Yebo li ti balije ono malo majke sto imas, mrsh za Hrv mada vas i oni ne zele
Opravdavaš ulazak ovakav sa pištoljima ? Oca ti yebem usta shkog
Yebo li ti balije ono malo majke sto imas, mrsh za Hrv mada vas i oni ne zele
Ne sjecam se da sam ti prijetio, nekako mi zvucis nebitno, ali moze bit. Ali vjerovatno si zasluzio ako jesam i hvala sto si me blokiro. To je vjerovatno i razlog sto jos mozes pisat na forumuNeutral je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:40Ljudi od puta sa rukavicama da ne ostave otiske![]()
Lisicama vežu momka![]()
Heroji u 3 izjutra![]()
Ovako su dobili degeneka od RA a također od Manijaka usred svog PUBA, to je ultra fazon.
Ustašluk se odavno širi Mostarom, pa i forumom, gdje onaj tutanhajvan koji prijeti ovdje da će me šamarati, odavno je na bloku koji ga je spasio od preranog odlaska na ahiret, samo tome nije svjestan. Ono kad si bliže 40 nego 30 i prijeti ti ustaša koji je doselio iz KiseljakaSjetim ti se svih koje imaš i nemaš ustašo ako budeš ovo čitao i balijama koji se ližu s njim
Svaka čast svim normalnim navijačima koji osuđuju ovaj wannabe pokušaj, kakvo gašenje![]()
Ruglo je vec godinama i Cecu i ostalo pripisuj sebi. Namješten kup je najvece ruglo iz 2021. Nadji snimak pa pogledaj i nadji izjavu Sabrine Buljubasic nakon toga.Amcho1 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:59Jel te stid podržavati ovo ruglo? Idi bolan odvrni Cecu, pomezi klempu i nalij se rakije jer to je ništa manje od onog što ti/vi javno podrzavaš/podržavate, prodane piz..bhsport je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:42Sjeti se kupa 2021 pa pricaj nesto. Što tada Mirvic zvao nije?SedrenikHz je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:28
I to sto kazes, vi proslavljate vec titulu sa bracom, koji ste vi olos, nadam se da ovi ostali vide s kakvim gnjidama zivimo
Pa bio Vici u guzici kao i cijela kobilja glava
Vama je Vico najvise valjao nakon Borca, guzni haveri Mirvic i Vico.
Dajte one video uratke lizanja na Bilinom Polju i u kupu 2021 kada Vico daje kup i pusta nekim kadetima da penale pucaju.
Svi su vas **** jer su prozreli da je to cuvanje svoje guzice a ne borba za bh fudbal.
Daj slike dzenaze iz 2020te.
Svaki vaš argument je kopanje po Sarajevu i pokušaj da nešto nametnete kao opravdanje za četničko orgijanje i bolje za vas da je iz interesa jer ako nije gori ste od njih jer vi ste oni prodani.
![]()
Miran budi, nisi ti za ovakve diskusije. Ti si tipa vise za Elvedina i da mjaucesRubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:45Cuj Joldine kujice, ono se javljaantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:39I ne znam zasto iko ovom RuBIKova Kocka nesto objasnjava. Lik je ogranicen.![]()
I sta kazes
Kronični lažovi zašto iskrivljujete uvijek priču i okrećete na svoj mlin ? O kakvim pištoljima pričaš ? O kakvim plaćenicima pričaš ?opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:42Druze bolje ipak da ne komentarises, ispast ces glup vise nego sto jesi. Upast u kucu u 3,30 i tebi to odradit i dovidjenja daj ne budi blesav, pogotovo kad morate likove placat da to urade za vas. Zar ste toliki retosi da ne mozes razlikovat sacekusu poslije utakmice gdje jedan covjek nosi transove kuci, i upad u kucu u 3,30 ujutro, zar je to toliko tesko skontat ili si stvarno glup ? pa hajvanu postar ti udje u zgradu a ne udje ti u stan jer ga mozes propucat.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:37Kamera nije snimila oklopno vozilo ispred kuće na CAM2 … stipu tu čapri pištolj ovo ono , upali za 2 min odradili sve i doviđenja , nema degenecenja .
Kad je bila prva akcija kažu haustor “javna površina” pa uđi u haustor ako možeš bez da ti netko odbori vrata , znaci privatno vlasništvo … i još prebili momka .
P.s. Jel istina da je ovo iznajmljena kuca u kojoj ovi bivši obitavaju i gdje su ČUVALI krpice ?
i kolko puta sada morate dudlat amiru da vam plati ovu akciju, kazu da su ovi momci ekstremno skupi ?
Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.Lewy21 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:35Niti se stavljam na nečiju stranu niti podržavam bilo kakav oblik kriminala i nasilja, ali mislim da se previše vodimo dvostrukim aršinima.
Oteo ili ukrao, znači po mnogima je otimanje sasvim okej stvar, simpatična, vrijedna pohvale, junački poduhvat, a krađa je sve suprotno od toga. Preispitajte malo svoje misli, previše ste subjektivni - mišljenje vam formira simpatisanje, odnosno nesimpatisanje nekoga ili nečega.
Žao mi je uopšte što se 'mora' pisati o tome na temi o nogometu ali morao vam je neko reći da imate dvostruki standard, što je meni nekako ljigavo i licemjerno.
Sad da li treba osuditi i jedno i drugo ili pohvaliti i jedno i drugo, to je već druga tema i u to ne ulazim u ovom postu.
Al su retardirani do bola
Shadows je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:39I jedna i druga akcija nisu po kodeksu. U zavisnosti od navijacke opredjeljenosti vas u Mostaru se i pisu zalopojke.mostar_mo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:28Shadows je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:18
Drugacije si pisao prije mjesec dana.
Tad su moleri u fer prici uzeli zastave ultrasa.
Nigdje tih pistolja na snimku. Neko je svjesno isjekao dva minuta.
U prevodu RA se obrukao i vise od Ultrasa.
Odmah da kazem ni jedne ni druge nikad nisam smatrao ozbiljnom grupom, ali ovo je bas smjesno. Ozbiljna grupa zastave ne cuva u privatnim stanovima.
Ako hoces da izjednacis upad u 3h noci u kucu pred porodicom i sacekusu u haustoru zgrade u 19h navece onda nemamo sta pricat.
Prvo je tesko krivicno djelo za koje se robija nevezano za predmete koje si oduzeo, a drugo nije aposolutno nista po krivicnom zakonu.
Kad drugom otmes sve pet,kad tebi otmu onda kukanjac.
Nigdje vise sranja nije bilo nego u grupi kojoj pripadam i ne poredim je.
Kao nekom ko je dugo bio na tribini mi je neshvatljivo da se zastave cuvaju u privatnom stanu.
I to mi je nevjerovatno. Tim prije jer se RA fura na taj klub navijaca, te clanske, te dijaspora, te velez do groba i slicno....
Da budem direktan, ozbiljna grupa to ne radi.
I da, da ne shvatis ovo kao da sam na strani Ultrasa, niposto. Te sisice su 2006 pokazale da su smjesna gomila nicega i da su najmanje zbog kluba na tribini bili.
Popusti malo ziv bio.mostar_mo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:53Shadows je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:39I jedna i druga akcija nisu po kodeksu. U zavisnosti od navijacke opredjeljenosti vas u Mostaru se i pisu zalopojke.mostar_mo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:28
Ako hoces da izjednacis upad u 3h noci u kucu pred porodicom i sacekusu u haustoru zgrade u 19h navece onda nemamo sta pricat.
Prvo je tesko krivicno djelo za koje se robija nevezano za predmete koje si oduzeo, a drugo nije aposolutno nista po krivicnom zakonu.
Kad drugom otmes sve pet,kad tebi otmu onda kukanjac.
Nigdje vise sranja nije bilo nego u grupi kojoj pripadam i ne poredim je.
Kao nekom ko je dugo bio na tribini mi je neshvatljivo da se zastave cuvaju u privatnom stanu.
I to mi je nevjerovatno. Tim prije jer se RA fura na taj klub navijaca, te clanske, te dijaspora, te velez do groba i slicno....
Da budem direktan, ozbiljna grupa to ne radi.
I da, da ne shvatis ovo kao da sam na strani Ultrasa, niposto. Te sisice su 2006 pokazale da su smjesna gomila nicega i da su najmanje zbog kluba na tribini bili.
Meni je takodje neozbiljno i cudno da kod jednog momka stoje toliki transparenti nakon situacije od prije mjesec.
Nisam siguran da tu nisu neki talovi u igri bili.
Ovaj dio oko upada je druze neuporediv jer upasti u 3 noci ovako maskiran u kucu donosi rizik da budes izbusen ko reseto. Al momak je snimljen sigirno kao neko ko nece pruziti otpor jer se napamet svakom ovako ne upada.
Vidjet cemo sta ce se dogoditi.
Moja pretpostavka je da ce se mjenjat transparenti za transparente ako nisu pokupili i one svoje usput iz kuce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.