RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostarmostar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostarmostar » 26 mar 2012, 20:45

kimbo je napisao/la:Samo naprijed za Red_One ... prava osoba na pravom mjestu. Fantasticni izvjestaji i treba joj dati svu podrsku !!!

Mala bi mogla stosta objasniti onome krknu Velidu i vecini BH novinara, od poznavanja fudbala pa do osnovne komunikacije i nacina izrazavanja.

PS.

Zvonic me je veoma pozitivno iznenadio. Mali ima preduslove sve. Korak, visina , skok a i tajming !!!!!!!!!!! Koliko se sjecam ima ugovor na par godina ! Ima li ko da potvrdi ?
Slazem se sa tobom da je Denis veliki potencijal i buducnoost Veleza. Ima ugovor na 4 godine. :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 mar 2012, 22:34

Zvonic mali je cudo. Plus radi se o momku koji je ponosni Velezovac.
Mislim da se radi o momku kojem je cast igrat za Velez. Znaci nadat se da ne ispadne jos jedan Zolj ili Demic pa da mu je draze igrat bilo gdje drugo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 mar 2012, 22:49

MostaracVelezovac je napisao/la:Zvonic mali je cudo. Plus radi se o momku koji je ponosni Velezovac.
Mislim da se radi o momku kojem je cast igrat za Velez. Znaci nadat se da ne ispadne jos jedan Zolj ili Demic pa da mu je draze igrat bilo gdje drugo.
Na Carini ti se taj odgojio. Puca od ponosa, gori u njemu kad igra. ;)
Who dares, wins !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 26 mar 2012, 23:44

IMA LI SLIKA S CRVENE NOCI?

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 27 mar 2012, 01:37

NeToBoLa je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Zvonic mali je cudo. Plus radi se o momku koji je ponosni Velezovac.
Na Carini ti se taj odgojio. Puca od ponosa, gori u njemu kad igra. ;)
Steta sto nema vise mladih velezovih igraca iz omladinske skole. Demic,Hajdarovic i Zvonic su trenutno jedini koji su prosli velezovu skolu. Nadam se da ce sledece sezone jos koji junior zaigrati za prvi tim.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 mar 2012, 02:34

Ma Velezova skola je nazalost postala velika nula jer se u nju nije ulagalo vec 15 godina. Na kraju krajeva, pogledaj samo sve tabele u zadnjih 10 godina - Velezova na dnu vazda. Nego eto ove godine su izgleda to malo okrenuli, malo se trude da im naprave bolje uslove, izmjenili su ljude koji su radili s djecom i sad to rade Zaim, Rema i koliko cujem Jazo, napravili Velez 1 i 2 klubove (da djeca steknu vise iskustva) - i rezultati su ocigledni. Vise su pobjeda imali u zadnja 4 kola nego svu prvu polusezonu. :D

Ja se inace ne cudim sto nema Velezove djece u timu jer Velezova skola u zadnjih 15 godina nije proizvela nista. Mozda bude nesto od ovog Zvonica, a Demic i Zolj su vec objektivno rekli sta misle o Velezu, manje vise javno. Mozda se ovo sve sredi s Durakovicem, jer decko jeste uprsko ali, po meni nije uprsko ko Demic recimo.

Koliko cujem Demic nije ni potpiso ugovor s Velezom. Tek nako - igra. A svi znamo cemu to vodi kad se zavrsi sezona. Pa ako vec svi znamo da ce otic (a otic ce ako nije potpiso ugovor) zar nije bolje onda uigravat nekoga na njegovoj poziciji od koga ce bit neke fajde do godine?

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 27 mar 2012, 02:43

Treba sa Brkovicem i Lakicevicem sto prije produziti saradnju na bar 2-3 godine

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 mar 2012, 02:45

Brkovic je ja mislim potpisan do 2014te. Lakicevic, ne znam.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 27 mar 2012, 04:27

Ma treba nastojat da se ugovori sa igracima(koji to zasluzuju) produze najmanje pola godine preije isteka,(da se ne bi desio neki novi "Zolj" ili "Demic") a ako se to propusti to uraditi onda ne trebamo kukati ako igraci odu u drugi klub. :?

Zna li iko hoce li Merzic biti spreman za Siroki,valjo bi nam para 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjeni1234
Kontakt:

Post Postao/la rodjeni1234 » 27 mar 2012, 05:58

Glavna manifestacija Crvena Noc za USA ce biti odrzana 7 aprila a ovo je bila manifestacija u Chicagu za raju koja nemoze doci na glavnu festu i oni su skupili 4150.00 dollara sto dosada u USA iznosi 27,820.00 dollara.Kad bude odrzana manifestacija bice slike.Hajmo raja donirajmo.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 mar 2012, 13:00

Demic je potpisao samo do kraja sezone.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 mar 2012, 13:23

Amar Balalić zabio direktno iz kornera

Rijetko se danas viđaju golovi direktno iz kornera. Nekad je to s lakoćom činio Baka Slišković, ali novog Bake nema pa nema.

I sam Slišković je jedne prilike izjavio da je danas s obzirom na pažnju odbrane koja je znatno veća nego prije, teže pogoditi direktno iz kornera nego u njegovo vrijeme.

Ali se ipak desi. U nedjelju je na stadionu u Stocu u okviru 17.kola 2.lige FBiH – grupa Jug, Lokomotivin Amar Balalić zabio direktno iz kornera! Sjajnu igru mladi napadač posuđen iz Veleža krunisao je prelijepim golom.

Nikad prethodno nisam zabio iz kornera. Ovaj put mi je pošlo za rukom. Gol je zaista prelijep. Drago mi je da smo odigrali dosta dobro te da smo osvojili bod na gostovanju, iako smo po igri i prilikama zaslužili puni bodovni plijen, kazao je Balalić.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 mar 2012, 01:41

Sta se desava u kup utakmici ako Velez dadne gol 1-0, jesu produzetci pa penali ili sta?

Sta ako bude 2:1 za Velez? Ko tu ide dalje?

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 mar 2012, 02:05

2-1 siroki ide dalje zbog gola u gostima a ja mislim da nema produzetaka odma penali.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 mar 2012, 02:28

Znaci ako bude 1-0 za Velez. Penali.
Ako Siroki Velezu dadne gol, Velez mora Sirokom 3.

Super!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 28 mar 2012, 08:13

isto kao u ligi prvaka:-p

imam neki osjecaj da cemo na penale proci dalje ;) ;) ;) ;) ;)

jer rodjeni nas uvijek moraju do kraja u neizvjesnosti drzat,daj boze da bude drugacije pa se ponovi kup prije 7-8 godina kad smo sirokog dobili 5:0 u vrapcicima :lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 mar 2012, 14:13

gledao sam tekmu u nedjelju, i nisam nešto pretjerano vidio zanimljivo, valjda su previše oprezno ušle obje ekipe, bili smo za nijansu bolji, ali eto nije nam se dalo, sarajevo skroz loše, bez igre, ne znam razlog zašto su onako nepovezano igrali.

sada nam u subotu slijedi teško gostovanje u gradišci, mada kako ove sezone igramo na strani, ne bi me čudilo da osvojimo nove bodove, ali vidjet ćemo....

drago mi je da u ovom timu igra čak 5 juniora, znači 50% je iz naše škole.

i na kraju treba reći da abd 4. aprila igramo utakmicu sezone, jer nam je to šansa da nakon 1989. godine kada smo posljednji put ušli u finale, opet uđemo i zaigramo u evropi nakon 23. godine, dug je to post, nadam se najboljem.......

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 mar 2012, 18:51

Koliko smo igrali s Igmanom ?

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 mar 2012, 19:14

Fudbaleri Igmana i Veleža remizirali su danas u Konjicu u prijateljskoj utakmici. Stručni štab Veleža priliku je pružio igračima koji nemaju preveliku minutažu, kao i trojici juniora. Domaći su u prvom dijelu prikazali angažovanu igru i golom Sultanića, koji je skrenuo loptu upućenu iz slobodnog udarca, na odmor otišli sa prednošću. U nastavku su „Rođeni“ su imali mnogo više od igre, a preko Škaljića su i poravnali rezultat.

Igman – Velež 1:1 (1:0)

Konjic. Gradski stadion. Gledalaca 150. Strijelci: 1:0 Sultanić (32), 1:1 Škaljić (54).

IGMAN: Tufekdžija (od 46. D.Kovačević), Habibija, Begeta, S.Kovačević (od 59. Hebibović), Džumhur, Boloban (od 46. Murtić), Macić, Prevljak (od 79. Hušafčić), Džajić, Sultanić, Bajrić

Trener: Mehmed Slato

VELEŽ: Bobić (od 46. Hero), Knežević, Jazvin, Kajtaz (od 46. Cerić), Mehremić, Škaljić (od 75. Pintul), Demić, Serdarević (od 73. Bulić), Hajdarović (od 75. Puce), Hiroš (od 46. Okić), Ćemalović

Trener: Mirza Varešanović

EDIT: Vrijedi spomenuti da su i kadeti i juniori savladali Sarajevo 8-) . Kadeti su dobili 3-2 , juniori 2-1 :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 mar 2012, 19:23

Svaka cast za malu raju !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.