nema vremena glasnogovornik. rade u 6.brzini. pripremaju nova pojačanja za ljeto. on osim što je glasnogovornik radi i kao skaut. a možda mu i forum odlvači pažnju. nije lako negirat sve ovo što mi lažemo na tanu radi lični interesa.kimbo je napisao/la:Zvanicna stranica super radi i stvarno covjek revnosno updatira sve. E sada me zanima par stvari.
Zasto nema rezultata objavljenih na zvanicnoj:
Zrinjski Velez 10 - 1 (pioniri)
Zrijnski Velez 8-0 (kadeti)
Bas bi nesto volio da procitam te izvjestaje, a izvjestaji mladih selekcija se inace objavljuju redovno (sto je za pohvalu naravno).
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
po čemu je bio najbolji? Koliko je imo asistencija i golova kao igrač od kojeg se to očekuje?ammarc je napisao/la:Zato jer je bio nas najbolji igrac tada. Jel to dovoljan argument ?kerzen je napisao/la:upravu si, on je u VELEŽ došao kao posuđen igrač.....
kako je direktor dopustio da osmanagić tada igra sve utakmice po 90 minuta ako klub na njemu nije imao finansijsku korist??? to neki novi vid stabilizacije?
Ne isplati se sa ovakvim likovima ni voditi debatu. Ovo je toliko glupo i retardirano pitanje da je za nepovjerovati.kerzen je napisao/la:upravu si, on je u VELEŽ došao kao posuđen igrač.....
kako je direktor dopustio da osmanagić tada igra sve utakmice po 90 minuta ako klub na njemu nije imao finansijsku korist??? to neki novi vid stabilizacije?
Sta fali sto ti u ekipi igra posudjeni igrac koji je kvalitetan i zasluzuje da igra u prvom timu, ako ti je bitan rezultat, a ne samo pare. Mislim ovo pitanje je toliko smijesno i zalostno u isto vrije. Ovakva pitanja se postavljaju samo u ocaju.
Isto kao da pitas kako to u Sunderlandu igra Nikolas Bendtner (posudjen iz Arsenala) ako Sunderland ne moze zaraditi na njemu. Stvarno si glup.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 07 maj 2012, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.
znaš ti ovog MostarcaVeležovcaAnalic je napisao/la:Za pola iznesenih podataka od strane brato brato i kerzena znam da su netacne 100%.
Znaci ne ubijedjujem ja nikog od vas da mi vjerujete, ali za pola stavki znam da nisu tacne. Za druge te neke informacije ne mogu negirati jer nemam pojma, ali za pretpostaviti je da su i to carsijske price po kredibilitetu ovih clanova mogu sve zakljuciti. CIm za pola stvari znam da su lazne, zasigurno ono pola nije sve tacno. Suma sumarum moze se pretpostaviti da je velika vecina, ako ne i sve netacno.
Ova tema FK Velez vise nema svoju svrhu. 90% velezovaca se vise i ne javlja na ovu temu da prica o Velezu kada pojedinci ovu temu pretvore u svoje licne frustracije i svojekakve destruktivne lazne informacije.
Nevjerovatno da se ovdje iznose carsijske price koje kruze po mostaru a za koje se 100% zna da nisu istinite ko imalo ima mozga. Stvarno ovdje neki ne zasluzuju niti da se povezuju sa Velezom, ako su vam licne frustracije ispred Veleza.
Mislite da cete zvucati kredibilno jer iznosite cifre uz neka imena igraca. Kako ste jadni ali od "kredibilnosti" imate samo ovaj zadnji dio "debilnosti".
Analic
pa dobro. što onda ti podržavaš recimo neigranje rikija demića zbog ugovora ako smatraš da je bitan rezultat a ne zarada kluba?
pa dobro. što onda ti podržavaš recimo neigranje rikija demića zbog ugovora ako smatraš da je bitan rezultat a ne zarada kluba?
ja samo neznam na osnovu cega pojedini likovi ovdje brane tanu i kompaniju?? u javnost se iznose samo pozitivne stvari o velezu od strane kluba(naravno beru sebi bodove),dok je u stvarnosti druga prica! pitajte igrace kada su zadnji put primili platu!pa oni zive ko zadnji garibi,a ovamo u javnost izlaze novi sponzori, dogradnja stadiona,nekakve sobe za igrace(nikad sa ovim kriminalcima,a mozda ni tada)...al eto vi sto ih podrzajete uzivajte.. i naravno kao sto je neko prije napisao dok je taj famozni tanovic u klubu nama nema napretka!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Jos jedno u nizu glupih pitanja. I brate odakle ti to da ja nepodrzavam igranje Demica???? WTF??? Ti si fakat nenormalan covjek. Kada nestane argumenata za postojeci razgovor mijenjas temu i pripisujes mi nesto sto nikada nisam rekao.kerzen je napisao/la:Analic
Ja niti podzavam niti nepodrzavam igranje Demica. Tu odluku prepustam treneru jer mi je Velez na prvom mjestu a ne Demic.
Do juce se sralo i za Brkovica sto ne igra, a danas se sere sto Brkovic igra. Do juce se sralo da klub radi za igrace za strane, a danas kada su svi igraci domaci i domaci trener opet se sere iz novih nekih razloga. Zato sto su pojedini samo krili iza termina "domaci", a ustvari su konkretno mislili na svoje licne ljubimce "Durakovic, Demic...itd" isto kao sto se Karadzic krije iza srpskog naroda. Sada igraju domaci, ali ne vasi domaci. A samo da navedem da uvijek seru jedni te isti. Kada cete vise licne interese i poznanstva ostaviti postrani i konacno jednom staviti Velez na prvo mjesto.
Ja podzravam ovu upravu zbog vidljivog napretka. Ljude i ne znam, ali znam da je sada situacija puno stabilnija nego prije njihovog dolaska. Ako vec hocete smjenu garniture onda se potrudite da nadjete bolju alternativu da Velez ne ispasta.
Dobro se zna sta se ranije desavalo odlaskom ljudi iz kluba. Svi traze necije smjene i kada dodje do tih smjena klub se nadje pred gasenjem jer ti isti sto vrse pritisak nikad nemaju bolja rijesenja jer samo znaju srat. Ovaj scenarij se Velezu desavao mnostvo puta poslije rata gdje po par mjeseci niko ne zeli ni prici Velezu jer svi znaju da sta got i kako radio nace se velika masa da sere na svaki tvoj korak.
Ako nadjete bolje ljude koji su spremani da vodi Velez bolje od trenutnih ljudi ja sam uz vas. Najlakse je biti destruktivan i samo kritikovati online, ali kada treba biti konstruktivan e onda svi sute i ocekivaju da ce smjenama jednostavno doci bolja vremena.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 07 maj 2012, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
brato brato
- Kontakt:
De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sadAnalic je napisao/la:Jos jedno u nizu glupih pitanja. I brate odakle ti to da ja nepodrzavam igranje Demica???? WTF??? Ti si fakat nenormalan covjek. Kada nestane argumenata za postojeci razgovor mijenjas temu i pripisujes mi nesto sto nikada nisam rekao.kerzen je napisao/la:Analic
Ja niti podzavam niti nepodrzavam igranje Demica. Tu odluku prepustam treneru jer mi je Velez na prvom mjestu a ne Demic.
Do juce se sralo i za Brkovica sto ne igra, a danas se sere sto Brkovic igra. Do juce se sralo da klub radi za igrace za strane, a danas kada su svi igraci domaci i domaci trener opet se sere iz novih nekih razloga. A samo da navedem da uvijek seru jedni te isti. Kada cete vise licne interese i poznanstva ostaviti postrani i konacno jednom staviti Velez na prvo mjesto.
Ja podzravam ovu upravu zbog vidljivog napretka. Ljude i ne znam, ali znam da je sada situacija puno stabilnija nego prije njihovog dolaska. Ako vec hocete smjenu garniture onda se potrudite da nadjete bolju alternativu da Velez ne ispasta.
Dobro se zna sta se ranije desavalo odlaskom ljudi iz kluba. Svi traze necije smjene i kada dodje do tih smjena klub se nadje pred gasenjem jer ti isti sto vrse pritisak nikad nemaju bolja rijesenja jer samo znaju srat. Ovaj scenarij se Velezu desavao mnostvo puta poslije rata gdje po par mjeseci niko ne zeli ni prici Velezu jer svi znaju da sta got i kako radio nace se velika masa da sere na svaki tvoj korak.
Ako nadjete bolje ljude koji su spremani da vodi Velez bolje od trenutnih ljudi ja sam uz vas. Najlakse je biti destruktivan i samo kritikovati online, ali kada treba biti konstruktivan e onda svi sute i ocekivaju da ce smjenama jednostavno doci bolja vremena.
jel ti znas koliko su Gospodin Varesanovic i Gospodin Prljaca kostali svaki mjesec VELEŽA ? ocigledno neznas ev ja cu ti rec
svaki mjesec varesanovic i prljaca su uzimali 30 000 km od veleža + auto + telefon + kuca + ?????????? 5 igraca ? koji je vec hiros zatrazio sam da ode ? lol slucajno hahahah
Nemaš ti pojma!brato brato je napisao/la:De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sadAnalic je napisao/la:Jos jedno u nizu glupih pitanja. I brate odakle ti to da ja nepodrzavam igranje Demica???? WTF??? Ti si fakat nenormalan covjek. Kada nestane argumenata za postojeci razgovor mijenjas temu i pripisujes mi nesto sto nikada nisam rekao.kerzen je napisao/la:Analic
Do juce se sralo i za Brkovica sto ne igra, a danas se sere sto Brkovic igra. Do juce se sralo da klub radi za igrace za strane, a danas kada su svi igraci domaci i domaci trener opet se sere iz novih nekih razloga. A samo da navedem da uvijek seru jedni te isti. Kada cete vise licne interese i poznanstva ostaviti postrani i konacno jednom staviti Velez na prvo mjesto.
jel ti znas koliko su Gospodin Varesanovic i Gospodin Prljaca kostali svaki mjesec VELEŽA ? ocigledno neznas ev ja cu ti rec
svaki mjesec varesanovic i prljaca su uzimali 30 000 km od veleža + auto + telefon + kuca + ?????????? 5 igraca ? koji je vec hiros zatrazio sam da ode ? lol slucajno hahahah
-
brato brato
- Kontakt:
De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sad
svaki mjesec varesanovic i prljaca su uzimali 30 000 km od veleža + auto + telefon + kuca + ?????????? 5 igraca ? koji je vec hiros zatrazio sam da ode ? lol slucajno hahahah[/quote]
Nemaš ti pojma![/quote]
ok majstore vidit ces kad sve izadje u javnost a ocigledno neznas ni ovo ..
kad su isli na pripreme u francusku mirza cemalovic ih cekao pred hotelom a nije bio ni potpisao ugovor tad sa velezom... 2 Anis Kalajdzic sin Avde koji trenutno igra u Lokomotivi , isto isao u francusku sa veležom a kad su se vratili sutra dan se pojavio na trenungu lokomotive mozda mali anis nije isao na izlet ? Mirza cemalovic ih cekao pred hotelom to je isto normala.
Druze nisi upucen u Velez koliko sam ja bolje ti je da sutis
svaki mjesec varesanovic i prljaca su uzimali 30 000 km od veleža + auto + telefon + kuca + ?????????? 5 igraca ? koji je vec hiros zatrazio sam da ode ? lol slucajno hahahah[/quote]
Nemaš ti pojma![/quote]
ok majstore vidit ces kad sve izadje u javnost a ocigledno neznas ni ovo ..
kad su isli na pripreme u francusku mirza cemalovic ih cekao pred hotelom a nije bio ni potpisao ugovor tad sa velezom... 2 Anis Kalajdzic sin Avde koji trenutno igra u Lokomotivi , isto isao u francusku sa veležom a kad su se vratili sutra dan se pojavio na trenungu lokomotive mozda mali anis nije isao na izlet ? Mirza cemalovic ih cekao pred hotelom to je isto normala.
Druze nisi upucen u Velez koliko sam ja bolje ti je da sutis
I naravno opet mijenjanje teme kada nestane argumenata. Drugo evo sada trenira domaci trener i domaci igraci zar ti nebi trebalo biti drago. **** vas Mirza evo otisao je sta je sad problem.brato brato je napisao/la: De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sad
Trece logicno je da ljudi sa strane kostaju vise od domacih. OMG Sarajevo vodi Jovic pa kako su glupi u Sarajevu zar ne kontaju da im je isplativije nekog Sarajliju dovesti. OMG zar im nije zao stan placati u Sarajevu. Hehe. Ukratko to je vase razmisljanje.
Logicno da je Mirza + Prljaca (strani) veci trosak od Dzafica + Dizdarevica (domaci), ali haj mi molim te reci samo kako si ti dosao do cifre od 30.000KM pretpostavljam uz kafu sa poznanikom. Kako ste smijesni sa tim ciframa niste ni svjesni.
-
brato brato
- Kontakt:
molim te ljepo prepolovi to na 2 osobe ? ty na varesanovica i prljacu ..namoj bola pricat gluposti ti ces doc do ovih informacija tek za nekoliko mjeseci a haj sad odo imam drugi obaveza ,Analic je napisao/la:I naravno opet mijenjanje teme kada nestane argumenata. Drugo evo sada trenira domaci trener i domaci igraci zar ti nebi trebalo biti drago. **** vas Mirza evo otisao je sta je sad problem.brato brato je napisao/la: De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sad
Trece logicno je da ljudi sa strane kostaju vise od domacih. OMG Sarajevo vodi Jovic pa kako su glupi u Sarajevu zar ne kontaju da im je isplativije nekog Sarajliju dovesti. OMG zar im nije zao stan placati u Sarajevu. Hehe. Ukratko to je vase razmisljanje.
Haj mi molim te reci samo kako si ti dosao do cifre od 30.000KM pretpostavljam uz kafu sa poznanikom.
tanu za doživotnog počasnog direktora! nekad sjajni vratar sa čitavih 36 nastupa za velež daanas je klub spasio gašenja skupa sa još par svojih lizoguzaca koji nisu znali do rata da velež i postoji.nije on lopov. on sve pošteno i časno radi. transparentno. nije lako u ovim vremenima stabilizovat klub i od tri ulice napravit evropski klub. svaka mu čast!
Vidiš da je lik sav važan,zna par igrača VeležaAnalic je napisao/la:I naravno opet mijenjanje teme kada nestane argumenata. Drugo evo sada trenira domaci trener i domaci igraci zar ti nebi trebalo biti drago. **** vas Mirza evo otisao je sta je sad problem.brato brato je napisao/la: De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sad
Logicno da je Mirza + Prljaca (strani) veci trosak od Dzafica + Dizdarevica (domaci), ali haj mi molim te reci samo kako si ti dosao do cifre od 30.000KM pretpostavljam uz kafu sa poznanikom. Kako ste smijesni sa tim ciframa niste ni svjesni.
Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju
Ja sam za to da se Tani spomenik digne u prirodnoj veličini nasred Musale!!
ovo je presmiješno cccccc
Ja sam za to da se Tani spomenik digne u prirodnoj veličini nasred Musale!!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
HA HA HA HA trebaš bit menadžer iz metropole zvane srebrenik pa da uletiš sa buljkom u tal. ili sandžaklija sa adresom prebivališta u glavnom gradu BiH. tani spomenik na musali? tu ideju može prosut samo ajanić i tanina žena. i sinovi bi mu bili protiv ja mislim.Borg je napisao/la:Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam za to da se Tani spomenik digne u prirodnoj veličini nasred Musale!!![]()
![]()
![]()
![]()
I ja sam ZA!!!Borg je napisao/la:Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam za to da se Tani spomenik digne u prirodnoj veličini nasred Musale!!![]()
![]()
![]()
![]()
borg, Analic, ra1981, MostaracVelezovac - jedan te isti lik. znamo koji (IP - SAD)ra1981 je napisao/la:I ja sam ZA!!!Borg je napisao/la:Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kerzen...
Ja Tanu 'volim' koliko i ti,ništa manje...ali ti nijedan post nisi napisao za Velež,nevezano za Tanu.
Ko je dobro odigrao,ko nije,kakva je bila formacija...ništa...Tana,Tana,Tana,Tana...
Ja Tanu 'volim' koliko i ti,ništa manje...ali ti nijedan post nisi napisao za Velež,nevezano za Tanu.
Ko je dobro odigrao,ko nije,kakva je bila formacija...ništa...Tana,Tana,Tana,Tana...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vidim znaš talove, vidim da si "menađer" u usponu...kerzen je napisao/la:HA HA HA HA trebaš bit menadžer iz metropole zvane srebrenik pa da uletiš sa buljkom u tal. ili sandžaklija sa adresom prebivališta u glavnom gradu BiH. tani spomenik na musali? tu ideju može prosut samo ajanić i tanina žena. i sinovi bi mu bili protiv ja mislim.Borg je napisao/la:Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma Tanu za doživotnog predsjednika, a kad on umre, da mu sin naslijedi funkciju...
Dinastiju da napravimo
J... Vas tana više i vi i Tana, što više kenjate sve mudonje na tastaturi otiđi i reci Tani šta misliš , šta ovde sereš ubi svojim teorijama...
Tana ovo Tana ovo jbt neko bi rekao da je lik Al Capone u najmanju ruku...
Zadnja izmjena: Borg, dana/u 07 maj 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.