Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Boze sacuvaj.joker90 je napisao/la:HAHAHAHAHAH! E posteno, nema sta...muhamedhulk je napisao/la:Utakmica protiv Rudara u nedjelju, 17.00h. Cijene ulaznica: 10-8-5. Pretprodaja/online cijene: 9-7-4.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Isplati se biti clanSabinho je napisao/la:E gledaj im cijene za RUDAR PRIJEDOR plus u prvih pet kola dvije pobjede jos ako dodamo Lech uzeli smo dvije od sedam utakmica...
Nek' mi neko napise "isplati se biti clan" da se odmah upucam u koljeno![]()
Mislio sam da ce biti jedno milja protiv Rudara, ali bit ce negdje 500 kako nas pazi uprava. i ovih 500 ce doci da izbaci negativnu energiju i pozdravi revolverasa.Sabinho je napisao/la:E gledaj im cijene za RUDAR PRIJEDOR plus u prvih pet kola dvije pobjede jos ako dodamo Lech uzeli smo dvije od sedam utakmica...
Nek' mi neko napise "isplati se biti clan" da se odmah upucam u koljeno![]()
cimirotov transfer je 2,2 mil EURarena je napisao/la:
nije tačno da ste dobili 1 300 000 eura jer menađeru ide 40 % obeštečenja a to je 520 000 eura i plus leotaru za fond solidarnosti 5% a to je 65 000 eura
Ma FCS nije dobilo ni eura od Cimijevog transfera jer je Cimi kad je dolazio iz Trebinja u Sarajevo prosao pored Grbavice i po pravilniku preuzetom iz GR(bavi)CKE MITOLOGIJE, sve pare od svih njegovih transfera idu zeljeznicaru! Najbitnija stavka iz tog pravilnika je da transfer NE MOZE biti veci od onog koji napravi igrac zeljeznicara...DenchiNL je napisao/la:cimirotov transfer je 2,2 mil EURarena je napisao/la:
nije tačno da ste dobili 1 300 000 eura jer menađeru ide 40 % obeštečenja a to je 520 000 eura i plus leotaru za fond solidarnosti 5% a to je 65 000 eura
fk Sarajevu od toga ide 1,3 mil EUR netto
od toga 100% tuge, jada i čemera ide tebi
Misliš da su u redu ove cijene ulaznica u odnosu na ono što se gleda kroz standard kod nas?Pitaristok je napisao/la:Opet se.rete blablablabla
cijene tekme ko dvije kutije cigara i opet vam skupo, žalbe sjevera opravdano...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, belosevic23, bordobijeli, Fouzi1, mma_hz, Rajvosa4ever, RodjeniiBrato, Seipronto, soe, stokastoka23 i 113 gostiju.