FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KosevskoHill
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
FK Željezničar
Može li se ovo "Re:" izbacit' iz naslova teme?aleksandar_veliki je napisao/la:Još jednom ću zamoliti da sva prica oko namjestanja ide ovdje http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=4331" onclick="window.open(this.href);return false;.
Ukoliko opet budem ofirno ignorisan, biće banova. Hvala!!!
Re: FK Željezničar
a otkud ovo uopste???DukeOfWellington je napisao/la:Može li se ovo "Re:" izbacit' iz naslova teme?aleksandar_veliki je napisao/la:Još jednom ću zamoliti da sva prica oko namjestanja ide ovdje http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=4331" onclick="window.open(this.href);return false;.
Ukoliko opet budem ofirno ignorisan, biće banova. Hvala!!!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: Re: FK Željezničar
Neko je pisao s mobitela i onda je to sve krenulo...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
To dobija tim koji ima najviše trofeja da bi se na forumu razlikovao od drugih, manjih klubova...
Nije ni čudo da se nešto poremetilo kada komplet forum kampuje na ovoj temi 0-24, pogotovo ova zadnja 24.
Nije ni čudo da se nešto poremetilo kada komplet forum kampuje na ovoj temi 0-24, pogotovo ova zadnja 24.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
I to samo na nasoj temi.
saznaoBuu je napisao/la:Kad i u koliko igramo ?
01.03.2014.
14:30
FK Radnik Bijeljina - FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Dobro je, otisla vecina u skolu pa sad rahat tema
Dobar termin, nadam se da i kise nece biti da teren ne bude bas bas katastrofalan.
Dobar termin, nadam se da i kise nece biti da teren ne bude bas bas katastrofalan.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Sta hoces ti ba? pa bolan ti da pricas o tome ko je kome dusman, ko ce se kome popet iznad grada... sjecam se utamica prije 10-12 godina, kada je "svako davao svome"... Leotar se sa nama borio za titulu i dobivali su bodove nazovi "srpskih" klubova... mi smo u toj trci za titulu igrali sa Slobodom na Grbavici... Tuzlaci ginu za bod iako im nista ne znaci... Mi ipak uzimamo 1:0 u sudijskoj nadoknadi golom, cini mi se, Harisa Alihodzica... i vi da nam pricate nesto? i mi trebamo da vas spasavamo iz govana? trebali smo kadate izvest, po onom sto ste zasluzili... nema veze sto vam je valjao poraz od jedan razlike protiv ekipe koja treba da ispadne, nema ni veze sto niste u toj tekmi centra presli, nego je bitno sto je toboze Zeljo pustio Leotaru... Nisam za "pustanja", ali vi niste ni zasluzili bolje, pocevsi od lomljenja nogu na vasem terenu bilo kome ko dodje da igra fudbal, do kamenovanja gostujuce klupe, pa sve do utakmice prije desetak godina kad ste ginuli da Zeljo ne bi pobijedio, pa nek taj Leotar za kojeg ti kazes da ce nam se sutra "popeti iznad grada" uzme titulu... fuuuuj... i puca nam organ sto nas ti ne podnosis i sto nas ti mrzis... i ja ove sezone navijam za Jedinstvo, ha ja, al je to moja stvar...VolimTz je napisao/la:Yebat će vas Trebinjci kad se opet popnu iznad Sarajeva. Nije da vam priželjkujem to, niti je ovo uvreda neka. Nego ljudi, shvatite koga ste ostavili u PL. Umjesto da kažete nismo trebali, vi se još s tim k.u.r.č.i.t.e.gio10 je napisao/la: Znaš kako se kaže, vi nas mrzite, mi vas yebemo
Neću se više javljat, nema smisla.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ljudi ne padajte na ove kompleksase ,uzivajte ...
Nego,nece biti lahko za vikend,duga pauza,noge teske,los teren,neuigrnost (kod svih ekipa) ,tanke pripreme i slicno ..
Trebace par kola da dodjemo do svoje igre,ali treba i na silu ovo pobjedit,nadam se da ce odbrana izgledat bolje,Tomo ce falit sigurno ali nije to neki hendikep po oranici,ipak on je vise moderan igrac,kome smeta takav teren . Nadam se pobjedi i unosenja pozitivnije energije pred nastavak,uvijek je lijepo krenut sa pobjedom,posebno gostujucom
Nego ima li sta za sponzorstva ova ? Bude neki napredak ? Malo da se i stabilizujemo finansiski ...
Nego,nece biti lahko za vikend,duga pauza,noge teske,los teren,neuigrnost (kod svih ekipa) ,tanke pripreme i slicno ..
Trebace par kola da dodjemo do svoje igre,ali treba i na silu ovo pobjedit,nadam se da ce odbrana izgledat bolje,Tomo ce falit sigurno ali nije to neki hendikep po oranici,ipak on je vise moderan igrac,kome smeta takav teren . Nadam se pobjedi i unosenja pozitivnije energije pred nastavak,uvijek je lijepo krenut sa pobjedom,posebno gostujucom
Nego ima li sta za sponzorstva ova ? Bude neki napredak ? Malo da se i stabilizujemo finansiski ...
Zeljeznicar! 1921 !
Re: Odg: Re: FK Željezničar
Sto ne gumo satrologije... svi se sada javljaju i pametuju oko namjestanja, a nisu ni zavirili u svoju avliju... koliko god bilo namjestanja, siguran sam da ga u nasoj avliji ima najmanje. Ali sam isto tako siguran da druge od toga najvise guzica boli, jer mi to sa stilom... za razliku od ovih "finih".
Zna li neko da nam kaze nesto vise o ovom novom lijevom beku, Dedicu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zna li neko da nam kaze nesto vise o ovom novom lijevom beku, Dedicu?
Jos uvijek nije stiglo nikakvo obavjestenje..Ali trebalo bi..Bar je dosad bila takva praksa,jbg..KosevskoHill je napisao/la:Hoće li biti prenosa na Moja TV ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da, sta je sa Dedicem tim? Nista izgleda..
Zeljeznicar! 1921 !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jucer su se ugovori potpisivali u kantonalnom savezu, Deda nije bio tu... Zna li neko jel trenira sa nama ili vise nije tu?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Danas je bio trening i igrali su igrači podijeljeni u dvije ekipe, igrao je i on...Baja_Zvjerka je napisao/la:Jucer su se ugovori potpisivali u kantonalnom savezu, Deda nije bio tu... Zna li neko jel trenira sa nama ili vise nije tu?
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
On prvo mora dobiti radnu dozvolu, ja mislim da zbog toga nije u konkurenciji za BijeljinuBaja_Zvjerka je napisao/la:Jucer su se ugovori potpisivali u kantonalnom savezu, Deda nije bio tu... Zna li neko jel trenira sa nama ili vise nije tu?
Jel se neko sjeca Baho, Baho krme debelo 
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa kako izgleda ? Mislim na spremnost i to..?
Zeljeznicar! 1921 !
Re: Odg: Re: FK Željezničar
I kako je igrao? To me interesuje? Utisci?THC je napisao/la:Danas je bio trening i igrali su igrači podijeljeni u dvije ekipe, igrao je i on...Baja_Zvjerka je napisao/la:Jucer su se ugovori potpisivali u kantonalnom savezu, Deda nije bio tu... Zna li neko jel trenira sa nama ili vise nije tu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.