U Partizaniju je radio 5 mjeseci pa je Osijek otkupio njegov ugovor. Njih je sa 7. mjesta odveo u Evropu jos promovisao Matkovica koji sas vrijedi 4m.Pena je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:43Nije zato sto je vodio neke ekipe koje su se borile za opstanak, npr. Osijek se 2015 borio za opstanak, sljedecu sezonu izborio europu i svake naredne, vodio one Madjare, prvi dio sezone neki drugi trener bio skoro sve izgubio, Zekic je imao pobjede, ali niie uspio izboriti opstanak, sa Šerifom mu je dobar ppg logicno i ima s njima osvojenu titulu i dva kupa, Slaven isto vazda borba za opstanak, jedino mi je Partizani upitnikluckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:20S obzirom da sam najavljivao Husrefa, a na osnovu informacija s izvora, želim se prije svega izviniti. Saznat ću uskoro sigurno i gdje je tačno došlo do kuršlusa.
Novom treneru želim dobrodošlicu i svu sreću ovog svijeta, te da ako već ne budemo šampioni barem imamo sadržaj
Ne znam koliko je mjerodavno, ali statistika s tm u smislu ppg mu i nije neka.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
mislim da onog Konjhodzica poljevaju vodom kad je vidio da Husref nije imenovan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- luckystrike
- Kontakt:
I ja sam to primjetio.
Bolje srijeda nego četvrtak. Praznovjerje, ali govorili su stariji "lijepo je srijedom započinjati"

Nek' nam je hairli!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mario Kuic mu je bio asistent u Partizaniju i Osijeku zadnji mandat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:21Piše da dolazi zajedno sa svojim članovima stručnog štaba.
Zna li neko malo više o tome?
Ko mu je do sad bio u SŠ?
Očigledno će Leko biti kondicioni.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sretno sefe, prizeljkivao sam njegov dolazak. Na hajr.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nema sta. Receno je prije da se nagadja, izmislja zlonamjerno, kreira pritisak jer ovdje ljudi ne vole uspjeh, podapinju do uspjeha ismijavaju, a na kraju glorifikuju, dive se. Ali ima puta jos do tresnjice na vrhu kolaca. Mucan je i tezak, trnovit put ali nagrada ce aBd biti jos ljepsa u kontruIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09Lijepo vam je receno, vise puta, da ne vjerujete medijima i neprovjerenim glasinama
Nema veze, idemo dalje!

Prenesi pozdrave i cestitke uz poruku Potopite odredjene ljude prije nego oni potope vas.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Od Zekića jedino što očekujem sljedeće sezone jeste da se vidi igra, ništa drugo, eventualno proći 2. pretkolo u Europi. Znači samo da vidim da ekipa igra, da imamo i glavu i rep, ako se otvori mogućnost uzeti kup što da ne, ali nije primarno. Imati igru i izboriti Europu kao osnovno odlična sezona za mene.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sta vele: rasulo, nece nama niko ozbiljan htjeti doci.
Nema raznih rundoslava sad sa komentarima, ugasili se. Mozda su se vec sageli.
Sretno Zeka!
Nema raznih rundoslava sad sa komentarima, ugasili se. Mozda su se vec sageli.
Sretno Zeka!
Nadam se da će se uskoro i akademija posložit jer je Zekić mag za afirmaciju mladih igrača.
Ako se vec moralo mijenjat, onda sigurno najbolje rjesenje od svih koji su se spominjali u medijima. Doduse u toj konkurenciji i nije neki uspjeh biti izabran.
Nek mu je sretno i da ostane barem do kraja sezone…
Nek mu je sretno i da ostane barem do kraja sezone…
Očekujem Erosa Grezdu u Sarajevu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mogucnost Komentara na sve objave kluba iskljuciti.
BEZ EUFORIJE pa da do zime tjeramo. Valjda cemo liciti na nesto
SRETNO ZZ
BEZ EUFORIJE pa da do zime tjeramo. Valjda cemo liciti na nesto
SRETNO ZZ
- 1 9 4 6 -
Što vjeruješ u svakakve gluposti?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja bi samo da zamolim ako moze bez najava kupova, titula, bumova, pojacanja, grupa...
Zekic je top izbor, ali daleko smo mi od onoga sto trebamo biti. Hajde da podrzimo covjeka, ali nemojte da zbog njegovog imenovanja smetnemo s uma probleme koje imamo, a puno ih je.
Zekic je top izbor, ali daleko smo mi od onoga sto trebamo biti. Hajde da podrzimo covjeka, ali nemojte da zbog njegovog imenovanja smetnemo s uma probleme koje imamo, a puno ih je.
Neka hvala, dosta ludi Adalberto.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- luckystrike
- Kontakt:
A i ovo 5 do 12...luckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:48I ja sam to primjetio.
Bolje srijeda nego četvrtak. Praznovjerje, ali govorili su stariji "lijepo je srijedom započinjati"
Nek' nam je hairli!
Okupam se, klanjam jaciju, legnem rahat... uzmem mobitel... i onda pristavi kahvu, pali jednu na drugu...
E živote...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:01Ja bi samo da zamolim ako moze bez najava kupova, titula, bumova, pojacanja, grupa...
Hajmo mic po mic.
Za početak, da se dovedu pojačanja na potrebne pozicije, a svakako nas očekuje i izvlačenje protivnika za prvo pretkolo.
Zadovoljni mislim da možemo biti, a euforiju ne trebamo imati. Tek ako u kontinuitetu od nekoliko mjeseci bude ličilo na nešto, imamo prostora da se nečemu nadamo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nismo mogli dovesti nekog boljeg od Zorana. Ok izbor po meni, ali naravno tek treba da se pokaze. Sve u svemu bez ozbiljnijeg rada u klubu nece nam nijedan trener donijeti poboljsanje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Dobrodošao sefe
Pravi trener samo mu dati prostora i vremena i uspjeh je zagarantovan.
Pravi trener samo mu dati prostora i vremena i uspjeh je zagarantovan.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!