FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 26 dec 2015, 18:08

Šta reće na presici kada je došao u klub. Ne volim puno javno da pričam ja ću pokazati svoje kvalitete na terenu. E baš ih je pokazao još ne mogu da zaboravim sve njegove utakmice koje je odigrao ove sezone. Još Alispahić i Hebibović da se nogiraju i onda se može početi sa pojačanjima.
SRETAN BROJ - 1725

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 dec 2015, 18:10

joker90 je napisao/la:Jos jedan uhljeb koji nam je izbio hiljade maraka na osnovu nicega! Samo da sad ne dođe nova prevara me strah. Jesmo postali ko dobrotvorna organizacija za mrtve igrace koji traze zadnji dinar u karijeri.
Mozda da probamo Barbareza dovesti nek uzme covjek koju paru, mozda nema jadan... :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 18:10

Volio bih da znam plate samo iz jednog razloga: da mogu da sračunam koliko tačno smo dali para da nas određeni igrači gledaju s trbina...
Ustvari ne bih, jer bi odmah neko došao i rekao "za te pare smo mogli dovesti dobrog igrača"... :kafa:
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 dec 2015, 18:14

Neka ba, odmah ce prica: "boli te qrac, ne dajes ti iz svog dzepa, ima ko se brine za to..." itd itd... :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 18:17

pitic je napisao/la:Šta reće na presici kada je došao u klub. Ne volim puno javno da pričam ja ću pokazati svoje kvalitete na terenu. E baš ih je pokazao još ne mogu da zaboravim sve njegove utakmice koje je odigrao ove sezone. Još Alispahić i Hebibović da se nogiraju i onda se može početi sa pojačanjima.
Pa kad će ih pokazati, nije 3 puta nastupio ostalo suspendovan/povrijeđen?

Svoj kvalitet je pokazao odmah protiv Lecha, a ako ostane i bude zdrav siguran sam da će nam valjati u budućnosti.
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 dec 2015, 18:18

Stepanov - uhljeb, problem, cigareta men, dernek boy

Hebibović - nekvalitet, uhljeb

Alispahić - doživotno povrijeđen, nespreman od kada je došao, uhljeb

Tatomirović - mahalac, nargila men, cuger

Puzigaća - zlo, cuger, mahalac, fakin, nekvalitet

Ikande - hronično povrijeđen, uhljeb, dijete u koži odraslog

Barić - nekvalitet, nikada nije ni trebao doći

Ko je Alispahiću i Ikandeu dao dozvolu na medicinskim pregledima taj nas je najviše uništio i iste treba tužiti i sudski ganjati. I istim firmama i doktorima oduzeti licence za rad.
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 dec 2015, 18:18

BitiSrcemVezan je napisao/la:
pitic je napisao/la:Šta reće na presici kada je došao u klub. Ne volim puno javno da pričam ja ću pokazati svoje kvalitete na terenu. E baš ih je pokazao još ne mogu da zaboravim sve njegove utakmice koje je odigrao ove sezone. Još Alispahić i Hebibović da se nogiraju i onda se može početi sa pojačanjima.
Pa kad će ih pokazati, nije 3 puta nastupio ostalo suspendovan/povrijeđen?

Svoj kvalitet je pokazao odmah protiv Lecha, a ako ostane i bude zdrav siguran sam da će nam valjati u budućnosti.
Igzektli, ono sto je odigrao, odigrao je odlicno. E cuj Milan uhljeb... :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 dec 2015, 18:19

Ovo je sve neozbiljno maximalno, a vi kako hocete. Od prodaje i tjeranja pola ekipe, pa do pojacanja koja su dosla. Neki uz puno manje potrosenih para prave rezultate kao i mi. Kako smo mogli i koliki potencijal ovo sve ima, mi nismo ni pola toga ostvarili. Ma nije milan uhljeb, ona je nasa legenda, tako ga neki u zvijezde digose. Nista posebno nije odigrao ni u te tri tekme, neka nama Adnana.
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 dec 2015, 18:26

joker90 je napisao/la:Ovo je sve neozbiljno maximalno, a vi kako hocete. Od prodaje i tjeranja pola ekipe, pa do pojacanja koja su dosla. Neki uz puno manje potrosenih para prave rezultate kao i mi. Kako smo mogli i koliki potencijal ovo sve ima, mi nismo ni pola toga ostvarili. Ma nije milan uhljeb, ona je nasa legenda, tako ga neki u zvijezde digose. Nista posebno nije odigrao ni u te tri tekme, neka nama Adnana.
Neka vala :mrgreen: :mrgreen:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 26 dec 2015, 18:26

Ako je bilo fula ovoliko onda bi neko trebao da odgovara za ovo nisu problem plate koje su otisle za te igrace nego na ruke sto je otislo ako nista valjda su naucili lekciju za ubuduce

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 dec 2015, 18:28

Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 dec 2015, 18:28

Joj uzme li nas Zrinjski koja ce drama nastati :lol: Ode sve u pm odma' usudim se reci da ce i Jesic izgubiti 50% povjerenja.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 18:30

Ybo Zrinjski, hajmo djeco klepite tu Mladost da sutra jurišamo na Slobodu! :njanjanja:
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 dec 2015, 18:32

Bolanos je napisao/la:Joj uzme li nas Zrinjski koja ce drama nastati :lol: Ode sve u pm odma' usudim se reci da ce i Jesic izgubiti 50% povjerenja.
Ja cekam da vidim kako ce odraditi prelazni rok, po tom ces odmah znati sta nam slijedi. Budemo li opet ganjali neke Aleksandrove, a zavrsavali sa Simeunovicima, odmah treba smanjiti ocekivanja na borbu za evropu i onda lagano dalje. I ako ne osvojimo titulu neka ostane Jesic, jer dosta je cirkusa sa trenerima vise, ali ako ostanemo na veznom redu Rustem, Dzemo, Radovac, onda nek nam je Bog na pomoci.
Bahati, bahati Željkan!
1946

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 dec 2015, 18:33

DrustveniParazit je napisao/la:Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
Zbog cega?
Zbog odlazaka igraca koji su nam nosili igru u jesen. Pa svo koji su otisli izuzev Barica, Puzigace, i Tatomirovicakoji su bili rak rana na terenu jos od Jarnija, nisu skupili vise od 10 utakmica zajedno.

Nemojte onda poslije da padate u euforije kad pocnu dokaziti igraci. Drzitese svog stava. Ali jok ko da gledam vec za mjesec dana cemo biti ovdje prvaci svemira cim 2 igraca potpisu.

Hvala Bogu odlaskom samo Ikandea i Stepanova pravi se ogroman prostor za plate nekih novih igraca.
Osaburite malo jer nije jos ni poceo prelazni rok.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 26 dec 2015, 18:35

ma ljudi dragi sta jadite odmah... niko od boljih igraca nije otis'o, polahko sta panicite kad zvanicno prelazni rok nije ni poceo... ima vremena dovest ce se igraci, pogledajte spisak niko iz prve postave nije otis'o...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 dec 2015, 18:35

Kad smo kod Kove...
KOVACEVIC
ADNAN

:bow: :bow: :bow:
Sve ostalo je suvisno!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 dec 2015, 18:36

joker90 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Joj uzme li nas Zrinjski koja ce drama nastati :lol: Ode sve u pm odma' usudim se reci da ce i Jesic izgubiti 50% povjerenja.
Ja cekam da vidim kako ce odraditi prelazni rok, po tom ces odmah znati sta nam slijedi. Budemo li opet ganjali neke Aleksandrove, a zavrsavali sa Simeunovicima, odmah treba smanjiti ocekivanja na borbu za evropu i onda lagano dalje. I ako ne osvojimo titulu neka ostane Jesic, jer dosta je cirkusa sa trenerima vise, ali ako ostanemo na veznom redu Rustem, Dzemo, Radovac, onda nek nam je Bog na pomoci.
Sad cemo zaganjati Medunjanina i kao da gledam budim se sredinom januara, otvaram ss i citam: "Kenan Handzic: Sa Sarajevom sam dugo pregovarao, nasli smo zajednicki jezik i opet sam tu". :rol:

Ovdje haos, kolektivna depresija. :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 dec 2015, 18:37

DrustveniParazit je napisao/la:Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
Obečali su evropsko Sarajevo. Ja shvatam neko ka evropi napreduje možda kao puž, ali mi ni toliko ne napredujemo bar kada je sportski dio u pitanju, odnosno nazadujemo što tabela i igra pokazuju. Zadnji vozovi su nam Ješić i nova pojačanja ako sada fulimo i sa trenerom i pojačanjima to više niko neće trpiti.
SRETAN BROJ - 1725

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 dec 2015, 18:42

A fakat,citam i razmisljam i Boga mi dragog sve mi neka muka dolazi. Pa koliko smo samo fula napravili sa igracima i koliko se je tu samo para bacilo u vjetar!
Nevjerovatno!!!!
Pa samo na Ikandea,Alispahica i Stepanova se potrosilo mozda pola budzeta prosjecnog premijerligasa,sto na ruke sto na plate,sto na raskid ugovora!
Totalno amaterski i neodgovorno!
Valjda su dosli tobe,pa da se sportskim dijelom bavi onaj ko se razumije u to. Nadam se...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Puas, trunks1946 i 57 gostiju.