FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 30 avg 2015, 21:56

i jos nesto u vezi radovca i famoznog treniranja u zenitu, je li iko zna sto se vratio? ako koga interesuje ima PP...i nije to smao zenit primjetio nego i drugi klubovi kojima je zapeo za oko!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2015, 21:58

20 minuta drugog poluvremena licilo na nesto,kad su igrali sa nekim zarom malo se trcalo,mala rokada uradila svoje,onako kako smo istrcali drugo poluvrijeme treba igrati mislim bez 10-tke...korisnije i Krste onakav nikakav kad igra onako u sredini odnosno iza Benke,onako treba da igramo ko malo je licilo na neku promjenu formacije.

Znaci Kovacevic i Ikande u sredini su sasvim dovoljni,desatka nam je apsolutno nepotrebna sa formacijom kakvu smo poceli u drugom poluvuremenu,to je otrpilike ono sto i raja trazi.

BTW vidim da se sjever okrenuo protiv Ibrakovica pa eto mislim da je on iduci na udaru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 30 avg 2015, 22:01

@pitarbordo pa evo nismo ih proizvodili nesto dosad pa je opet svaki igrac koji je iole znao igrati fudbal otisao odavde, tako da ne znam zbog cega ti ocekujes da ce biti nesto drugacije a sad imamo i akademiju i ona postoji da bi se igraci proizvodili i prodavali, tako je to svugdje u svijetu gdje lige i nisu nesto narocito jake, pa ne vidim problem u tome, Yuga je bila neko drugo vrijeme i nema potrebe da se vracamo na to, jer i sam fudbal vise nije isti, postao je veliki biznis i mi moramo da idemo u korak s tim
Pyro is not a crime !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 avg 2015, 22:06

Ma neću da ulazimo u tu priču, jer u startu nisi shvatio šta sam htio da kažem... nema veze koja je liga najveći klub u istoj mora imati neku ikonu, nekog ko je tim koji se "proizvode i prodaju" uzor itd... Do sada su svi bježali glavom bez obzira jer smo bili viršle... ipak sada, od novembra smo klub koji nema dugova... Al' haj.
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 30 avg 2015, 22:09

ali ne shvatas ni ti, dzaba pare, nece niko u najboljim godinama da igra na ovim livadama, u tome je citava poenta, znam ja sta ti hoces i sta bi volio ali stvarnost je takva da je to nemoguce, uzori nasim mladim igracima mogu biti samo likovi u 30.godinama koji su se vratili na ove prostore da uzmu jos koji dinar i odigraju sezonu-dvije, jbg tako je
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 avg 2015, 22:10

Sjever se okrenuo protiv svih samo ne protiv onih koji zaista prave stetu klubu.
Usli smo u crni period, bojim se kako ce se sve ovo zavrsiti.
Previse negativne energije je oko nas, bez obzira na ovu pobjedu.

Trebamo se ujediniti sto prije, i ponos po strani ostaviti. Jer ako vako nastavimo, nigdje nas nece biti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 avg 2015, 22:14

Nisam bas u toku.. protiv koga su se to Horde okrenule? sta je bilo?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 avg 2015, 22:16

THEC je napisao/la:ali ne shvatas ni ti, dzaba pare, nece niko u najboljim godinama da igra na ovim livadama, u tome je citava poenta, znam ja sta ti hoces i sta bi volio ali stvarnost je takva da je to nemoguce, uzori nasim mladim igracima mogu biti samo likovi u 30.godinama koji su se vratili na ove prostore da uzmu jos koji dinar i odigraju sezonu-dvije, jbg tako je
Pa dobro, livade napreduju, smanjuje se liga, pooštruju se kriteriji... ide to nečemu, ja se samo iskreno nadam da će neko ostati, tačnije ne nadam se, samo sanjam o tome.
Samo Saraj'vo.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 avg 2015, 22:16

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Horde zla su u saopćenju napomenule da je pod posebnom lupom rad vodećih ljudi kluba, stručnog štaba i igrača.
:lol: :facepalm:

Što se utakmice tiče, mi mrdnuli sa mrtve tačke nismo. Prošle sezone je bila ista situacija kad je Obarska dolazila, mi ih na mišiće dobili i nakon te utakmice nastavili agoniju. Ulaskom Almira Bekića se igra malo popravila u 2. poluvremenu, Krste je trenutno manje štetan na polušpicu i to je to.

TRENER!!!!!!!!!!!!!!!
Nema veze,tražit čemo mi trenera i to opet 5 do 12 trenutku po klub,kao i uvijek prije.Nikad blagovremeno :!:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2015, 22:26

Pantelija je napisao/la:
meme pitar je napisao/la: Ma šta mu je dao! Trenira i plaća treninge. Onda je došao Zenit i gledao dijete i vodili ga na probu e onda mi skontali da možda to djete zna igrat lopte i sad igra za mladu reprezentaciju BiH i to najbolji igrač te repke. šta mu je dao klub osim plate koju imaju i oni koji ne igraju za Sarajevo (posudbe) A kad si ga ti dizao i kako. Ne ispalti se sa takvim raspravljati. Umjesto da navijaš gledaj kome ćeš opsovati. i rahmetli HAse je pio i pušio. Svi igrači Sarajeva za mene su neko kome ne psujem i za koje navijam i kad gube da kad gube. Toliko. Ne pišem o Samiru nego o SVIM IGRAČIMA SARAJEVA .
cuj sta mu je dao?????
KLUB FKS daje SAMIRU RADOVCU ZA NJEGOVO ŠETANJE PO TERENU I IGRU DO 55' minute platu kakvu ostala djeca njegovih godina ne zarade za godinu dana!
samir radovac je igrac koji ima mjesto u prvih 11 bez obzira na igru... trpi se
nije istina da igra lose zbog fforme, jedno je losa forma a drugo je sto ne moze vazduha da uhvati u 60-toj minuti! e to je razlog nargile i nesportskog zivota!
samir radovac jos NISTA nije dao klubu, osim jedne asistencije na grbaviici... NISTA a dobio je aplauz za svako dodavanje...

i onda balo mali dodje u zenici i pljuje na navijace i psuje???????????
pa na to sve prijeti da ce ubiti nekoga i govori da smo mi FUKARE I BIJEDA?
E pa jarane moj balavi nece ici!!!

Hilmo, cime sam ja to sebe diskreditovao? mozes malo detaljnije? moze i na PP
Odem ja prošle godine pred utakmicu sa Švabama da kupim kartu i produžim članarinu, i nakon toga svratim u Damask na kafu, s obzirom da je trening prvog tima bio negdje oko 17h, oko pola četiri izlazi Radovac iz Damaska i ode... pokupi se kapiten tadašnji iz kafića preko puta i ode i on. Šta je Samir radio unutra? Pretpistavljam "pušio šišu" kad gle, na utakmici protiv švaba jedna ov boljih je bio i tako skoro cijelu sezonu, uvijek među najboljim. A onda se desi pad u formi i odmah je razlog šiša. Garantujem da 80 % fudbalera u gradu Sarajevu koji su mlađi od 23 godine puše to sr.anje, i nigdje nisam vidio da navijači "to" krive za lošu formu.
Primjer 2 je Duljević, Argelini, Dibek, Damask..... dane provodio prošle sezone na tim mjestima i opet bio na zavidnom nivou forme, desila se ta povreda protiv Poljaka i još nije 100 % zdrav pa je i on malo pao. Ali sam siguran da će se vratiti jer "šiša" nije uzrok loše forme.

@pantelija
Način na koji se odlazio sa foruma ne priliči ozbiljnom čovjeku.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 avg 2015, 22:28

@hilmo objasnio. :kafa:

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 30 avg 2015, 22:29

GameFKS je napisao/la:Veličanstvene HZ na čelu sa novokomponovanim vođama imaju da odlučuju i iživljavaju se nad djetetom. Kriv je onaj ko mu je dao traku, a on neiskusan pokušao da smiri situaciju nakon što smo dali go počelo je pulsiranje. Ono na fb komentari onog momka što mu je psovo, Samir je pokušao ignorisati nakon čega mu ovaj psuje mrtvu familiju, Samir govori nemoj mi psovat mrtve ime sam dobio po amidži koji je dao život za ovaj grad,nakon toga mu ovaj **** i njega i mrtvog amidžu. Samir je sa starim htio da se izvine HZ ali ovi po svom. Nemojte samoda nema Hz ne bi ni Tana bilo i svegs toga, jer svi ta normalna raja je pobjegla sa sjevera i na kraju je spalo na brojku od 100.

Sent from my SM-T800 using Tapatalk
Haj ti paša sa svojim manijacima onda ako su ti oni dobri,jesu li novokompovane vođe isti momci koji vode tribinu godinama? niko se nije promijenio,apsolutno niko ali bitno je biti neprijatelj sam sebi i govoriti laži koje veze sa životom nemaju ti i onaj Zip..odron znači,on nije zaslužio trofej prvobitno ali mu je dodjeljen jer je dijete ovog klub,potpuno ispravna stvar je urađena a za ubuduće piši istinu.

GameFKS
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la GameFKS » 30 avg 2015, 22:32

Da ja sam neprijatelj. Slažem se da je mu se nije trebao dato trofej Ismir Pintol, ali ne treba se ni iživljavati na njemu. A ovo da se nije promijenilo ću se se nasmijati. Da, ja se satrah pišući laži.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2015, 22:37

pitic je napisao/la:Sada će baš biti zanimljivo pogledati na šta će ličiti vezni red bez Cimija, Stojčeva, Radovca, Ikendea i sa nespremnim Alispahićem. :hmmmmm:

I da vidimo tog Rustemovića napokon od 1 minute, valjda. Da vidimo šta zna. Kovačević je pokazao u Zenici da zna igrati.
Pa da se citiram poslije tekme. Kovačević fino, Rustem također :clap: Hvala Rustemu što me je demantovao što sam sumnjao u njega. Samo očekujem da bude konstantniji kada je igra u pitanju.

I ako ovaj Rudar nije mjerilo ni za šta važno je da se je uzela tekma. Iskoristiti ove 2 sedmice pauze da se presaberemo na svim poljima prvenstveno kada je igra u pitanju.

Idemo dalje.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 30 avg 2015, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 30 avg 2015, 22:38

Eh pa ja bi rekao da smo danas upravo vidjeli rokade kod Džene. Upravo kako kaže post gore, Ulaskom Bekića umjesto Alispahića, Bekić otišao lijevo a Krste iza Benke, pređosmo igrati na 4-4-1-1 i igra dobi smisao. Bekić je par puta odlično prošao, gol im je visio u zraku, na žalost nije završila pogodkom niti jedna ta šansa, al dobro. Prvo poluvrijeme žalosno, klasična taktika, mrtva igra, patnja. E sad , da li je neko Dženi šapnuo, ili je napokon došao sam do neke ideje ili što bi se reklo "tobe", ali ovo je prva rokada i promjena taktike koja je donekle ličila na nešto. Vidno je da se Krste bolje snalazi u sredini iza Benke, nego li na krilu. Koliko sam vidio, Puzigaća je izgorio trčeći, ali opet je imao par grešaka. Hebibović se poprilično gubi u odbrani, nekako mi je nesiguran. Rustemović srednja žalost, Alispahić, sem onog šuta , isto tako. Benko solidan, trebao je iskorisiti onu šansu, ali OK. Okić dosta solidan. Seepanov i Tatko odlični. Stepanov me oduševljava, galami na svoje, pravi komadant odbrane, siguran u igri, pa beton. SVe u svemu, igra se za koju nijansu popravila onom rokadom, znači može se i ne treba biti mazga i gurati jedno te isto. Naravno, nije to na nivou na kojem bi trebalo biti, ali za nadati se da će krenuti na bolje. :kafa:

P.S. Da se izvinem onima sa kojima sam se prepirao oko Duljevića. Upravu ste 100%, mrlja loptu bez potrebe i to često. Prije mi je zamazivao oči sa onim prolascima 1vs1, ali danas sam vidio dovoljno :facepalm:
U novi boj ...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 avg 2015, 22:38

@denvald kad si me prozvao, mogao si bar onda procitati sta sam ranije napisao.

Yebe se meni za trofej hoce li ga vratiti il ne.. Da li ga je zasluzio il ne..
Al nije uredu da momku od 19 godina, koji je poceo karijeru u fks, izvodis samo da bi ga mogli ljudi pljuvati i psovati.
A to su strucnjaci sa sjevera i napisali u svom "saopstenju".

Po tebi su neprijatelji kluba oni koji ne misle kao ti.
Meni ce uvijek biti klub na prvom mjestu, a ti ces uvijek baklju baciti i klubu izbiti milju maraka minimalno..
I ti si mavijac kluba, a mi smo neprijatelji..
Logika danasnje Bosne i bosanaca

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 avg 2015, 22:40

Nije tacno
cimijev i duljin pad forme je uslijedio kada su dobili POVEĆANJE PLATE i umjesto neke sitne plate dobili su fine ugovore! e tada je poceo njihov pad

nije istina da je radovaac i u pola trunio šiše kao sad sto to radi...
je li znas sta se desilo kada je dosao na trening poslije potpisa ugovora novog? kupio đipa i kaze boli ga noga... ovi kontali ozljeda, kaze "odkvačila"... a kako su mu pare udarile u glavu,pokazuje i to sto nas naziva bijedom i fukarama :)

dalje, radovac samir je uvijek igrao pocetak sezone dobro dok ima svjezine, poslije dolazi do pada jer je NESPREMAN

i na kraju, ŠIŠA JE GORA OD CIGARA, DOKAZANO, I SMANJUJE KAPACITET PLUCA JER SE UMJESTO KISIKA ZA KRV VEZE UGLJEN MONOKSID KOJI DOSPJEVA DO MISICA I PLUCA... RADOVAC JE NESPREMAN A KAPACITET NJEGOVIH PLUCA JE NA MJERENJIMA BIO SMIJESAN! kao i duljevicev...

Pitaj se zasto se duljevic ovoliko ozljeđuje=??? slucajno?

moj svaki BAN je bio zbog anamo onih ili lištičana...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 30 avg 2015, 22:41

Pobijedili smo LAGANO Rudar koji uopće nije loš.Rudar je demontirao Mladost 3-0,a ta ista Mladost danas pobijedila Želju.Nema laganih protivnika u ovoj ligi.Svaka pobjeda je jednako važna.Bravo momci,idemo dalje SARAJEVO ! :clap:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 avg 2015, 22:42

Samir sto je trazio to dobio,i nema tu price nikad vise aplauz od mene i pravih ostalih navijaca (fukara,narkomana i propalih licnosti) nece dobiti ne zelim da ga gledam u svetom dresu
Samo Sarajevo

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 30 avg 2015, 22:45

Jesi **** si neprijatelj i daleko ti kuća od Koševa bila,ti pljuješ po svemu i nemaš granica a nisi svjestan koliko živiš u zabludi i koliko griješiš ali čovjek ne može fino s tobom očito.
@GameFKS,vjeruj mi da lažes za tu stvar,to je jednostavno laž i to nije tako,valjda ja znam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 25 gostiju.