FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1452
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1452 » 28 apr 2014, 13:53

babuka1 je napisao/la:
1452 je napisao/la:
Jesam upravu si,ali se vrati i ti isto nazad pa vidi zašto sam to napisao. Ja u kladionici lik uplaćuje na zelju 500 stoja pa pomislih......da nije neki belaj.

Ajde jbg izgubili titulu pa sta gubitak ce se i osvajati još....
Ti si najveci debil na ovom forumu,gledas li ti sta pises,prvo na temi zrinjskog govoris ZELJO 2 protiv veleza 100 % namjesteno...
Ono ko ti imas informacije,i onda dodjes ovdje i napsies kako je ustvari ta tvoja informacija lik u kladinici koji uplacuje 500 stoja,cuj 500 stoja to je 50000 konju jedan! Al hajd uzecu za predpostavku da si paglu pa da si mislio 5 stoja...i sad jednog mazluma poput tebe treba neko da postuje i shvata ozbiljno,i jos imas obraza nakon tvojih lazi i gluposti koje pises po temi svog kluba,doc ovdje i srat,umjeto da se poklopis usima i izvinis!

misliš izvineš?

željo je najbolji... :plac:

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 28 apr 2014, 13:58

1452 je napisao/la:

misliš izvineš?

Izvineš se u vazduh, primač. Zlatna ti je svaka koju prešutiš.
Kada daješ izvinjenje, onda se izviniš. Propustio si ti dosta toga.

Ovo boldirano je jedino ispravno ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 apr 2014, 14:35

veoma interesantno je to sto jufkari brane olimpic i bivseg golmana dinu hamzica.mislim,ne brane ga direktno,ali indirektno pokusavaju naci neke jadne kontraargumente,na nase tvrdnje o pustanju utakmice.
naime doticni,bi trebao dobiti zabranu igranja na par godina,a olimpic jednu debelu kaznu i vracanje u drugu ligu,jer su ovim potezom direktno uticali na titulu.
nasi i nisu toliko zeznuli,jer su nam svakako sanse za titulu bile malo bolje nego pitarima,a to znaci nikakve,po meni je ovdje najvise ostecen siroki brijeg,koji je po meni ekipa koja je igrama zasluzila titulu ove godine.

i da jos jednom ponovim za jufkare i ultrase,niko ne spominje pustanje utakmice u vrapcicima,vec to vi konstantno potencirate,a ja ne procitah ni jednog manijaka da tako misli.velez nas je posteno dobio na terenu koji ustvari nije teren,ali su i oni tu igrali isto kao i mi i to je to. niko to ne spori,raji su zasmetale neke druge stvari,propaganda protiv nas,koja dovodi do navijackih gluposti.jbt covjece djeca na terenu koja dohvacaju lopte nece da daju loptu nasim igracima kod auta,slobodnog ili cega vec.daj ne pravite se budale vise.
capt_billy je mozda u krivu sto ovo sve potencira na forumu gdje moze samo naici na djecije odgovore i par starijih kenjaca koji pokusavaju nesto suknuti i likovati.ali je u nacelu u pravu,ovakve stvari se ne bi smjele desavati,da pojedinac odluci prvenstvo,jednostavno ne bi i to je to.a licno smatram da je ovdje siroki najvise ostecen i to je to!

bilo bi lijepo da novinari malo obrade ovu pricu,jer naravno ratnik sa koseva ostaje nijem,ovo mu odgovara uz primarni cilj "zaje.bat želju". nemojte mi sad tu neke suplje,kad mi vas clan uprave nedavno uz supacki kez kaze : "nama je glavni cilj vama naskoditi,poslje toga ce sve samo biti dobro po nas",pa ga onda kafana spasava.
mislim zaboli me klinac za klub koji vise igra po sudovima i zelenim stolovima i presicama,nego na terenu.al odj.ebite od nas u skokovima,bestraga

a ovo sto prizeljkujete zelji se vrlo lako moze desiti vama,da mi ostanemo na tom trecem mjestu,a vas klepi celik i dobije licencu.sta onda,kopanje rovova oko koseva,dino fening iskace bilesi iz pastete i place amaww,amaww?

licemjerni ste i providni,jasno je sta pokusavate,jasno je da ste na internetu najjaci,tu vam kapu skidam.al pazite da se ne uvalite u vlastita ****,jer serete vec previse vremena!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 28 apr 2014, 14:39

teatar je napisao/la:
1452 je napisao/la:

misliš izvineš?

Izvineš se u vazduh, primač. Zlatna ti je svaka koju prešutiš.
Kada daješ izvinjenje, onda se izviniš. Propustio si ti dosta toga.

Ovo boldirano je jedino ispravno ;)

Jesi to se primio?

Željo je stvarno najbolji.... :clap:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 apr 2014, 14:41

Ne može derbi biti u nedjelju zato što se sve utakmice moraju igrati u subotu u 17:00
Ja te volim, volim Željo..

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 28 apr 2014, 14:45

1452 je napisao/la: Jesi to se primio?

Željo je stvarno najbolji.... :clap:
Primate ga vi godinama, redovno ... i reklo bi se da uživate, ne smeta vam puno.
Željo jeste najbolji

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 28 apr 2014, 14:45

SarajlijaTM je napisao/la:veoma interesantno je to sto jufkari brane olimpic i bivseg golmana dinu hamzica.mislim,ne brane ga direktno,ali indirektno pokusavaju naci neke jadne kontraargumente,na nase tvrdnje o pustanju utakmice.
naime doticni,bi trebao dobiti zabranu igranja na par godina,a olimpic jednu debelu kaznu i vracanje u drugu ligu,jer su ovim potezom direktno uticali na titulu.
nasi i nisu toliko zeznuli,jer su nam svakako sanse za titulu bile malo bolje nego pitarima,a to znaci nikakve,po meni je ovdje najvise ostecen siroki brijeg,koji je po meni ekipa koja je igrama zasluzila titulu ove godine.

i da jos jednom ponovim za jufkare i ultrase,niko ne spominje pustanje utakmice u vrapcicima,vec to vi konstantno potencirate,a ja ne procitah ni jednog manijaka da tako misli.velez nas je posteno dobio na terenu koji ustvari nije teren,ali su i oni tu igrali isto kao i mi i to je to. niko to ne spori,raji su zasmetale neke druge stvari,propaganda protiv nas,koja dovodi do navijackih gluposti.jbt covjece djeca na terenu koja dohvacaju lopte nece da daju loptu nasim igracima kod auta,slobodnog ili cega vec.daj ne pravite se budale vise.
capt_billy je mozda u krivu sto ovo sve potencira na forumu gdje moze samo naici na djecije odgovore i par starijih kenjaca koji pokusavaju nesto suknuti i likovati.ali je u nacelu u pravu,ovakve stvari se ne bi smjele desavati,da pojedinac odluci prvenstvo,jednostavno ne bi i to je to.a licno smatram da je ovdje siroki najvise ostecen i to je to!

bilo bi lijepo da novinari malo obrade ovu pricu,jer naravno ratnik sa koseva ostaje nijem,ovo mu odgovara uz primarni cilj "zaje.bat želju". nemojte mi sad tu neke suplje,kad mi vas clan uprave nedavno uz supacki kez kaze : "nama je glavni cilj vama naskoditi,poslje toga ce sve samo biti dobro po nas",pa ga onda kafana spasava.
mislim zaboli me klinac za klub koji vise igra po sudovima i zelenim stolovima i presicama,nego na terenu.al odj.ebite od nas u skokovima,bestraga

a ovo sto prizeljkujete zelji se vrlo lako moze desiti vama,da mi ostanemo na tom trecem mjestu,a vas klepi celik i dobije licencu.sta onda,kopanje rovova oko koseva,dino fening iskace bilesi iz pastete i place amaww,amaww?
licemjerni ste i providni,jasno je sta pokusavate,jasno je da ste na internetu najjaci,tu vam kapu skidam.al pazite da se ne uvalite u vlastita ****,jer serete vec previse vremena!
Valja jesti svoja muda kad celik kako kazes dobije licencu, pa budes morao navijati za mrske rivale kako bi tvoj klub isplivao u Evropu :)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 apr 2014, 14:47

A taj dio posta sam ostavio specijalno za takve jer na ono predhodno nemaju i ne znaju odgovoriti.
ziv bio i prijatno

btw.sarajevo mi uopste nije mrsko,ali jesu ljudi koji vise zele zlo nama,nego dobro vama.
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 28 apr 2014, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 apr 2014, 14:48

FKZ1921 je napisao/la:Mislim da je potpuno besmislena diskusija o FK Zeljeznicaru po sljedećim pitanjima:
-loš rezultat u ovoj sezoni:dakle, klub je u sezonu ušao svjestan svih problema u kojima se nalazi. Ni u jednom momentu, niko iz kluba nije pricao drugačije. U sezonu se uslo sa ciljem da se izbori mjesto koje vodi u euro takmičenje. U jednom momentu smo počeli razmišljati o
tituli (kad smo otišli na +5), i to je bilo normalno, ljudski, navijacki. Sto se nije bolje odigralo u nekim, uslovno rečeno, laganijim utakmicama, to je stvar za analizu koju organi upravljanja klubom svakako trebaju i hoće napraviti
Ali navijači Zelje ne trebaju biti i vjerujem da nisu, razocarani.
-ko je eventualno koga pustio ili trebao pustiti:ta priča nikako ne treba da nas interesuje.Neka igra kako misli da treba, neka pušta ko koga hoće. Uvjeren sam da 99, 9% navijača FK Zeljeznicara ne zeli titulu za koju ce nam neko reci da nam ju je dao ili da nam je bio presudan u njenom osvajanju.t
Prema tome, hajmo prestati, ali skroz, s pricama na tu temu.
Eto to su ta dva pitanja o kojima nema potrebe ovdje tazglabati.
Imamo još dvije važne i teške utakmice, trebamo se skupiti i dati svoj doprinos da ih sr odradi sto bolje.
Također je rani za neke igračke križaljke za narednu sezonu.Strpite se još mali pa poletite cijelo ljeto o tome. To
Svaka čast majstore. Nisam imao vremena pročitati šta raja piše, ali pretpostvaljam pa mislim i da skoro da nema potrebe da čitam. Ovo je suština svega.

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 apr 2014, 14:49

GANG EVIL: TKO TI KAŽE DA ĆE ŽELJO DOBITI LICENCU :wave: provjereno 1000% ništa više ti nesmijem reći :wave:
VFC THE RELIGION

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 apr 2014, 14:50

gangevil, sve da budemo cetvrti mi cemo ici u evropu, amaw sredio
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 apr 2014, 14:52

fedeltafrotta je napisao/la:gangevil, sve da budemo cetvrti mi cemo ici u evropu, amaw sredio
isto kao i bodove u Mostaru :wave:
VFC THE RELIGION

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 apr 2014, 14:54

mostarac,aj u skokovima,lagano.
pises gluposti,jeste da lici u posljednje vrijeme,ipak nije djecija igraona,vec jedan od najcitanijih foruma u bih.
zadrzi te svoje fore za veliki odmor,pa se na miru zetoniraj pitarima.
cestitam na istorijskoj pobjedi
pozz

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 apr 2014, 14:58

SarajlijaTM je napisao/la:mostarac,aj u skokovima,lagano.
pises gluposti,jeste da lici u posljednje vrijeme,ipak nije djecija igraona,vec jedan od najcitanijih foruma u bih.
pozz
HVALA,ODAVNO NISAM DOBIO LJEPŠI KOMENTAR OD DAMA.
Samo sam Vam prenjeo info a vjerovali ili ne vrijeme će pokazati kao i što je pokazalo pobjedu Veleža Pozdrav svim kulturnim manijacima sa najljepšim željama želim sve u nastavku sezone.
VFC THE RELIGION

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 28 apr 2014, 15:01

SarajlijaTM je napisao/la:veoma interesantno je to sto jufkari brane olimpic i bivseg golmana dinu hamzica.mislim,ne brane ga direktno,ali indirektno pokusavaju naci neke jadne kontraargumente,na nase tvrdnje o pustanju utakmice.

To je to, o tome sam ti jutros pisao. Bravo :clap: :clap:

Samo da se jos jednom nezaboravi!

[youtube][/youtube]

Pitarska propagadna! :!:

Nego, je li moguce da je ovo Benjamin Isovic?

A za ovog pitara sto govori kako su nam svi krivi samo mi nismo. Pa tvoju povlace tu konstataciju cijelo vrijeme, a mi smo svi svjesni da smo sami pali, sami se ubili! ;)
Velez je dobio ruku posteno od nas. Niko nama nije kriv sto smo se mi doveli u sitvaciju da u derbi mecu odlucujemo. Mi smo se sami zajebali na malim tekmama i toga su svi SVJESNI samo vi NISTE!
Pade ti u vodu to...

@VigorMostarac - Pa nije valjda se si nasjeo na pitarsku pricu, ali ok, svakako ste njihovi guzni haveri.
Nemojte se puno nadati, za vas nema evrope ove godine, a trebalo bi se cudo desiti da Celik nabavi lovu pa da isplati ono sto je potrebno.
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 28 apr 2014, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 28 apr 2014, 15:02

kad je tekma s malenima?
P.S. al su dosadni ovi velezovci,idite propremajte se za proslavu titule sa svojom bracom ultrasima,ipak ste bratski klubovi :opaopa:
Manijaci Zeljini

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 apr 2014, 15:03

ultrassa1921 je napisao/la:kad je tekma s malenima?
P.S. al su dosadni ovi velezovci,idite propremajte se za proslavu titule sa svojom bracom ultrasima,ipak ste bratski klubovi :opaopa:
Nedjelja 17h

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 apr 2014, 15:04

Ne navlačite pitare više na temu, j3bo ga, tema je Fudbalski klub Željezničar, apsolutno nebitno za mene kakve su one pjesme sklapali, svirači, argentinci, navijači, pozeri šta su već, zaboli me taki, imamo mi puno drugih problema. Ostavite to provociranje više, pobogu, od januara se ne može više doći do normalne diskusije zbog izopačenog odnosa maloljetnika na relaciji Horde Zla - Manijaci

I RA popustite više, svakom svoje :bih:
Ja te volim, volim Željo..

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 28 apr 2014, 15:06

terabajt je napisao/la:
ultrassa1921 je napisao/la:kad je tekma s malenima?
Nedjelja 17h
uh,odlicnooo,hvala paša :D
Manijaci Zeljini

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 apr 2014, 15:08

VigorMostarac je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:mostarac,aj u skokovima,lagano.
pozz
HVALA,ODAVNO NISAM DOBIO LJEPŠI KOMENTAR OD DAMA.
Samo sam Vam prenjeo info a vjerovali ili ne vrijeme će pokazati kao i što je pokazalo pobjedu Veleža Pozdrav svim kulturnim manijacima sa najljepšim željama želim sve u nastavku sezone.
Informacije tog tipa trenutno nema niko,ti trolas,lazes i petljas,ako su se banane djelile i prije za to trebalo bi i sad.

a ako ne znas smisaono odgovoriti,onda bolje nemoj nikako,pametnije ti je

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 16 gostiju.