FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 24 sep 2015, 10:38

Ovaj dio države koji je sinoć bio na stadionu koji je već više od 20 godina pod okupacijom zaglavio u nekoj '94. godini ocam.. Kod nas na Istoku bude tih ispada "ustašo" i to... što takođe osuđujem, al' kod njih je to stvar svakodnevnice, ide Mešanović da šutira oni psuju Delaču balijsku mater... haha, smiješno i žalosno.

Benko i Duljević ubili penale, tj. Leon prosuo benzin iz kanistera, a Haris kresnuo Zippo!

[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 24 sep 2015, 10:47

slika

Gledajte Delaca kad nabija loptu i Duljevica kad usutkuje. :D
Ali Matej ko malo dijete. hahahhaha
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 sep 2015, 10:48

opet husaric pise po fb
Sad ce u ublehaši da vide malo kako je bez Ibrakovica?!Da im je lakse malo,velki investitor(lovator)ulazi u Velež,najvjerovatnije je Ibrakovic novi generalni direktor Veleža,i imaju misiju-spasit Velež,navodno da mu je dao odrijesene ruke oko slaganja kluba kao i duplo veca primanja nego sto je imao u Sarajevu!?Brzo cemo sve znati?!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 sep 2015, 10:51

a znao je srati po Ibrakovicu nebrojeno puta, sto ne mogu ove price nikako
Pyro is not a crime !

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 24 sep 2015, 10:53

Gori ste vi koji čitate Husarićeve škrabotine. :mrgreen:

Menadžer koji dijeli insajderske informacije po fejsbuku kuknjava kuknjava

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 sep 2015, 10:53

ne mozes ih promasiti nikako u tome je problem :lol: nema na kojoj stranici ga nema, jos kad ga imas u raji ma hajde, mozes knjigu napisati :D
Pyro is not a crime !

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 24 sep 2015, 10:57

Svim navijačima F.K.Sarajevo koji slave,čestitam Bajram.Želim svima vama puno zdravlja,nafake i sreće.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 24 sep 2015, 11:02

THEC je napisao/la:ne mozes ih promasiti nikako u tome je problem :lol: nema na kojoj stranici ga nema, jos kad ga imas u raji ma hajde, mozes knjigu napisati :D
Ma u biti slažem se s tobom, malo sam se pogrešno izrazio, gori su oni koji nasjedaju na njegove priče, a nije ih mali broj...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 24 sep 2015, 11:13

Dobro smo se iscupali, dobro je sto nas nije kostao Leonov promasaj.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 sep 2015, 11:32

Ajzea je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun komšije :)
Allah razi olsun!
Komsija :)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 sep 2015, 11:34

Bajram serif mubarek olsun braco (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 11:44

Kad dodje 20 milja protiv Knighta u nedjelju :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 sep 2015, 11:52

Cuj Knighta :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 11:56

:cool: :shifty:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 sep 2015, 12:09

Uh,...
Da napisem i ja "par" :D stvari.
Prvo u vezi Ibrakovića. GOspodski je otišao i tu treba prekinuti svaku dalju raspravu. U stvari, nije otišao iz kluba, nego je otišao sa mjesta SD, a to mjesto se ukida, dolazi Ješić koji će imati 100% ovlasti oko svega i to je po meni jedan od najboljih poteza ove uprave. Siguran sam da ce i dalje Ibrak biti taj koji ce pomagati u transferima jer ko je i malo upoznat sa njegovim poznanstvima i nacinom rada shvatit ce da nam je i dalje u tom segmentu jako potreban. Sto se tice njegovog rada, po meni najboolji poslije rata, jako puno dobrih igraca ali i promasaja no s obzirom da je klub ulozio NULA KM u pojačanja to mu se i moze oprostiti. I sada ponavljam kao sto puta do sada da je Ibraković htio smjeniti Dzenu, i da je Ješić htio da raskine ugovor sa svojim klubom ali je uprava striktno htjela da ostavi Dzenu i hvala im za to, jer da su ga smjenili ovdje bi nasatao opšti plač za njiim.
Isti dzenan uš. je rekao da mu nije potreban vec dogovoreni Simon Vukčević, jer je po njemu Stojčev bolji igrač a ni stopere ne bi doveo sto se njega tice jer je rekao da su ovi odlicni. Lijevog beka rezervnog nemamo a poslao je protica na posudbu (zamisli ti to) a vrhunac svega je to da je htio da posalje RUSTEMOVICA na posudbu. Ovdje je ibrak rekao da nema šanse.

Što se tiče Ješića, prvi put kada mu neko stane na put i ne dopusti da provede svoju zamisao on ce otici. TO je po meni jako dobra stvar jer se naci nece smjeti kockati vise. Veliki diktatior je u svlacionici, voli napadati svaku ekipu, voli ofanzivnu igru. Kakav je trener vidjet cete u januaru kada neki "ljubimci" zavrrse na transfer listi jer ce procjeniti da su nula od igraca :) kao sto su neki procjenili ismijavanu "drinu zvornik" da je ibrakov promasaj i pitali "sta je on pratio pola godine" . E pa taj mali "drina zvorik" je prvi igrac koji je zapao Ješiću za oko ;)

Sto se utakmice tice mogli smo i ranije rijesiti ono sve ali Boze moj. Vidi se da su igraci koji su VRHUNSKI za nasu ligu jednsotavno UBIJENI, sasjeceni. Hvala ti dzenane za to. Jednu igerras pa pet na klupi, a neki nemaju zamjene uopste. I stavis krilo na beka i tek vidis kakav panj igra lijevog beka, ali hvala Bogu pa ce i to u januaru da bude proslost. Rustemovic je jednostavno strpao u dzep komplet vezni red zrinjskog. KOMPLET!
kOVA ISTO TAKO JAKO DOBAR. Duljevic dok ne prodje pripreme sa Ješićem moze ku.rcu svirati totalno beskoristan. Na desno krilo udje mali Ani i napravi za 5 min dvije 100% šanse, a ovaj usao prije i nista, nigdje, cast za penal ali to nije ono sto se od njega ocekuje. A sve je to zbog nesportskog zivota i loše fizicke spreme igraca. Radovac solidan, njegovih je ili 30 min drugog pol. ili 60 min od pocetka... sve preko je ubijanje ovog igraca jer je prvo fizicki nespreman, a drugo cim prestane da ima snage izgleda ocajno.

O tatomirovicu i "suspendovanom" necu da komentarisem, stepanov kada stoji i ne mice se korisniji je od tatka , cast borbenosti ali to nije dovoljno da budes stoper u prvih 11 Sarajeva! Kovacevic je također kvalitetniji stoper od nega

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 24 sep 2015, 12:18

PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Brate, nisam u toku oko tog sampona...dje se to ima uzet?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 sep 2015, 12:28

BSMO bracho i sestre,sve najmochnije i da nam rajvo zhivi josh milion godina minimum

VVVBK

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 sep 2015, 12:58

BSMO braći po boji. ;)
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 12:59

kenanbrajic je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Benkin penal je samo dokaz koliko je iznad ostalih... u onom trenutku onako ga zavući pred onakvom publikom... Pa meni se ne bi spustio heftu dana, k'o da sam kilu šampona popio.
Brate, nisam u toku oko tog sampona...dje se to ima uzet?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ovo je moglo i na pp. :mrgreen:

Bajram Serif Mubarek Olsun svim pitarima mojim!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 13:01

Jos da nas Huprava hoce pocastit free entrance-om protiv Knighta :hmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 14 gostiju.