Prema sedmici ovo je svemirski brod.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kupio iphone 11 128gb black preko bht. 2 godine paket extra M, 38 KM rata, preko firme izbio pdv. Mjera.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa kad i jesu najbolji.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Pa naravno da je ismijavanje , jer itekako ima materijala![]()
Apple 99% prezentacija je ponavljanje best ever![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno , 100 puta ponovljena laž postane istinajasmin10 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:59Pa kad i jesu najbolji.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Pa naravno da je ismijavanje , jer itekako ima materijala![]()
Apple 99% prezentacija je ponavljanje best ever![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Koji je bolji ?
Preskupi jesu i plaćaš vise nego sto bi realno trebao. Ali isto tako su i najbolji.
Preskupi jesu i plaćaš vise nego sto bi realno trebao. Ali isto tako su i najbolji.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.
To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.

To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.
Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.![]()
To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.![]()
![]()
Ovaj Vensan sigurno ne hejta IPhone jer ga ne može priustiti. Sigurno da može.
pixel
Bjez ba ja svoj pixel platio kao 14ku da sam uzeo, imao sam pare i za pro max da uzmem al jednostavno nekima ne odgovara iPhone i nema bolji experience od pixela posebno u kameri, bi mi smijesno nedavno sa jaranom se zajebavao ko ima bolji night mode pixel 7 pro il iphone 14 pro, malo je reci da ga je tuga uhvatila
Bolja je foto kamera na pixelu. iPhone ubjedljivo najbolju video kameru imaRobust je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:25pixel![]()
![]()
Bjez ba ja svoj pixel platio kao 14ku da sam uzeo, imao sam pare i za pro max da uzmem al jednostavno nekima ne odgovara iPhone i nema bolji experience od pixela posebno u kameri, bi mi smijesno nedavno sa jaranom se zajebavao ko ima bolji night mode pixel 7 pro il iphone 14 pro, malo je reci da ga je tuga uhvatila![]()
fkt sam pozitivno iznenadjen kamerom na pixelu bas hvata dobre fotografije i njihov naknadno procesiranje slike je vrhunsko imaju bas top algoritme za toVGS je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:27Bolja je foto kamera na pixelu. iPhone ubjedljivo najbolju video kameru imaRobust je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:25pixel![]()
![]()
Bjez ba ja svoj pixel platio kao 14ku da sam uzeo, imao sam pare i za pro max da uzmem al jednostavno nekima ne odgovara iPhone i nema bolji experience od pixela posebno u kameri, bi mi smijesno nedavno sa jaranom se zajebavao ko ima bolji night mode pixel 7 pro il iphone 14 pro, malo je reci da ga je tuga uhvatila![]()
a tek pixel software trikovi koje je Google namjenski ubacio za njega mali milion stvari koje poboljšavaju svakodnevnu interakciju sa telefonom, magic eraser u g photos je bolesna stvar, i upotreba Google asistenta tek kad koristis drugi android shvatis koliko ga drugi proizvodjaci osakate i ukinu mu puni potencijal

- VensanKasel
- Kontakt:
Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravijasmin10 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:14Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.![]()
To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.![]()
![]()
Ovaj Vensan sigurno ne hejta IPhone jer ga ne može priustiti. Sigurno da može.
Ma ja samo ismijavam Apple i ništa više , a i po meni ako već daješ tolike pare trebalo bi da je savršen telefon ...
Evo sad i ovaj strašni 15 Pro se pregrijava , znaš šta kažu iz Apple-a ? Kriv je Instagram
Pa kako da ih ne ismijavam , haj mi reci ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravijasmin10 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:14Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.![]()
![]()
Ovaj Vensan sigurno ne hejta IPhone jer ga ne može priustiti. Sigurno da može.![]()
Ma ja samo ismijavam Apple i ništa više , a i po meni ako već daješ tolike pare trebalo bi da je savršen telefon ...
Evo sad i ovaj strašni 15 Pro se pregrijava , znaš šta kažu iz Apple-a ? Kriv je Instagram![]()
![]()
![]()
Pa kako da ih ne ismijavam , haj mi reci ?![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta kažu u Telecomu kada stiže tvoj ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:55Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravi![]()
Evo sad i ovaj strašni 15 Pro se pregrijava , znaš šta kažu iz Apple-a ? Kriv je Instagram![]()
![]()
![]()
Je li softwerski bug i na ostalim telefonima ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
da, nije samo na 15ki, nego i raniji modeli,VensanKasel je napisao/la: ↑02 okt 2023, 10:17Šta kažu u Telecomu kada stiže tvoj ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:55Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46
Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravi![]()
![]()
![]()
Je li softwerski bug i na ostalim telefonima ?
Nisu me još zvali, čekam, ako ne budu do kraja mjeseca onda ću na ekupi sa ovim 2+2 garancije što ima akcija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Joj jeste ludi, 2023a godina i raja se svadja oko telefona lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znaci Iphone slika i salje slike preko Vibera?
Dobar telefon

Dobar telefon
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sto je najgore, imao sam 2 iphone-a, x i 12, iz nekog razloga treba im 5-10 sekundi da posalju jednu sliku preko vibera
ako obiljezis 5-6 slika, nema od tog nista
- numanumaye22
- Kontakt:
Nisam na bht, a i na koju god mrežu se prikačim ista priča. Do iphonea je definitivno, ne znam zašto.numanumaye22 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:50Mora da si na BH Telecomu gdje daju vise, najbrzi internet na Balkanu uvjerljivo.![]()
Airdrop babo 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne bih da vam se petljam u raspravu, ali mi je fora ovo da se raja loži na kvalitet slike.
Ok mi je da se na to lozio Dino Kasalo (i slicni) koji je slikao, snimao i radio dokumentarce, dobijao nagrade na svjetskim festivalima i logicno davao 10+ milja eura za foto aparat, ali da se običan narod loži na kvalitet slike mi je nidje veze.
Baš vam treba kvalitetna slika kad se slikaš sa rajom kod vikendice, pa je bitno da se vidi koliko sokova ili piva ima na stolu
Imam jarana koji svake godine daje oko milju i po za telefon. To mu neka furka, proda stari, doda love i kupi neki novi koji je tek izasao. Neki dan ga pitam gdje su mu slike sa starih telefona, kaže ima kuci eksterni disk, pa sve prebacuje na njega. Gledaš li slike sa njega, kaže ma nisam, nemam vremena
Ok mi je da se na to lozio Dino Kasalo (i slicni) koji je slikao, snimao i radio dokumentarce, dobijao nagrade na svjetskim festivalima i logicno davao 10+ milja eura za foto aparat, ali da se običan narod loži na kvalitet slike mi je nidje veze.
Baš vam treba kvalitetna slika kad se slikaš sa rajom kod vikendice, pa je bitno da se vidi koliko sokova ili piva ima na stolu
Imam jarana koji svake godine daje oko milju i po za telefon. To mu neka furka, proda stari, doda love i kupi neki novi koji je tek izasao. Neki dan ga pitam gdje su mu slike sa starih telefona, kaže ima kuci eksterni disk, pa sve prebacuje na njega. Gledaš li slike sa njega, kaže ma nisam, nemam vremena
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.