Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2022, 22:51

BuffonGigi je napisao/la:
17 jul 2022, 22:23
I nismo uopste dobro prosli sa De Ligtom, identicne pare za koje smo ga doveli, i to se ne zna koliko je ispod stola otislo debelom, a koliko od sljedeceg transfera ide Ajaxu. Sve i da smo na nuli, ne mogu se oteti utisku da € nije sto je bio prije 2 godine, novac je debelo devalvirao, a cijene igraca dodatno porasle.

Ova uprava me moze pozitivno iznenaditi ako dovede dva mladja stopera ala Milenkovic i Bremer, te klasu lijevog beka. Sve osim toga ce biti prdenje uz vjetar.
Pa ovo je greska iz ugla Juventusa kako god. Kao i prodaja Pogbe i Vidala, klubovi koji su zadrzavali najbolje igrace u najboljim godinama su redovno igrali zavrsnice LP.
Italijanski klubovi redovno prodaju najbolje igrace prvom koji zamase parama, zato i jesu tu gdje jesu.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 17 jul 2022, 22:57

Pa valjda je i sam igrac htio da ide ? Sta sada treba zadrzavati nekoga ko zeli ”nove” izazove..

Kako god nije mi ovo tesko palo uobce.. nisam ga bas nikad ni nesto hvalio tokom svog boravka..
Sad je najbitnije napraviti pametne poteze..
problem je sada sto svi znaju da nam je potreban stoper i odma ce se cijena dizati..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 17 jul 2022, 22:58

Prodaja De Ligta (uz odlazak Chiellinija) ima smisla samo ako dolaze dva, a ne jedan top defanzivac. Pau Torres i Bremer, ili bar jedan od njih plus Milenković.
Nama je trenutno par Bonucci-Rugani u prvih 11, a jedina zamjena Gatti, uz mogućnost da i Danilo tu uskoči.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2022, 23:04

Saurman je napisao/la:
11 jul 2022, 21:25
Mislim da će Bayern baciti novu ponudu na 70 mil i 10 mil kroz bonuse što je realno i pošteno.
Da se citiram.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 jul 2022, 23:16

Sretno i hvala na svemu. Što je igrao bio je korektan.

Daj Bremera/Paua-Milenkovića

Zaniolo i još neko kao podrška napadu, bekovi se očito neće gurati dok god Sandro diše, dođe mladac odmah ga šušnu na posudbu, vratiti će ga u 33-oj godini

Možda bi Alvaro i bio ok u rotaciji, ali stvarno je postalo proljev gledati one njegove facijalne ekspresije kad upadne u limbo da mu ne ide. Jbo ih on
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 jul 2022, 23:33

Nas jedino u odbrani moze spasiti ako Gatti ostvari meteorski napredak i napravi neko cudo, inace samo s jednim novim stoperom (ko god on bio), odbrana nam nece ni na sta liciti. Jbt ne mogu vjerovati da ostajemo na Sandru/Pellegriniju lijevo. Sandro bi bio skroz dobar backup, a Pellegrini nikad, ali nikad, nece biti igrac za Juventus.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 18 jul 2022, 00:01

No information but, if Dybala joins Roma, Zaniolo's exit is more than likely & what we know to date is: Juventus are the only club keen on him. He wants to only join Juventus as well
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 18 jul 2022, 00:04

Holandjanin ne vrijedi lovu za koju je doveden a i prodan. Realno, ako dovedu iole dobrog stopera nece se vidjeti razlika. Taj lijevi bek se uopste i ne spominje, ne vjerujem da ce iko doci.

Morata ok, backup, solidno.

Cudi me da nikog nismo uvalili, tipa Arthur ili Ramsey da nije napustio Torino.
Aljegri, out!

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 18 jul 2022, 00:04

J10 je napisao/la:
17 jul 2022, 19:14
RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
16 jul 2022, 23:06
Jeb.es Zaniola daj nam panjinu Moratu,znaci imaju novce za Zaniola ali nece da plate,mercato rauslo obicno,obecavao prvih dana i ja sam imao nadu jer su kvalitetno radili ali sad ziva katastrofa
Samo tebi polazi za rukom da povezes Zaniola i Moratu. Jedan ofanzivni vezni, desno krilo, mozda desna mezzala, lijeva noga, kao i Dybala ne moze igrati lijevo. Drugi pokriva spica i lijevo krilo.
Opet vi o pozicijama i o tome kako sam uvezao Zaniola i Moratu,pricam o tome ds bi se pare namjenjene za jednog potrosile na panja zato sto bi ispao 10-15 miliona jeftiniji a losiji igrac....I ne misli da bi bio back up,bio bi krilo u startnoj postabi jer Chiese nema i samo se nagadja kad ce se vratiti,uostalom neka Keana kao backup-a,makar do januara i novog mercata
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jul 2022, 00:05

Spominje se i 15% od budućeg transfera

Izgleda da Gabriel otpada. Ako ne uspiju sutra oteti Bremera jedina opcija je Pau Torres. Odbijam povjerovati da će Milenković biti velika investicija u odbrani
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 18 jul 2022, 00:07

Ako su uspjeli uzet i 15% od De Ligtove buduce prodaje onda :rol:

Jbt-e Bayern ga bas zelio.
Aljegri, out!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jul 2022, 00:10

€70m fixed plus €10m add-ons is the final fee agreed [
@DiMarzio
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 18 jul 2022, 00:33

(🟢) Juventus are ready to go strong on Bremer: Five-year deal and a €35M plus €5M bonus offer to Torino, but first, Inter will meet Torino tomorrow. [@FabDellaValle]
🚨Juventus are offering Bremer more wages compared to Inter’s offer.

[@FabDellaValle]
Situazione #Bremer: l’#Inter oggi incontra il #Toro, ma la #Juve monitora concretamente la situazione. Ed è pronta a giocarsi le sue carte qualora i nerazzurri non dovessero chiudere 🔥🇧🇷 @GoalItalia
Zadnja izmjena: RAGIBIZSTRMINA, dana/u 18 jul 2022, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

Super Max! 🧡

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 jul 2022, 00:38

Neka se zavrsilo ovo, ok je cijena. Nije mi nesto zao De ligta. Ocekujem sad 2 stopera.
Valjda je cilj da prije turneje dodju igraci, nece valjda cekati pred sami kraj priprema da dolaze igraci, trebaju se novi stoperi uigrati itd
1946

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jul 2022, 00:47

Ako Inter ovo ne mečira mogao bi Bremer biti naš do sutra navečer
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 18 jul 2022, 01:24

Juventinisimo je napisao/la:
17 jul 2022, 18:57
Italia je napisao/la:
17 jul 2022, 12:16
RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
17 jul 2022, 00:37
Odmah kontriraš sa Ronaldom,ne vidim potrebu toga,ja sam tog kancera tjerao iz kluba i hvala Bogu da je otišao,ego koji je imao nije ništa donijelo dobro klubu,naprotiv donijelo samo loše,a pao mi je u očima i uvidio sma da je nabijač statistike u jednoj utakmici kad je na Chiesu bio ljut i mlatarao rukama jer mu nije dodao loptu.
Morata više ne može biti rezerva a kamoli standardni,zaboravljate da Chiese nema na početku a izvješta se da ga ziherica vidi na krilu,e to je problem,hocemo da gradimo evropsku ekipu a Morata bi nam bio standard par mjeseci,3 mandata što ke dosta dosta je.
Problem je što oni i imaju novac za Zaniola i bez prodaje DeLigta ali ne žele da plate,50mil nije mnogo jer se radi o dobrom igracu,danas ne moze niko doci za 30mil a oni to ocigledo misle da moze,svaka rabata kosta 30,40,50,60....miliona,znaci imas novce ali neces da ga potrosis na covjeka koji je rodjeni Juventino,nuditi se,zeljan dokazivanja,svjeze krvi nego ces ih trositi da bi vracao rabotu Moratu,covjek koji donosi depresiju ekipu,zasiceni svega i svacega,to mi je problem,Arrivabene i Cherubini raee dobar posao i radili su ga,ali zadnji period pocinju nervirati slusanjem ocigledno ziherice

Sto se tice pripremnih prijateljskih utakmica,to se slazem,samo mi igramo neke turneje sa top klubovima,pa psihicki upadamo u nelagodu i uzdrmani ulazimo u ligu
Mozes li naci ikakav dokaz ove tvrdnje. Zivo me zanima izgled tog clanka i intervjua gdje to govore. Pa nisu trgovci u marketu da rade kako im sef smjene kaze, ljudi dobijaju vise milionsku platu za posao.

Za mjesec dana ce biti da su doktori mogli izlijeciti Chiesu brze, ali Allegri im rekao da drugacije lijece i eto problema. :lol:
Nemoj se smijati...ovdje se pisalo da je Pirlo, izbacen iz helikoptera, dobio sve igrace koje je pozelio... :kafa:
Prema svima da budemo fer... :thumbup:

Mislis da Max ne stopira neke transfere? da ne trazi igrace po svojoj volji? Ne kazem da mu se sve zeljke ispune, ali zbog toga se i vratio, da bi imao veci uticaj na stvaranje tima...naravno, sve zelje se ne mogu ispuniti...

Ja mu dajem podrsku oko toga, neka napravi tim po svojoj volji...samo da mi ne place na kraju sezone i cetvrtim mjestom kao uspjehom..
Nije se pisalo to za Pirla, vec da je naslijedio sampionski tim koji je dodatno bio upgreadovan bez prodaja.

Ne mislim da Max ne stopira niti da ne trazi, vec je replika isla u kontekstu toga da direktori zele igrace, ali toboze Max im to ne dozvoljava.

Treba samo malo citati haha.

Evo vam jos jedna, Max je otjerao De Ligta jer ga nije stavljao na pravu poziciju :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 18 jul 2022, 04:33

Sad treba naci jednog i po stopera koji se nece platiti previse, jer valja im *ebat majke nakon prvog kiksa. Bice bezbolnije ako se manje placaju. Treba i ganjat do 25-27 god, da se ima na nekog racunati barem 2-4 godine.

Imamo li kakvih para od Kulusevskog? Mislim da ce ostati Rabiot da se upari sa Pogbom (repka) + Locatelli/Zekerijah i Amer.

Je li ovaj mali Cambiasso odmah ide na posudbu?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 18 jul 2022, 07:25

Bologna je vec predstavila cambiasa kao pojacanje iz juventusa.

Artur, ramsey....to se mora bezo rjesavati.
Imamo viska u rosteru, a nedostaje nam igraca u odbrani i napadu....

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 18 jul 2022, 08:56

Momblano: Direct contacts Juventus - Belotti to sign as free agent 🔥

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 jul 2022, 09:41

:hmmmm:
slika
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.