UEFA prati jos od 2009 par klubova ovdje u BIH (tipa Travnik), i da su otkrili nesto, sigurno ne bi Zeljo do sada evrope zaigrao.
Zna se veoma dobro od koga ovo sve dolazi...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nekome je Amar nabio dobro komplexe, pa su se neki priprema igrace za RAT, a ne nogometnu utakmicu....corleone87 je napisao/la:Blic je inace najpouzdaniji izvor informacija,svaka im je zlata vrijedna..![]()
Je li pise makar EXCLUSIVNO ?DzoleZeljo je napisao/la:Nekome je Amar nabio dobro komplexe, pa su se neki priprema igrace za RAT, a ne nogometnu utakmicu....corleone87 je napisao/la:Blic je inace najpouzdaniji izvor informacija,svaka im je zlata vrijedna..![]()
Bilo jednom, izgleda bice opet, samo sa drugim timom![]()
Sta ce ljudi, kada ne mogu da te skinu na terenu, moraju traziti alternativne puteve...
Da su čak počeli čitati bliccorleone87 je napisao/la:Imaju tugu sedam godina dugu..
Svet plusGrokok je napisao/la:Prve dvije godine su čitali Avaz, pa su prešli na čitanje Avaz sport, poslije toga je išao Expres i sad su došli na Blic. Šta je sljedece Boga pitaj
.
nisam napisao ni post o ovome sto je izaslo. Sta li vec. Takve stvari me ne zanimaju, ako je bilo sta, bice sta bude. Ako ne bude nista, pojeo vuk magaracaDukeOfWellington je napisao/la:Neki bi prenijeli i tekst iz Das Reicha, samo da piše ono što im lijepo zvuči.
corleone87 je napisao/la:Svet plusGrokok je napisao/la:Prve dvije godine su čitali Avaz, pa su prešli na čitanje Avaz sport, poslije toga je išao Expres i sad su došli na Blic. Šta je sljedece Boga pitaj
.
pisac je napisao/la:I okko Juvventusa je pocelo isto ovako, a njihovi se navijaci smijali tome i tvrdili suprotno a dobro su i sami znali sta su sve radili.![]()
Polako, dodje djavo po svoje na kraju, samo sabura
Isprovocira me da napišem par fakata, iako to ovdje najčešće ne pije vode.invincible1921 je napisao/la:pisac je napisao/la:I okko Juvventusa je pocelo isto ovako, a njihovi se navijaci smijali tome i tvrdili suprotno a dobro su i sami znali sta su sve radili.![]()
Polako, dodje djavo po svoje na kraju, samo sabura
juventus je kazenjen prije svega zbog stimanja utakmica radi para i kladionice to je totalno druga stvar od one za koju vi nas optuzujete
Da sam na mjestu predsjednika Gredića pokretao bih tužbe protiv portala i novina koji plasiraju te gluposti,na početku je bilo i zanimljivo čitati te gnusne laži i smijati se ono od srca jako,ali sad to prelazi u jednu tešku bolest,koja počinje otprilike malo prije početka ili tačno na početku sezone a traje do maja,i nakon toga se ponovo pojavi i ide istim redosljedom..Virtu4l je napisao/la:Mene samo zanima ko više plasira ove gadosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.