FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 02 mar 2014, 23:20

Choks je napisao/la:Vrijeme je da se oglasi naše predsjedništvo . Ovo je strašna negativna priča , uzdrmanje našeg kluba sa ogromnim optužbama . I to u trenutku kada je počela polu sezona . A znamo da je što se tiče leotara ta priča završena ima 4 mjeseca (velež-gošk ni spomenut , očigledno gde se udara ) . Mislim istrAga . Sramota velikih razmjera , čime se služe . Ovo je sve mjere prešlo , sada brane slobodu nakon 2-3 godine , zastupaju njIhove interese . Mora da se oglasi naš klub pod hitno , ZAISTA ?????
Brane Slobodu jer su njihovu guzni-haveri bili i uvijek ostali. ;)

Ovo je dobro sto oni hoce, samo ovo nije to, sto zapravo treba da bude. U jednu ruku, ovo je vrlo dobar pripremljen alibi u slucaju poraza, koji se desio u reziji, direktora Selimovica i njegov-og generala Ibrakovica :lol: . Posto ne mogu ljudi da ostvare sto zele na zelenom terenu, uzdaju se pak u zeleni stolic, pa cemo da vidimo. :) Ujedno, pokusavaju da izigravaju Robin Hood-ove FK Sarajeva. ;)

Krenuli su momci opako, svi krivi samo oni ne, odmah alijansu naveli (Sarajevo-Sloboda(Ibrakovic)), dakle, krenulo se zestoko u ovo sve. Mi moramo da budemo jaki, ali da uvratimo zestoko NEPRIJATALJU.

Svaki odnos sa njima od ovoga trenutka treba da prestane, jer ovo vise nije sport, ovo je bitka koja ce se samo prenjeti na ulice i manipulaciju maljoljetnih osoba. Iskljucivog krivca vidim u FK Sarajevu. ;)

Mi u sto masovnijem broju moramo doci protiv Zrinjskog. Ako treba, 90 min PJEVATI samo protiv SARAJEVA. ;)
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 02 mar 2014, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 mar 2014, 23:20

pisac je napisao/la:Posto je sto posto sigurno da su vasi zasluzni za ovu inspekciju u toku utakmice, nadam se da ce vam nasi uzvratiti najprljavije sto se moze i da ce vam na vrat nabaciti sve moguce inspekcije koje postoje.
Poceli li ste prljavo, e sad se nadam da ce vam biti adekvatno odgovoreno.
Pa neka se ganjamo po sudovima, nek se vidi ko, sta gdje i kako.
Samo se nadam da ce i onaj krivousti otici brzo tamo gdje je vec odavno trebao biti i da ce sa tim doprinjeti boljitku naseg nogometa.
Smrc,smrc..podlaci pravi kao i direktor vam
Željeznicar za život cijeli !

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 mar 2014, 23:23

pisac je napisao/la:Posto je sto posto sigurno da su vasi zasluzni za ovu inspekciju u toku utakmice, nadam se da ce vam nasi uzvratiti najprljavije sto se moze i da ce vam na vrat nabaciti sve moguce inspekcije koje postoje.
Samo se nadam da ce i onaj krivousti otici brzo tamo gdje je vec odavno trebao biti i da ce sa tim doprinjeti boljitku naseg nogometa.
Klubovi nam postali ko piljare,jedni drugim inspekcije zovu :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 02 mar 2014, 23:24

Ma kakvo oglasavanje. Znalo se oduvijek na sta su spremni neki ljudi. Jednostavno otislo je sve u vraga, ovakvim stvarima se nista dobro nece postici, omladina se prima na ovakve price i sve sto cemo dobiti i mi i oni su incidenti. Proslo je lijepo vrijeme, sad je sve borba i tako se moramo postaviti. Imamo svoje ciljeve, moramo gledati sebe i nastaviti ono sto radimo, a bice sve teze. Samo se plasim za ovu omladinu, stvarno se osjeti zadnjih nekoliko godina netrepeljivost, kao da nisu iz sehera, kao da se ne srecu svaki dan po gradu, kao da vise ne idu zajedno momci iz mahale do stadiona, pa onda svako na svoju tribinu. Zaista nista nije vrijedno, a nekada su se papci slali u granap po cigare, a danas nam isti papci prodaju maglu i truju nas radi svojih bjednih interesa.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 mar 2014, 23:26

Normalno je da se klub mora oglasiti i reagovati na ovo i istjerati na cistac ove izjave.U subotu to mi navijaci moramo javno traziti.Jer ne mogu ona usta i usne premazane karminom svasta laprdati a ne dokazati samo da bi opravdao svoju nemoc i da bi se uvukao navijacima i Tanu u supak.Ako se ne oglase i ne pokrenu stvari, za mene su krivci.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 mar 2014, 23:26

sarajevo je postojalo i prije tana i dine selimovića, ako nisi znao.

e jedan koji vam je tad nekad prije bio i predsjednik, on vam je zvao inspekciju.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 mar 2014, 23:27

ChWilla je napisao/la:
sarajevo je postojalo i prije tana i dine selimovića, ako nisi znao.

e jedan koji vam je tad nekad prije bio i predsjednik, on vam je zvao inspekciju.
Objasnjavas jednom balavcu od 12 g. neke stvarti ne trudi se ba.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 mar 2014, 23:36

realno da uprava zelje fura ovakvu pricu ko sto rade komsije kako bi ih poslao u pm :lol: :lol: joj da hocemo uzeti titulu pa onda dici parolu U INAT SVIMA :lol: :lol: ... ni trunke postovanja ljudi nemaju prema nama a mi levati im stalno to pokazujemo ccc

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 02 mar 2014, 23:37

Jah miseva iz zelje,guza vam radi jer ste hapali i talili se a sada vam neko hoce i javno reci,nismo mi majke mi nego Gracic.Kako ste jadni i bijedni a svakako Dino vam rekao ili ne jos malo i vozdrica iz PL.

ryder7
Kontakt:

Post Postao/la ryder7 » 02 mar 2014, 23:38

Zvao Delač inspekciju.. Molio Boga da mu ne bude registracija kako treba, pa da ne mora sam izaći haha
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal

samoplaviii
Kontakt:

Post Postao/la samoplaviii » 02 mar 2014, 23:38

Najveci dusmani FK Zeljeznicar !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 mar 2014, 23:38

lupus je napisao/la:Jah miseva iz zelje,guza vam radi jer ste hapali i talili se a sada vam neko hoce i javno reci,nismo mi majke mi nego Gracic.Kako ste jadni i bijedni a svakako Dino vam rekao ili ne jos malo i vozdrica iz PL.
opletiii paša, 14 bajrama :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 mar 2014, 23:39

lupus je napisao/la:Jah miseva iz zelje,guza vam radi jer ste hapali i talili se a sada vam neko hoce i javno reci,nismo mi majke mi nego Gracic.Kako ste jadni i bijedni a svakako Dino vam rekao ili ne jos malo i vozdrica iz PL.
Mislim da cete vi prije u 2 ligu ako se pocne sve preturati i provjeravati, pozalit ces to sto pises vjeruj.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 02 mar 2014, 23:44

Sad samo zamislite koliko je JAK FK ZELJEZNICAR kada ga zele direktno u drugu ligu.

Zar njima ne bi bilo bolje da odu malo u drugu ligu, da osvoje kakvu titulu, posto u ovoj prvoj, tesko da mogu sta... ;)
Imaju dole, svoje vjerne guzne-havere (Slobodu) pa mogu da igrati za prvo mjesto...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 mar 2014, 23:46

Ovo što je dDino S. pokrenuo je prava stvar. Kao pošten radnik krenuće iz svoje avlije. Mešetarenje je krenulo. Gol Čelika mi je pravo sumnjiv. Nažalost nemam dokaza. Možda pitar Dino ima. :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 02 mar 2014, 23:51

ko o cemu k.urva o postenju... :D
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 mar 2014, 23:54

Doci ce i do toga kako je boccaccio neregularno uzeo titulu na forumu :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2014, 23:55

Ja mislim njima bi cak i Kim Jong Un pozavidio na propagandi...
Dobro je neko ovdje napisao prije dvije sedmice. Oni operu dresove i odmah sazovu konferenciju za medije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 mar 2014, 23:55

Capt_Billy je napisao/la:Sad samo zamislite koliko je JAK FK ZELJEZNICAR kada ga zele direktno u drugu ligu.

Zar njima ne bi bilo bolje da odu malo u drugu ligu, da osvoje kakvu titulu, posto u ovoj prvoj, tesko da mogu sta... ;)
Imaju dole, svoje vjerne guzne-havere (Slobodu) pa mogu da igrati za prvo mjesto...
Ma kakvo bolan njihovo medjusobno prijateljstvo, sjeti se samo slucaja Gavaric i pronadji njihove postove ovdje na forumu koje su jedni drugima pisali tada,ako je to prijateljstvo,sta je onda mrznja da mi je znati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 mar 2014, 23:56

avlami97 je napisao/la:Ovo što je dDino S. pokrenuo je prava stvar. Kao pošten radnik krenuće iz svoje avlije. Mešetarenje je krenulo. Gol Čelika mi je pravo sumnjiv. Nažalost nemam dokaza. Možda pitar Dino ima. :lol:
Evo KRENULO je!

Nakon pritiska iz FK Sarajevo prema organima FSBiH, provedena je istraga i Lutvo je suspendovan do kraja sezone.

:lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.