Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka cast, nodi ne osporava niciji rad i uspjeh
Steta sto ovaj format nije bio od pocetka, siguran sam da bi Zeljeznicar davno igrao grupnu fazu
Samo nam fali grupna i trofej europskog takmicenja da zaokruzimo sve kroz historiju
Nazalost kup Juge nismo osvojili, ali sta je, tu je..
Steta sto ovaj format nije bio od pocetka, siguran sam da bi Zeljeznicar davno igrao grupnu fazu
Samo nam fali grupna i trofej europskog takmicenja da zaokruzimo sve kroz historiju
Nazalost kup Juge nismo osvojili, ali sta je, tu je..
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Smijete se oboljelom momku, koji veze nema sa zeljom i samo botuje za lutvu.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑18 jul 2024, 01:27![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neče i neče.![]()
Fk Željezničar.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Valja taj mozak sklopiti sta znaci zima na Koševu.
Opet cemo do oktobra biti daleko najposjeceniji, ali kad ti dođe 5 stepeni u Sarajevu, to znaci da je na aKoševu -10, ne znaju levati kad zapuše vidis prananu odmah.
Grbavicu i Koševo ne mozes porediti nikako trenutno, da ne idem u detalje da je drzava napravila grbavicu, uglavnom meni haver svaki derbi koji ode na Koševo (navija za zelju) odmah je sutra bolestan.
Ne mozes ti dijete za ruku i na Koševo u novembru, februaru, martu i pola oktobra pola aprila, jednostavno ne mozes. Ima nas par budala koja ce najebat al nece propustit.
Cestitke Borcu, mislim da s ovom igrom ne mogu do grupa i poprilicno sam siguran, citiram se poslije, sto se tice nas sutra, mislim da lagano ispadamo, što nije toliko loše. Dalje od treceg ne mozes sigurno, a ovako ces kaskat za ligaskim zekmama. Preusmjerit sve na titulu i onda slj godine jako, samo ce biti steta zbog jos jednog hajca za Karte koševo itd .
Opet cemo do oktobra biti daleko najposjeceniji, ali kad ti dođe 5 stepeni u Sarajevu, to znaci da je na aKoševu -10, ne znaju levati kad zapuše vidis prananu odmah.
Grbavicu i Koševo ne mozes porediti nikako trenutno, da ne idem u detalje da je drzava napravila grbavicu, uglavnom meni haver svaki derbi koji ode na Koševo (navija za zelju) odmah je sutra bolestan.
Ne mozes ti dijete za ruku i na Koševo u novembru, februaru, martu i pola oktobra pola aprila, jednostavno ne mozes. Ima nas par budala koja ce najebat al nece propustit.
Cestitke Borcu, mislim da s ovom igrom ne mogu do grupa i poprilicno sam siguran, citiram se poslije, sto se tice nas sutra, mislim da lagano ispadamo, što nije toliko loše. Dalje od treceg ne mozes sigurno, a ovako ces kaskat za ligaskim zekmama. Preusmjerit sve na titulu i onda slj godine jako, samo ce biti steta zbog jos jednog hajca za Karte koševo itd .
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Pa drzava Jugoslavija je napravila Kosevo za olimpijske igre
Danas drzava Bosna i Hercegovina dzabe daje stadion na koristenje fks
Cak ste ga i sjebali kakav je bio
A nije nikad vas bio, dok je Grbavica uvijek nasa bila
Kad ste tako ponasate prema tudjoj imovini, ne mogu zamisliti sta bi radili da imate svoju
Kad ste tako ponasate prema tudjoj imovini, ne mogu zamisliti sta bi radili da imate svoju
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jeste ali ti kazem da mi u ovakvoj sezoni sad udjemo u Evropu i igramo na kosevu i pobjedimo favorita na papiru u gostima bilo bi nas 25k. Mi smo imali dva derbija prosle sezone, ali da se ne lazemo da obrnemo situaciju da se borite za opstanak, vidio bi razliku u posjeti.SedrenikHz je napisao/la: ↑18 jul 2024, 02:29Valja taj mozak sklopiti sta znaci zima na Koševu.
Samo nek ne repliciraju ovi nenormalni mi se ne mozemo boriti za opstanak i te price, jer naglasavam da obrnemo situaciju.
Fk Željezničar.
Joj ubi ova mitomanska botina sa glupostima,lazima iNoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 02:35Pa drzava Jugoslavija je napravila Kosevo za olimpijske igre
Bolesnom mitologijom.
Koji si ti dilber od ovih?!
Jedan je @argentinac,a @dinopravokino je?!

Pametnice male svu historiju znadu,a ne znaju prvih 11 nabrojat.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Jasno je svima da pricas o novijoj historiji kluba, jer starije i nemate..tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 01:05NoDi moj, oni koji su najtisi bili u najavama i istupima u javnost zavrsise u grupama, drugi na dobrom putu, a oni koji su bili najglasniji nula bodova.
Jasno ti je da pricam o novijoj povijesti nase lige
Najvjerovatnije..ali nikad se ne znaAddo1922 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 01:00Necete ni vitutankamon1905 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 00:57Bit ce malo neugodno ako Zrinjski i Borac budu jedini klubovi koji su BiH predstavljali u grupnoj fazi euro takmicenja..
Doduse i dalje sam misljenja da Borac nece uci u grupe
Selam
@jurice,sto ti to ruke drhte il’si nepismen totalno.
Htio si vjerovatno da ispadneš duhovit i da u najboljem
slučaju napišeš “koju poruku poslati”,bar se nadam?!
Pa kome da pošalješ poruku?!
Načelniku Opstine Centar Mandicu
Ministru Sporta Magodi
Premijeru Federacije Rcegovackom magaretu Niksicu!
Zašto su dozvolili da jedini Olimpijski stadion od Rima
do Atine bude zapušten,dok se u isto vrijeme prave nekakve
Skalamerije po Mostaru,Zenici i predgradju Sarajeva?!
Al’ce večeras čirevi na mozgu da pucaju
“Igraj Bordo-Bijeli ole ole”
- SedrenikHz
- Kontakt:
Dosta tu igri ima.Pablo11 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 02:39Jeste ali ti kazem da mi u ovakvoj sezoni sad udjemo u Evropu i igramo na kosevu i pobjedimo favorita na papiru u gostima bilo bi nas 25k. Mi smo imali dva derbija prosle sezone, ali da se ne lazemo da obrnemo situaciju da se borite za opstanak, vidio bi razliku u posjeti.SedrenikHz je napisao/la: ↑18 jul 2024, 02:29Valja taj mozak sklopiti sta znaci zima na Koševu.
Samo nek ne repliciraju ovi nenormalni mi se ne mozemo boriti za opstanak i te price, jer naglasavam da obrnemo situaciju.
Bili ste vi u finalu kupa pa vas je znalo 1500 doci, tako da ima dosta faktora. Vaš problem je što vam je uprava utuvila u glavu da nemate ekipu za bolje od 8.mjesta, a vi se usutili i klimali glavom ko debili i to vam je bilo ko nama da se za titulu borimo.
Ja pricam o Koševu uslovima i toj prokletoj zimi. Veceras u 10 ce se gore osjetiti puhanje, a da ne kazem neki drugi mjesec.
Ako ti nije problem, mozes li mi reci koliko je raje bilo protiv Plzena, Ferenca, Standarda i Maccabija ?
železničar RS !!!
Komšije,sretno večeras ispred malih ekrana.
Kakva patetika od ovih mitomanskih portala?!?
Moraju nešto napisati o tekmi večeras.
Onda ide članak kako je rasprodano 70%ulaznica!
Shupcine 70% od 25 000 štampani ulaznica je do sinoc
Rasprodano.Ako bude trebalo i Jug će se otvoriti
Bagro Mitomanska,ljubomorna
Moraju nešto napisati o tekmi večeras.
Onda ide članak kako je rasprodano 70%ulaznica!
Shupcine 70% od 25 000 štampani ulaznica je do sinoc
Rasprodano.Ako bude trebalo i Jug će se otvoriti
Bagro Mitomanska,ljubomorna
Slabo znas, kosevo je bilo u vlasnistvu fks do rekonstrukcije za olimpijske igre.NoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 02:35Pa drzava Jugoslavija je napravila Kosevo za olimpijske igre
Grbavica je bila drzavna poslije rata, pa je 2000 neke uknjizena na ug zeljescar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Stanite neka nam objasni pantelija iz nekog pickovca kod Kladuse da je Olimpijski gradski stadion njihov

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Momak je iz Sarajeva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:29Stanite neka nam objasni pantelija iz nekog pickovca kod Kladuse da je Olimpijski gradski stadion njihov![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
Nemojte tako, kupili su Grbavicu, Šiljak pokazivao maramicu sa iznosom koji je plaćen 

Koševo Zapad
Moj otac dok je šutao loptu na Vase Miskina, tvoj je vjerovatno prevrtao sijeno ba su nekom ****KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:29Stanite neka nam objasni pantelija iz nekog pickovca kod Kladuse da je Olimpijski gradski stadion njihov![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:32Momak je iz Sarajeva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:29Stanite neka nam objasni pantelija iz nekog pickovca kod Kladuse da je Olimpijski gradski stadion njihov![]()
![]()
Dobro nije pickovac, nego Bihac, do mene je.
Ali naravno da ce nakon toliko vremena botovanja postati “sarajlija” i da je Sebilj njegov. Nije da vam je tako sa bar 80% navijaca i citava historija kluba. Uvijek najglasniji sa spinovima ovi koji nisu odavde

Da me neko pogresno ne shvati, nemam nista protiv ovih navijaca iz drugih gradova, cak ih i vise postujem od ovih domacih. Zeljo ih i ima najvise u drzavi ali neces nikad vidjeti da neki nas iz drugih dijelova drzave dezura po forumima sa nerazumnim raspravama i botovanjem. To je kod vas standardno, i od Sabrine i njenog “uvoza” brigade postaje bas smijesno i jadno

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa vidis koliko si glup, ja sam rodjen gsmo jer nisam mogao u Sarajevu, ukucaj na google ili pitaj svoje sko su bili tada u sarajevu 85'KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:47mma_hz je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:32Momak je iz Sarajeva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 jul 2024, 08:29Stanite neka nam objasni pantelija iz nekog pickovca kod Kladuse da je Olimpijski gradski stadion njihov![]()
Dobro nije pickovac, nego Bihac, do mene je.
Ali naravno da ce nakon toliko vremena botovanja postati “sarajlija” i da je Sebilj njegov. Nije da vam je tako sa bar 80% navijaca i citava historija kluba. Uvijek najglasniji sa spinovima ovi koji nisu odavde![]()
Da me neko pogresno ne shvati, nemam nista protiv ovih navijaca iz drugih gradova, cak ih i vise postujem od ovih domacih. Zeljo ih i ima najvise u drzavi ali neces nikad vidjeti da neki nas iz drugih dijelova drzave dezura po forumima sa nerazumnim raspravama i botovanjem. To je kod vas standardno, i od Sabrine i njenog “uvoza” brigade postaje bas smijesno i jadno![]()
![]()
![]()
To je to, imaju svi skriptu koju moraju ispostovati
![]()
Na koševu je u porodilistu umiralo preko 30% beba zbog bakterije koja se uvukla u porodiliste, pa su žene išle radjati djecu u druge bolnice. S obzirom da mi je mama iz Krajine, a djed medicinski radnik, otisla je roditi tamo.
Sad opet procitaj, sta pise, CIJELI zivot sam u Sarajevu, osims to sam se rodio tamo, a 5 godina sam zivio jer mi je otac RVI ostao bez posla, a mati dobila posao tamo, ovdje nije mogla od sda balegara, pa smo morali se seliti. I ja sam ponosan na dio porodice iz Krajine, i više od toga. Samo bolesnici kao ti imate zelju da omalovazavate takve stvari, pored Kladuše.
A moje prezime u Sarajevu sto sam uspio pronaci ide 5 koljena nazad, kuca nam bila kod Marokanskog restorana do 1959. kada su tri brata prodala kucu u zamjenu za stanove i zemljiste.
E sad debilu, smijes li nam ti ovako javno napisati odakle si i ko, ili si pičić koji se krije iza profila?
Stadion vam je prepisan 2000 i neke, mislim 2002. Imas na netu i papir fino uslikan i potpisan. Isto tako imas i prije rata tekst o tome da FK Sarajevo je bilo na papiru upravitelj kosevom sve do rekonstrukcije za olimpijske igre. Cim kuci dodjem s posla, rado cu ti uslikati pa nam onda objasni, ko bolje zna, ti sa sebilja ili ja iod Kladuše
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam ima li išta gluplje i jadnije od malograđanske priče odakle si i eto nisi se rodio u Sarajevu, rodio si se...
Šta te boli q gdje se ko rodio? I kakva je to referenca za bilo šta? Kakav je neko čovjek?
Jel to neko vrijedniji jer se rodio na Koševu od onog ko se rodio u Bihaću, Mostaru, Goraždu, Zenici?
Džabe ti sve kad si ti i dalje sitni čaršijaner koji pred granapom na gajbi uz dvoguzu bistriš politiku i odakle je ko.
Šta te boli q gdje se ko rodio? I kakva je to referenca za bilo šta? Kakav je neko čovjek?
Jel to neko vrijedniji jer se rodio na Koševu od onog ko se rodio u Bihaću, Mostaru, Goraždu, Zenici?
Džabe ti sve kad si ti i dalje sitni čaršijaner koji pred granapom na gajbi uz dvoguzu bistriš politiku i odakle je ko.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Combattente87 i 17 gostiju.