Oprosti, ali ne znam čemu se čudiš ili šta si novo rekao. Svake godine to dobiju svi naši klubovi. Prošle godine je to bilo oko 35 hiljada KM po klubu. Problem je što samo dva ili tri kluba to daju omladinskom pogonu. PozzAlemC85 je napisao/la:posljednji put smo protiv Rijeke igrali u sezoni 1990/91 kada smo ih dobili 1990. u Mostaru s 1:0,a oni nas na Kantridi 1991. s također 1:0, inače bolji smo u međusobnim duelima protiv njih..
P.S. Evo izgleda bit će para, naime UEFA I FIFA - e će svim premijerligaškim klubovima iz fonda solidarnosti isplatiti određenu svotu novca za unaprijeđenje i razvoj omladinskih pogona
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mont0 je napisao/la:U Medjugorju se igra, barem je tako najavljeno. Satnicu ti ne znam.
16.00h
samo mostarski, samo bahato
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
pobjedit cemo 100% ako im mrkva obeca gajbu pive razvalit cemo ih

- crvenocrni
- Kontakt:
Zna li iko kakva vam je postava za danas? Predpostavljam da ce se davati sansa svima ili mozda grijesim pa ako neko zna moze i na pp, hvala unaprijed!
Ma svi ce igrati, ko i u prethodne 2 utakmicecrvenocrni je napisao/la:Zna li iko kakva vam je postava za danas? Predpostavljam da ce se davati sansa svima ili mozda grijesim pa ako neko zna moze i na pp, hvala unaprijed!

- crvenocrni
- Kontakt:
Hvala drugvm22 je napisao/la:Ma svi ce igrati, ko i u prethodne 2 utakmicecrvenocrni je napisao/la:Zna li iko kakva vam je postava za danas? Predpostavljam da ce se davati sansa svima ili mozda grijesim pa ako neko zna moze i na pp, hvala unaprijed!

Haj nek mi neko nabroji prvih 11 il prvih 16 Veleza
ludilo

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- crvenocrni
- Kontakt:
Velež: Bandović (Bobić (Hero), Knežević, Cerić (Kalajdžić), Kajtaz (Mahinić), Lakičević (Mehremić), Jazvin, Zvonić (Marić), Kodro (Hebibović (Hajdarević), Okić (Balalić), Rovčanin, Brković (Ćemalović).
Eto ti protiv Olimpica ko je igrao pa ti vidi
Eto ti protiv Olimpica ko je igrao pa ti vidi

VELEŽ - RIJEKA 1:0 završena utakmica.........
idemo dalje.....

-
- Kontakt:
NeToBoLa je napisao/la:Hahaha, Rijeka pala. Daj nam Dinamo i Partizan.
Sta bi tek od Papetovih Zmajeva uradili!

Velež u Međugorju bolji od Rijeke
Trenutak odluke desio se na otvaranju meča, a strijelac je bio Damir Rovčanin.
Fudbaleri Veleža danas su upisali prvi trijumf u sklopu priprema za proljetni dio sezone. Mostarci su u Međugorju sa 1:0 bili bolji od hrvatskog prvoligaša Rijeke. Trenutak odluke desio se na otvaranju meča, a strijelac je bio Damir Rovčanin.
Za Velež su danas od starta igrali: Bandović, Knežević, Lakičević, Cerić, Kajtaz, Jugo, Kodro, Pehlić, Hiroš, Rovčanin i Brković, dok su priliku u nastavku dobili Škaljić, Jazvin, Hajdarević, Zvonić i Okić.
Fudbaleri Veleža danas su upisali prvi trijumf u sklopu priprema za proljetni dio sezone. Mostarci su u Međugorju sa 1:0 bili bolji od hrvatskog prvoligaša Rijeke. Trenutak odluke desio se na otvaranju meča, a strijelac je bio Damir Rovčanin.
Za Velež su danas od starta igrali: Bandović, Knežević, Lakičević, Cerić, Kajtaz, Jugo, Kodro, Pehlić, Hiroš, Rovčanin i Brković, dok su priliku u nastavku dobili Škaljić, Jazvin, Hajdarević, Zvonić i Okić.
-
- Kontakt:
Daj nam Hajduuk da se igraamoooooo
Igramoooooooo
Igraaammooooooooo
Igramoooooooo
Igraaammooooooooo
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Bandović, Knežević, Lakičević, Cerić, Kajtaz, Jugo, Kodro, Pehlić, Hiroš, Rovčanin i Brković
Odlicnih prvih 11. ako ne bude ozljeda veoma je lako da kup osvojite!
-
- Kontakt:
Uprava Napolje!!! Lopovi Zadnji!!!vm22 je napisao/la:Velež u Međugorju bolji od Rijeke

hahahahaha
-
- Kontakt:
Ali salu na stranu, i ako je ovo samo pripremna utakmica i ko zna s kojom postavom je i igrala Rijeka ... ipak primili smo samo 1 gol u zadnje 2 tekme (s Rijekom i Olimpikom). Valjda to znaci da bi nam barem odbrana trebala biti ok.
Ja sam jos uvijek, sve u svemu, skeptican jer nisam 100% uvjeren da mozemo osvojiti kup s ovom ekipom - ali daBogda da me Rodjeni iznenade.
Ja sam jos uvijek, sve u svemu, skeptican jer nisam 100% uvjeren da mozemo osvojiti kup s ovom ekipom - ali daBogda da me Rodjeni iznenade.
@MostaracVelezovac
Pa golemo i ti skeptican samo ne znam kako kada je sve po tebi supericka. Evo ja sam 100% siguran da necemo osvojiti kup.
Sto se tice tima , jedina pozitivna stvar je do sada cini mi se ove bekovske pozicije Lakicevic / Knezevic . Ostalo sve nisam siguran . Al mislim da je malo golemo Hiros direktno sa termina u prvu postavu Veleza ako je suditi po ovoj prijateljskoj.
Pa golemo i ti skeptican samo ne znam kako kada je sve po tebi supericka. Evo ja sam 100% siguran da necemo osvojiti kup.
Sto se tice tima , jedina pozitivna stvar je do sada cini mi se ove bekovske pozicije Lakicevic / Knezevic . Ostalo sve nisam siguran . Al mislim da je malo golemo Hiros direktno sa termina u prvu postavu Veleza ako je suditi po ovoj prijateljskoj.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
bekicamir je napisao/la:Bandović, Knežević, Lakičević, Cerić, Kajtaz, Jugo, Kodro, Pehlić, Hiroš, Rovčanin i Brković
Realno, ova ekipa ne može u dvije utakmice izbaciti ni jednog od ostala 3 konkurenta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.