Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 apr 2024, 23:39

mostar_mo je napisao/la:
05 apr 2024, 23:36
mosarajvosa83 je napisao/la:
05 apr 2024, 23:27
mostar_mo je napisao/la:
05 apr 2024, 23:23
Sto se tice Ibricica ja bi mu zabranio bavljenje fudbalom ako je istina ono sto je Musa rekao al ne vjerujem ja tom peddercicu...sto nije odmah to prenio delegatu iii sto.nije bojkotovao utakmicu. Ako si normalan i neko ti tako perfidno verbalno udari na porodicu onda odmah odbijes suditi i napravis skandal od toga..
Jel ti mislis da moze nama neko svaki tekmu lakrdije da pragi kao Musa i da ocekuje neko cvijece ili nesto? Dosao u nasu kucu da sprovodi teror to moze negdje drugo kod nas ne,ako mu je rekao Ibricicu treba platu povecati,steta sto ga neko nije patosirao u tunelu i zube izbio pa da napisu barem dobar zapisnik. Svakako ova liga nije regularna,koga boli k sta je Ibricic rekao to su samo posljedice svega sta radi Vico i ekipa. Evo smijem se kladiti u bilo sta da mu to nije rekao,na sve su spremni pa i na lazne nekakve izjave i brutalnu kradju u tv prenosu.
Sve se slazem, cak i sa patosiranjem njega licno , al udarat na porodicu to je za svaku osudu, kukavicki nisko i za degeneka.
Nek dokaze to Musa na sudu vrlo jednostavno,ovako njegova protiv Ibriciceve i to je to. Ovo samo moze vjerovat budala,nakon 20 dana oni lafo ovo u medije daju. Bolje neka se pozabave sta radi Musa i Vico,kako prijeti djeci i ucjenjuje istu.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 apr 2024, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 apr 2024, 23:40

Opet oni o Vici i nekakvom uvlacenju, bez imalo casti i obraza :damn:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 apr 2024, 23:41

Portparolcic je tu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 apr 2024, 23:42

05 apr 2024, 23:39
mostar_mo je napisao/la:

Jel ti mislis da moze nama neko svaki tekmu lakrdije da pragi kao Musa i da ocekuje neko cvijece ili nesto? Dosao u nasu kucu da sprovodi teror to moze negdje drugo kod nas ne,ako mu je rekao Ibricicu treba platu povecati,steta sto ga neko nije patosirao u tunelu i zube izbio pa da napisu barem dobar zapisnik. Svakako ova liga nije regularna,koga boli k sta je Ibricic rekao to su samo posljedice svega sta radi Vico i ekipa. Evo smijem se kladiti u bilo sta da mu to nije rekao,na sve su spremni pa i na lazne nekakve izjave i brutalnu kradju u tv prenosu.
Sve se slazem, cak i sa patosiranjem njega licno , al udarat na porodicu to je za svaku osudu, kukavicki nisko i za degeneka.
Nek dokaze to Musa na sudu vrlo jednostavno,ovako njegova protiv Ibriciceve i to je to.
Ovdje bi bilo logicnije da Ibricic njega tuzi za tesku klevetu.
U tom slucaju bi Musa morao dokazat da je to sto je rekao istina ili platit kaznu po presudi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 apr 2024, 23:43

mostar_mo je napisao/la:

Nek dokaze to Musa na sudu vrlo jednostavno,ovako njegova protiv Ibriciceve i to je to. Ovo samo moze vjerovat budala,nakon 20 dana oni lafo ovo u medije daju. Bolje neka se pozabave sta radi Musa i Vico,kako prijeti djeci i ucjenjuje istu.
Nema Musa sta dokazivati na sudu, izuzev da Ibricic podnese neku tuzbu. Sud je presudio, Ibricic je kaznjen na osnovu izjave slubenog lica. Jedan dio kazne se odnosi na to. Zato i pricamo o toj moci sluzbenih lica.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 05 apr 2024, 23:44

Kakve su to glavonje,svaki do jednog od ovih sudija.
Ja čak nekad mislim da oni i ne dobijaju instrukcije da bilo koga guraju nego to rade na svoju ruku.
Jedan od inteligentnijih kojeg sam upoznao i da nije bio nešto nafuran je Bojo,šteta što čovjeka više nema u ligi.
Osim što je pametan i finansijski je obezbijeđen , suđenje mu je bilo čisto iz ljubavi.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 apr 2024, 23:44

Nemoc, interesdzije, malogradjanstvo i iskompleksiranost je njihova dijagnoza. :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 apr 2024, 23:45

mostar_mo je napisao/la:
05 apr 2024, 23:42
mostar_mo je napisao/la:

Nek dokaze to Musa na sudu vrlo jednostavno,ovako njegova protiv Ibriciceve i to je to.
Ovdje bi bilo logicnije da Ibricic njega tuzi za tesku klevetu.
U tom slucaju bi Musa morao dokazat da je to sto je rekao istina ili platit kaznu po presudi.
Polako poslusaj podcast sa Vicom,kuka na Mirvica kaze zamisli bezobrazluk je lijepiti u Sarajevu plakate sa clanovima saveza pred izbore,Mirvic udara jer je izborna godina bla bla

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 apr 2024, 23:52

Sve osim nebitna utakmice za tebe, na granici si otkaza - baš je jedna od stvari koja ti treba sudija kojeg si prije tekme isprovocirao prijetnjama porodici. Daleko je Ibričić od Tesle, al nije ni toliko glup.. inače ne bi mogao biti ovdje gdje jeste.

Al eto, sve i da jeste i da je ovo fakat ovako, kakvim se onda profesionalnim čudom Musa predstavlja? Šta, on fol neki misionar, ni prijetnje porodici ga ne ometaju da obavlja svoju službenu dužnost? Daj ba, uozbiljite se. Obični futavac koji je tu za sitan keš, qrac bi popušio za svoj bijedni interes.. da ga je samo mrko pogledao, sve bi to bilo uredno prijavljeno nadležnom licu, sigurno.

Iskreno sam iznenađen koliko retardiranu stvar su ponudili kao objašnjenje. Haman im se može.. ili barem tako misle.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 05 apr 2024, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 05 apr 2024, 23:53

05 apr 2024, 23:34
TuzlaCityfighter je napisao/la:
05 apr 2024, 23:30
mostar_mo je napisao/la:
05 apr 2024, 23:23
Sto se tice Ibricica ja bi mu zabranio bavljenje fudbalom ako je istina ono sto je Musa rekao al ne vjerujem ja tom peddercicu...sto nije odmah to prenio delegatu iii sto.nije bojkotovao utakmicu. Ako si normalan i neko ti tako perfidno verbalno udari na porodicu onda odmah odbijes suditi i napravis skandal od toga..
Ja ne bih procijenjivao jeli to Ibricic izjavio ili je Musa izmislio. Ali citavu utakmicu ponasanje klupe (trener, Ibricic, pomocni trener) se jasno vidjelo da pokusavaju uticati na sudjenje i odluke sudije. Na svaku sudijsku odluku, bila ispravna ili ne, skakali su , upucivali prigovore, mlatarali rukama. Ako pogledamo kompletnu situaciju, dan prije utakmice oglasavanje i etiketiranje sudije, ulazak u utakmicu i ostale stvari, mislim da je Sarajevo samo sebi zabilo autogol.
Nismo mi sebi zabili nikakav autogol,ovako je trebalo da bude i ovako ce i dalje biti,imamo nasu borbu ostali nek gledaju i komentarisu svakako za bilo sta drugo i nisu kad dozvole da budu ikebane i da im od klubova rade sta hoce.
Ako pogledas realno Sarajevo je vise na gubitku. Izgubili utakmicu, - 3 boda, kaznjen SD, Mirvic, pomocni trener i novcana kazna. Ako misliš da u narednom periodu ide bolje sudjenje grdno se varaš.
Elvir Baljic

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 05 apr 2024, 23:54

stojko je napisao/la:
05 apr 2024, 23:38
Ibricic mu tosve rekao u 16 a on na Kosevo dosao u 18 :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 05 apr 2024, 23:55

Šta uradi dugogodišnje čekanje titule od čovjeka.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 apr 2024, 23:56

05 apr 2024, 23:53
05 apr 2024, 23:34
05 apr 2024, 23:30

Ja ne bih procijenjivao jeli to Ibricic izjavio ili je Musa izmislio. Ali citavu utakmicu ponasanje klupe (trener, Ibricic, pomocni trener) se jasno vidjelo da pokusavaju uticati na sudjenje i odluke sudije. Na svaku sudijsku odluku, bila ispravna ili ne, skakali su , upucivali prigovore, mlatarali rukama. Ako pogledamo kompletnu situaciju, dan prije utakmice oglasavanje i etiketiranje sudije, ulazak u utakmicu i ostale stvari, mislim da je Sarajevo samo sebi zabilo autogol.
Nismo mi sebi zabili nikakav autogol,ovako je trebalo da bude i ovako ce i dalje biti,imamo nasu borbu ostali nek gledaju i komentarisu svakako za bilo sta drugo i nisu kad dozvole da budu ikebane i da im od klubova rade sta hoce.
Ako pogledas realno Sarajevo je vise na gubitku. Izgubili utakmicu, - 3 boda, kaznjen SD, Mirvic, pomocni trener i novcana kazna. Ako misliš da u narednom periodu ide bolje sudjenje grdno se varaš.
Nemogu gore nama suditi od ovoga do sada,nama su i prije uzimali bodove kad navijac uleti na teren,navijac Borca uleti i posalje nam igraca u bolnicu niko im boda nije oduzeo tako nek nastave da rade sta hoce nije nam ni bitno to sad,da nam je bilo bitno cutali bi i pusili kao sto to Azmir radi

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 apr 2024, 00:07

slika

Trebalo bi ovo sve tuzilastvo i sud da ispitaju po službenoj dužnosti

Zbog naše voljene BiH

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 apr 2024, 00:08

KONTRASVIH je napisao/la:
05 apr 2024, 23:40
Opet oni o Vici i nekakvom uvlacenju, bez imalo casti i obraza :damn:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Zna covjek sve :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 apr 2024, 00:31

ma ae bre
NEMA NAZAD

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 06 apr 2024, 00:36

Opomene pred kazne dobio je FK Željezničar zbog upotrebe pirotehnike na utakmicama.

FK Sarajevo će u kasu FSBiH morati uplatiti još 4.000 KM. Ovu kaznu Bordo tim dobio je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava navijača ovog kluba na meču protiv GOŠK-a iz Gabele.

Što bi rekli mudroseri: pametnom dosta, a za manje pametne: vrlo vjerovatno očekujte dvicu u nedjelju u Modriči i postspasovdanski i istovremeno spasonosni kec na Grbavici zadnje kolo protiv sramotnog šampiona u nastajanju.

Nije ni čudo što "smatraju da trenutno nije pravi trenutak za organizaciju ovakvog sastanka uz prijedlog da se isti zakaže nakon završetka tekuće sezone i nakon što se zajedničkim angažmanom svih klubova definiraju i razrade prijedlozi konkretnih koraka i rješenja u pravcu jačanja integriteta takmičenja" i da "vjeruju da trenutni fokus svih klubova treba biti usmjeren na uspješno okončanje tekuće takmičarske sezone".

Fokusirani da nimalo ne vire iz guzice od Vice.
🇵🇸

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 apr 2024, 00:38

Jes, ali ne znas ti da se oni bore protiv sistema i partija :(
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 06 apr 2024, 00:48

Tanka je linija od Arapa do Zemunaca
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

BungaBum
Kontakt:

Post Postao/la BungaBum » 06 apr 2024, 00:54

trpajte na dvicu u modrici

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.