Nešto mi sumnjivi ovi navodnici kod sreće. Jesi siguran u to?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nešto mi sumnjivi ovi navodnici kod sreće. Jesi siguran u to?
Da se mogu vaditi kad/ako se javi neko da kudi srednju Bosnu.
Uredu onda
Yeben je period prelaska u punoljetstvoBordoBBoja je napisao/la: ↑30 mar 2024, 23:29Joj pacenika na temi
Treba je u najboljem slucaju, malo iznad prosjeka
Djevojka je ok, a što se mi zezamo to je druga stvar.BordoBBoja je napisao/la: ↑30 mar 2024, 23:29Joj pacenika na temi
Treba je u najboljem slucaju, malo iznad prosjeka
Mene je strah i pomisliti sta bi bilo da je hamzu stavio
Jbt mi Posusju samo bod bjezimo.Oni sljedece 3 Tuzla i Zeljo kuci i gostuju Igmanu.Mi Igman Zeljo Borac
Pa ako nam ne vrate tri boda, borba je i s njima do kraja, nece oni puno prosuti bodova kuciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 mar 2024, 04:07Jbt mi Posusju samo bod bjezimo.Oni sljedece 3 Tuzla i Zeljo kuci i gostuju Igmanu.Mi Igman Zeljo Borac
Bit ce svega jos ovdje hahahaha.Ne bi me iznenadilo da se i oni ukljuce u borbu Coric je odlican trener.
Malo se diže Čataković sad kao da je R9. Hvala Bogu pa je uṣ̌ao u formu i dabogda rešetao mreže ali realno dugo smo ga čekali da pročepi.
❤❤Mehmedović je na Instagramu objavio sinoć video svog pogotka s ove utakmice, te je isti posvetio svojoj majci.
"Mama volim te, ovo je za tebe", napisao je Mehmedović uz video gola nakon kojeg je ruke digao visoko prema nebu.
❤❤NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 mar 2024, 10:36❤❤Mehmedović je na Instagramu objavio sinoć video svog pogotka s ove utakmice, te je isti posvetio svojoj majci.
"Mama volim te, ovo je za tebe", napisao je Mehmedović uz video gola nakon kojeg je ruke digao visoko prema nebu.
Hajde svani suboto!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], Ferroviere1987, galia95, Google Adsense [Bot], Haksss, Inspiracija, Kyle88, Vanja8 i 109 gostiju.