FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tarpi do bagro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tarpi do bagro » 30 sep 2010, 16:31

GunnerS je napisao/la:Ako hočemo titulu, ovo se mora dobit :(
Mora se i ovo dobiti,ali se morao dobiti ii Borac :cry:
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 sep 2010, 17:15

Nista od utakmica za vikend...sve se odgadjaju :| tako da imamo jos fore da se spremimo,tamo do sredine iduce sedmice utorak-srijeda kad se vec igraju utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 sep 2010, 17:34

jbg radni dan ... manje ce raje otici kako god se okrene, al sta je tu je ;)

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 30 sep 2010, 17:46

aS_Roma je napisao/la:jbg radni dan ... manje ce raje otici kako god se okrene, al sta je tu je ;)
Je... raju samo da hocemo pobijediti :mrgreen:
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 sep 2010, 18:05

Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 sep 2010, 18:11

dino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.
Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talenta :(

A savez kp savez ni CIK ni Drzava im nemere nista :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 sep 2010, 18:14

adnanhz je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije gdje igra sada onaj Pandza sto ga je Dinamo kupio od vas.
Mislim da ga je dinamo proslijedio svojoj filijali zagrabackoj lokomotivi al kolko ja pratim ni tu nije standardan i iskreno steta za onakog talenta :(

Pandza je glup(ne bi trebao tako reci ali...) nije cak ni u Lokomotivi vec u Radniku iz Sesveta(3. HNL).Dok je potpisao za Dinamo trebao je traziti posudbu u FKS,ali on mislio bit ce mjesta za njega pa ga posalju u Lokomotivu pa ga onda vrate u juniorski tim Dinama i na kraju u 3. HNL ga posalju :( :( .Hare Handzic manji talenat od njega bio,a bolje je prosao.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 sep 2010, 18:15

evo me ponovo hahahahaha :D
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 sep 2010, 18:18

FK Sarajevo je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:

Pandza je glup(ne bi trebao tako reci ali...) nije cak ni u Lokomotivi vec u Radniku iz Sesveta(3. HNL).Dok je potpisao za Dinamo trebao je traziti posudbu u FKS,ali on mislio bit ce mjesta za njega pa ga posalju u Lokomotivu pa ga onda vrate u juniorski tim Dinama i na kraju u 3. HNL ga posalju :( :( .Hare Handzic manji talenat od njega bio,a bolje je prosao.
Ako cemo realno i jedan i drugi su bili veliki talenti al sto zbog politike njihovih menadjera,sto nase uprave (tadasnje) sto njihovih neiskusnih glavica( konta da mi se sto prije iscupat iz ove kaljuge od lige) i desiti se da sa 19 godina misli da je ronaldinjo bi sta bi et gdje su sad,al opet ponavljam straasno mi je zao al nazalčost nasa surova relanost :evil:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 sep 2010, 18:22

Steta stvarno je bio talentovan i odlicno je igrao onu zadnju sezonu kod vas,puno je ove nase djece iz omladinskih pogona Zelje i Sarajeva koji su nestrpljivi i takvim odlascima samo sebi nastete.Hvala na informaciji.
življenja i ponašanja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 sep 2010, 18:25

Ma to je problem generalno svih igraca koji imaju talenat,nekad od Skore koji je otisao iz Sarajeva ko vrlo mlad pa se manje vise zajebo,pa evo do Handzica H. i Pandze,sto da ne kazem i Seke,koji je odbio da potpise ugovor sa prvim timom i otisao da igra sa Radnik kod Irfana jel mu je ovaj rekao da ce ga prodati u Cesku itd gdje vec prodaje igrace....cim napune 18 nos se digne,epiteti porastu vec se vide u najvecem svjetskom klubu a ugl vecina ih se prije vrati nego sto tamo odigraju par utakmica...ali kada se vrate to nije to,vidimo i sa Handzicem ove godine daboda da zaigra za prvi tim a da je ostao u Sarajevu do sada bi vjerovatno bio jedan od glavnih igraca...

Al takve nezalim ima i pametnih slucajeva evo Kene Handzica imao je ponude iz vana,Grcke konkretno kolko ja znam ali je ostao tu gdje jeste potpisao ugovor sa prvim timom,sad je standardan prvotimac,dobio je poziv za repku,postao jedan od nosilaca nase igre itd itd...dok ovi tamo truhnu,mada uzimaju dobre pare ali ih nema na mapi...dok ce ovaj odigrati ovdje jos sezonu-dvije lupam i kasnije se prodati kako valja,tj ko provjeren igrac a ne ko tamo neki talanat koji ce se kaliti 5 godina bez 3 utakmice igranja i na kraju moliti da se vrati tamo odakle je poceo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 sep 2010, 18:40

Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
I jos bi dodao s obzirom na manjak spiceve rado bi vidio raleta i sarana :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 sep 2010, 19:16

adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.
življenja i ponašanja.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 sep 2010, 19:32

dino lj je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Nazalost ja nebi njih najvise krivio jer stavi se i ti u njihov polozaj ovdje igra za par stoja dodje mu menadjer i ponudi mu klub u kojem ce imat par hiljada i bjezi al nazalost na svim ovim primjerima se pokazalo kao greska po same igrace tacno je bolje mu je finansijski al kao igraci mnogi su propali dje su ,nigdje ,nije djaba ona stara poslovica za sve u zivotu prvo skoci pa reci hop tj moraju malo iskustva steci pa i u ovoj nasoj ligi pa tek onda vidjet sta gdje a ne sa 16-17 godina i onda pukne pod pritiskom i propadne kao igrac
Jarane ja mislim da nije samo problem u igracima ima dosta toga i do trenera,uprave ili menadzera,oni bi ba rodjenu mater prodali za koju hiljadu a kamo nekog talenta.Kada sagledas i Sarajevo i Zeljo su samo neku sicu zaradili na svima njima od Skore,Handzica,Pandze,Silica,Dzeke ili Jahica a da ne govorim o Dialibi gdje smo ga jos i naj....i.Nismo skupa ni mi ni vi za ove sve igrace dobili obestecenje kao neki drugi klub i za dosta slabije igrace,ali valjda je to produkt svega ovoga u drzavi.
Dino samo da te pozdravim ,pošto sam bio odsutan desetak dana da vidim kako si!? ;)
Sarajevo ljubavi moja!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 30 sep 2010, 20:20

sekac je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
Dino samo da te pozdravim ,pošto sam bio odsutan desetak dana da vidim kako si!? ;)
dobar jarane,sve o.k. kako je ko tebe stanje.
življenja i ponašanja.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 sep 2010, 20:59

UNFKS poziva sve one koji zele da odaju pocast nasem bratu Vedranu Puljicu da u ponedjeljak u 16h dodju na plato ispred sjeverne tribine, odakle cemo u 16:30h krenuti prema mjestu gdje pociva nas brat.

Sramota ko mogne, a ne dodje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 sep 2010, 23:56

Megamon je napisao/la:UNFKS poziva sve one koji zele da odaju pocast nasem bratu Vedranu Puljicu da u ponedjeljak u 16h dodju na plato ispred sjeverne tribine, odakle cemo u 16:30h krenuti prema mjestu gdje pociva nas brat.

Sramota ko mogne, a ne dodje.
Tako je !

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 30 sep 2010, 23:56

Jedva cekam tekmu protiv Zvijezde bit ce gusto :)
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 okt 2010, 08:47

http://www.fcsarajevo.ba/intervju.php

Interviju sa Damirom Hadjicem
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 okt 2010, 12:19

e de može li mi neko objasniti situaciju sa vašim snadbijevačem opreme je li Nike ili Legea oficijalni zastupnik :?: Čini mi se da je na početku sezone Blekić potpisao sa Legeom a igrate u starim Nike dresovima :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, haris004, InatSilniBosanski, Rajvosa4ever, Rule_hz i 75 gostiju.