Baja_Zvjerka je napisao/la:Hej pitari bas ste cudna raja... ONO marke nije ulozilo ni u sta, nema svoj stadion, i ONO nesto pise sta smo mi trebali iz nekakvog Doboja iz nekakvih pizdica, ONO zna sta su nasi prioriteti, ONO zna koliko je para uslo u klub, A ONO NE ZNA DA JE GRBAVICA SPALJENA DO TEMELJA BILA... Dusmani oni najgori, sjeme vam se zatrlo...
( vidim da si u pp napisao jednu prostu rečenicu, onako kako to tebi dolikuje )
Dečko, ja i ti na ovu temu nemamo šta pričati, iz razloga što smatram da nisi kompetentan sagovornik.
Koliko god se ti trudio da se predstaviš navijačima Želje kao da si jedan od njih, ja tvrdim da nisi.
I potrebne su ti još godine edukacije i emancipacije da se uklopiš u sarajevsku rajui da te ta raja prihvati.
Ja nisam dušman nikome, pogotovo ne mojoj dragoj raji sa Grbavice. Za razliku od tebe koji jesi, upravo njima.
Kao što podržavam obnovu Vijećnice, novu fasadu na zgradi Akademije Likovne Umjetnosti, tako isto podržavam
obnovu stadiona Grbavica. I nastojim na ovaj način da skrenem pažnju na nadležne, dakle apelujem, da se
krene u rekonstrukciju dva sarajevska stadiona, Koševo i Grbavica. Jer smatram da su ovom gradu potrebna
dva moderna evropska stadiona.