FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da je Borac prelomna sto se Rozmana tiče.
Ne vjerujem da će dati ostavku,Slovenac je to.
Nazalost,ne vjerujem da ćemo lahko pobijediti Igman
Jer će nam izaci grubo,oštro kao Zeljkana.
Bumo vidjeli!
Ne vjerujem da će dati ostavku,Slovenac je to.
Nazalost,ne vjerujem da ćemo lahko pobijediti Igman
Jer će nam izaci grubo,oštro kao Zeljkana.
Bumo vidjeli!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam najbliži tome, takvi ljudi bi jedino reagovali kad ih udariš po džepu uključujući i stručni štab na čelu sa Senijadom.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑05 mar 2024, 15:03Ako moje postove pratis znao bi da protiv sam smjene ali sam za neki vid reprekusija u vidu udaranja po dzepu i slicno.Surreal je napisao/la: ↑05 mar 2024, 14:51a ostali be like:Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑05 mar 2024, 14:44Antikloc i ostala ekipa navijaca kad Sarajevo izgubi i treba da se pljuje aktuelni trener:
![]()
![]()
![]()
Svi moraju snositi odgovornost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zar nas nisu mogli kazniti da samo zatvore istok, zasto citav stadion
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bili smo uslovno kažnjeni radi gađanja Peljte sa istoka u meču protiv Borca i tada su rekli šta će biti ako to prekršimo u narednih 6 mjeseci. Ovo je jedna od rijetkih stvari koja je poštena i dosljedna od strane saveza. Još smo radi te 2 utakmice i pojedinaca sa istoka uplatili 33 hiljade maraka.Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:13Zar nas nisu mogli kazniti da samo zatvore istok, zasto citav stadion
Na utakmicu nećemo nikako moći protiv Igmana a na istok nećeš moći protiv Borca u kupu i ko god bude protivnik u prvom kolu nakon što saznamo protivnika koristeći bergerove tablice.
Kaznjavanje po dzepu ako nije tako u ugovoru napisano nema nikakve svrhe. Poznacajuci nas u ugovore se nestavljaju nikakvi bonusi (osim mozda titule i kupa). Ali to kao dodatni bonus. Fiksna plata ti je lupam 10 milja eura, pa ti ili bio 2 ili ispao iz lige klub ti mora te pare dati.
Svi ti igrači su potpisali fine ugovore da bi došli ovdje. Sumnjam da ih bilo ko može kažnjavati svako malo kako pojedini ovdje priželjkuju. A da ti njima sad ne isplatiš platu za mjesec tužio bi te i uzeo bi još vise para od predviđenog. Eventualno neka manja kazna. Zato trener treba biti autoritet i ne dati da se stvaraju kojekakvi klanovi i bojkoti u klubu. Ako te neko stvarno šikanira onda izađi na press i reci takva je i takva situacija.MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:12I ja sam najbliži tome, takvi ljudi bi jedino reagovali kad ih udariš po džepu uključujući i stručni štab na čelu sa Senijadom.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑05 mar 2024, 15:03Ako moje postove pratis znao bi da protiv sam smjene ali sam za neki vid reprekusija u vidu udaranja po dzepu i slicno.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Bez obzira na trenera..
Zastto su neki igraci digli rucnu nakon sto su pokazali da mogu prošle polusezone?
Trebali su barem derbi ispostovat iako hoce nešto indirektno pokazat i reć.
Ovo se najbolje vidi po reakciji na izgubljenoj lopti i po kretanju bez lopte
Zastto su neki igraci digli rucnu nakon sto su pokazali da mogu prošle polusezone?
Trebali su barem derbi ispostovat iako hoce nešto indirektno pokazat i reć.
Ovo se najbolje vidi po reakciji na izgubljenoj lopti i po kretanju bez lopte
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O tome pričamo godinama, slažem se ali grešku klub pravi kada pravi takve ugovore. Ne može on dobiti 10 hiljada eura kada imamo 4 pobjede zaredom i kada smo prvi ili drugi i 10 hiljada eura kada nas ponižavaju ekipe sa dna i gdje nemaš pobjede u 5 posljednih utakmica.Bosniak10 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:19Svi ti igrači su potpisali fine ugovore da bi došli ovdje. Sumnjam da ih bilo ko može kažnjavati svako malo kako pojedini ovdje priželjkuju. A da ti njima sad ne isplatiš platu za mjesec tužio bi te i uzeo bi još vise para od predviđenog. Eventualno neka manja kazna. Zato trener treba biti autoritet i ne dati da se stvaraju kojekakvi klanovi u klubu i bojkoti. A ako te neko stvarno šikanira onda izađi na press i reci takva je i takva situacija.MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:12I ja sam najbliži tome, takvi ljudi bi jedino reagovali kad ih udariš po džepu uključujući i stručni štab na čelu sa Senijadom.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑05 mar 2024, 15:03
Ako moje postove pratis znao bi da protiv sam smjene ali sam za neki vid reprekusija u vidu udaranja po dzepu i slicno.![]()
To jednostavno ne ide i nije dobro. Da imamo kiks ili dva to bi bilo ok jer nema te ekipe na svijetu koja može držati isti kontinuitet.
Evo recimo da smo izgubili od Veleža i Zrinjskog i onu bruku protiv Sloge ja opet ne bi nikoga kažnjavao ali bi lijepo sve objasnio na sastanku da imaju prvi minus i da ne možemo tako igrati. Da je barem do nečeg sličnog došlo, možda bi jednu utakmicu i pobijedili u nastavku..
Imali smo odličnih utakmica pod ovim istim trenerom i sličnim igračima a sada igraju kao forumaši ili neko ko se nikad nije u putu sreo. To je abnormalno, možemo reći da je kvalitet pojedinih igrača upitan i to je legitimno ali eto opet vidiš u kakvoj ligi igramo i kakvi su ostali.
Naravno da se može kažnjavati, ne možeš ti doći i samo šetati.Bosniak10 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:19Svi ti igrači su potpisali fine ugovore da bi došli ovdje. Sumnjam da ih bilo ko može kažnjavati svako malo kako pojedini ovdje priželjkuju. A da ti njima sad ne isplatiš platu za mjesec tužio bi te i uzeo bi još vise para od predviđenog. Eventualno neka manja kazna. Zato trener treba biti autoritet i ne dati da se stvaraju kojekakvi klanovi i bojkoti u klubu. Ako te neko stvarno šikanira onda izađi na press i reci takva je i takva situacija.MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:12I ja sam najbliži tome, takvi ljudi bi jedino reagovali kad ih udariš po džepu uključujući i stručni štab na čelu sa Senijadom.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑05 mar 2024, 15:03
Ako moje postove pratis znao bi da protiv sam smjene ali sam za neki vid reprekusija u vidu udaranja po dzepu i slicno.![]()
To je ta Mirviceva filozofija.
Isti slucaj je prethodno bio i sa Dalom,odatle onolika bahatost i kurcobolja,ali od njega smo opet imali bar neke fajde na terenu od Pene slabo Bgm.
Mac sa dvije ostrice. Ako mu potpises platu, bez ikakvih klauzula, on se moze setkati do kraja zivota. Meni nije jasno zasto se u ugovore ne ubacuju takve stvari. Ako rezultati ispastaju, ako je igrac kriminalno los, automatski se smanjuju primanja. Ubacis neke stavke, neke bonuse i slicne gluposti. Meni nema smisla da plata ostaje ista nakon losih i dobrih rezultata. Ako igrac briljira, ekipa igra dobro, zasto ne i povecati par puta i dodatno ih nagraditi. Isto tako u kontra situaciji.fks74 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:28Naravno da se može kažnjavati, ne možeš ti doći i samo šetati.Bosniak10 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:19Svi ti igrači su potpisali fine ugovore da bi došli ovdje. Sumnjam da ih bilo ko može kažnjavati svako malo kako pojedini ovdje priželjkuju. A da ti njima sad ne isplatiš platu za mjesec tužio bi te i uzeo bi još vise para od predviđenog. Eventualno neka manja kazna. Zato trener treba biti autoritet i ne dati da se stvaraju kojekakvi klanovi i bojkoti u klubu. Ako te neko stvarno šikanira onda izađi na press i reci takva je i takva situacija.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
100% si upravu brate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:04Ne mozes dati treneru otkaz, jer to za sobom povlaci raskid jedno 20 ugovora, sto mi ne mozemo podnijeti finansijski, a i ne mozemo ponovo praviti neke rekonstrukcije. Zato kazem, to nije realna mogucnost, raspravljali mi ili ne. Sad i mahala radi punom parom. Ako jedan igrac drugom uleti klizeci malo jace na treningu, za tri dana ce se to prepricavati kao tuca s teskim tjelesnim povredama. Klub moze izaci i objasniti navijacima, javnosti kako i sta, da se stavi tacka na tu pricu do kraja sezone kada ce se moci podvuci crta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 mar 2024, 15:51Pa treba raspravljati, necu pricati o procvatu ruza. trenutno je to aktuelno, kad bude covjek titulu osvojio onda cemo pricati kako cemo mu qurac pushiti jer je najbolji trener u historiji klubaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 mar 2024, 15:48
Ma nije problem reci, ali otkaz mu ne mozes dati. Zasto polemisati o necemu sto nije realna mogucnost u ovom momentu.![]()
Otkaz s naše strane bi podrazmijevao pozamašnu cifru, cca 2.000.000 KM. Jer su svi vezani ugovorom, nakav čudan setup do pm. Sami otići neće...
Najveći problem je svlačionica!!!!!
Nema komunikacije među igračima, niko niskim ne komunicira, nema zajedništva, nema tima, nema NIČEGA!!! To je problem i tu je do trenera.
Protov Borca su i igrali jer su dobili premije.
-
- Kontakt:
Sramotna pojačanja su dovedena bilo je jasno prvog dana.I hjade što su sramotni nego dođe neki Matanović i odma na klupu preseli Musafića,ko da je iz Bayerna došao,a ne Sutjeske.
Druga stvar on našao kukati na presu kako ga svlačionica ne sluša
Protiv Slobode užas,Široki užas, Zvijezda užas i derbi si čekao da nešto rješavaš.
I od koga očekuješ da ti riješi problem Potura,Ajla,Mivah
Za koji qurac služiš ti i taj žuti pizdun.
Šta je sa onim direkt u glavu???
Veliko razočarenje gospon Simon,ali ne bi ga otjerao za državu.
Neka te dvije godine sada i slušaj sa tribina i po gradu ono što te sljeduje
Druga stvar on našao kukati na presu kako ga svlačionica ne sluša

Protiv Slobode užas,Široki užas, Zvijezda užas i derbi si čekao da nešto rješavaš.
I od koga očekuješ da ti riješi problem Potura,Ajla,Mivah

Za koji qurac služiš ti i taj žuti pizdun.
Šta je sa onim direkt u glavu???
Veliko razočarenje gospon Simon,ali ne bi ga otjerao za državu.
Neka te dvije godine sada i slušaj sa tribina i po gradu ono što te sljeduje

Senner je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:40100% si upravu brate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:04Ne mozes dati treneru otkaz, jer to za sobom povlaci raskid jedno 20 ugovora, sto mi ne mozemo podnijeti finansijski, a i ne mozemo ponovo praviti neke rekonstrukcije. Zato kazem, to nije realna mogucnost, raspravljali mi ili ne. Sad i mahala radi punom parom. Ako jedan igrac drugom uleti klizeci malo jace na treningu, za tri dana ce se to prepricavati kao tuca s teskim tjelesnim povredama. Klub moze izaci i objasniti navijacima, javnosti kako i sta, da se stavi tacka na tu pricu do kraja sezone kada ce se moci podvuci crta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 mar 2024, 15:51
Pa treba raspravljati, necu pricati o procvatu ruza. trenutno je to aktuelno, kad bude covjek titulu osvojio onda cemo pricati kako cemo mu qurac pushiti jer je najbolji trener u historiji kluba![]()
Otkaz s naše strane bi podrazmijevao pozamašnu cifru, cca 2.000.000 KM. Jer su svi vezani ugovorom, nakav čudan setup do pm. Sami otići neće...
Nema komunikacije među igračima, niko niskim ne komunicira, nema zajedništva, nema tima, nema NIČEGA!!! To je problem i tu je do trenera.
Protov Borca su i igrali jer su dobili premije.

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 05 mar 2024, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zato sto nijedan igrac nece pristati na to. Ne mozes ga natjerat da to potpise.Beli98 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:32Mac sa dvije ostrice. Ako mu potpises platu, bez ikakvih klauzula, on se moze setkati do kraja zivota. Meni nije jasno zasto se u ugovore ne ubacuju takve stvari. Ako rezultati ispastaju, ako je igrac kriminalno los, automatski se smanjuju primanja. Ubacis neke stavke, neke bonuse i slicne gluposti. Meni nema smisla da plata ostaje ista nakon losih i dobrih rezultata. Ako igrac briljira, ekipa igra dobro, zasto ne i povecati par puta i dodatno ih nagraditi. Isto tako u kontra situaciji.fks74 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:28Naravno da se može kažnjavati, ne možeš ti doći i samo šetati.Bosniak10 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:19
Svi ti igrači su potpisali fine ugovore da bi došli ovdje. Sumnjam da ih bilo ko može kažnjavati svako malo kako pojedini ovdje priželjkuju. A da ti njima sad ne isplatiš platu za mjesec tužio bi te i uzeo bi još vise para od predviđenog. Eventualno neka manja kazna. Zato trener treba biti autoritet i ne dati da se stvaraju kojekakvi klanovi i bojkoti u klubu. Ako te neko stvarno šikanira onda izađi na press i reci takva je i takva situacija.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Naravno ali ne neke ogromne kazne kao i sto sam napisao. Da dovedes jednog Renana ili Penarandu moras mu dat neki prejak ugovor da bi on uopste razmisljao da dodje ovdje. Pa i sam Viveros je rekao da je bilo ekipa koje se bore za LP koje su ga trazile a on dosao ovdje. Sigurno Mirvic daje odlicne ugovore a malo klauzula u slucaju haosa i redanja poraza kao sad. Inace ih puno ne bi doslo.fks74 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:28Naravno da se može kažnjavati, ne možeš ti doći i samo šetati.Bosniak10 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:19Svi ti igrači su potpisali fine ugovore da bi došli ovdje. Sumnjam da ih bilo ko može kažnjavati svako malo kako pojedini ovdje priželjkuju. A da ti njima sad ne isplatiš platu za mjesec tužio bi te i uzeo bi još vise para od predviđenog. Eventualno neka manja kazna. Zato trener treba biti autoritet i ne dati da se stvaraju kojekakvi klanovi i bojkoti u klubu. Ako te neko stvarno šikanira onda izađi na press i reci takva je i takva situacija.
Ako je istina, još jedna tvrdnja onog što kaže Rožman da je na treningu jedno a na utakmici drugo…H8Z7 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:53Senner je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:40100% si upravu brate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:04
Ne mozes dati treneru otkaz, jer to za sobom povlaci raskid jedno 20 ugovora, sto mi ne mozemo podnijeti finansijski, a i ne mozemo ponovo praviti neke rekonstrukcije. Zato kazem, to nije realna mogucnost, raspravljali mi ili ne. Sad i mahala radi punom parom. Ako jedan igrac drugom uleti klizeci malo jace na treningu, za tri dana ce se to prepricavati kao tuca s teskim tjelesnim povredama. Klub moze izaci i objasniti navijacima, javnosti kako i sta, da se stavi tacka na tu pricu do kraja sezone kada ce se moci podvuci crta.
Protov Borca su i igrali jer su dobili premije.Koji k? Kakve premije? Imaju takve plate i igraju kad dobiju premije
WHAT THE FUCK? Zezaš se jel tako? Reci da se zezaš. Ako je istina pa noge im svima treba polomiti
![]()
Više nego ikada sam na strani trenera. Tjeraj fudbalerčiće, ono neće da igra.tabba77 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 17:13Ako je istina, još jedna tvrdnja onog što kaže Rožman da je na treningu jedno a na utakmici drugo…H8Z7 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:53Senner je napisao/la: ↑05 mar 2024, 16:40
100% si upravu brate.
Protov Borca su i igrali jer su dobili premije.Koji k? Kakve premije? Imaju takve plate i igraju kad dobiju premije
WHAT THE FUCK? Zezaš se jel tako? Reci da se zezaš. Ako je istina pa noge im svima treba polomiti
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pa imali su i obecane premije za derbi, pa nista.
Ovo je preslojevit problem da bi se posmatrao tako iz te jedne dimenzije.
Ovo je preslojevit problem da bi se posmatrao tako iz te jedne dimenzije.
- FKS -
Klub je sam kriv za ovu situaciju, kad preplacujes svakakve degenerike dobijes ovo sto se desava. Poso dobar, para laka, malo trckaras 90 min, treninzi pitanje je koliko se i oznojis ikako, daj stan, auto, hrana, par hiljada eura ili desetina cak, a 90% njih je svjesno da im je FKS najveci domet karijere
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Google Adsense [Bot], Vutra i 14 gostiju.