Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 21:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ekrem je dobar covjek,nije pokvaren,a sto mu fali koji kliker u glavi,jbg sta ces :mrgreen:
Upravo. :D

Što se tiče njegovih pjevačkih sposobnosti, bolji je od pola talenata na hayatu. :lol:
[youtube][/youtube]

Nema sanse da ga neko imitira,covjek kao da ima trzalicu u glasu :lol:

evo za mog imenjaka @sarajlija89

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 21:54

ahhahaha...daj ba nemojte ovo postavljat vise...oplakah :lol: :lol:

Hare,kad si vec kod Serifa...dajgle ovo..

[youtube][/youtube]

hahahaha :mrgreen:

a inace..svaka cast za pjesmu ;) :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 nov 2010, 21:54

kako nije sebican, covek samo krade cigarete, i nikome ne daje kad mu neko potrazi, covek voli sve da uzme a nikome da da.... Po njegovim recima najzeljniji je da uzme tih 100000evra, stalno prica o favoritima.... zinulo mu dupe.... E evo stvarno ne razumem.... Po cemu je on VIP?????

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 nov 2010, 21:56

e ako on peva, onda je svaki covek na ovoj planeti pevac........... Covek stenje dok peva

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 21:57

alfarouqaminu je napisao/la:kako nije sebican, covek samo krade cigarete, i nikome ne daje kad mu neko potrazi, covek voli sve da uzme a nikome da da.... Po njegovim recima najzeljniji je da uzme tih 100000evra, stalno prica o favoritima.... zinulo mu dupe.... E evo stvarno ne razumem.... Po cemu je on VIP?????
Nisi cuo planetarni hit..ee razocarao si me :mrgreen:

smeker :mrgreen:

@sarajlija89

Nakon ovog odpjevanog htjeli su gledaoci da se on izbaci,ali produkcija nije luda da izgubi na gledanosti :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 21:59

[youtube][/youtube]

hahah..kako je upropastio ovakvu pjesmu,pa ne zna ni harmoniku pratit..zuri,napamet pjeva :lol: :mrgreen: ...al je presmjesno :mrgreen: preatraktivan je :mrgreen:

Kaze Ekrem jednom:"Ja kao najveci pjevac na svijetu" hahhahah...ne znam o cemu su pricali..ja lego... :mrgreen:

@alfarouqaminu

suvise ozbiljno to shvatas..jbo to ba,zaebaji se i zezaj se..pusti ko kome krade cigare :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 nov 2010, 22:00

Planetarni hit Kuca poso, ti to zoves hitom........ Zalosno

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 22:04

alfarouqaminu je napisao/la:Planetarni hit Kuca poso, ti to zoves hitom........ Zalosno
cccc... al ti neznas za zaebanciju :lol: haj sta cu ti ja...

@sarajlija89

[youtube][/youtube]

Gledaj uleta kod Ekrema,nema cile mile,odmah dance :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 22:07

Hhhhh...joj jbt... :mrgreen:

Al su im svirke strasne,volio bih tamo bit i zalomit ga :mrgreen: ..tacno me ponese kad ih vidim :D

A ekrem je cudo...kaze za vendi."dao sam joj otkaz" hahahha...pa ga zezaju nesto za nju..kaze on:"jbem joj ja mater" hahhahhahha :mrgreen:

uh,dobro je..ismijah se pravo hahahhaha :mrgreen:

al je dobra ova vendi zivota mi...sta bih joj uradio :roll: :lol: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 22:11

@sarajlija89

Ja na nju ne bi biciklo naslonio,nema ko joj nije prosao kroz noge,daj je 300 eura oderi je :mrgreen: mada sad ce biti skuplje,jer ce biti poznata jos vise :D ma zurke su im dobre,nema nijedne cure kako treba,jedino ona Irena sto je bila,mala je top,ovo ostalo slabo..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 22:17

Ma na stranu to..dobra je jbg..ima nesto u njoj a i na njoj :mrgreen: ...ne bi se dvoumio vjeruj :lol:

A ne gledam tolliko da znam koje su sve trebe tu bile,tek ponekad upratim..obicno utorkom kad je dernek i muzika uzivo :mrgreen:

A i da ti kazem nesto...Od biraca,nema je.baca :mrgreen:

jesam bezobrazan :lol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 nov 2010, 22:24

Pazi kletve: DaBogda ti Ekrem na uho pjevao! :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 22:25

Ma ne gledam ni ja,jedino kad je dernek i kad udju u onu sobu,pa jedni druge ispituju :mrgreen: ekrema kad pitaju,ne zna ni odgovorit,pocne trokirat :mrgreen: ma Vendi mi se ne svidja,nekako je se uzdigla,ko je to ko ona..mah nisi bezobrazan sto bi bio :P jesil slusao ekremovu pjesmu sa purasevicem..uzjasi konja pa preplivaj mora :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2010, 22:27

harry_90 je napisao/la:Ma ne gledam ni ja,jedino kad je dernek i kad udju u onu sobu,pa jedni druge ispituju :mrgreen: ekrema kad pitaju,ne zna ni odgovorit,pocne trokirat :mrgreen: ma Vendi mi se ne svidja,nekako je se uzdigla,ko je to ko ona..mah nisi bezobrazan sto bi bio :P jesil slusao ekremovu pjesmu sa purasevicem..uzjasi konja pa preplivaj mora :lol:
Mjesečev put se pjesma zove. :P Hit ! :lol: Najjači mu je stajling. haha

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 22:29

Sta sluso...gledo spot :mrgreen: :lol:

Nije ko one dvije ranije..al ne sumnjam da ce Eki izbacit jos poneki hit :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2010, 22:31

sarajlija89 je napisao/la:Sta sluso...gledo spot :mrgreen: :lol:

Nije ko one dvije ranije..al ne sumnjam da ce Eki izbacit jos poneki hit :mrgreen:
Meni je ona ( pjesma Mjesečev put ) najveći hit definitivno.

Tamo đe mi mjesec pokazuje pute, idem da poljubim mojoj dragoj ruke. Divim se njegovim predivnim tekstovima i uživam u svakoj rimi koju nabaca. :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 nov 2010, 22:32

nije vama dobro sekunde
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 22:33

hahahha...dobro je ba,nemojte me nasmijavat vise :lol: :mrgreen:

vidi admira :P :P jesi ozbiljan :mrgreen: :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 22:34

OTNYS_YNWA je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ma ne gledam ni ja,jedino kad je dernek i kad udju u onu sobu,pa jedni druge ispituju :mrgreen: ekrema kad pitaju,ne zna ni odgovorit,pocne trokirat :mrgreen: ma Vendi mi se ne svidja,nekako je se uzdigla,ko je to ko ona..mah nisi bezobrazan sto bi bio :P jesil slusao ekremovu pjesmu sa purasevicem..uzjasi konja pa preplivaj mora :lol:
Mjesečev put se pjesma zove. :P Hit ! :lol: Najjači mu je stajling. haha
Ekrem se bori za ljubav :lol: mogli su ga makar sredit,a ne carape bijele do koljena jbt..jesul mu ono zenske cvike na glavi DG :D
sarajlija89 je napisao/la:Sta sluso...gledo spot :mrgreen: :lol:

SPot je kriminalan...haj da mi sastavimo pjesmu i da mu posaljemo,sta znas mozda premasi poso kuca,po gledanosti na youtube :lol:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 nov 2010, 22:39

Ekrem je gigant, covjek je totalno neiskvaren, usao je ovde i cilj mu je da ostane sto duze, jbg. to je dobro i za njegovu "karijeru" :mrgreen:

inace on je rodom iz iste opstine kao i moja stara, tako da mi je gotivan nenormalno

Naprijed Ekreme !!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []