FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam za Stimca ,Stimac jest mlad kao Kodro,Jarni i Dzeno,ali on je ratnik i ja sam siguran da mu nece desiti bojkot,jer ima sjajan odnos sa igracima ali isto tako ima veliki autoritet,a i ja mislim da je dobar uopsteno kao trener,a ovo bi mu bila jedna od posljednjih prilika da se progura kao trener i siguran sam da bih dao sve od sebe da od FK Sarajevo napravi evropsku ekipu,a ako cemo iskreno sa novcima i upravom i atmosferom koju imamo u klubu nama i jeste mjesto u evropi.
Samo Sarajevo
Re: Odg: FK Sarajevo
Uredu je biti optimista ali sa našom trenutnom formom i nedostatnim veznim redom? Ja,koliko to god bilo ne navijački,bih nekako "volio" da igramo samo na jednom frontu tj. da se koncetrišemo na odbranu titule u cijelosti.hilmo je napisao/la:Dobro je što ovu sad utakmicu igramo u petak jer će ekipa imati malo više vremena za odmor za kup.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Stimac samo dobar na televiziji da kritikuje druge trenere
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Strasno bi bilo ovo sto par portala tvrdi da je Jesic otpao i da dolazi Stimac... To je lik koji je orginal Dzeno, voli da ga zalomi nije neki radnik na fizickoj spremi i ne brinu ga sitnice, sve susta suprotnost od Jesica, nadam se da su to gluposti jer je on fakat losa opcija 

Mosa RajvoSa
Potpisujem.kanarinac je napisao/la:Ja sam za Stimca ,Stimac jest mlad kao Kodro,Jarni i Dzeno,ali on je ratnik i ja sam siguran da mu nece desiti bojkot,jer ima sjajan odnos sa igracima ali isto tako ima veliki autoritet,a i ja mislim da je dobar uopsteno kao trener,a ovo bi mu bila jedna od posljednjih prilika da se progura kao trener i siguran sam da bih dao sve od sebe da od FK Sarajevo napravi evropsku ekipu,a ako cemo iskreno sa novcima i upravom i atmosferom koju imamo u klubu nama i jeste mjesto u evropi.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ni ja ne zivim u nekoj euforiji, ali mi kao klub ovog renomea ne mozemo se tek tako predavati i reci OK, kup prepustamo okrecemo se ligi. Ne, mi sve igramo sa ciljem da osvojimo oba trofeja, da li cemo to uspjeti ne znam.sasistika je napisao/la:Uredu je biti optimista ali sa našom trenutnom formom i nedostatnim veznim redom? Ja,koliko to god bilo ne navijački,bih nekako "volio" da igramo samo na jednom frontu tj. da se koncetrišemo na odbranu titule u cijelosti.hilmo je napisao/la:Dobro je što ovu sad utakmicu igramo u petak jer će ekipa imati malo više vremena za odmor za kup.
Bez obzira sto nase igre nisu na onom nivou na kojem bi mi zeljeli da bude, ja se ipak necu predati i vjerujem da ce nasi momci moci odgovoriti zadacima u oba takmicenja.
Mi u Bijeljini moramo igrati sa najjacim sastavom, u Mostaru takodjer, tako da bi dobro bilo da ovu utakmicu u petak ranije rijesimo u nasu korist da bi se neki igraci ranije zamjeniti i odmorniji cekali susret Kupa.
Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
IGOR ŠTIMAC preuzima klupu FK Sarajevo, objavio je noćas ekskluzivno Avaz Sport.paulus je napisao/la:Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .

Ma nikome ne treba vjerovati,mada sto kazu 'gdje ima dima ima i vatre'.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro ljudi, ko je novi trener Sarajeva. Jesic, Jesic, Jesic, pa onda odjednom Stimac. Jucer Jesic ekskluzivno, danas Stimac. Da se nekako dogovore...
Samo mi jedna stvar nije jasna,kako su sve u opticaju neka šuhveli ili nedovoljno iskusna trenerska imena. Ako će već masno plaćati trenera onda neka to bude bar neko baš kvalitetno i provjereno trenersko ime,a ne da opet za 5-6 mjeseci dolazimo u istu situaciju.Neko je već pominjao Šimundžu,Stojanovića...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gledaj gore postova, ratnik, znalac, maherpaulus je napisao/la:Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .

- Evolution87
- Kontakt:
Jesic ce biti novi trener.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Štimac je po meni smiješan trener i mislim da nikako nije pravo rješenje za nas. Arogantan, prepotentan, nema neko trenersko iskustvo... Nadam se da je ovo još jedna glupost u nizu tzv medija.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
svako svoje misljenje imaBosniacum Lilium je napisao/la:Gledaj gore postova, ratnik, znalac, maherpaulus je napisao/la:Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .ne znam sto ovo treba upravi
Samo Sarajevo
- hule_barca
- Kontakt:
Teško je svima ugoditi, ali ako Sarajevo ne može dovesti trenera kako Bog zapovijeda, ne znam ko će. Ne znam ko razmišlja o ovim otpadima Ješiću, Štimcu i sl.
Mes Que Un Club
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Samo sto je moje na osnovu cinjenica i onoga sto sam vidio iz HNL i Hrvatske reprezentacije. Ocajan trener, jos gori televizijski fudbalski analiticar

Gdje bio ratnik , i maher na intervijuima kad je napadao Mamica i ovaj ga ko levata spusti na klupu hrvatske znajuci sta ce bit . Kolko je mocan ne bi ne iznenadilo da ga je neki igrac i sabotirao. Hrvaska ima Kuma bukvalno u repki i HNS u al meni nije jasno na osnovu cega kojeg rezultata je on predlozen uopste. Osvojio srca komentarisanjem . Svasta , osavite Hurtica radije do boljeg rjesenja. Pa nismo mi klub vise da svaki komentator moze sjest na klupu . Il dovedite nekog sa rezultatom il ostavite covjeka koji ima nake rezultate sa omladinom makar.Bosniacum Lilium je napisao/la:Gledaj gore postova, ratnik, znalac, maherpaulus je napisao/la:Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .ne znam sto ovo treba upravi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Napokon glas razumapaulus je napisao/la:Gdje bio ratnik , i maher na intervijuima kad je napadao Mamica i ovaj ga ko levata spusti na klupu hrvatske znajuci sta ce bit . Kolko je mocan ne bi ne iznenadilo da ga je neki igrac i sabotirao. Hrvaska ima Kuma bukvalno u repki i HNS u al meni nije jasno na osnovu cega kojeg rezultata je on predlozen uopste. Osvojio srca komentarisanjem . Svasta , osavite Hurtica radije do boljeg rjesenja. Pa nismo mi klub vise da svaki komentator moze sjest na klupu . Il dovedite nekog sa rezultatom il ostavite covjeka koji ima nake rezultate sa omladinom makar.Bosniacum Lilium je napisao/la:Gledaj gore postova, ratnik, znalac, maherpaulus je napisao/la:Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .ne znam sto ovo treba upravi

Jesic je dr za Stimca al ni on nije pravi izbor nije sjeo nigdje dvije godine , Ja kazem sta mislim nije da mi niko ne odg . Odg. mi kamara imena al su ljudi zauzei zato sto mi nismo prepoznali da je prosla ituča dosla iz zajednickog rada Kodre i Uscuplica . Ovaj ih naspanovo ovaj drugi doso opusio ih al dugorocno Kodro je bio rjesenje , mozda ne bi uzeli titulu al tako je.Nama treba Kek 2 , treba i osoba ko Husref koji ce dat slobode al ne da se zajebajes i koji ima nes iza sebe , Sta ovaj ima Blamiranje sa Hrvatskom , blamiranje sa Zadrom , svasta. A jesam se iznerviro , ne vidim nikako kako moze ovo na dobro izac, arogantni idiot na klupi koji je toliko zelio uradit esta u Hrvatskoj i izblamiro se na svim postajama jelhule_barca je napisao/la:Teško je svima ugoditi, ali ako Sarajevo ne može dovesti trenera kako Bog zapovijeda, ne znam ko će. Ne znam ko razmišlja o ovim otpadima Ješiću, Štimcu i sl.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako je istina, fakat ne mogu da vjerujem sta nam ova nasa uprava radi. Yebali su nam zivce sa trenerima par godina a evo haman ce se nastavit...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
stimca-cekaju-na-kosevu-on-o-tome-nista-ne-zna
Dobro je ima nade
Dobro je ima nade
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 16 sep 2015, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Benjolos, crnehorde, Dave, Google Adsense [Bot], jurisicduska, mnon46, PeppermintSA, Proximic, rimljanin90, Rule_hz i 99 gostiju.