Istina je,ne mogu ih smislit ocima,al brate ono je vrh.nime_tm87 je napisao/la:Emire jel ono ti djempere ne mozes ocima?Pogotovo na V

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Istina je,ne mogu ih smislit ocima,al brate ono je vrh.nime_tm87 je napisao/la:Emire jel ono ti djempere ne mozes ocima?Pogotovo na V
Aahh sad se sjetih jedne radnje odmah na onom cosku kod Sebilja ima radnja sve original roba.. pa cu tu pogledati.. Skupo mi 100 KM majke mianonimni je napisao/la:Sport life, samo što su Adidas originals, sigurno nisu ispod 100-ak KM
znam, radnja za 10nime_tm87 je napisao/la:Aahh sad se sjetih jedne radnje odmah na onom cosku kod Sebilja ima radnja sve original roba.. pa cu tu pogledati.. Skupo mi 100 KM majke mianonimni je napisao/la:Sport life, samo što su Adidas originals, sigurno nisu ispod 100-ak KM
Original roba, yeah sure.nime_tm87 je napisao/la:Aahh sad se sjetih jedne radnje odmah na onom cosku kod Sebilja ima radnja sve original roba.. pa cu tu pogledati.. Skupo mi 100 KM majke mianonimni je napisao/la:Sport life, samo što su Adidas originals, sigurno nisu ispod 100-ak KM
Kakvi se danas sve fušeri rade, čudo jedno. Da mi ljudi ne kažu da je fušer, ja bi se u kuću opkladio da je original. Kinezi napreduju strašno u tom falsificiranju, nije mi jasno što veće robne marke ne stanu u zaštitu svog brenda.nime_tm87 je napisao/la:Al lijepo izgleda... mada na prvu sam mislio da je oriđiđi, al' izgled vara izgleda
Otiđi u PrimaSport u šopingu i raspitaj se tu, znam da se kod njih može naručiti sve živo što se tiče fudbala, valjda ti to pomaže...zenicanin je napisao/la:Ima li neko ko prodaje dresove za fudbalskog sudiju???
gotivim adidas inace opasno ali ovo je fakat ruznoKing Kenny je napisao/la: