Ma ove su svakako momcine bez cuna. Gledaj one sto povede cecinu pjesmu, rucak bih joj kuhao i usisavao svaki dan samo da me ne dira. Od ovih bih jedino bubnuo Kamericku eventualno i onu sto im je neki kurko u klubo Poturu. I onu Lehman iz Aston Vile hahah ostalo su sve braca nasa bezmuda.Lewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:33Uobičajeno kod sarajevskih balinkura, primjetio sam da momci sve više u drugim gradovima djevojke traže. Ništa novo nažalost, djevojke u našem gradu su katastrofa, a svima im nosovi dignuti, svaka konta da je treba. Zamisli tek kad na to dodaš pogrešan klub, a katastrofa su i bez toga.TMmanija2012 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:52Cujem bordo kurave slavile uz patriotske pjesme Svetlane Raznjatovic , koja kriza identiteta![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
19V22
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ni sam ne vjeruješ u to što si napisaoDirektorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:35Yebo sampiona s 2500 ljudi na tribinama i 14 lesinara

LETS GO FIGHTER
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haj ne lazi,opalio bi i onu jednu sto je na keca izbrijanaCernica22 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:41Ma ove su svakako momcine bez cuna. Gledaj one sto povede cecinu pjesmu, rucak bih joj kuhao i usisavao svaki dan samo da me ne dira. Od ovih bih jedino bubnuo Kamericku eventualno i onu sto im je neki kurko u klubo Poturu. I onu Lehman iz Aston Vile hahah ostalo su sve braca nasa bezmuda.Lewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:33Uobičajeno kod sarajevskih balinkura, primjetio sam da momci sve više u drugim gradovima djevojke traže. Ništa novo nažalost, djevojke u našem gradu su katastrofa, a svima im nosovi dignuti, svaka konta da je treba. Zamisli tek kad na to dodaš pogrešan klub, a katastrofa su i bez toga.TMmanija2012 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:52Cujem bordo kurave slavile uz patriotske pjesme Svetlane Raznjatovic , koja kriza identiteta![]()
![]()
Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:47Haj ne lazi,opalio bi i onu jednu sto je na keca izbrijanaCernica22 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:41Ma ove su svakako momcine bez cuna. Gledaj one sto povede cecinu pjesmu, rucak bih joj kuhao i usisavao svaki dan samo da me ne dira. Od ovih bih jedino bubnuo Kamericku eventualno i onu sto im je neki kurko u klubo Poturu. I onu Lehman iz Aston Vile hahah ostalo su sve braca nasa bezmuda.Lewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:33
Uobičajeno kod sarajevskih balinkura, primjetio sam da momci sve više u drugim gradovima djevojke traže. Ništa novo nažalost, djevojke u našem gradu su katastrofa, a svima im nosovi dignuti, svaka konta da je treba. Zamisli tek kad na to dodaš pogrešan klub, a katastrofa su i bez toga.![]()

19V22
Marinovic i izjava

Sve te mogu razumjeti, ali da se zbog tamo nekih razloga kuneš u djecu, to ne mogu nikako. Čovječe, ne diraj u djecu.jurisicduska je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:22Majke mi nije mi krivo sekunde. Nek su prvaci. Nema problema. Nije mi krivo ni što su haman svaki klub pokrali I svi demoralisani izasli iz tih utakmica. Nije oboje mi djece. Neka. Hajd, takva država.
Meni smeta npr što Herera udara jer zna da neće dobit karton; što protiv nas onaj frajer nakon "duela" sa Đurickovicem dize ruke u maniru kao "dobro si se sjetio da sviraš" , što kad su u offsideu 2 metra slave go ko da je liga prvaka, što Lukic sepa nakon duela sa kasperom, što ovaj "gospodin" Vinko daje izjave kao da je sve ok I govori pokazali smo karakter, sto Grahovac govori da su imali luksuz da promovisu mlade igrace jer su toboze jaki a svi znaju pobrojani zasto su prvaci. Ima li s od sportiste među vama ? To mi smeta. **** I titulu I ligu I kup.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- bagniadiluca
- Kontakt:
Upravo, svi vi ovdje na forumu se ibretite na navijače Borca, na igrače Borca, na sve koji vole Borac a svi navedeni su najmanje tj niti malo krivi za ovo što se dešava....Krivi su nalogodavci ovoga a Vico nije sam u savezu, i sve vi to vrlo dobro znate ali i dalje svoju nemoć, frustracije i bijes iskaljujete na one koje nisu krivi...Psujete, bacate kletve, proklinjete, sladite se naslovima koji su click bait na portalima koji zarađuju od vašeg psovanja, a niste u stanju da se organizujete i odete ispred zgrade saveza kako bi to u lice rekli svojim sugrađanima koji su krivi za ovo ! Pored svega togam licemjerstvo vam je jača strana, jer se ne smijete grohotom kada vama sudija ne dosudi ofsajd ili dosudi penal, nego to karakterišete kao sudijsku grešku i lafo osuđujete a ustvari se sladite (korona titula i komentari + đenaza Želje)....I da, sramota nas je lakrdija, naravno da jeste i sramota je da se ovako igraju sa fudbalom i ljudima koji vole fudbal, a da volimo Borac to nikada neće da prestane !nokee je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:34Ma ovo sve treba rijesavati u institucijama saveza, ne znam sta se ljutite.
Samo u nasoj lijepoj drzavi je moguce da neko ovako bezobrazno grabi i krade a da niko ne reaguje ni na koji nacin.
I krasti ce se, naredne sezone manje, bice var, krupne greske ako budu htjeli ispraviti ce ali.. Ovaj je titula bila bitna pa da im u drugoj treba malo laksi vjetar u ledja da uzimaju i dalje..
Al neka, bosnjo je najgori u svemu ovome..
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Ako se i 'vi' skupite i krenete s nama idemo pred savez ili vam je dobro pa nema potrebebagniadiluca je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:54Upravo, svi vi ovdje na forumu se ibretite na navijače Borca, na igrače Borca, na sve koji vole Borac a svi navedeni su najmanje tj niti malo krivi za ovo što se dešava....Krivi su nalogodavci ovoga a Vico nije sam u savezu, i sve vi to vrlo dobro znate ali i dalje svoju nemoć, frustracije i bijes iskaljujete na one koje nisu krivi...Psujete, bacate kletve, proklinjete, sladite se naslovima koji su click bait na portalima koji zarađuju od vašeg psovanja, a niste u stanju da se organizujete i odete ispred zgrade saveza kako bi to u lice rekli svojim sugrađanima koji su krivi za ovo ! Pored svega togam licemjerstvo vam je jača strana, jer se ne smijete grohotom kada vama sudija ne dosudi ofsajd ili dosudi penal, nego to karakterišete kao sudijsku grešku i lafo osuđujete a ustvari se sladite (korona titula i komentari + đenaza Želje)....I da, sramota nas je lakrdija, naravno da jeste i sramota je da se ovako igraju sa fudbalom i ljudima koji vole fudbal, a da volimo Borac to nikada neće da prestane !nokee je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:34Ma ovo sve treba rijesavati u institucijama saveza, ne znam sta se ljutite.
Samo u nasoj lijepoj drzavi je moguce da neko ovako bezobrazno grabi i krade a da niko ne reaguje ni na koji nacin.
I krasti ce se, naredne sezone manje, bice var, krupne greske ako budu htjeli ispraviti ce ali.. Ovaj je titula bila bitna pa da im u drugoj treba malo laksi vjetar u ledja da uzimaju i dalje..
Više je razloga.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:40Samo mi nije jasno kako F.K.Sarajevo ne može sebi da izgradi ovako stadion
10 000 mjesta a velike i Europske utakmice na AFH
Prvi i najveći je taj što nemaju pare. Nekad davno sam napisao da će me njihova priča sa investitorom/vlasnikom zabrinuti tek onda kad taj neko kupi zemljište za stadion. To bi bio prvi jasan signal da neko želi praviti ozbiljan posao sa njima.
Drugi problem je lokacija, jer oni u svojim maštarijama žele da ostanu u gradu, a u gradu nema takvog zemljišta. Mislim, fizički ima, ali da je uredna vlasnička struktura i da je spremno za prodaju - nema. Tu imaš dosta iskompleksiranih likova koji furaju priču o gradskom klubu i za njih bi to bio lični i životni poraz. Bez obzira što su neki od najvećih svjetskih klubova stadione izmjestili van grada jer je to bilo praktičnije i prije svega - jeftinije.
Oni bi bez problema mogli uraditi ovo što je Velež uradio, ali ne može bez zemljišta. Kad bi nekako došli do zemljišta, priča bi se veoma brzo razvila jer bi institucije pomogle, ali oni moraju biti inicijatori. Ni nama niko ne bi pomogao da nismo sami izgurali priču istočne tribine, kao ni Veležu da nisu obezbijedili inicijalnu investiciju.
Veležov stadion će biti bombona ako nastave ovom dinamikom, krov će od njega napraviti pravi "engleski" stadion i ja im od srca želim da se to što prije desi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Znači mi smo ta karika koja vam nedostaje kako bi krenuli u rat protiv saveza ?Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:56Ako se i 'vi' skupite i krenete s nama idemo pred savez ili vam je dobro pa nema potrebebagniadiluca je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:54Upravo, svi vi ovdje na forumu se ibretite na navijače Borca, na igrače Borca, na sve koji vole Borac a svi navedeni su najmanje tj niti malo krivi za ovo što se dešava....Krivi su nalogodavci ovoga a Vico nije sam u savezu, i sve vi to vrlo dobro znate ali i dalje svoju nemoć, frustracije i bijes iskaljujete na one koje nisu krivi...Psujete, bacate kletve, proklinjete, sladite se naslovima koji su click bait na portalima koji zarađuju od vašeg psovanja, a niste u stanju da se organizujete i odete ispred zgrade saveza kako bi to u lice rekli svojim sugrađanima koji su krivi za ovo ! Pored svega togam licemjerstvo vam je jača strana, jer se ne smijete grohotom kada vama sudija ne dosudi ofsajd ili dosudi penal, nego to karakterišete kao sudijsku grešku i lafo osuđujete a ustvari se sladite (korona titula i komentari + đenaza Želje)....I da, sramota nas je lakrdija, naravno da jeste i sramota je da se ovako igraju sa fudbalom i ljudima koji vole fudbal, a da volimo Borac to nikada neće da prestane !nokee je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:34Ma ovo sve treba rijesavati u institucijama saveza, ne znam sta se ljutite.
LETS GO FIGHTER
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Fino si to detektovao. Vazda su Sarajke bile najgore, a najnafuranije trebe u drzavi. Cast rijetkim izuzecima.Lewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:33Uobičajeno kod sarajevskih balinkura, primjetio sam da momci sve više u drugim gradovima djevojke traže. Ništa novo nažalost, djevojke u našem gradu su katastrofa, a svima im nosovi dignuti, svaka konta da je treba. Zamisli tek kad na to dodaš pogrešan klub, a katastrofa su i bez toga.TMmanija2012 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:52Cujem bordo kurave slavile uz patriotske pjesme Svetlane Raznjatovic , koja kriza identiteta![]()
![]()
-
- Kontakt:
Navijaci Zelje zapravo prizeljkuju njegov ostanak jer oni znaju da nemaju šanse za titulu znaju naravno isto tako da nemaju šanse ni za evropu..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:29Moj balijo da hoce 10 mandata dobit,stavis jednu ili 2 tekme a imas svako kolo vise lakrdija sad nego prije u cijeloj sezoni,trunite tu gdje jeste za bolje i niste
Prošle godine imali srece..
Da sam na njihovom mjestu i ja bi isto prizeljkivao iste stvari sve ono što ce ih udaljiti od nove titule.
Jer još 1 ili 2 titule i zvanicno ce u rupe opet pobjeci bog zna koliko još godina..
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Zna li se tko sudi uzvrat finala kupa? Iskreno se nadam da je Irfan Peljto.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nas stid i sramota,vas stid i sramota. Da bi svih 12 ili 10 klubiva izbjeglo stid i sramotu hajmo zajednobagniadiluca je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:59Znači mi smo ta karika koja vam nedostaje kako bi krenuli u rat protiv saveza ?Direktorcic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:56Ako se i 'vi' skupite i krenete s nama idemo pred savez ili vam je dobro pa nema potrebebagniadiluca je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:54
Upravo, svi vi ovdje na forumu se ibretite na navijače Borca, na igrače Borca, na sve koji vole Borac a svi navedeni su najmanje tj niti malo krivi za ovo što se dešava....Krivi su nalogodavci ovoga a Vico nije sam u savezu, i sve vi to vrlo dobro znate ali i dalje svoju nemoć, frustracije i bijes iskaljujete na one koje nisu krivi...Psujete, bacate kletve, proklinjete, sladite se naslovima koji su click bait na portalima koji zarađuju od vašeg psovanja, a niste u stanju da se organizujete i odete ispred zgrade saveza kako bi to u lice rekli svojim sugrađanima koji su krivi za ovo ! Pored svega togam licemjerstvo vam je jača strana, jer se ne smijete grohotom kada vama sudija ne dosudi ofsajd ili dosudi penal, nego to karakterišete kao sudijsku grešku i lafo osuđujete a ustvari se sladite (korona titula i komentari + đenaza Želje)....I da, sramota nas je lakrdija, naravno da jeste i sramota je da se ovako igraju sa fudbalom i ljudima koji vole fudbal, a da volimo Borac to nikada neće da prestane !
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gledaj terenasvrakino1921 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:40
Jooojjj stadioncine Rođeni
Svaka čast
Još oprema Puma Vas oblaci sljedecu sezonu
GOLEMO
P.S.
Samo mi nije jasno kako F.K.Sarajevo ne može sebi da izgradi ovako stadion
10 000 mjesta a velike i Europske utakmice na AFH

I usput, ko su ovi iza gola? Neki novi klinci ili neki stari klinci?
Jesu li ovo u Banja Luci pustili djecu sa zadnjeg časa da slave sa prvakom iz Platonove. Ova sezona je veća šegačina od onih kad su prvaci bili Modriča Maksima i Brotnjo.
Gasi nas Uefa-o, zoru da ne dočekamo sa ovom sramotom od Saveza.
Gasi nas Uefa-o, zoru da ne dočekamo sa ovom sramotom od Saveza.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Vjerovao ili ne znam dvojicu koja su otisli a od majke su uzeli a imaju 30+ godina.Devedesetka je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:02Ti kao da ne zivis u Sarajevu pa ne znaš koliko je zapravo dilera na slici..
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nemojte se sad vi u daleku spustati ovo ljeto u potrazi za nasima pa da @direktorcic, @tutankamon i ja zbog vas izvisimo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:00Fino si to detektovao. Vazda su Sarajke bile najgore, a najnafuranije trebe u drzavi. Cast rijetkim izuzecima.Lewy21 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:33Uobičajeno kod sarajevskih balinkura, primjetio sam da momci sve više u drugim gradovima djevojke traže. Ništa novo nažalost, djevojke u našem gradu su katastrofa, a svima im nosovi dignuti, svaka konta da je treba. Zamisli tek kad na to dodaš pogrešan klub, a katastrofa su i bez toga.TMmanija2012 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:52Cujem bordo kurave slavile uz patriotske pjesme Svetlane Raznjatovic , koja kriza identiteta![]()
![]()
19V22