Najbolje da ne dolazite,da mi upišemo već 0-3.Nisam baš siguran u tvoje tvrdnje, ali vidjet ćemo.Cesc44 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:13Poruka za navijace Sarajeva, dzaba se pravdate, u goste vam dolazi ekipa Zrinjskog, bolje bi vam bilo da kontaktirate nekako Sablica i kazete da cete mu oprostit ako parkira autobus na sred Koseva, jer drugacije boda necete vidjet. To je radio sa Sirokim na svom terenu i zna kako, prijatno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Jos jedan "strucnjak" Dejtonskog sporazuma. Bojim se da bi Sarajevo u istom slucaju izgubilo 80% navijaca, sta onda, ostao bi lavor prazan.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:36Super, zato je Sisin Han creme de la creme fudbala, sa svojih 13 navijača. Od tih 13, kad bi se sproveo aneks 7 Dejtonskog sporazuma, ostala bi 2 navijača.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:26hallo Bjelave, po cevape, pusiona vam je od zrinje, cak i Zeljo ozbiljnije izgleda od vas.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Za razliku od Sisinog Hana, Sarajevo nije tikva bez korijena. Nemoj ti brinuti za nas, nego nastavite pisati dove na tom vašem "kosmopolitskom" forumu. Uveseljavate narod.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:40Jos jedan "strucnjak" Dejtonskog sporazuma. Bojim se da bi Sarajevo u istom slucaju izgubilo 80% navijaca, sta onda, ostao bi lavor prazan.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:36Super, zato je Sisin Han creme de la creme fudbala, sa svojih 13 navijača. Od tih 13, kad bi se sproveo aneks 7 Dejtonskog sporazuma, ostala bi 2 navijača.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:26
hallo Bjelave, po cevape, pusiona vam je od zrinje, cak i Zeljo ozbiljnije izgleda od vas.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- LutakSutko
- Kontakt:
Jedino pitanje vecerasnje utakmice je da li ce biti gol iz ofsajda ili penala.
Zar TC ima navijače?
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
Druze ubili smo vas prvo poluvrijemeMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:58O cemu govoris, ubilo vas Posusje,sami sebi dali 2 gola, pogotovo drugo poluvrijeme vas nadigrali niste prisli centra. Ako cete se vi boritv za titulu Posusje se ne mora plasit za ostanakamypitar je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:46Ne znam da je Poušje imalo u drugom poluvremenu i jednu 100 % šansu, osim udaraca iz distance koje je golman Sarajeva pokupio.Pa I Sarajevo je imalo bolju statistiku od TC pa je izgubilo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:40
Posušje je lagano preskakao vezni red fks jer su imali 3 centarfora u napadu. Ne znam iskreno, ovo Posušje je smiješna ekipa.
Uglavnom ova taktika sa 3 napadača u prvih 11 neće prolaziti protiv ozbiljnijih protivnika.
Što se tiče titule još smo daleko, ali ide na bolje dok se uigraju pojacanja, te registruju novi igrači.
Osim gola imali smo i vise suteva i cist gol ponisten
Drugo poluvrijeme takodjer bolje otvorili,Posusje se tek probudilo negdje od 65.minute kad su nam bili izasli Cmiljanic,Fanimo,Bagaric...Kada je Bodul izgubio svjezinu i kada su djeca usla
Ko vam je kriv sto ne znate gola zabiti
Hajd sad vi ovu istu partiju i borbenost prikazite na sugavici sljedeci vikend,nemojte odma skinuti gace
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Smiri se bolan. Sta ti je? Ne mozes nazori biti duhovit, moras imat dobre fore i slicno. U ostalom, bukvalno nista nisam rekao osim da nije bolest sve sto boli.
@igrajlopte 🐦
Posjeta u Banjaluci kao nama protiv sitija. 
Eto šta evropa uradi dječaci

Eto šta evropa uradi dječaci
Nevjerovatno kako se njih 13 uzdiglo zbog dvije pobjede. Već iduće kolo će se vratiti tamo gdje pripadaju.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Pobjeda pitara danas se moze pokazati kao krucijalna protiv direktnog konkurenta za opstanak u ligi.
samo mostarski, samo bahato
znaju oni to orgijaju dok mogu.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Za njih je Kladanj ili Živinice još uvijek Evropa. Jer dalje nisu dobacili.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 25 jul 2021, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ima nas 13, a moron bjelave je vjerni forumski pratilac.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svrsavamo po nejaci ( crvene boje )
- oldschool72
- Kontakt:
Ne znam samo zašto orgijaju uvijek oni koji su manji od makova zrna.

Načuo sam nešto od prijatelja tuzlaka da se simin hanovcima traži pasoš na ulazu u Tuzlu. Moglo bi biti i istina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:02
Za njih je Kladanj još uvijek Evropa. Jer dalje nisu dobacili.

Šteta što se Azmir ne opameti pa ne vrati u Slobodu. Bolje da ulaže u klub sa tradicijom i renomeom nego u ove otpatke. Istina da je i ovako Sloboda ok ekipa, ali sa više ulaganja bi se komotno borili za titulu.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, perodeformero i 45 gostiju.