Brane Slobodu jer su njihovu guzni-haveri bili i uvijek ostali.Choks je napisao/la:Vrijeme je da se oglasi naše predsjedništvo . Ovo je strašna negativna priča , uzdrmanje našeg kluba sa ogromnim optužbama . I to u trenutku kada je počela polu sezona . A znamo da je što se tiče leotara ta priča završena ima 4 mjeseca (velež-gošk ni spomenut , očigledno gde se udara ) . Mislim istrAga . Sramota velikih razmjera , čime se služe . Ovo je sve mjere prešlo , sada brane slobodu nakon 2-3 godine , zastupaju njIhove interese . Mora da se oglasi naš klub pod hitno , ZAISTA ?????

Ovo je dobro sto oni hoce, samo ovo nije to, sto zapravo treba da bude. U jednu ruku, ovo je vrlo dobar pripremljen alibi u slucaju poraza, koji se desio u reziji, direktora Selimovica i njegov-og generala Ibrakovica

Krenuli su momci opako, svi krivi samo oni ne, odmah alijansu naveli (Sarajevo-Sloboda(Ibrakovic)), dakle, krenulo se zestoko u ovo sve. Mi moramo da budemo jaki, ali da uvratimo zestoko NEPRIJATALJU.
Svaki odnos sa njima od ovoga trenutka treba da prestane, jer ovo vise nije sport, ovo je bitka koja ce se samo prenjeti na ulice i manipulaciju maljoljetnih osoba. Iskljucivog krivca vidim u FK Sarajevu.

Mi u sto masovnijem broju moramo doci protiv Zrinjskog. Ako treba, 90 min PJEVATI samo protiv SARAJEVA.