To i jeste njegov nivo.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Šta mašaju skauzeri 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj Leipzig bi ispao iz EPL-a. Liverpool nije dugo imao losijeg protivnika.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj kaznenu ekspediciju u 1/4 finalu da ih oducimo od fuzbala 
Pogledaj facu ovom krvniku. Isao je da ga povrijedi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- invincible1921
- Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 20:11Dobro su sinoć na SK podcastu ljudi objasnili.
City je prividno dominantan samo zato što 95% ekipa izađe bez mu*a na utakmicu protiv njih. Čim im se neko imalo suprotstavi, daleko je to od nečeg moćnog. United, koji je realno govoreći ekipa sa mnogo više slabosti od Citya, redovno ih dobije samo zato što ih se ne boji.
Završnica Lige prvaka će ti to pokazati, kao i svake godine što pokaže.
Jel to Gojko reko ?
Ma daj bolan...penal iz prvog napada i branili se sve vrijeme city se ispromasivao a ona oyebina jesus usrao 5 sansi svojim glupostima...onda kontra kad si najmanje ocekivao i 0:2.
Kavka tacno igra? Svi nazad i moli boga da fulaju a nama se otvori
=\_1921_/=
Mislim da bi Ole potpisao da 38 kola igra samo protiv Citya
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pobjeda Manche je dobrodošla, još jedna godina mediokriteta sa Oleom.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pitanje za navijace Uniteda imam. Dal bi htjeli da obje europske titule ove sezone slete u Manchester? Evo zanima me odgovor jako.
Edit: Da se odmah ogradim, mislim da su nikakve sanse da zavrse u Londonu
. Covjece moras paziti kad postavljas ovakva pitanja 
Edit: Da se odmah ogradim, mislim da su nikakve sanse da zavrse u Londonu
ARSENAL4ever
SK stručnjaci i prividna dominacija.
Kakve bajke su ti ljudi pričali o Wulvsima i Totenhemu, ne znam kako se usuđuju više progovoriti išta na temu EPL?
Sinoć su sudije doslovno rekle 'Padnite na svaki kontakt i dobijate penal glat'.
Foden jadan tetura, neće da padne i navodno zbog toga nije sviran penal?!!!!
Kakve bajke su ti ljudi pričali o Wulvsima i Totenhemu, ne znam kako se usuđuju više progovoriti išta na temu EPL?
Sinoć su sudije doslovno rekle 'Padnite na svaki kontakt i dobijate penal glat'.
Foden jadan tetura, neće da padne i navodno zbog toga nije sviran penal?!!!!
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Cekali su jedan poraz nakon 21 pobjede da izjave takvo nesto.Jackk je napisao/la: ↑11 mar 2021, 08:13SK stručnjaci i prividna dominacija.![]()
Foden jadan tetura, neće da padne i navodno zbog toga nije sviran penal?!!!!![]()
Inace SK SR je puno ‚tanji‘ po analizama i komentaru od SK CRO. Gledam ga u SD samo zbog komentatora.
4-IN-A-ROW
Ono kad prodas fizioterapeuta Liverpoolu i dovedea novog 
The Arsenal first team currently have zero injured players, with Smith Rowe returning to training today.
The Arsenal first team currently have zero injured players, with Smith Rowe returning to training today.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Wtf kakve je to zicere City masao protiv Uniteda? Ljudi imali 3 ili 4, nista vise no izgledne prilike. Kakvi ziceri bgt? Osutaju knap kraj stative i to se kao smatra zicerom
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jel vam ova anketa na temi od ove godine tj. jel ovo Liverpool prema domaćim stručnjacima sa foruma bio favorit za osvajanje EPL 2020/21? 
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.