i kad je sreća i kad je tuga brat bratu uvijek leđa cuva a ti sad lagano odlepršaj na temu drugoligaša..panini je napisao/la:vi ste ionako bratsski kluboviŽeljooooo je napisao/la:šta ce vratit u Trebinju? pobijedit ekipu koja ni u kantonalnoj ligi ne bi opstala i opet cemo poletit i dici ove limitirane igrače u nebesa,al opet mi navijači moramo podržati klub i poslije pobjede i poslije poraza.. i nadam se da ce Aco napokon reagovati i aldina(donu i još milion imena sa kojih se registrovao na forum) za sva vremena odstraniti sa foruma ..cala je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
farukzidane
- Kontakt:
amar amar
osim osim
amar amar
osim osim

Naravno vase zlatno Trebinje. Sve vam se vrti oko Trebinja.cala je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
evo ga opet o Slobodi i Leotarubparena je napisao/la:Naravno vase zlatno Trebinje. Sve vam se vrti oko Trebinja.cala je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.Sramoto i ubleho.
Eno reflektori jos rade na Grbavici. Pocelo se raditi na fizickoj spremi 
- themaniaks
- Kontakt:
sumnjam da dino ima damu da bi to uradio,jedan je Amar Osimamko27 je napisao/la:Eno reflektori jos rade na Grbavici. Pocelo se raditi na fizickoj spremi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Necemo plakati naravno a ni zaboraviti.let3 je napisao/la:evo ga opet o Slobodi i Leotarubparena je napisao/la:Naravno vase zlatno Trebinje. Sve vam se vrti oko Trebinja.cala je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.Sramoto i ubleho.
![]()
sad ce mu se pridružiti i onaj Gavran s kojim je zajedno 7 dana ronio suze i proklinjao Želju, Amara, Ivicu, CIA-u i masnone - nakon ispadanje Slobode
a ne Čelika.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jah
i onda je došao svizac i zamotao čokoladu
bježi ba Arena, ne zayebavaj

i onda je došao svizac i zamotao čokoladu
bježi ba Arena, ne zayebavaj
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 mar 2014, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
koja je ovaj aletic binda od covjeka.... mamu mu
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
suti bolje ti je, da vam nebi opet bombu bacilibparena je napisao/la:evo ga opet o Slobodi i Leotarulet3 je napisao/la:Naravno vase zlatno Trebinje. Sve vam se vrti oko Trebinja.bparena je napisao/la:Nismo bili toliko losi koliko rezultat pokazuje. Al **** ga, vratit ce momci ovo u Trebinju.Sramoto i ubleho.
![]()
sad ce mu se pridružiti i onaj Gavran s kojim je zajedno 7 dana ronio suze i proklinjao Želju, Amara, Ivicu, CIA-u i masnone - nakon ispadanje Slobode
a ne Čelika.
Necemo plakati naravno a ni zaboraviti.Sto se tice Celika i Zenice necete nam smjestiti ko Slobodi.
I dobro pravite maketu stadiona al' u flasi - pozdrav iz Zmajevog Gnijezda. (valjda ce te "nadoknadit" u Trebinju)
NO PYRO NO PARTY
Realno, svaka čast zeljeznicaru sto su sa ovako podmladenom ekipom i slabim finansijma ovoliko dugo na vrhu BH fudbala.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ako se ne varam, ovo je godina kada smo u nekoj sluzbenom mecu na Grbavici primili vise od tri gola...
Sve je ovo sastavni dio igre a ako cete iskreno, bilo je pitanje samo vremena, jer da bi nesto naucio, moras pasti i osjetiti kako to izgleda pa tek onda nesto napraviti.
Tako, na vakat se ovo desilo jer jos nista nije gotovo...
Ako se ne varam, ovo je godina kada smo u nekoj sluzbenom mecu na Grbavici primili vise od tri gola...
Sve je ovo sastavni dio igre a ako cete iskreno, bilo je pitanje samo vremena, jer da bi nesto naucio, moras pasti i osjetiti kako to izgleda pa tek onda nesto napraviti.
Jesu li slabe finansije ili nisu, jel kupujemo ili ne? Dogovorite se viseFCS je napisao/la:Realno, svaka čast zeljeznicaru sto su sa ovako podmladenom ekipom i slabim finansijma ovoliko dugo na vrhu BH fudbala.
- hule_barca
- Kontakt:
Ova situacija u Premijer ligi mi dosta sliči na Englesku Premier ligu tokom prethodnih sezona. Recimo, mišljenja sam bio da Manchester nije imao najbolje igrače i najbolju igru, već da su iskustvom uzimali titulu i kiksevima ostalih klubova protiv manjih ekipa. Onda je SAF otišao, drugi su se probudili i sve je isplivalo na površinu. Nešto slično je i ovdje u pitanju. Razlika je samo u tome što je Željo imao recimo najkvalitetnije igrače i najbolju igru za naše uslove predvođene svojim SAF-om. Ekipa je oslabljena što povredama, što prodajom igrača, SAF-a više nema i samo je bilo pitanje kad će isplivati sve ono što je vidljivo van travnjaka na zeleni travnjak. Izvlačite maximum maximuma i to je Osim i predvidio i znao je šta će se desiti ove sezone. Mislim da trebate biti sretni što ste uopšte u borbi za titulu u ovim trenucima. To je zato što ste stvorili jedan renome i neki klubovi imaju kompleks kada dođu na Grbavicu misleći da ne mogu tu ništa napraviti, a protiv ovakvog Želje može se dosta toga. Recimo Zrinjski i neki drugi klubovi su bukvalno sami sebe pobjeđivali strahom na Grbavici. Slaven Musa je to odlično znao i njegov najveći posao je bio psihički pripremiti ekipu za ovu utakmicu u čemu je evidentno uspio. Iskreno rečeno najavljivao sam da Široki uzima bod(ove). Mislim da su navijači malo nerealni. Pričam tako sa par Manijaka i zaista mi djeluju preoptimistično kao da je sve idealno, a daleko je od toga. Imate dobar raspored i moguće je da osvojite na iskustvo, ali realno najbolja ekipa trenutno niste i više bih volio da neko drugi osvoji jer mislim da bi bolje predstavljao BiH u LP bilo to Sarajevo ili Široki, a Željo i Zrinjski u EL ne bih imao ništa protiv.
Mes Que Un Club
Ekipa se sramotno ponijela danas na terenu. Beizdejni i neborbeni, totalno indisponirani. Nemamo kvalitet, ali danas nismo imali ni borbenost koja nas je krasila.
Tribina je otišla u jedan lijepi ku.rac, navijanje bilo dobro ukupno nekih 30 minuta, ovo ostalo slabo, nabijem one koji su napustili stadion i nisu ostali da pošaljemo igračima poruku pred derbi. Ne trebate Želji idioti!
POBJEDE SVE, I PORAZE, MI SA TOBOM PROŠLI SMO, BILI SMO TU I PJEVALI, SAMO TEBE VJERNO BODRILI!
Tribina je otišla u jedan lijepi ku.rac, navijanje bilo dobro ukupno nekih 30 minuta, ovo ostalo slabo, nabijem one koji su napustili stadion i nisu ostali da pošaljemo igračima poruku pred derbi. Ne trebate Želji idioti!
POBJEDE SVE, I PORAZE, MI SA TOBOM PROŠLI SMO, BILI SMO TU I PJEVALI, SAMO TEBE VJERNO BODRILI!
Ja te volim, volim Željo..
Dzurovski igrao vanserijski. Tih godina je i Zenica dolazila na Grbavicu. Zao mi sto razbi fotoaparat o jednog zvezdasa tamo ispred elektroprivrede. Mozda su vam babe pricale o toj tuci. Ali sad nit su navijaci nit klub onaj kojega smo i mi podrzavali.DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 22 mar 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Najjaca stvar je da cemo za 15 dana opet bjezati drugom 3 boda. 
Nikad jaca konkurencija u osvajanju titule. Odavno se nije desilo da cetiri ekipe se bore za trofej. Takoder treba napomenuti da nam na Grbavici tri komada odavno niko dao, cak se i ne sjecam kad je to bilo?! Siroki zasluzeno pobjedio, mozda i previsoko ali su ljudi bili bolji. Osim one dvije precke Zeljo jako lose stajao u polju, jer su protivnicki igraci sigurno najbolja ekipa koja je gostovala do sad.
Sta dalje Boga pitaj ? Teska situacija, niko nije u formi, Hodzic sam ne moze nista, ako izborimo evropu ove sezone ja cu biti prezadovoljan...
Sta dalje Boga pitaj ? Teska situacija, niko nije u formi, Hodzic sam ne moze nista, ako izborimo evropu ove sezone ja cu biti prezadovoljan...
Definitivno nas nikad niko nije pobjedio 3 razlike na Grbavici, od perioda poslije rata pa na ovamo....skoro 20 godina.
A bilo je teških sezona kad smo se borili za 8 mjesto i slicne dubioze.
Eto veceras to odradi Široki....i kako onda braniti Dinu, nakon svega
A bilo je teških sezona kad smo se borili za 8 mjesto i slicne dubioze.
Eto veceras to odradi Široki....i kako onda braniti Dinu, nakon svega
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Yebote bolji tereni bili prije 30 godina. Gledaj bilijara na grbavici. Kad se sjetim. Klizi lopta a sad njiva do njiveDzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.