I one :izađite na balkone,pozdravite sampionepile87 je napisao/la:Jel se neko sjeca Baho, Baho krme debelo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I one :izađite na balkone,pozdravite sampionepile87 je napisao/la:Jel se neko sjeca Baho, Baho krme debelo
Pa dobro nije odugovlačenje. Momak je stigao u subotu i trenirao s ekipom. Jučer i danas se igralo na dva gola, pa su tek danas i jučer mogl ida koliko toliko ocijene njegov kvalitet. Da je potpisao u ponedjeljak, il ida potpiše u petak, svejedno je, jer neće moi igrati u subotu/nedjelju.Format je napisao/la:Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala!fkzeljeznicarba je napisao/la:Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).
Iskreno se nadam da će se dogovoriti i da će potpisati.
Ja bih ga volio vidjeti na lijevom krilu u evropskim utakmicama ako Kvesić uđe u optimalnu formu do ljeta. Kvesić na beka, on naprijed.fkzeljeznicarba je napisao/la:Dedić jako dobro spreman, brz i zna igrat lopte. Bolji u ofanzivi nego u defanzivi jer su mu Selim i Stanić probili pet-šest puta, ali treba računati i na to da je skoro sam pokrivao lijevu stranu, jer realno još se od Kvesića ne očekuje mnogo (Kvesić igrao lijevo krilo, Dedić lijevog beka).
Iskreno se nadam da će se dogovoriti i da će potpisati.
Dobro u pravu si,onda tu radnu dozvolu sredit da se moze racunat na njega sl.kolo vecfkzeljeznicarba je napisao/la:Pa dobro nije odugovlačenje. Momak je stigao u subotu i trenirao s ekipom. Jučer i danas se igralo na dva gola, pa su tek danas i jučer mogl ida koliko toliko ocijene njegov kvalitet. Da je potpisao u ponedjeljak, il ida potpiše u petak, svejedno je, jer neće moi igrati u subotu/nedjelju.Format je napisao/la:Pa ako je tako ne vidim zasto odugovlace, moze odmah u vatru , treba nam bek, posebno tako dobar..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja mislim da ce igrati Bogdanovic i Jamak, a Fejzic i Ramic out...super je napisao/la:Lončarić, Bučan, Fejzić, Zeljković, Stanić, Hasanović, E. Sadiković, Hodžić, Selimović, Svraka i Ramić znaci otprilike je to prvih 11 za bijeljinu,tu jos jamak,brkovic,bajic.......ok meni ekipa koja moze uzeti 3 boda
Jamaka ženidba nije promijenila???domorocki je napisao/la:Jamak neće igrati sto posto,a ako ne promjeni ponašanje neće igrati nikako ovu polusezonu.Onaj sastav što je SUPER nabrojao bi trebao početi u Bijeljini.Bogdanović ima zdravstvenih problema,dali će se riješiti do subote,ne znam.Ara dobar,Stana dobar,lijevi bek vrlo dobar
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 25 gostiju.