalo biti dio inicijative jer Mirvic nije uopste bio za tu borbu sa savezom. Od kad je on doso Sarajevo nije pisnulo na savez i Vicu. I sta da o Mirvicu nakon toga pricamo?
Najveci retard zna da je ono kad ste izasli sa terena bila odlicna fora da se Mirvicu, Rozmanu i Ibricicu produzi zivot, znamo svi da bi letio bar neko od njih da ne prekinuste utakmicu. Mozete se praviti ludi da nije tako, ali to je ziva istina.

I brukate se pa u jednom postu pisete kako je sudjenje sad odlicno zbog vas, pa u drugom na svaku gresku sudije pisete neka eto vam sad, zaklati ce vas protiv Borca iducu. Daj se bar uskladiti sta da pisete, ovako vam se ljudi smiju.
Brate, mi ne pisemo simultano i po dogovoru na ovom forumu. Bar za navijace Sarajeva mogu garantovati. Svaki od nas ima svoje misljenje zato i razliciti stavovi navijaca i simpetizera i mog i tvog kluba. Kakva ti je to prica dogovorite se.

Ponavljam, Mirvic je dosao i mislio je da moze normalno osvojiti titulu, napraviti klub, podici klub... Mi navijaci smo mu ukazivali dugo da to ne moze kako je on zamislio, ali nismo mu mogli prici. Zadnjih pola godine dana je druga prica. Covjek nije imao nista protiv Veleza, niti ima ista protiv Veleza. Ti o Kasumu pricas kao nekom bitno tada u klubu a covjek bio bitan kao lanjski snijeg, pogotovo kada su na vidjelo izasli njegovi aferimi u klubu u to doba. Ali nejse. Meni je smijesna prica da je ono fora sto amo izasli. Takva je fora kolika i vasa da zapalite auto covjeku koji vas je izmasakrirao. Eto. Hej gazda kluba kaze izadjite sa teren, nazove Ibricica i ti kazes da je sve ofirno. Svasta.

Ponavljam, zna ko treba da zna.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Rule_hz i 63 gosta.