Mora se i ovo dobiti,ali se morao dobiti ii BoracGunnerS je napisao/la:Ako hočemo titulu, ovo se mora dobit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mora se i ovo dobiti,ali se morao dobiti ii BoracGunnerS je napisao/la:Ako hočemo titulu, ovo se mora dobit
Je... raju samo da hocemo pobijeditiaS_Roma je napisao/la:jbg radni dan ... manje ce raje otici kako god se okrene, al sta je tu je
Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talentadino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.
Pandza je glup(ne bi trebao tako reci ali...) nije cak ni u Lokomotivi vec u Radniku iz Sesveta(3. HNL).Dok je potpisao za Dinamo trebao je traziti posudbu u FKS,ali on mislio bit ce mjesta za njega pa ga posalju u Lokomotivu pa ga onda vrate u juniorski tim Dinama i na kraju u 3. HNL ga posaljuadnanhz je napisao/la:Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talentadino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.![]()
A savez kp savez ni CIK ni Drzava im nemere nista![]()
![]()
Ako cemo realno i jedan i drugi su bili veliki talenti al sto zbog politike njihovih menadjera,sto nase uprave (tadasnje) sto njihovih neiskusnih glavica( konta da mi se sto prije iscupat iz ove kaljuge od lige) i desiti se da sa 19 godina misli da je ronaldinjo bi sta bi et gdje su sad,al opet ponavljam straasno mi je zao al nazalčost nasa surova relanostFK Sarajevo je napisao/la:Pandza je glup(ne bi trebao tako reci ali...) nije cak ni u Lokomotivi vec u Radniku iz Sesveta(3. HNL).Dok je potpisao za Dinamo trebao je traziti posudbu u FKS,ali on mislio bit ce mjesta za njega pa ga posalju u Lokomotivu pa ga onda vrate u juniorski tim Dinama i na kraju u 3. HNL ga posaljuadnanhz je napisao/la:Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talentadino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.![]()
A savez kp savez ni CIK ni Drzava im nemere nista![]()
![]()
![]()
.Hare Handzic manji talenat od njega bio,a bolje je prosao.
Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
I jos bi dodao s obzirom na manjak spiceve rado bi vidio raleta i sarana
Dino samo da te pozdravim ,pošto sam bio odsutan desetak dana da vidim kako si!?dino lj je napisao/la:Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
dobar jarane,sve o.k. kako je ko tebe stanje.sekac je napisao/la:Dino samo da te pozdravim ,pošto sam bio odsutan desetak dana da vidim kako si!?dino lj je napisao/la:Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
Tako je !Megamon je napisao/la:UNFKS poziva sve one koji zele da odaju pocast nasem bratu Vedranu Puljicu da u ponedjeljak u 16h dodju na plato ispred sjeverne tribine, odakle cemo u 16:30h krenuti prema mjestu gdje pociva nas brat.
Sramota ko mogne, a ne dodje.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, haris004, InatSilniBosanski, Rajvosa4ever, Rule_hz i 75 gostiju.