Ja sve i dalje kontam da se zajebajes sa tim komentarima
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma Truhlo je na tajnom.klupskom zadatku da zavara tuzlake i da ih opusti i ubijedi da su favorit br 1 a onda Čelik iz sjene udje u PL
- sagitarius
- Kontakt:
Ma i zajebaje…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
dinodino2019
- Kontakt:
Ti puno trolas de ba pocni normalne komentare pisat. Sve je ovo ok i bice to dobro
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- prisonbreak
- Kontakt:
Nazalost covjek je upravu, ja ne znam da li smo ijedno pojacanje uboli, a i sad sve navjlije su kriticne. Za Horica ne mogu reci da je novi.dinodino2019 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:31Ti puno trolas de ba pocni normalne komentare pisat. Sve je ovo ok i bice to dobro
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
jel realno da ljudi ne mogu skontati da se lik sprda:-)
Od kako je duvnjak trener, doveo:
- Karica veci promasaj od Brekala.
- Sijerkica izbio nam 50k u kupu, odradio sezonu, dugorocno nista od njega
- Zukica aka **** gori igrac nije krocio na bilino
- Huzbasic kantonalac
- Mujic njega kad vidis, sehic izgleda kao ozbiljan bek
- Arezina nikakve koristi
- Brkic u slobodi otvorili sampanjac kad je on otisao
- Bronja pokusavaju ga utrpati, nikad se nije duze od 6 mjeseci u jednom klubu zadrzao, a tek ima 18 godina. Menadjerski pijun.
- Tabakovic **** pitar junior, nije pretrcao vise od 2 kilometra u karijeri
- Salkanovic ovog je duvnjak doveo da sjedi na tribinama, ne zna sta ce sa njim
- Bajramovic talasika amaterska
- Piljug nije mogao u bau ostati
- Mehic A. isto kao i piljug
- Saric ne moze durmisa izbaciti iz prve postave, a durmis propao ko kauc
- Hrelja **** pitar senior. Provest ce sezonu u bolnici.
- Horic nije valjao sa 23, jos je gori sa 33
Vrh tabele

- Huzbasic kantonalac
- Bronja pokusavaju ga utrpati, nikad se nije duze od 6 mjeseci u jednom klubu zadrzao, a tek ima 18 godina. Menadjerski pijun.
Vrh tabele
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Truhlo je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:56Od kako je duvnjak trener, doveo:
- Huzbasic kantonalac
Vrh tabele![]()
![]()
Truhlo je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:56Od kako je duvnjak trener, doveo:
- Huzbasic kantonalac
Vrh tabele![]()
[/quote
U vezi Talhe Tabakovića da nije pretrčao više od 2km u karijeri, podaci sa GPS uređaja koji je nosio na jučerašnjoj utakmici:
- Ukupno pređena distanca na utakmici: 10.6km
- Pređena distanca u visokom intenzitetu: 2076m
- Max brzina sprinta: 31.09 km/h
Nadam se da će Čelik već u prvoj sezoni u PL BIH, 3-4 kvalitetna pojačanja i borba za ulazak je zagarantovana. Stupčanica je prošle godine prvu polusezonu bila daleko od borbe za vrh a na kraju su završili kao drugi na tabeli.
Dugo bolji prelazni rok nije bio a na igracima je da se pokazu u najboljem izdanjuprisonbreak je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:46Nazalost covjek je upravu, ja ne znam da li smo ijedno pojacanje uboli, a i sad sve navjlije su kriticne. Za Horica ne mogu reci da je novi.dinodino2019 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:31Ti puno trolas de ba pocni normalne komentare pisat. Sve je ovo ok i bice to dobro
- limvolikce1945
- Kontakt:
Imamo katastrofa omjer s ovom Stupčanicom, treba to u prvom kolu popraviti.
0:2
12' Bronja
55' Međuseljac
* RC - Vardo (88')
0:2
12' Bronja
55' Međuseljac
* RC - Vardo (88')
- ASD
- Kontakt:
31 km/h je brzina sprinta kakva se ne viđa u Premijer ligi, a kamoli u Prvoj federalnoj.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:22
U vezi Talhe Tabakovića da nije pretrčao više od 2km u karijeri, podaci sa GPS uređaja koji je nosio na jučerašnjoj utakmici:
Nadam se da će Čelik već u prvoj sezoni u PL BIH, 3-4 kvalitetna pojačanja i borba za ulazak je zagarantovana. Stupčanica je prošle godine prvu polusezonu bila daleko od borbe za vrh a na kraju su završili kao drugi na tabeli.
U jednom trenutku (jednog) od sprinteva zabilježena je brzina od 31 km/h. Ako dobijem dozvolu, zalijepit ću vam statistiku iz sistema za igrača.ASD je napisao/la: ↑30 jul 2023, 16:5631 km/h je brzina sprinta kakva se ne viđa u Premijer ligi, a kamoli u Prvoj federalnoj.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:22
U svakom slučaju mora Talha raditi na sebi, pogotovo duel igra koja mu je od ranije problem, ali sam siguran da će klub i navijači biti zadovoljni sa njegovom učinkom, samo dok malo “nadođe” u seniorskom fudbalu. To je strašno fin i odgojen momak, iz divne bošnjačke porodice, pravu priliku u FK Sarajevu nikada nije dobio samo zato što iza svojih leđa nema “menadžere” koji ga guraju. Elem, dobio je priliku i na njemu je da je opravda. Bolje mu je 1000 puta igrati za FK Čelik, na Bilinom Polju i pred Robijašima, nego da čeka priliku za 1-5 minuta igre u Sarajevu (pitanje da li bi i to dobio ikad).
Ništa, odma mu kapitensku traku dat.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:14U jednom trenutku (jednog) od sprinteva zabilježena je brzina od 31 km/h. Ako dobijem dozvolu, zalijepit ću vam statistiku iz sistema za igrača.ASD je napisao/la: ↑30 jul 2023, 16:5631 km/h je brzina sprinta kakva se ne viđa u Premijer ligi, a kamoli u Prvoj federalnoj.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:22
U svakom slučaju mora Talha raditi na sebi, pogotovo duel igra koja mu je od ranije problem, ali sam siguran da će klub i navijači biti zadovoljni sa njegovom učinkom, samo dok malo “nadođe” u seniorskom fudbalu. To je strašno fin i odgojen momak, iz divne bošnjačke porodice, pravu priliku u FK Sarajevu nikada nije dobio samo zato što iza svojih leđa nema “menadžere” koji ga guraju. Elem, dobio je priliku i na njemu je da je opravda. Bolje mu je 1000 puta igrati za FK Čelik, na Bilinom Polju i pred Robijašima, nego da čeka priliku za 1-5 minuta igre u Sarajevu (pitanje da li bi i to dobio ikad).
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio što sam napisao taj detalj, nisam imao namjeru nekoga uznemiriti. Kontekst u kojem sam to naveo je u smislu da je iz fine tradicionalne porodice, da je odgojen u vjerskom duhu, da ima fin karakter i tako…JonSnow je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:21Ništa, odma mu kapitensku traku dat.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:14U jednom trenutku (jednog) od sprinteva zabilježena je brzina od 31 km/h. Ako dobijem dozvolu, zalijepit ću vam statistiku iz sistema za igrača.
U svakom slučaju mora Talha raditi na sebi, pogotovo duel igra koja mu je od ranije problem, ali sam siguran da će klub i navijači biti zadovoljni sa njegovom učinkom, samo dok malo “nadođe” u seniorskom fudbalu. To je strašno fin i odgojen momak, iz divne bošnjačke porodice, pravu priliku u FK Sarajevu nikada nije dobio samo zato što iza svojih leđa nema “menadžere” koji ga guraju. Elem, dobio je priliku i na njemu je da je opravda. Bolje mu je 1000 puta igrati za FK Čelik, na Bilinom Polju i pred Robijašima, nego da čeka priliku za 1-5 minuta igre u Sarajevu (pitanje da li bi i to dobio ikad).![]()
Da više ne smaram po vašem forumu, želim Čeliku i vama navijačima puno uspjeha u 2023/2024 sezoni, uz želju za povratak u PL BIH u prvoj sezoni gdje Čelik i pripada realno. Historija kluba, grad Zenica i ogromna navijačka baza to zaslužuju, ali to zaslužuje i PL BIH, jer su utakmice na Bilinom Polju TOP3 po kvaliteti atmosfere u Bosni i Hercegovini.
Živi i zdravi bili. Sportski pozdrav
Pa kakav nam je kapiten sad? Žuna? Mlitav,komplikuje,ništa specijalno. Ako takav treba bit kapiten pa može svako bit takav kapiten.Ne znam jel Duvnjak primjetio da lopte koje su 50 - 50 ničije uvijek su sinoč osvajali i uzimali igrači Šibenika! Uvijek neko od njih brži na loptu,na pravom mjestu,startniji ljudi. I savjet za upravu da cijena karte protiv Laktaša ne bude veča od 3 - 4 km...
::::SAMO ČELIK::::
Ljudi ba Šibenik je ozbiljna ekipa, ovo je odličan rezultat, pogotovo bez glavnih igrača.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kenan Horić i Isaković kapiteni.zamorano je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:57Pa kakav nam je kapiten sad? Žuna? Mlitav,komplikuje,ništa specijalno. Ako takav treba bit kapiten pa može svako bit takav kapiten.Ne znam jel Duvnjak primjetio da lopte koje su 50 - 50 ničije uvijek su sinoč osvajali i uzimali igrači Šibenika! Uvijek neko od njih brži na loptu,na pravom mjestu,startniji ljudi. I savjet za upravu da cijena karte protiv Laktaša ne bude veča od 3 - 4 km...
Duvnjak je miran, tih staložen momak koliko je to dobro nekada i nije, daj malo krvi i života prenesi na igrače.
Ok sinoć mozda i bespotrebno ulaziti jače u duele jer moze doci do povrede ali kad krene Stupčanica, Bratstvo, Zvijezda, Budućnost itd itd pojesti će te ljudi ako ne budes isao 100%.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Zuna sinoc bio najbolji na terenu, jeidnu koji je pravio visak i odlicno igrao.zamorano je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:57Pa kakav nam je kapiten sad? Žuna? Mlitav,komplikuje,ništa specijalno. Ako takav treba bit kapiten pa može svako bit takav kapiten.Ne znam jel Duvnjak primjetio da lopte koje su 50 - 50 ničije uvijek su sinoč osvajali i uzimali igrači Šibenika! Uvijek neko od njih brži na loptu,na pravom mjestu,startniji ljudi. I savjet za upravu da cijena karte protiv Laktaša ne bude veča od 3 - 4 km...
-
dinodino2019
- Kontakt:
Pola ovih na forumu u sebi prizeljkuje da Duvnjak zareda par losih rezultata i da ga smijene. Samo treba im biti jasno da mladjeg i boljeg trenera u ovom trenutku nece naci nigdje naravno i jeftinijeg
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 5 gostiju.