FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-----Loncaric----------------
Benjo-Kerla-Zeljkovic-Kvesa
-----Zola---Tomic---------
Bajic-----Svraka------Stanic
-------Hodzic-----------------
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mislim da bi bilo bolje da se utakmica igra u subotu u 13h s obzirom da je po vremenskoj prognozi u subotu predviđeno bolje vrijeme nego u nedjelju.amerosm je napisao/la:Utakmica protiv Borca je u Nedjelju u 14 h...
S obzirom na trenutno niske temperature u Sarajevu odlican termin, mada je vecina navijaca na stadionu prizeljkivala nocni termin, no sta je tu je. Samo se nadam da nam snijeg nece upropastiti utakmicu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
poslije 11.kola:
1.Borac 26
7.Zeljeznicar 16
poslije 18.kola:
1.Zeljeznicar 35 (+19)
2.Borac 34 (+8)
strasno sta smo uradili konkurentima... oni nas otpisase (cak i mi) a mi ovako bezobrazni i vratimo se na prvo mjesto
1.Borac 26
7.Zeljeznicar 16
poslije 18.kola:
1.Zeljeznicar 35 (+19)
2.Borac 34 (+8)
strasno sta smo uradili konkurentima... oni nas otpisase (cak i mi) a mi ovako bezobrazni i vratimo se na prvo mjesto

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ovu sezonu ne smijemo ispustiti. tek ovom sezonom bi poprilično dokrajčili ove bolesne ambicije pojedinaca i dokazali da se radom uspijeva.jovanmaksimovic je napisao/la:poslije 11.kola:
1.Borac 26
7.Zeljeznicar 16
poslije 18.kola:
1.Zeljeznicar 35 (+19)
2.Borac 34 (+8)
kad još zamislim koliko smo bodova prosuli zbog naših turbulencija i neiskustva. ovako na brzinu: čelik, slavija, radnik, olimpic, sarajevo. sve to smo trebali dobiti i sad bi imali još 10 bodova.
protiv borca samo pametno, biće loš teren a oni su iskusnija ekipa i to im je fina prednost. ja prezadovoljan i sa 1:0, samo da se odmaknemo i iskoristimo ovu priliku.
Utakmica je u subotu u 14:00.
Samo da hoće prestati ovaj snijeg.

DRUG NEBI TI PUNCA
Vidjet cemo kad prodje pripreme hoce li to biti stari Zola, ako ne bude sta onda? Hasanovic se vec ustalio na toj poziciji i veoma je borben i siguran u zadnjim utakmicama.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj Hasanovic prije Zole naseg najboljeg igraca ubjedljivo...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ovo je lijep sastav. Od 11 igrača, takoreći 7 "naših" iz juniora.bhsport je napisao/la:-----Loncaric----------------
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
moze pp ako neko ima neku provjerenu informaciju da me oraspolozi .... ovaj snijeg me nervira 

-
- Kontakt:
Ja bi malog Sadikovića umjesto Svrake, a Svraku bi prodaoavlami97 je napisao/la:Ovo je lijep sastav. Od 11 igrača, takoreći 7 "naših" iz juniora.bhsport je napisao/la:-----Loncaric----------------

Protiv nas ne igraju Stokić i Raspudić, a nesto se i za Djelmića pričalo da neće igrati.
FKŽ !
Moguće da se ide u tom pravcu. Ove uslovno starije igrače Škaljić, Selimović, pa i Jamak (26), Svraka (25) utopiti negdje, jer se vidi i da sa našom djecom možemo igrati PL i biti prvi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Utakmica protiv Borca je u Nedjelju u 14 h...
S obzirom na trenutno niske temperature u Sarajevu odlican termin, mada je vecina navijaca na stadionu prizeljkivala nocni termin, no sta je tu je. Samo se nadam da nam snijeg nece upropastiti utakmicu.
znaci igraju se dvije utakmicebagrcavi je napisao/la:Utakmica je u subotu u 14:00.

-
- Kontakt:
mogao bi ovaj snijeg ujebati stvari 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Odlična je konkurencija u veznom redu i to me jako raduje.Po meni je to najvažniji dio tima,i ksd se to dobro posloži i sve drugo je lakše.
Ocekujem Zolu na proljeće u punom pogonu, Benju isto (pričao sam sa njegovim starim sad protiv viteza, ksze da je super, sve ide po planu i na proljeće je sigurno u punom trenazu).
Ocekujem od Dade, nakon dobrih priprema, da baš zablista jer ova lakoca s kojom on sad igra je fascinantna, imajuci u vidu njegove godine.
Sto se tiče pojačanja, ne očekujem puno.Prvo, nema para, drugo, nema dobrih igrača, bar ne u našoj ligi.Prinova može biti, bogami pojačanja teško. Eto pominjao se taj Aleksic iz Slavije,meni se čini da nije los ali ni nešto posebno dobar.I kad imaš takvu situaciju da je sve u pet deka, bolje je isforsirati Emraha.Na kraju krajeva, moras ga pustiti da nešto odigra i da znaš moze li ili ne, nema smisla držati ga na klupi sto godina.
Brkovica smo doveli kao pojačanje, valjda bi i on konačno na proljece mirao pokszati vrijrdi li ili ne. Uz Ramica, i taj ofanzivni dio tima je tu (naravno pid uslovom da niko iz ofanzive ne ode).
Ocekujem Zolu na proljeće u punom pogonu, Benju isto (pričao sam sa njegovim starim sad protiv viteza, ksze da je super, sve ide po planu i na proljeće je sigurno u punom trenazu).
Ocekujem od Dade, nakon dobrih priprema, da baš zablista jer ova lakoca s kojom on sad igra je fascinantna, imajuci u vidu njegove godine.
Sto se tiče pojačanja, ne očekujem puno.Prvo, nema para, drugo, nema dobrih igrača, bar ne u našoj ligi.Prinova može biti, bogami pojačanja teško. Eto pominjao se taj Aleksic iz Slavije,meni se čini da nije los ali ni nešto posebno dobar.I kad imaš takvu situaciju da je sve u pet deka, bolje je isforsirati Emraha.Na kraju krajeva, moras ga pustiti da nešto odigra i da znaš moze li ili ne, nema smisla držati ga na klupi sto godina.
Brkovica smo doveli kao pojačanje, valjda bi i on konačno na proljece mirao pokszati vrijrdi li ili ne. Uz Ramica, i taj ofanzivni dio tima je tu (naravno pid uslovom da niko iz ofanzive ne ode).
-
- Kontakt:
Možda bi bio dobar onaj Perišić iz Slavije, igra lijevo krilo.
Kad se konacno igra protiv Borca? subota ili nedjelja ?
-
- Kontakt:
Lijevo krilo nam fali. Još ako pustimo E.Čolićagojzerica je napisao/la:Možda bi bio dobar onaj Perišić iz Slavije, igra lijevo krilo.
Hasanovic i Tomic su nasi najbolji igraci u zadnjih nekoliko kola i zato ovako dobro igramo, al fakat igramo bolje nego prosle godine, bar za oko, samo sto nam odbrana nije uigrana ko prosle godine, na proljece ako ne bude odlazaka kerle il zeljkovica i to ce doc na svoje, sad se postavlja sta ako se neko povrijedi, al valjda nece dosta nam je pehova bilo. Ova trojica se vracaju. ako Hodzic ode deficit je u spicu, rad njega bi volio da ode u jaci klub i ligu, rad nas bi volio da ostane bar jos godinu i po, u sustini uz ovu trojicu sto nam se vracaju fale nam jos minimalno dva igraca stoper i spic, ako ode Hodzic.
bez njega smo se preporodili, mislim da ne bi trebalo biti problema oko njegovog odlaska. Valjda Bajic moze odgovoriti na lijevom veznomzaboljisportuBiH je napisao/la:Lijevo krilo nam fali. Još ako pustimo E.Čolića
Za lijevo krio ima Stanic, moze i Rijad odigrati, to nam nije problem.
Sta igra Gojak? Njega treba ukljuciti u prvi tim. To je nasa buducnost.

Sta igra Gojak? Njega treba ukljuciti u prvi tim. To je nasa buducnost.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, SamoDaKazeem i 41 gost.