FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dovesti Vukovica i Marčetića iz Borca koji je u raspadu...definitivno malci sa potencijalom...Lukić iz Širokog također.. 

Kod nas se nikad ne zna sa novim trenerom/igracem. Zato i ne treba nikakvo misljenje imati unaprijed. Reci da je ovaj covjek neki šklj trener moze samo neznalica. Dugo godina u trenerskim vodama i dosta ozbiljnijih angazmana je imao. Ali kako rekoh kod nas se nikad ne zna kako ce se to posloziti i jedino mozemo pozeliti dobrodoslicu covjeku.
Nadam se da se Viveros dobro izljubio i izgrlio sa svojima i da nece "plakati" za porodicom
iz nase lige se nece nista dovoditi. doci ce 3 ograca iz HNL, vodo se borba da se vrati 5 stranaca. U tom slucaju bi Viveros bio vracen, Pena dobija nogu, dolaze dva juznoamerikanca.
Dosta ovisi o prolazu u 2.pretkolo
Dosta ovisi o prolazu u 2.pretkolo
- Maroon1946
- Kontakt:
Izbaci Ayluh & co iz klubaIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:16Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:52Nema sta. Receno je prije da se nagadja, izmislja zlonamjerno, kreira pritisak jer ovdje ljudi ne vole uspjeh, podapinju do uspjeha ismijavaju, a na kraju glorifikuju, dive se. Ali ima puta jos do tresnjice na vrhu kolaca. Mucan je i tezak, trnovit put ali nagrada ce aBd biti jos ljepsa u kontruIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09Lijepo vam je receno, vise puta, da ne vjerujete medijima i neprovjerenim glasinama
Nema veze, idemo dalje!![]()
Prenesi pozdrave i cestitke uz poruku Potopite odredjene ljude prije nego oni potope vas.![]()
Nema veze, zauzmimo positive stav. Budimo positivni i lijepe stvari ce nam se desavati! Nadam se da je lekcija naucena i da se od sad nece vjerovati kojekakvim medijskim natpisima i glasinama.
Misljenja o saopstenju koje je poslano?
Znači po tvojim informacijama ostat će Oliveira i Kyeremeh? Ili će ih dva južnoamerikanca zamijeniti? Šta kaže tvoj izvor šta ćemo sa Guliashvilijem?
-
- Kontakt:
Trener je iznad lige ali klub kao kkub nije organizovan jer ga vode nestrucni ljudi, sve dok oni odlucuju trener ce biti zrtveno janje kada brod pocns tonuti.keli je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:32Kod nas se nikad ne zna sa novim trenerom/igracem. Zato i ne treba nikakvo misljenje imati unaprijed. Reci da je ovaj covjek neki šklj trener moze samo neznalica. Dugo godina u trenerskim vodama i dosta ozbiljnijih angazmana je imao. Ali kako rekoh kod nas se nikad ne zna kako ce se to posloziti i jedino mozemo pozeliti dobrodoslicu covjeku.
Zamisli sada Finale Kupa BiH, Vuković u našem dresu i gleda u BiH zastavu?belosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:30Dovesti Vukovica i Marčetića iz Borca koji je u raspadu...definitivno malci sa potencijalom...Lukić iz Širokog također..![]()
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Tacno. Zacarani krug.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:41Trener je iznad lige ali klub kao kkub nije organizovan jer ga vode nestrucni ljudi, sve dok oni odlucuju trener ce biti zrtveno janje kada brod pocns tonuti.keli je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:32Kod nas se nikad ne zna sa novim trenerom/igracem. Zato i ne treba nikakvo misljenje imati unaprijed. Reci da je ovaj covjek neki šklj trener moze samo neznalica. Dugo godina u trenerskim vodama i dosta ozbiljnijih angazmana je imao. Ali kako rekoh kod nas se nikad ne zna kako ce se to posloziti i jedino mozemo pozeliti dobrodoslicu covjeku.
- skullcrusher
- Kontakt:
Jel to onaj sto je dizao tri prsta prema zapadu kad je prekinuta tekma ili kad je ulazio u tunel istoka pa isto uradio ? Nisam siguran ko je al nesto mi u sjecanju kao da jestebelosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:30Dovesti Vukovica i Marčetića iz Borca koji je u raspadu...definitivno malci sa potencijalom...Lukić iz Širokog također..![]()
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- belosevic23
- Kontakt:
Nisam to vidio, ako je neko vidio nek potvrdi..meni je malac djelovao korektno po ponašanju a dobar je igračskullcrusher je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:49Jel to onaj sto je dizao tri prsta prema zapadu kad je prekinuta tekma ili kad je ulazio u tunel istoka pa isto uradio ? Nisam siguran ko je al nesto mi u sjecanju kao da jestebelosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:30Dovesti Vukovica i Marčetića iz Borca koji je u raspadu...definitivno malci sa potencijalom...Lukić iz Širokog također..![]()
- skullcrusher
- Kontakt:
Pardon nisam fino vidio mislio sam na Makarica jer sam procitao da i on ide iz borca, moja greska.belosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:54Nisam to vidio, ako je neko vidio nek potvrdi..meni je malac djelovao korektno po ponašanju a dobar je igračskullcrusher je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:49Jel to onaj sto je dizao tri prsta prema zapadu kad je prekinuta tekma ili kad je ulazio u tunel istoka pa isto uradio ? Nisam siguran ko je al nesto mi u sjecanju kao da jestebelosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:30Dovesti Vukovica i Marčetića iz Borca koji je u raspadu...definitivno malci sa potencijalom...Lukić iz Širokog također..![]()
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Sudit po rezultatima, jedini ispravan sud, ali opet truhla je dosta podloga u klubu da se nesto bum ocekuje, sve dok je ayla i udruzenje lezbaca tu mi smo donji.keli je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:46Tacno. Zacarani krug.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:41Trener je iznad lige ali klub kao kkub nije organizovan jer ga vode nestrucni ljudi, sve dok oni odlucuju trener ce biti zrtveno janje kada brod pocns tonuti.keli je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:32Kod nas se nikad ne zna sa novim trenerom/igracem. Zato i ne treba nikakvo misljenje imati unaprijed. Reci da je ovaj covjek neki šklj trener moze samo neznalica. Dugo godina u trenerskim vodama i dosta ozbiljnijih angazmana je imao. Ali kako rekoh kod nas se nikad ne zna kako ce se to posloziti i jedino mozemo pozeliti dobrodoslicu covjeku.
A gledam u zadnjih 5 godina nigdje duze od godine nije ostao, da ne bude da samo mi tjeramo tako brzo.
Gledam neki podcast Zekića i govori, parafraziram "Nigdje navijaci nisu ubili svog igrača kao Osijekov istok neke igrače Osijeka". E moj Zekiću nisi ti vidio istok Koševa... 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Danas je rijetkost opcenito vidjeti trenera negdje duze od 2 sezone tako da to nije samo kod nas. Ali kod nas su treneri uglavnom zrtvena janjad.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:03Sudit po rezultatima, jedini ispravan sud, ali opet truhla je dosta podloga u klubu da se nesto bum ocekuje, svedok je ayla i udruzenje lezbaca tu mi smo donji.keli je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:46Tacno. Zacarani krug.Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jun 2024, 15:41
Trener je iznad lige ali klub kao kkub nije organizovan jer ga vode nestrucni ljudi, sve dok oni odlucuju trener ce biti zrtveno janje kada brod pocns tonuti.
A gledam u zadnjih 5 godina nigdje duze od godine nije ostao, da ne bude da samo mi tjeramo tako brzo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako nije vidio? Pa bio je naš igrač.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ono sta sam otrkio ke da Pena ide
i da Ismir ima dva igraca uj.americi
Al tesko je bilo sta reci,Zekic se pita dosta
Da li neko može iskopati njegovu sliku u dresu FKS
Dobro jest bio. Kratak period poslije rata. Ne brojim to. Tek će sad dobro upoznati istok.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
7 utakmica ima za Sarajevo samo, ja mislim sezona 2000/01
Mozda je i tad facko galamio sa istoka haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.