Ma znam, teško je i sastaviti konkretnu ekipu od strogo domaćih igrača, a da to nije reprezentacija (i opet fali playGhuraba je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:41Kako bez suta, a Campara, Sertovic, Zrno, pa i braca Alibegovic sve sutercina do sutercine?Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2026, 14:18Ejs Čampara![]()
A izvodivo je ovo, samo mislim da bi bili prava rudarska ekipa bez vanjskog šuta.Ma glupiram se malo jer West uvijek na temi pise da se treba rijesiti Srba i Hrvata iz ekipe, pa reko da mu udovoljimo.
Young ne igra odbranu i ne skace, i mislim da ga je Muha zbog toga sinoc skresao na manje od 10 minuta. Bas sam gledao statistiku, lik je u zadnjih 6 utakmica uhvatio 4 skoka. Kad se na to doda Salic koji takodjer niti skace, niti igra odbranu, onda je jasno zbog cega Zubac mora da igra. Tu se treba traziti atleticnija i energicnija cetvorka, koja ce igrati na obje strane parketa, pa makar i stekao sa sutem za 3 (predlazem Kevina Yeboa).
Čini mi se da se Youngu ne ostaje u Bosni, da je on u svojoj glavi završio s nama.
Joj, Šalić s onim okretanjem guzice u odbrani
Hajde vidjećemo, biće sigurno i odlazaka i dolazaka, al vjerujem da će Bosna i naredne sezone imati konkurentnu ekipu, da ne kažem konkurentniju nego ove sezone.