http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... rova.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukoliko City prihvati ovu ponudu, nama ide ja mislim 1 milion € ili ti 2 miliona KM-ova.

Neka me neko ispravi ako griješim ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako je ponuda 20 miliona i ovi je prihvate nama ide 3,5% tj. 750.000..gio10 je napisao/la:Ne znam koja je melodija, ali stvarno je pjesma prekucala, svaka čast momcima koji su je završili.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... rova.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukoliko City prihvati ovu ponudu, nama ide ja mislim 1 milion € ili ti 2 miliona KM-ova.
Neka me neko ispravi ako griješim ...
hvala kraljuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sarajlije sretan 2 maj
Ara ide 100% , a naredna destinacija je navodno Belgija..fedeltafrotta je napisao/la:ara ide 90%...
Pa i vrijeme je da momak krene u evropski angazman.Ja bih najvise volio da ostane kod nas ali s obzirom kakav se ovde krkanluk igra i kakvi su tereni a uzimajuci u obzir da je on tek na pocetku karijere sad je pravi trenutak za evropski angazman da dobije na snazi,tehnici i svemu ostalom jer Ara ima veliki potencijal da u buducnosti cak bude jedan od kljucnih igraca za Reprezentaciju..mukitmovac je napisao/la:Ara ide 100% , a naredna destinacija je navodno Belgija..fedeltafrotta je napisao/la:ara ide 90%...
Ne ide, 5% ide klubovima u kojim je Dzeko nastupao do 23. godine i onda oni to dijelegio10 je napisao/la:Zar nama ne ide 5%?
To je to Pile..realno svi nesto zamisljamo i pucamo na visoko,a po dvije hiljade ljudi dolazi na Grbavicu kada se ekipa bori za titulu.Pitarima covjek iskesira tri miliona i mirni ljudi citavu sezonu,a mi se krpimo kao i vecina u ovoj ligi. Takodjer od evrope ockekujem puno vise i sest utakmica,te neka solidna euforija je sasvim OK...pile87 je napisao/la:Nesto se dugo kanim da napisem, cini mi se da me je utakmica sa velezom nekako izbacila iz kolosjeka iskreno nisam ocekivao ni toliko gresaka ni nesrece ( lopta od ledja sudije i zatim primljeni gol ) cini mi se da jednostavno nije bilo sudjeno, nekako smo olako usli u tu utakmicu...sve je vec stvar proslosti i netreba zaliti nema ni smisla.
Kada se sagleda kompletna situacija od pocetka sezone dosta je stvari doprinjelo tome da ne budemo prvi.Previse povrjedjenih igraca koji su bili nosioci igre zatim njihov relativno kasni povratak u ekipu, ocigledno je da nemogu iznijeti jos uvijek one teske utakmice vjerovatno tek nakon priprema. Finansiska situacija nije losa kao sto se zali prikazati nije ni takva da mozemo zavuci ruku u dzep i uzeti igraca kakav nam treba ali imamo mir u ekipi nevjerovatno ali istinito.Valjda smo uzeli nekih pehara proteklih godina pa sami sebi dajemo oduska.U principu imamo dobar strucni stab, opcenito mislim na rad sa igracima.Nema muljanja i nema precjenjivanja niti igraca niti bilo cega.
Igracki kadar je solidan ocigledno je da pravimo kostur za novu ekipu i cesto to u ozbiljnim ekipama nego sto je nasa izgleda ovako kao kod nas.Skontali su mnogi da treba poraditi i na drugim stvarima osim na igracima ( da se razumijemo igraci su najbitni dio kluba, bar sto se nas navijaca tice ).Raduje da prikljucujemo mlade igrace i jos bolje od toga je da oni igraju i imaju zvanicne nastupe a radi se o momcima koji imaju 18 godina. Znaci imamo perspektivu bolje receno imamo mi perspektivu od kraja rata pa na ovamo ali nismo mi to nikad konkretizovali.Nisam nezadovoljan igrackim kadrom naprotiv imaju nesto sto druge ekipe nisu imale i mislim da ovo treba sacuvati i drzati na okupu.Nezadovoljan sam navijacima i cesto mislim da su posljednje dvije godine daleko najslabija karika, mislim da smo falili ekipi u nekim bitnim utakmicama.Da me nebi neko pogresno razumio u stanju smo napuniti Grbavicu svaku utakmicu ali napravimo to tako da dodjemo u necu reci prosjek BH i dalje smu u vrhu po tome ali moze to puno bolje. Glavni uzrok lose posjete su neke stvari koje su se desavale medju samim navijacima i ljudi se osjecaju nesigurno ( roditelji, odgovornost ) da ne kazem da policija ne radi svoj posao adekvatno kada su utakmice nase lige u pitanju.Druga stvar je sam stadion trebaju nam nesto bolji uslovi vjerujem da ni najskuplje karte u drzavi nebi tada bile problem.Isto tako nesto bolji teren treba za ljepsi nogomet.
Ocekuju priliv novca, u planu su svakakve stvari najavljena je rekonstrukcija pomocnog sto ce nam biti od velike vaznosti u buducnosti bitno je po meni ici korak po korak.Ljudi u klubu su napokon skotali gdje smo najtanji uslovi kako za igrace ne samo utakmice nego i trening i uslovi za navijace.Ocekujem da vec u narednoj sezoni urade nesto po tom pitanju postoje indicije da ce se nesto i desiti.
Za sada se bitno dokopati evrope gdje bi trebali biti nosioci u drugom pretkolu sto u prvi mah i ne izgleda lose.Evropa nam iskljucivo zavisi od toga ko ce napustiti ekipu a sta planiramo dovesti od igraca jedan- dva kvalitetna igraca za prvih 11 bi se relativno lako ukomponovali u ekipu a svakako se nadam da ce poraditi na nasim mladim igracima Sadikovicu prije svega fizicka sprema bi od njega napravila vrhunskog igraca za nase uslove sve drugo ima, zatim Bajic mora povecati radijus kretanja pogotovo jer igra za njega novoj poziciji, od Hodzica ako ostane ocekujem da bude konkretni smanji besptrebna komplikovanja na njemu se vidi sta znace ozbiljne pripreme fizicki je dominantan sa 19 godina nad stoperima nase lige, Zola se lagano vraca vjerujem da ce Kvesa i Cola biti oni stari vremenom i nakon sto prodju pripreme.Ramic je isto tako fizicki ojacao doveo se u red ima i on stvari koje mora dovesti u red sut i sta ti ja zanam ali raduje kada vidis da je napredovao ima i on perspektivu sigurno.Ocekujem i od Bogdanovica da pokaze da zasluzuje mjesto u Zelji izgleda kao stoper samo mora promjeniti sistem igre i naviknuti se na njega...Bit onoga sto hocu reci ekipa zasluzuje podrsku nadam se samo da ce konacno napraviti i neki pomak u samom klubu bio bi prezadovoljan pomocnim terenom a sve ostalo je veliki plus.
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
Nema od tog ništa naši klubovi nisu Zvezda ili Partizan, lijepo je to što će se prenositi utakmice, al od toga neće biti nikakve specijalne zaradezeljocity je napisao/la:Gledam danas Zeljotv je uveo naplatu sto mi se svidja. Cijena je 8 eura eh sad da li je to samo sad za tekmu protiv Sarajeva ili ce to biti ista cijena za sve tekme ne znam. Uglavnom daj Boze da klub na ovome vidi hajra nekog.
Kako nema pa mi imamo 1,5 milion bosanaca koji su pobjegli kad se zaratilo u inostranstvo i onih koji su otišli poslije rata i sada idu pa mogu uplatiti tih 8 eura svom klubu da gledaju tekmu i sam klub od toga ima koristi šta je to za njih tamo u inostranstvu pa oni imaju dnevnice po 100 eura minimum.legenda reala je napisao/la:Nema od tog ništa naši klubovi nisu Zvezda ili Partizan, lijepo je to što će se prenositi utakmice, al od toga neće biti nikakve specijalne zaradezeljocity je napisao/la:Gledam danas Zeljotv je uveo naplatu sto mi se svidja. Cijena je 8 eura eh sad da li je to samo sad za tekmu protiv Sarajeva ili ce to biti ista cijena za sve tekme ne znam. Uglavnom daj Boze da klub na ovome vidi hajra nekog.
Ljudi u Sarajevu slabo prate nasu ligu, tako da ne treba puno ocekivati od ljudi vani. Nije ni relno za ocekivati jer ljudi prije svega nisu ni upuceni a slabo prate nasu ligu. Ako uplati 50-100 ljudi, to ce biti puno.jahija je napisao/la:Kako nema pa mi imamo 1,5 milion bosanaca koji su pobjegli kad se zaratilo u inostranstvo i onih koji su otišli poslije rata i sada idu pa mogu uplatiti tih 8 eura svom klubu da gledaju tekmu i sam klub od toga ima koristi šta je to za njih tamo u inostranstvu pa oni imaju dnevnice po 100 eura minimum.legenda reala je napisao/la:Nema od tog ništa naši klubovi nisu Zvezda ili Partizan, lijepo je to što će se prenositi utakmice, al od toga neće biti nikakve specijalne zaradezeljocity je napisao/la:Gledam danas Zeljotv je uveo naplatu sto mi se svidja. Cijena je 8 eura eh sad da li je to samo sad za tekmu protiv Sarajeva ili ce to biti ista cijena za sve tekme ne znam. Uglavnom daj Boze da klub na ovome vidi hajra nekog.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lekqqq1921, Levin i 29 gostiju.