FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jamak, Svraka u Adilovic dok nije otisao svaki petak, vikend u Redu, Havani piju, malboro na stolu, puno flasa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Eto slikom nas komsija pitar sve objasnio o onome sto sam ja piso na prosloj stranici.Sram vas bilo plavog dresa a to cu rec svakom od ovih cuganera kad ih sretnem bilo gdje u gradu.Sram vas bilo legendi Zelje vi niste zasluzili plavi dres.Osime ili se vracaj ili idi ali nemoj vise ni ti zajebavat sa ovom sutnjom.
Kone napravile jedan mali "niz" pobjeda pa se nafurale, polako kone dok se Željina lokomotiva zagrije pa ćete se opet vratiti na mjesto koje pripadate - ispod nas.
Sa zakašnjenjem, jer nisam bio tu, veliko hvala Adiloviću za svaki gol i za izgaranje na terenu. Puno sreće u novom klubu, a ovi što te smatraju klocem, balvanom i slično očigledno nemaju pojma o fudbalu, ne znaju da si uvijek imao dvojicu na leđima da su te rušili kako su stigli i da nisi imao pravu podršku u napadu, ali opet si uspio postići preko 40 golova.. valjda im fali Lazo koji daje gol svako 20 utakmica
Sa zakašnjenjem, jer nisam bio tu, veliko hvala Adiloviću za svaki gol i za izgaranje na terenu. Puno sreće u novom klubu, a ovi što te smatraju klocem, balvanom i slično očigledno nemaju pojma o fudbalu, ne znaju da si uvijek imao dvojicu na leđima da su te rušili kako su stigli i da nisi imao pravu podršku u napadu, ali opet si uspio postići preko 40 golova.. valjda im fali Lazo koji daje gol svako 20 utakmica

Stand your ground and never back down!
- corleone87
- Kontakt:
To su te nase meraklije.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
njima je bitno da ga nekoj trebi zabiju a hocel ga zabit za zelju to je manje bitno

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ne znam kad je ovo slikano, mozda su tada i zasluzili fin provod. 2-3 pive nisu strasne
NO PYRO NO PARTY
Ma jok ba slikano jos kad su juniori bili ovo je fotomontaza.Hajmo protiv Slavije castit igrace sa gajbom i 10 cevapa ali u cjeli somun nista upola.Sram vas bilo plavog dresa.Eto ponavljacu ovo sve dok i jedan cuga a igra za moj klub koji volim vise nego mater rodzenu.Stidite te se Skije,Osima,mese i ostalih legendi vi niste fudbaleri vi nevolite Zelju.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Adilovic 100% nikad nije probao alkohol ! Covjek u jezu sa mnom za stolom narucuje obicnu flasiranu vodu dok je Svraka ljubitelj viskija(jack d.)ceze je napisao/la:Adilović, Svraka, Jamak, Stanić i ponekad Benjo su bili ta klapa.
Čuj rijetko izlazili, jedni drugima rodice uvaljuju

Željo šesti na tabeli
, čak je i Slavija iznad nas! 
Jedina utjeha je da smo mi jedini (uz Vitez) koji su 4 tekme igrali u gostima!

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Pa sta? prvi nam bjezi 4 boda i to nije nedostiznoAnonimac je napisao/la:Željo šesti na tabeli, čak je i Slavija iznad nas!
@anonimac naravno brate da nisam mislio o cuganju adilovica,znam da ne cuga,vec o tome sto si pomenuo.
Nervira me kad ovdije ili na tekmama raja pocne da prica o nekoj korisnosti adilovica,I ovih sa slike.
Hajde sad cu izostavit jamaka ali I sa njim se nikad ne zna.
Uredu dio su tima,davali golove,osvajali.
Ali realno ono su dio tima,glavne poluge su bili amar I pojedini igraci,oni ne jako malo.svrakina polusezona I adilovicevi golovi,ali budimo relani ljudi jeate.vi gledali te golove.
Mislim da si ti bas pomenuo te golove ,pa to je 90 % bilo pruzanje noge ili skok.da je bio ko drugi davao bi 40 po sezoni.
To je do tima bilo,pa bolan on u svim prijasnjim sezonama sve ukupno od kad.igra nije dao viae od 20 golova.
I onda mi dodju ovdije I seru o nekom ucinku I bitnosti tih igraca.
Amar ih prvi nazivao limitiranim,I sad mi pametuju tj prave nas.budalama da su oni dobri.
Ja vam kazem ljudi oni.su u zelji I njima je to furka.njima zeljo sluzi da guze,cugaju,budu poluparni ovimkokoskama,a ne da napreduju ,treniraju I sl.
Bolji nih **** za to,imaju srece igraju sampionu I konkurencija slaba bila.
Evo sad je dokaz da.su karine od igraca,jer nema zebe da vadi,potezom I'll slobodnim,nema bekrica,nema nijeme da vadi svraku,ili zole.,nema kvese,sad moraju tetkice I paraziti igrat,I odmah ne ide.
Pa sto ne ide.ne ide jer to ljudi nemaju tehnike .izuzev jamaka,nema razmisljanja.
Kazu stana brz,jest I to je to.mozak nema,znaci razmislhanje aut,pokreti,I kretnje sve samo.ne fudbalske,svraka ko mahnit po terenu ,nista ni sa cim,dovoljno receno.
Eto otisao je ali adilovic,osim sto je davao te golove kad su zeba,bekrija I ostali namjestali.
On nema ni tehnike,ni mozga ni suta,ni osjecaja.lazo nije davao golove,ali je lazo tito kad se zagradi kad.je smiri,odigra povratnu .nqvlaci igrace.adilovic nije prosao lika od kad je u zelji,on isto ko mandjukic u bayernu,lako je kad ti.riberi I roben serviraju penale fakticki.
Tako da nemojte ljudi branit ovo sto rade,nek ovi jebu I rade sta hoce,ali kad budu igrali,ovako ae rugaju navijacima I pokazuju da.ih boli ****,a mi se jedemo I nerviramo.
Kad si zebu vidio ovako ,bekriju,rijetko ili haman nikad.kad ai prije mirsu,dzelu,mozda jesu ali ne ko ovi,ali su ljudi I igrali,I znali su.
Nego sad je bitno da ispiraci mozgova su na strani ovih gulanfera,I da n prodaju muda za bubrege,vjerovatbo ih I ima na ovim slikama.l zajedno sa njima.pozz anonimac I drago mi je da nisi slijep I da vidis da.ovo nije uredu prema nasem klubu
Nervira me kad ovdije ili na tekmama raja pocne da prica o nekoj korisnosti adilovica,I ovih sa slike.
Hajde sad cu izostavit jamaka ali I sa njim se nikad ne zna.
Uredu dio su tima,davali golove,osvajali.
Ali realno ono su dio tima,glavne poluge su bili amar I pojedini igraci,oni ne jako malo.svrakina polusezona I adilovicevi golovi,ali budimo relani ljudi jeate.vi gledali te golove.
Mislim da si ti bas pomenuo te golove ,pa to je 90 % bilo pruzanje noge ili skok.da je bio ko drugi davao bi 40 po sezoni.
To je do tima bilo,pa bolan on u svim prijasnjim sezonama sve ukupno od kad.igra nije dao viae od 20 golova.
I onda mi dodju ovdije I seru o nekom ucinku I bitnosti tih igraca.
Amar ih prvi nazivao limitiranim,I sad mi pametuju tj prave nas.budalama da su oni dobri.
Ja vam kazem ljudi oni.su u zelji I njima je to furka.njima zeljo sluzi da guze,cugaju,budu poluparni ovimkokoskama,a ne da napreduju ,treniraju I sl.
Bolji nih **** za to,imaju srece igraju sampionu I konkurencija slaba bila.
Evo sad je dokaz da.su karine od igraca,jer nema zebe da vadi,potezom I'll slobodnim,nema bekrica,nema nijeme da vadi svraku,ili zole.,nema kvese,sad moraju tetkice I paraziti igrat,I odmah ne ide.
Pa sto ne ide.ne ide jer to ljudi nemaju tehnike .izuzev jamaka,nema razmisljanja.
Kazu stana brz,jest I to je to.mozak nema,znaci razmislhanje aut,pokreti,I kretnje sve samo.ne fudbalske,svraka ko mahnit po terenu ,nista ni sa cim,dovoljno receno.
Eto otisao je ali adilovic,osim sto je davao te golove kad su zeba,bekrija I ostali namjestali.
On nema ni tehnike,ni mozga ni suta,ni osjecaja.lazo nije davao golove,ali je lazo tito kad se zagradi kad.je smiri,odigra povratnu .nqvlaci igrace.adilovic nije prosao lika od kad je u zelji,on isto ko mandjukic u bayernu,lako je kad ti.riberi I roben serviraju penale fakticki.
Tako da nemojte ljudi branit ovo sto rade,nek ovi jebu I rade sta hoce,ali kad budu igrali,ovako ae rugaju navijacima I pokazuju da.ih boli ****,a mi se jedemo I nerviramo.
Kad si zebu vidio ovako ,bekriju,rijetko ili haman nikad.kad ai prije mirsu,dzelu,mozda jesu ali ne ko ovi,ali su ljudi I igrali,I znali su.
Nego sad je bitno da ispiraci mozgova su na strani ovih gulanfera,I da n prodaju muda za bubrege,vjerovatbo ih I ima na ovim slikama.l zajedno sa njima.pozz anonimac I drago mi je da nisi slijep I da vidis da.ovo nije uredu prema nasem klubu
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Izvinjavam se malo na nekim greskicama aa mobsam pisao
VOLIM TE ZELJO
Buraz imam osjecaj da si i ti malo stariji navijac koji sve ovo dozivljava sa mnogo gorcine kao i ja, nikada necu zaboraviti jedan trening u oktobru 1971 godine, tada nam trener bio ljudina pokojni Ribar i donio nam prvu titulu, trening je kasnio jedno desetak minuta i pokojni Katalinski se malo opustio i zapalio cigaretu, u tom trenutku je naisao Ribar i spucao mu takvu samarcinu od koje zastaje dah.Skija se samo poklopio i cijeli trening je trcao.Alipasino je napisao/la:Ma jok ba slikano jos kad su juniori bili ovo je fotomontaza.Hajmo protiv Slavije castit igrace sa gajbom i 10 cevapa ali u cjeli somun nista upola.Sram vas bilo plavog dresa.Eto ponavljacu ovo sve dok i jedan cuga a igra za moj klub koji volim vise nego mater rodzenu.Stidite te se Skije,Osima,mese i ostalih legendi vi niste fudbaleri vi nevolite Zelju.
Igraci ce raditi ono sto im se dozvoli i normalno je da ce se ovo ponavljati jer niko nema snage i autoriteta da ih pokaznjava.
Ovdje ako covjek na normalan nacin iznese dobronamjernu kritiku odmah ga proglasavaju neprijateljem kluba i pljuvacem, ja licno protiv Amara nemam nista protiv iako i on grijesi sto je i normalno, ali brate imam protiv onih nehljebovica i neradnika, onih kretena iz predsjednistva, skupstine kluba i kancelarijskih pacova koji nista ama bas nista ne rade a sepure se kao paunovi.Ovo je jedistvena prilika da se Amar definitivno ogradi od njih i da zajedno sa onima koji hoce da pomognu u stabilizaciji kluba eliminise te ljigavce i uhljupe iz svih struktura nasega Zelje.Amar zna da ima podrsku navijaca, jer i navijaci znaju da on zivi za klub i da cijeloga sebe unosi u posao koji radi.
Amare iznesi javno sve sto te boli i sto ti smeta, prozivi sve imenom i prezimenom jer je krajnje vrijeme da se korov istrijebi iz kluba.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- corleone87
- Kontakt:
Ma nema veze ali svaka ti je na svom mjestu.barbarez je napisao/la:Izvinjavam se malo na nekim greskicama aa mobsam pisao
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
slika je poslana brojnim web stranicama, a evo izvor ju je objavio. Mislim da je krajnje vrijeme da se stane u kraj ovome. Ovako brukati klub, pa to je stvarno dno dna. I mozda sada ih bude barem malo stid, iako sumnjam u to, i mozda se i kod nas uvedu one mjere kao u celiku pa da se konacno tome stane u kraj
Zadnja izmjena: uvijekuztebe1921, dana/u 01 sep 2013, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
- Kontakt:
Zar nije ova slika od nekada prije
- corleone87
- Kontakt:
Evo pise da je nastala danas na Trebevicu.